![]() |
|
Путешествия Описание поездок далеких и близких, главное чтобы на любимой машине |
Результаты опроса: Софиевка vs Переяслав | |||
Софиевка на 7-ое |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 18.18% |
Софиевка на 14-ое |
8 | 36.36% |
Переяслав на 7-ое |
4 | 18.18% |
Переяслав на 14-ое |
6 | 27.27% |
Голосовавшие: 22. Вы ещё не голосовали в этом опросе |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#26 | |
Гость
|
![]() Цитата:
Если больше природы / музеев/..., и меньше водки/кафешек/..., то мы - за. Наверное уже пока переходить к большей конкретики! Т.е. когда выезд из Киева, какие месте рекомендуете посетить, что надо брать с собой... |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Гость
|
![]()
Що до програми!
Моя дівчина має туристичну спеціальність. Вона розробить для нас програмку на один день. Я думаю що приблизьно це буде так - самі цікаві музеї, потім якщо тавроводи бажатимуть ми заїдемо в кафе пообідати (це тільки за вашим бажанням), ніякої горілки, і продовження відвідувань музеїв та місцевих достоприм.! Пити не будемо так як всі за кермом своїх таврів та славут! Щоб скласти програму потрібно знати скільки часу ви перебуватимете в Переяславі - хоч приблизьно, на скільки годин зустріч і в який час ви хотіли б поїхати додому! |
![]() |
![]() |
#28 |
Гость
|
![]()
В назначений час я зустріну всіх на в"їзді в місто! Ввесь день буду супроводжувати Вас!
Всі бажаючі прошу викласти Ваші номери моб.тел., та бажаний час зустрічі в П-Хм. Зустріну всіх - хто спізниться зізвонимось! |
![]() |
![]() |
#29 | |
Гость
|
![]() Цитата:
А то, как-то, в одиночку напрягать хорощих людей как-то совесть не позволяет... Вообщем, кто ещё хочет? |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Гость
|
![]()
ФОРУМЧАНЕ!!!
Досить бакланити! В суботу всерівно свято - працювати не можна! Пропоную вам забити на все і приїхати до Переяслава! Киянам це 1 година їзди, з Білої церкви звичайно більше - але це не смертельно! Давайте здибаємося! Машинами похвалимося - час чудово проведем! Беріть з собою друзів, дітей, дружин.... (тещу тільки дома залиште ![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Гость
|
![]() Цитата:
Ладно, буду ждать до конца тяпницы... |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Длина: 1160мкм
Диаметр: 35мм
|
![]()
Итого! Седня последний день на то чтоб определиться...
Или опять никто никуда не поедет?? Давайте так кто куда хочет поехать ..срочно отписаться ниже. До 17.00 нужно определиться.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#34 |
![]()
У мну малые заболели
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Длина: 1230мкм
Диаметр: 0мм
|
![]()
Можно было бы поехать....
Кучей веселей.
![]() |
#36 | |
Гость
|
![]() Цитата:
Давай поедем! З.Ы Валера, ты до завтра успеешь своих вылечить? |
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#38 |
Длина: 1160мкм
Диаметр: 35мм
|
![]()
Вообще то на завра куча неотложных дел...
но если соберется компания наверное поеду.. На крайняк подтянусь чть позже. Дорогу знаю... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
![]() Цитата:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||
Гость
|
![]() Цитата:
Вообщем, кто едет - где и во сколько встречамся? |
|||
![]() |
![]() |
#41 |
Гость
|
![]()
Шановні!
Якщо хто надумав справді їхати в Переяслав завтра, будьте ласкаві - наберіть мене 8-050-557-46-26 Сергій! Я Вас обов"язково зустріну і покажу все найцікавіше! Дуже сподіваюся зустріти завтра хоча б пару машин! В форумі сьогодні нажаль вже не буду - тому ще раз прошу подзвоніть сьогодні хоч і в час ночі - я всеодно в більярд гратиму 8-050-557-46-26! |
![]() |
![]() |
#42 | |
Гость
|
![]() Цитата:
Вообщем, HumanKM, тебе сенкс за предложение. Надеюсь, воспользуюсь им как-нить позже... |
|
![]() |
![]() |
#43 |
Гость
|
![]()
Шановні! Це свинство!
В мене таке враження що ніхто насправді нікуди і не хотів їхати! Маса бажаючих і нікого конкретного! Я ображений! ![]() Сподіваюся що наступні збори будуть більш реальними ніж віртуальними! |
![]() |
![]() |
#44 |
Очень давно не заходил
|
![]()
Че-то темка затихла, я так поняла, никто никуда не поехал. (???)
Вот возникла идея на выходных (21 января,в воскресенье) посетить этот город (речь о Переяславе), пока взвешиваем все за и против, но главное - все будет зависеть от погоды. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Очень давно не заходил
|
![]()
как вообще - сейчас "сезон" для этого?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Белая модерячка
Машина: Seatik
Диаметр: 36мм
|
![]()
Так я +1, если не будет дождя то едем.
![]() |
#47 |
Гость
|
![]()
Я б радив Вам приїхати навесні! Томущо тоді і тепло і деревця зелені! Знгачно приємніше проводити час! Дотогож - так як зараз не туристичний сезон бугато музеїв на реставрації! Я б радив Вам орієнтовно в березні-квітні приїжджати. Буде набагато красивіше!
Якщо надумаєте всетаки їхати зараз - пишіть! Якщо буде час то я Вам допоможу! |
![]() |
![]() |
#48 |
Белая модерячка
Машина: Seatik
Диаметр: 36мм
|
![]()
Тогда мы приедем весной
![]()
![]() |
#49 |
Очень давно не заходил
|
![]()
Cпасибо за инфомрацию!
А все таки хочется поехать если не будет дождя. Приехать весной / летом - это всегда можно, этого никто не отменяет. Так вот интересует вопрос: если мы таки поедем, что мы сможем посмотреть (из того, что открыто) ? HumanKM - может есть возможность узнать как-то, ты там свой, все знаешь. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Гость
|
![]() Цитата:
Собори та вбудована в один з них діарама відтворення 2 світової війни на реставрації. Має буди відкрито будинок Козачківського (муз. ТГШевченка), музей архітектури! Точно незнаю - але скоріше за все музей Сковороди на реставрації - коли проїжав на машині там стіни фарбували! За інші взагалі покищо нічого не скажу! Якщо клубом зберетеся весною - і буде Вас ціла купа, то я обов"язково проїдусь і все взнаю - і виступлю в ролі гіда в день вашого приїзда! Вибачте але робити це за для одного чи двох чоловік особливого бажання не маю! |
|
![]() |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
Опции просмотра | |
|
|