![]() |
|
|||||||
| Коммерческие объявления Объявления от постоянных продавцов, интернет-магазинов и др. |
|
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Приїхав Блек Монстр для замовника:
![]() А такж приїхали і є в наявності моделі на продаж: Seiko SND703 Daytona - 1550 грн. ![]() Seiko SND255 Flightmaster - 1500 грн. ![]() Годинники нові, оригінальні, в плівках і з бірками, з мануалами але без коробок. Поїдуть куди завгодно новою поштою. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Длина: 87840мкм
Диаметр: 41мм
|
Саныч, а где в инете можна поглазеть на модельный ряд Seiko. Хочу что-то но сам не знаю что
|
|
|
#3 | |
|
Машина: Славута 1.2 Lux
Длина: 30920мкм
Диаметр: 32мм
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Цитата:
|
|
|
|
#5 |
|
наприклад ось тут:
http://www.deka.dn.ua/seiko-brand_31.php http://timeshop.com.ua/seiko.html цін не лякайся, майже все що там є, я можу приволокти трохи дешевше :-) |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Цитата:
|
|
|
|
#7 |
|
Приїхала і зараз поїде до замовника ще одна шикарна модель - SNAD35P2:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Машина: Audi a3 8l
Длина: 10420мкм
Диаметр: 30мм
|
Сколько такая модель, очень нравится.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
цей привіз за 2400, але у того постачальника більше немає в наявності. якщо буде реальний інтерес - пишіть в лічку, буду шукати. існує така ж сама модель з металевим браслетом - SNAD35P1.
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Приїхав для замовника легендарний Seiko SARB017 'green alpinist'
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Длина: 7790мкм
Диаметр: 34мм
|
О! Поехали приличные вещи. Ну, а на вопрос почему они легендарны, нужно немного углубляться в тему японских часов. Вообще, говоря форумным языком, это Е124 в сравнении с половиной иных часов, здесь представленных. Хорошая, надежная и долговечная вещь. Поздравляю заказчика(хоть его и не знаю...
)
|
|
|
#13 |
|
Очень давно не заходил
Машина: Таврия
Длина: 1000мкм
Диаметр: 0мм
|
Добрый вечер.
Сможете привезти ORIENT OT FUT0E002W0 и какая будет цена? Спасибо. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
нажаль цієї моделі не бачу у своїх поставщиків
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
а з цими холіварами вже треба на вотч.ру
![]() я чесно скажу - мене альпініст не так шоб сильно впєчатлив вживу. але знаю що народ реально тащиться і таки називає легендарним
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
да я так, типа ап)) а по
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
а якшо серйозно, то хто в кого злизав дєзігн на твою думку?
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
да честно говоря не углублялся в вопрос.
но вообще очень может быть, что ни кто не у кого не слизывал имхо. в то время модно наверно было делать подобное, по крайней мере дизайн стрелок очень часто встречал на старых часах в том числе и советских. а что воч.ру говорит по этому поводу? вот на скорую, то что вспомнилось ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Длина: 1310мкм
Диаметр: 0мм
|
Привет Сан Саныч, а Alba есть у твоих поставщиков?
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
привіт, є, але не дуже багато моделей.
|
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
ще одна шикарна модель приїхала для замовника:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ще одна мілітарі пятьорка для замовника:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
якщо я не помиляюсь, в другому термінаторі в малого на руці теж така сєйка
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
о. я не в курсі. таке не дивлюсь. в мому випадку се був англієць, котрий свалив в чехію як я пойняв і вчив своє чадо валити зайців голими руками, стріляти за кілька кільометрів з гвинтівки в молодого алєня, ставити пастки і таке інше. короче йшлось про кінець світу і що люди робитимуть в випадку мародерства. я хрінзна. пережив я так розумію вже два кінця і ніц сі не змінило. а годинник на крайняк обміняю на баклаху Моршинської
|
|
|
|
|