![]()  | 

| 
	|||||||
| Решение бытовых проблем Не вся жизнь в машине. Иногда что-то и дома сделать нужно. | 

| 

| 
		 | 
	Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Почав ремонт  Intertek KH1171. Почала тріщати, крутити ривками, потім гуде і не крутить зовсім. Думав з'їло зуби на шестернях. Подумалось, що їх не знайти, шестерні. Якщо і знайду, то вони ще швидше вийдуть з ладу. Поліз таки подивитися, що там.  

Виявилось, що там ремінна передача, і ремені просто розсипались в труху. Знайшов по інтернете в Харкові по 255гр пара. Сьогодні купив. На тижні буду міняти.        

-"Газ дорожчає, тому що "МИ" могли б його продати в Європу!" -Я міг би працювати інженером в США, то де мої 20 000$ на місяць? (ТС)  | 
|
| 

| 

| 
| 

| 
		#2 | 
| 

Поміняв ремені. Перед цим розібрав осі, на яких кріпляться шестерні, і промазав високотемпературним мастилом. Воно таке як з міддю. Зібрав. Працює. 

Внутри -  Хліб ще гарячій.: 

-"Газ дорожчає, тому що "МИ" могли б його продати в Європу!" -Я міг би працювати інженером в США, то де мої 20 000$ на місяць? (ТС) Последний раз редактировалось masster; 05.12.2023 в 07:52.  | 
|
| 

| 

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

Хто знає, як вимкнути гугл-редактор на вінді 11? Задовбав. Пише що попало.

-"Газ дорожчає, тому що "МИ" могли б його продати в Європу!" -Я міг би працювати інженером в США, то де мої 20 000$ на місяць? (ТС)  | 
|
| 

| 

| 

| 

| Опции темы | Поиск в этой теме | 
| Опции просмотра | |

| 

|