![]() |
|
|||||||
| Бортовой журнал Бортовой журнал |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
#11 |
|
forum*
гудит десь як стоковий, а може і голосніше ![]() мене це не напрягає зовсім, бо через прямоток і саб я взагалі нічо не чую шо там десь бід бампером жужжить головне шо качає. AnRo розмір дроселя, так як ти сказав був вибитий на самій заслонці. ЮСБ К-Лайн кабель - не проблема, а вот софта халявного шоб шити 10.3 Мікас нема. а платити 1000 грн нема резону. краще дам 300 грн і хай хтось зробить. до речі вже найшов хто зробить, але він аж з Вінниці, але по відгукам і порадам шарящих людей він найкращий в Західному регіоні. Казав шо буде в Тернополі 16 жовтня, вот тоді може і прошиюся. Відключу лямбду і абсорбер, ну і т.д..... весь комплекс так сказать+ під вал 1.4 треба топливні карти редагувати, кароче весело буде, і роботи багато. Дроселя есть и больше, але вони вже йдуть як спорт напевно.... ЕБН пока буде там де і є.... він мені не заважає... а дальше буде видно. Проводки пока нема, але буду мати на увазі. спс. за пораду про шланги. :wink: Далі по плану, регуліровка клапанів, заміна масла в двіжку, і ше багато чого
|
|
|
|
| Опции темы | Поиск в этой теме |
| Опции просмотра | |
|
|