![]() |
|
Регионы Обсуждение региональных проблем. |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#76 |
Длина: 1250мкм
Диаметр: 0мм
|
![]()
якщо погода дозволить виїзд на природу ,як на рахунок присутності наших жіночих половин і кіндерів?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
![]()
rreexx
обов'язково беріть ![]() культурна програма організується на місці надіємося на гарну погоду |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
![]()
пропоную,по традиції зустрітися біля стадіону...
![]()
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
яка хоч приблиєно очікується кількість учасників?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
![]()
АНДРЕЙКА
це вже до Крітіка, я тоже казав шо б біля стадіону, але вирішили шо біля подолян rreexx побачемо, я ше скоро буду ходити роздавати водіям Славут і Таврій флаєрки, такшо може багатенько підїде |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
![]()
rreexx
Будемо раді всім. Якшо погода - то природа і шашлики ![]() АНДРЕЙКА Просто зараз за парковку на тротуарі не хилий штраф і стане нас там 10 машин приїде ДАЄць і буде мати тижневу виручку... а біля Подолян велика площадка, і всьо класно 8) rreexx думаю біля 10 машин буде... :wink: Підключайте своїх друзів Тавроводів! Давайте розвивати Тавро клуб і в Тернополі, ато він в нас самий не активніший....!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
![]()
пропоную на площадці біля військової техніки,а далі можна куда завгодно,центр однако,...
![]()
![]() |
![]() |
#83 |
![]()
Толку шо центр якшо там взагалі нікого нема...
а біля Подолян купа народу постійно, + маршрутки, нормально засвітимося :wink: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
![]()
повір... нікого крім самих себе не здивуєте... проходили.
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
шановні тавроводи моя таврозустріч під загрозою
![]() підскажіть куди або до кого звернутись з карбюратором моя мафинка сьогодні їхала потім перестала потім поїхала :shock: але хе...во а ще пропав хх :oops: бажано щоб я після відвідин майстра не став банкротом :oops: |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
![]()
rreexx
тю.... та за 2 тижня можна з Таврії ракету зробити а не то шо карб відремонтувати ![]() По карбу: 1. КАРБЮРАТОРИ Чистка-Настройка-Ремонт-Запалення-Компресія-Суміш... Професійний майстер - працює в себе у подвір’ї. Має свій стенд та помічника. Дає гарантію. Працює по попередньому запису. Сергій. Тел.: 8-067-861-60-45. Гаражі Білого замку. 2. КАРБЮРАТОРЩИК МИКОЛА по обїздні дорозі як від беригині до мотора зліва гаражі,поворот біля шиномонтажу на прохідній запитати де саме.. робить класно їздять всі..80974468793-по запису 3. 8066 297-97-81 с.Великі Бірки. Микола. 4. 80679041051, 432270 - Володимир |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]()
kritik щиро дякую!!!
справився сам методом тотальної продувки карба компресором,заміною свічок і бензонасоса шо було не знаю але результат є!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
![]()
rreexx
Значить на зборах будеш? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
![]()
Вже 100% буде 2 машини з Кам"янця-Подільського, 1 з Золочева, 1 з Львова.
Такшо збори будуть міжрегіональними. Підтягуємося всі і беремо друзів!!! Буде цікаво!!! Вот карта для гостів з інших міст карта де будуть проходити збори і видно звідки краще заїжжати ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
|
![]()
шановні тавроводи тернополя у кого є металева облицьовка радіатора (глуха) бв на продажу?
потрібно терміново участь в таврозустрічі без решітки під загрозою! |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
![]()
rreexx
А це вже шантаж ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
![]() Цитата:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]()
шановні тернополяни тавроводи.
зустріч через 4 дні а на форумі замало активності хтось обіцяв роздавати флаери а мені так ні один і не достався до речі можливо хтось чув про наклейки на машини давайте зробим перекличку хто збирається прийняти участь я планую! |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
![]()
Вже роздано біля 20-30 флаєрів...
Кожного дня роздається ше по пару штук.... Буде 1 гість з Львова (Славута), 1 з Золочева (Славута), 2 з Кам"янця - Подільського (Славути)... Я +1 Дана (Sany Vegas) +1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
![]()
+1, але я на Тавро-Маршрутці(22, або 19)
![]() +1 Славута |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
![]()
і що? ... тиша!?? було щось?
![]()
![]() |
![]() |
#98 |
![]()
АНДРЕЙКА
нєа, вот таке ![]() ![]() забув ім'я(з флаєрків ), rreexx, Kritik, Sani Vegas, S@NEK(славута форум) ![]() Kritik, Вадім, Sani Vegas, забув ім'я(з флаєрків ), rreexx, S@NEK(славута форум) АНДРЕЙКА а ти чого не приїхав? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
![]()
болєю я...
![]()
![]() |
![]() |
#100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |