![]() |
![]() |
#1 |
Гость
|
![]()
Дивіться й учіться!
![]() А тепер відповідь тавроводам які неодноразово задавали на цьому форумі питання - А ЧЬТО ЖЄ ДЄЛАТЬ С ТРОСОМ??? А нічого з ним робити не треба. Пруток від двигуна ЦЗ згинаємо літерою Г і просовуємо білятросу. Фіксуємо там його за допомогою зажиму з комплекта ЦЗ, який попередньо обточуємо на точилі до розмірів з якими він влізе між вусиками кріплення тросу. Також дам пораду - промажте заодно трос, адже двері вже розібрано. Незабудьте прослідкувати настільки сильно зажатий трос в кріпленні, дуже часто він важко ходить з-за того що пережатий кожух троса, в такому випадку послабте його. |
![]() |
![]() |
#2 |
Гость
|
![]()
продовження
|
![]() |
![]() |
#3 |
Гость
|
![]()
Вибачте, і скількиж цей девайс коштує? Я от думаю - ставити чи ні.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Гость
|
![]()
Шановний!
І не думай чи ставити - однозначно ставити. Я купував на Перова в Києві 75 грн., В славнозвісному харкові це буде думаю не більше 50 грн. В комплекті 3 двигуни двотротові і один керуючий п"ятидротовий, модуль керування замками, і весь монтажній комплект. І не вір нікому хто каже що це на дві години роботи. Якщо хочеш зробити якісно - повір що втратиш ввесь день! Продовжуємо далі! |
![]() |
![]() |
#5 |
Гость
|
![]()
Я так зрозумів з фотографій, у задній двері тросік невідключається. А він потім не стане причиною незакривання задніх дверей?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Гость
|
![]()
В замка сила натиску 6 кг. Це вага половини відра води - немало, чи не так?!
В мене все працює бездоганно. Щоб довелося зробити це ще раз - я б все зробив точно так! Для перестраховки залий тросик автомобільним маслом і не пережми зажим кожуха троса (на нього показує червона стрілка) |
![]() |
![]() |
#7 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Гость
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | ||
Гость
|
![]() Цитата:
Там один , который главный (управляющий с пятью проводами), устанавливается на водительскую дверь а три на оставшиеся двери |
||
![]() |
![]() |
#10 |
Гость
|
![]()
Вопервых, не раскрыта тема замка багажника
![]() Вовторых, дырки в передних дверях делать не нужно. Сверлится отверстие в планке держателя стекла как показано на рисунке и моторчик чудно себя чувствует на планке повёрнутый на 90 градусов в том же направлении тяги. |
![]() |
![]() |
#11 |
Длина: 1000мкм
Диаметр: 0мм
|
![]()
господа ну шо вы велосипед изобретаете
![]() заднии двери: http://tavria.org.ua/reports/richi.htm багажник: http://tavria.org.ua/?p=24&m=237 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#14 | ||
Гость
|
![]() Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
#15 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#16 | ||
Гость
|
![]() Цитата:
Я його купив у Києві на базарі за 75 грн., Думаю що в Харкові найдеш в районі 50 грн цей же замок. Це не просто мотори - це Комплект ЦЗ, до нього входить 4 мотори (один з них керуючий), модуль керування (маленька коробочка з реле яке задає на ЦЗ імпульс відкриття чи закриття необхідної довжини), та монтажний комплект (провода, шурупи, планки...). Все це однієї фірми в одній коробці! |
||
![]() |
![]() |
#17 | ||
Гость
|
![]() Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
#18 | |||
Гость
|
![]() Цитата:
|
|||
![]() |
![]() |
#19 |
Гость
|
![]()
Шановні власники Славут Люкс!
Підкажіть таку інформацію! Чи закривається вашим центральним заводським замком багажник? Якщо так то яким чином?! |
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
![]()
Конечно большой тебе респект за отчет, но все самое интересное просто закрыто верхней частью двери, я имею ввиду сам изгиб железяки, т.к. согнуть ее можно по разному.и еще не будет ли она от нагрузки выгибаться?
А в отчете с авто.уа я вообще не понял как крепится железячка которую сгибают к уху в котором когда-то был тросик....? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Длина: 1000мкм
Диаметр: 0мм
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Гость
|
![]() Цитата:
1. Бажано щоб в тебе були гарні мотори, це дозволить тобі залишити і тросик і все-все на рідних місцях. В мене був комплект Tiger CDL з зусиллям 6 кг. та ходом 22 мм. 2. Тяжка від замка до моторчика зігнута літерою Г. (Тут про такий метод неодноразово писалося). 3. З вухом в якому був тросик нічого робити не треба. Залиш все так як воно було з завода (максимум можеш змазати тросик, щоб він легше бігав). Тепер зверни увагу на мої фото. Я тросик і вухо за яке він тримається взагалі не трогав. Збоку біля тросика з заводу е вільне місце де можна закріпити тяжку від мотора. Просовуємо тяжку в те вільне місце і фіксуємо її там за допомогою зажиму з комплекту замка (зажим попередньо обточуємо на точилі, бо він не влізе в вухо). Тепер наш двигун не тільки замок відчиня й зачиняє, а ще й тросик тягає. В мене така система працює бездоганно - жодного нарікання. Дужка зігнута літерою Г порівняно невелика, тому замком не гнеться і не пружинить. Питай що не зрозуміло? Допоможу! |
|
![]() |
![]() |
#24 | ||
![]() Цитата:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Гость
|
![]()
Прилепите это наверх или в фак.
Два с половиной часа в поисках этих фоток. Пытался втулить в Славуту в передние двери на существующие отверстия, чуть умом не поехал, психонул и пошел форум читать. Чтоб увидеть, что в передние двери приводы становятся там, где надо сверлить отверстия. Спасибо за фотоотчет, кстати. |
![]() |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
Опции просмотра | |
|
|