![]() |
|
|||||||
| Регионы Обсуждение региональных проблем. |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
#5 |
|
І так.
в 8,00 ми зустрілися з екіпажем зі Львова і виїхали в Кам"янець Зустрів нас Юра(Бахус) при в"їзді в місто і поїхали ми на місце збору. Вот і воно: ![]() Далі ми поїхали в старе місто на екскурсію. Припаркувалися біля міської ради ![]() І пишли гуляти по місту, були біля ратуші, а потім пішли до фортеці. ![]() А це вид з фортеці на міст який з"єднує 2 береги ![]() А це групове фото, але без Львівян ![]() Нижній ряд зліва на право: Валера (Кум Бахуса), Юра (Бахус), Kurt, pinch , KAJ і його 2 спутниці Верхній ряд зліва на право : Крітік, мама Крітіка, дочка Kurtа, Сані Вегас і його дівчина Після екскурсії по фортеці ми мали змогу постріляти з лука ![]() Тепер я банити не буду, тепер я буду у вас випускати ядовиті стріли ![]() ![]() Також ми відвідали польський костел. Потім ми поїхали на природу. В дуже класне і мальовниче місце ![]() ![]() Тут ми зробили Славуто парковку ![]() ![]() ![]() ![]() ги :blush: ![]() А це сам пікнічок-шашличок ![]() Всьо було дуже класно! Всі залишилися дуже задоволені і получили мега враження! Ше раз всім дякую за організацію і за компанію!
|
|
|
|
|
| Опции темы | Поиск в этой теме |
| Опции просмотра | |
|
|