![]() |
![]() |
#101 |
R/O
|
![]()
норм!
![]() |
#103 |
Машина: SAAB Talladega. Таврия 110247
Длина: 3560мкм
Диаметр: 10мм
|
![]()
![]() |
#104 |
![]()
![]() |
![]() |
#105 |
![]()
Заменил сайлентблоки передних рычагов, балки и за одно сменил масло и фильтра на СТО
1600 грн сайлентблоки Гривен 900 Масло и фильтра 1200 грн за работу на СТО Пробег 225000 ![]()
Тавровод и не ипет Последний раз редактировалось Zvirr; 24.11.2020 в 21:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
![]()
Как похолодало в машине стало ощущатся не хватка тепла. Я как и пологается дождался потепления и полез под капот. Ощупав все, стало очевидно, вышел из строя термостат, заклинил в открытом положении и гоняет антифриз по большому кругу. Заказал термостат Вернет, час работы возле дома и тепло вернулось.
Термостат 900 грн. ![]() ![]() А вот откуда в антифризе появлялись чорный клоки я думал это с трубок, а оказалось старый термостат на герметике был. ![]()
Тавровод и не ипет Последний раз редактировалось Zvirr; 24.02.2021 в 14:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
![]()
Давно не писал в общем заменил стартер старый сдох стерлись щетки и вырвало пару ламелей коллектора. Менял сам новый старетр 2500 грн
![]() |
![]() |
#108 |
![]()
Хоть шось напишу. Вийшов з ладу парктронік. Він і раніше любив мозок проявлялось це після мийки тому я якось звик і забиви на нього. Але в якийсь момент він взагалі перестав робити лише вилазила помилка і тошнотний звук "бимсь" при ввімкненні задньої передачі. Послухавши всі датчики замітив що не працюють всі задні і один передній датчик. Зняв ришітку бампера і побачив одразу проблемний датчик він був тріснутий звідси і проблеми після мийки. Зняв всі задні датчики і перепробував їх підключаючи замість несправного, виявив що з чотирьох задніх працює тільки два. Один поставив на перед а на зад замовив чотири нових з алі. Коли прийшли встановив їх і ніфіга. Почав робити заміри і побачив що напруга на них не приходить, а опком показував помилку низький вольтаж або обрив по всім чотирьом. Продзвонив проводку в надії що проблема десь або в ній або в роз'ємах але в мене як виявилось іде джгут проводів без роз'єма тай проводка виявилась цілою. Зняв блок паркування розібрав і побачив що в нього потрапляла водичка все вілмив випаяв роз'єм і виявив прогорівшу доріжку все відновив залачив і все працює.
![]() ![]()
Тавровод и не ипет Последний раз редактировалось Zvirr; 02.09.2023 в 15:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
Опции просмотра | |
|
|