![]() |
|
Законодательство и страхование Обсуждение юридических аспектов жизни автомобилиста, законодательства и страхования. |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#26 |
Таки модератор
Машина: Темно-сіра
Длина: 238940мкм
Диаметр: 58мм
|
![]()
Не стесняйтесь,там редко выпендриваются,чаще помогают.Но сначала таки полистайте и остальные.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]()
Порылся везде где только можно
в общем накропал такое: До ___________________ суду _______________ __________________________________________ от кого У справі про адміністративне правопорушення, Передбачене ч.1 ст.122 КпАП України АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ На постанову серія АЕ1 №248161 видану ст. сер-том Дніпропетровського взводу ДПС ДАІ Кирносом Олександром Васильйовичем 22.01.2011 року я, ....................................., керуючи власним автомобілем марки ЗАЗ 110307 , державний номер АЕ***СН, рухався по автодорозі Полтава-Дінпропетровськ, а саме по вул. Полтавське Шоссе не порушуючи ПДР. О 7.55 я був зупинений інспектором ІДПС Дніпропетровського взводу ДПС ДАІ старшим сержантом міліції Кирнос Олександром Васильовичем біля санаторію «Лісний». На моє прохання назвати причину зупинки ст. сержант міліції Кирнос О. В. відповів, що я, нібито, порушив ПДР, перевищив швидкісний режим на 23 км/год, тобто 83 км\год, але показників приладу, що перевищення швидкості відбулося, не було мені показано. З правопорушенням я не погодився, та намагався дати пояснення по суті - що рухався зі швидкістю 75 км\год. Перед цим, за приблизно 400 метрів до зупинки мене інспектором ДАІ, мій автомобіль обігнала друга машина червоного кольору. На жаль марку и номеру автомобіля який обігнав мене я не запамятав. Зупинку цієї машини інспектор, з невідомих мені причин, проігнорував. Я також попрохав сержанта Кушта С.В. ознайомити мене з доказами правопорушення – фото-, відеофіксацією, показами свідків, та ніяких доказів мені не було представлено. Незважаючи на мої пояснення, відсутність доказів правопорушення, інспектором Кирнос О.В. стосовно мене був складений протокол сер. АЕ1 №......... про адміністративне правопорушення (копія додається) та винесено на місці постанову сер. АЕ1 № ......... від 22.01.2011 (копія додається) по справі про адміністративне правопорушення за порушення правил дорожнього руху, передбачене ч.1 ст. 122 КпАП України у вигляді штрафу в сумі 255 гривень. Із зазначеною постановою не погоджуюсь, оскільки вона винесена з порушенням норм матеріального права та процесуальних норм, є незаконною. ПІДСТАВИ ДЛЯ СКАСУВАННЯ ПОСТАНОВИ 1. Прошу суд врахувати те, що жодних доказів моєї вини, передбачених чинними законодавчими і підзаконними актами, справа не містить. Інспектором ДПС Кирнос О.В. не надано по справі жодного доказу, вказаних в ст. 251 КпАП України (окрім протоколу, складеного працівником ДАІ): пояснень потерпілих, свідків, висновків експерта, показів технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису, які використовуються при нагляді за виконанням правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху. 2. У справі про адміністративне правопорушення та постанові відсутні докази належності виміряної швидкості саме моєму автомобілю. Оскільки попереду мене рухалось декілька автомобілів, та й перед цим мій автомобіль був обігнаний другим авто, то викликає сумнів, що відображена на приладі «РАДІС» швидкість належала саме моєму автомобілю, а за таких умов руху це може означати, що насправді приладом було зафіксовано швидкість іншого автомобіля, який рухався у кількох десятках метрах від мого автомобіля.. Фактично мені співробітником ДАІ, що склав протокол, на вимогу підтвердити нібито моє перевищення швидкості, не була продемонстрована швидкість, з якою нібито я рухався, а також час, з якого було зроблено вимірювання. Про це мною було зроблено запис в протоколі про адміністративне правопорушення серія АЕ1 №......... Встановити та довести, що вимірювалася швидкість саме мого автомобіля за таких умов неможливо. 3. Співробітник ДАІ під час вимірювання тримав вимірювальний пристрій у руці, що робить можливим рух назустріч автомобілю, швидкість якого вимірюється, внаслідок чого відносна швидкість, зафіксована приладом, збільшується. Окрім наведеного, слід зазначити, що розгляд справи на місці, без підготовки та надання мені часу для звернення за правовою допомогою, подання документів, які характеризують особу, інших доказів по справі, - не тільки порушує мої права, передбачені ст.268 КУпАП, але й призводить до того, що при винесенні постанови не враховано особу, матеріальний стан та інші обставини, які слід враховувати при призначенні адміністративного стягнення відповідно до ст.33 КУпАП. За таких умов мої права при такому розгляді справи грубо порушено. За таких умов у моїх діях немає складу правопорушення, у якому мене визнано винним зазначеною постановою. На підставі викладеного, керуючись стст.287, 288 КпАП України,ПРОШУ: 1. Прийняти адміністративний позов до розгляду та відкрити провадження у справі. 2. Визнати протиправною та скасувати Постанову про притягнення до адміністративної відповідальності АВ № ... від «22» січня 2011 року. Додатки: 1. копія протоколу про вчинення адміністративного правопорушення АВ1 №... від «22» січня 2011 року (у двох примірниках). 2. копія постанови про притягнення до адміністративної відповідальності АВ №... від «22» січня 2011 року. (у двох примірниках). 3. Копії позову для надання відповідачам (у двох примірниках). „____”__________ 20__р.
Три года на создание своего бизнеса – это долго, а ходить на работу сорок лет – это нормально Последний раз редактировалось Merkurydnepr; 07.11.2011 в 09:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Машина: Slavuta 1,2 L была; Sens 1,3SX
Длина: 1190мкм
Диаметр: 35мм
|
![]()
Хотел бы услышать мнение по своей проблеме. 25 января был остановлен в г. Ужгороде за якобы несоблюдение знака "движение по полосам" (номера знака сечас не сккажу). т.е. на двух рядной дороге - одна полоса строго направо, втоая - прямо. Составили протокол про про невиконання вимог знаку - "рух по смугах". В протоколе написано время "розгляду справи" 25 января и время. Постанову не подписал и в "поясненнях" себя виновным не признал. Как обжаловать протокол??? ведь копии постанови не дали???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Длина: 17480мкм
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() Цитата:
Надо его отменять. На основе того, что он составлен без изучения фактической ситуации и с нарушениями чегото там ... Вот "чего" и "какой ситуации" - вы должны описать и вы _должны_ доказать это.
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Цитата:
Завтра иду в суд подавать документы.
![]() |
![]() |
#33 |
![]()
В общем сегодня сдал документы, сказали ждать повестку или дней через 10 узнать когда будет рассмотрение.
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
Сейчас дела рассматриваются очень быстро. Не знаю что у них поменялось, но общая тенденция ... Поэтому я бі через неделю подошел и узнал в канцелярии когда назначили суд.
![]() |
#35 |
Таки модератор
|
![]()
Тенденция проста-бюджету нужны деньги.Не все правильно доводят дело до рассмотрения в свою пользу,вот судьи и стучат молотками усиленно.Апеллировать но непросто стало.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() Цитата:
Кук, инфо 100%?
![]() |
![]() |
#37 |
Таки модератор
|
![]()
Вам надо прямое доказательство?Составьте некорректный "позов" в суд,убедитесь.А апелляция еще с лета усложнена до невозможности-...рішення оскарженню не підлягає...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
Дело в том, что суд не производит прибавочную стоимость, а тратит. Бюджету на самом деле нужно - станок уравновесить.
![]() |
#39 |
|
![]()
Так как поступить??? Протокол есть, а постанови нету, хотя в протоколе номер постанови записан..., но самой "постанови" на руках нету.
Можно ли в суд подавать только протокол с "позовною заявою"??? А то до конца 10 дней, с момента составления протокола, остался 1 день |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Машина: газированный FORDEG но хочу УАЗ
Длина: 4250мкм
Диаметр: 30мм
|
![]()
Мля! Что сейчас в судах творится? Пытался узнать на какой день назначено рассмотрение моего иска,так очередь в канцелярию чел.60 пенсионерок,хрен через них пробъёшся!И что они там себе высуживают?Придётся ждать вызова по почте-если вообще он придёт!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Таки модератор
|
![]()
А что,в суде уже и пенсии дают?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
![]()
нет, там они добиваются повышения пенсии. Какой-то закон принятый им это позволяет. Нашествие пенсионеров на суды началось в прошлом году.
![]() |
![]() |
#44 | |
|
![]() Цитата:
военные вроде были обделены
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Таки модератор
|
![]()
Почта,с уведомлением,заказное-как угодно.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]()
Нужно приходить за полчаса до приема
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
|
![]() Цитата:
Скандалистка. Почта - ценное с описанием.
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Машина: газированный FORDEG но хочу УАЗ
Длина: 4250мкм
Диаметр: 30мм
|
![]()
Пришло решение в котором сказано что в иске не указан адрес ответчика и нет документов об уплате судового сбора,дали срок до 11 февраля устранить недостатки-письмо с решением отправлено было 11.02.2011,а получил я его 14.02!
Эт что специально так делается? Где я возьму адрес этого капитана?Ведь должность и место работы я указал! И что теперь?Платить штраф?Сроки ведь все вышли! Последний раз редактировалось Володька; 15.02.2011 в 11:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
Опции просмотра | |
|
|