Оце недавно придбав. На ходу. Білий. З приємного те, що прикрученно ГБО, кузов без дірок, аккумулятор досить живий. З неприємного.....ууу...
Спочатку підтікав тормозний...за два дні пів бачка в салон витекло, зняв. Поставив ремкомплект, почав прокачувати. Виявилося, що на передньому правому обломаний штуцер, спробував прокачати через трубку - отримав обломану трубку. Все-таки замінив супорт(тут виникло питання: старий руками легко переміщався, новий трішки заїдає, його потім попустить?), разом купив дві нових тормозних трубки і чудо-ключик. Щоправда ліву трубку міняти не став, не хочу купувати ще один супорт

Замінив передні колодки. Продобався з ним увесь день, ввечері поїхав в В/Ч в сторону броварів...спалив стартер. Обідно, нормальний стартер був, нафіга я його палив? Потім запорожець на мене взагалі образився й одразу після того, як його смикнули тросом завівся і вирішив, що скло з боку водія нікому не потрібно. Скло дістали вдома, знявши карту і приклинили його в верхньому положенні.
Ось така казочка, сусіди вже мені кажуть, що завів нову коханку