![]() |
|
Автозвук Как сделать так, чтоб Ваш автомобиль "зазвучал" |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Гость
|
![]()
Ситуація такого плану.Хочеться будувати 3-ох полосий фронт, (по схемі2,5 :roll: ) Тобто ВЧ і СЧ одним каналом а НЧ другим. Чатоти розділу 300Гц і 3,5 кГц. Тому потрібен 4-ох канальний підсилювач.
Наразі є 2 кандидати 1.http://www.autosecurity.ru/audio/amp...rtz/h420.shtml б/у 2.http://www.avtozvuk.com.ua/info.php?id=1075 По показникам натуральності звуку 1-ий кращий(тай ціна нижча).Чи помиляюсь??? От питання. В цього Hertz фільтр обрізає на 150Гц, а треба 300Гц, чи можна мінімальним хірургічним втручанням перестроїти той фільтр(замінити RC-елементи) хтось таке робив??? І як ще можна це здійснити, бо дофіга пасивних кросів чогось не хочеться :? |
![]() |
![]() |
#2 |
![]()
Херц это у меня было. Хороший усь, без вопросов.
Но как ты сам заметил, фильтры для твоего случая не подходят. Хирургические вмешательства не мой метод, я не советчик. За эти деньги есть Хеликс ДипБлю, посмотри на него.
![]() |
![]() |
#3 | |
Длина: 1000мкм
Диаметр: 0мм
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Злой модератор
|
![]()
А если таки пассивный?
![]() |
#5 |
![]()
Как вариант
![]() Если он в нормальном состоянии и отдают за цену Ориса...
![]() |
![]() |
#6 |
Гость
|
![]()
Та той HERTZ в половину ціни Оріса
![]() А якшо робити 2.5 на пасивних фільтрах, вроді нема змісту :? Чи як? |
![]() |
![]() |
#7 |
![]()
тогда не очем думать
![]() |
![]() |
#8 |
Гость
|
![]()
Сьогодні поїхав ше раз і подивився на Хертз(розібрали) слідів ремонту ненайдено. Тобто стан нормальний, Ок беру :wink:
Виникла ідея така(підкзали) Оскільки в мене голова Блау Лос_Анджелес то вній є фільтра. Чи можна підключити Сч і Вч до фронту і запустити від 300Гц(це все зрозуміло через усілок, на якому фільтра не рухати ) а НЧ до тилу і обрізати на 300Гц Але правда мені говорили що так можна, але ніхто не сказав як, і я щось такого в настройках ненайшов. Хоча параметрик є! |
![]() |
![]() |
#9 |
Гость
|
![]()
Що ніхто незнає? Чи просто лень писати? HELP!!!
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Длина: 1000мкм
Диаметр: 0мм
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
Опции просмотра | |