ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Тавроклуб > Регионы > Харьков

Харьков Харьковские Тавроводы и сочуствующие

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 04.04.2011, 17:53   #226
greenulito
Гость

Я б не останавливался. При обгоне фуры невозможно съехать на правую обочину.
Старый 04.04.2011, 17:54   #227
Rostracer
Очень давно не заходил

Машина: Megan & Laguna & Fiesta
Длина: 38950мкм
Диаметр: 0мм
Отправить сообщение для Rostracer с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от greenulito Посмотреть сообщение
Я б не останавливался. При обгоне невозможно съехать на правую обочину.
Согласно ПДД, если включён маячёк красного цвета на спец машине, то Вы ОБЯЗАНЫ ОСТАНОВИТЬСЯ!
Rostracer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 04.04.2011, 18:00   #228
Zhildas
Очень давно не заходил

Машина: Kellys viper 40
Длина: 11300мкм
Отправить сообщение для Zhildas с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от Rostracer Посмотреть сообщение
У меня бы потом такой "братик" до Харькова ехал бы со скоростью 10 км\ч!!!
а кто бы от этого выиграл?
Zhildas вне форума   Ответить с цитированием
Старый 04.04.2011, 18:51   #229
greenulito
Гость

Цитата:
Сообщение от Rostracer Посмотреть сообщение
Согласно ПДД, если включён маячёк красного цвета на спец машине, то Вы ОБЯЗАНЫ ОСТАНОВИТЬСЯ!
каг сказать...
Цитата:
Сообщение от п.3.2
...Если на таком транспортном средстве включены проблесковые маячки синего и красного или только красного цвета, водители других транспортных средств обязаны остановиться возле правого края проезжей части (на правой обочине). На дороге с разделительной полосой это требование обязаны выполнить водители транспортных средств, которые двигаются в попутном направлении. "
Тут вообще чорти шо. Вначале должны остановиться все. Потом оказывается, что есть разделительная полоса! Емаё, это всё меняет! А с разделительной полосой это касается попутных авто. хм, почему акцентировано внимание на попутных авто, а не опять же на всех учаснегах? а как же тогда встречка? хм. Зачем вспоминать про попутных, если в первом предложении уже сказано, что остановиться должны все? Для разделительной полосы про встречку ничего не указано. Мигалка-то ехала навстречу... Какой-то пункт не что чтобы неоднозначный, а кагбэ неразжеванный, что-ли...

Но: если красный маячек СТОИТ на проезжей части - надо остановиться, если маячек стоит, но на обочине - то пускай и стоит (п.3.5)

ps Прошу флудить =)

Последний раз редактировалось greenulito; 04.04.2011 в 18:54.
Старый 04.04.2011, 19:51   #230
Андрей Олегович
синий кардинал

Андрей Олегович

Машина: крутая тачко
Длина: 156500мкм
Диаметр: 56мм

Поменьше жуйте. Лучше прочтите определение разделительной полосы в 1.10.
Старый 04.04.2011, 19:54   #231
greenulito
Гость

Цитата:
Сообщение от Андрей Олегович Посмотреть сообщение
Поменьше жуйте. Лучше прочтите определение разделительной полосы в 1.10.
весь флуд обломале
Старый 04.04.2011, 20:19   #232
Stan

Stan

Машина: FF
Длина: 31400мкм
Диаметр: 36мм
Отправить сообщение для Stan с помощью Skype™

помогите составить оскаргу...написали протокол, за типа проезд на запрещеющий сигнал всетофора на пер С. Шоссе с Гв. Широнинцев. Снимали, лохи, на любительскую камеру, на все отмазки и убеждения не повелись...исчеркал весь протокол, написал кучу отмазок и кучу видео разговора в ментами. Грозит 520 грн...жалко, сцуко.
Stan вне форума   Ответить с цитированием
Старый 04.04.2011, 22:22   #233
zik

zik

Машина: бэшаная табуретка
Длина: 22810мкм
Диаметр: 31мм

Цитата:
Сообщение от Stan Посмотреть сообщение
помогите составить оскаргу...написали протокол, за типа проезд на запрещеющий сигнал всетофора на пер С. Шоссе с Гв. Широнинцев. Снимали, лохи, на любительскую камеру, на все отмазки и убеждения не повелись...исчеркал весь протокол, написал кучу отмазок и кучу видео разговора в ментами. Грозит 520 грн...жалко, сцуко.
самое главное свидетели !!!
Старый 04.04.2011, 22:26   #234
Stan

Stan

у них свидков нет, графы я вычеркнул, а свою жену вписал ниже, и она расписалась..просто суть в чем, они снимали на обычную камеру, которая не преднзначена для этого...но в суде запростпрокатит ...вот и где искать истину?? короче есть 10 дней...но не знаю с чего начать.
Старый 04.04.2011, 22:34   #235
UzzzVer

UzzzVer

Длина: 52440мкм

Цитата:
у них свидков нет, графы я вычеркнул, а свою жену вписал ниже, и она расписалась..просто суть в чем, они снимали на обычную камеру, которая не преднзначена для этого...но в суде запростпрокатит ...вот и где искать истину?? короче есть 10 дней...но не знаю с чего начать.
А, светофор хоть с лампочкаме??
Старый 04.04.2011, 22:38   #236
zik

zik

Машина: бэшаная табуретка
Длина: 22810мкм

Цитата:
повторяю, со свидетелей пишешь иск в суд (никуя нихто туда не носит никакие видео, мое ж не понесли (пешехода)), а в иске указываешь (посторонних, свидетелей) проходивших рядом стоявших на остановке и т.д
первое слушание всегда ознакомительное, а вот на второе мой свидетель написал "пояснення", (даже в суд не ходил)а в поясненнях ты ехал на зеленый и все...
Старый 05.04.2011, 08:28   #237
Stan

Stan

надобно теперь еще бумажку придумать))
Старый 05.04.2011, 10:14   #238
fil@

fil@

Машина: пока конект, хочу тлк100-4,2 тди
Длина: 6970мкм
Отправить сообщение для fil@ с помощью ICQ

Цитата:
надобно теперь еще бумажку придумать))
Проезд на "красный цвет светофора" засянтый на видео.

АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ
про визнання протиправними дії та скасування
Постанови Серії ВН № **** від *****р.

«*» ********** року стосовно мене було складено протокол про адміністративне правопорушення Серія ВН № ****** та винесено постанову про притягнення до адміністративної відповідальності Серії ВН № **** за порушення правил дорожнього руху (копії додаються).
Із зазначеною постановою не погоджуюсь, оскільки вона винесена з порушенням норм права, є незаконною, у зв’язку з чим підлягає скасуванню з наступних підстав.

Я, *******, ******* року о 8 год. 35 хв. рухався по вул. ***** в м.Одесі на автомобілі TOYOTA ********, державний номер ********, здійснив поворот вліво у бік вул. ********** керуючись п.16.2 ПДР України. Під час здійснення мною повороту в салоні автомобіля була присутня моя дружина *********** (***** р.н.).
Проїхавши 150-200 метрів від перехрестя я був зупинений Інспектором ДАІ ************ (Далі – «Співробітник ДАІ»). Співробітник ДАІ, після перевірки в мене документів, попрохав, щоб я сів до нього в автомобіль для складання протоколу.
Мені було запропоновано продивитись відеоматеріал на звичайній аматорській відеокамері, де нібито видно, як я порушую Правила Дорожнього Руху. Відеоматеріал я запропонував подивитись лише після того, коли мені буде пред’явлено відповідний сертифікат на цю камеру та свідоцтво про проведення перевірки цього приладу, проти порушення ПДР я заперечував. Співробітник ДАІ відповів мені що таких документів на відеокамеру немає і не повинно бути та в нього є всі підстави залучити знятий відеоматеріал в якості єдиного доказу мого порушення до справи. Спираючись на цей відеоматеріал він почав складати протокол.
Після повторного огляду моїх документів старший сержант **************** склав відносно мене протокол із приміткою про фіксування порушення на відеокамеру №***********. Мені не було роз’яснено мої права та обов’язки, передбачені ст.63 Конституції України та ст. 268 КУпАП.
Одразу після складання протоколу інспектор *********** ухвалив постанову в справі про адміністративне правопорушення серії ВН №******* від ********** року, якою постановив: визнати мене, ************, винним у скоєнні правопорушення за ч. 2 ст. 122 КУпАП і накласти на мене стягнення у вигляді штрафу в розмірі 425 (чотириста двадцять п’ять грн. 00 коп.), чим порушив ст. 255 КУпАП і фактично вийшов за межі передбачених законом повноважень.
Відповідно до вимог ч. 2 ст. 19 Конституції України, органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Ст. 255 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» визначено коло осіб, які мають право складати протоколи про адміністративні правопорушення. Так, у справах про адміністративні правопорушення, що розглядаються органами, зазначеними в статтях 218-221 цього Кодексу, протоколи про правопорушення мають право складати зокрема уповноважені на те посадові особи органів внутрішніх справ у правопорушеннях передбачених цією статтею. Що стосується правопорушень, передбачених ст. 122 КУпАП, то посадові особи органів внутрішніх справ можуть складати протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені лише частинами третьою і четвертою статті 122 КУпАП.
Відповідач порушив Наказ МВС України №111 від 27.03.2009р. «Про затвердження Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС», а саме п. 18.10.: «Під час несення служби працівникам підрозділів ДПС забороняється використовувати технічні засоби та прилади, які не сертифіковані в Україні, та не пройшли повірку або мають свідоцтво про повірку, термін дії якого минув».

Відповідно до ст.62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину доки її вину не буде доведено в законному порядку, а обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях та усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь.

Я категорично не погоджуюсь з винесеною стосовно мене постановою, вважаю її незаконною та такою, яка має бути скасована. Вважаю, що доказів, здобутих на законних підставах про моє правопорушення немає.
Враховуючи те, що я не вчинив правопорушення, про яке йдеться в оскаржуваній постанові, та постанова не відповідає вимогам закону, а також «докази» якими керувався Співробітник ДАІ є незаконними та були здобуті з порушенням ст.62 Конституції України та Наказу МВС України №111 від 27.03.2009р., то така постанова має бути скасована.
На підставі вищевикладеного та керуючись ст.19, 55, 62 Конституції України, ст.ст. 122, 255, 256 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст.ст. 17-19, 71, 162 Кодексу адміністративного судочинства України,

ПРОШУ:

1. Визнати дії ІНСПЕКТОРА ДПС - ВЗВОДУ ВДАІ СТАРШОГО СЕРЖАНТА ******************протиправними щодо ухвалення Постанови в справі про адміністративне правопорушення Серії ВН №****** від ******* року на підставі незаконно здобутих доказів.

2. Скасувати Постанову в справі про адміністративне правопорушення Серії ВН №***** від ****** року, якою ******** було визнано винним у вчиненні правопорушення за ч. 2 ст. 122 КУпАП та накладено стягнення у вигляді штрафу у сумі 425 (чотириста двадцять п’ять) гривень 00 коп.

3. Закрити справу про адміністративне правопорушення відносно ****************.

Додаток:
копія паспорту та посвідчення водія;
копія технічного паспорту та довіреності;
копія постанови ВН №**** від ***** р.;
копія протоколу ВН №***** від ***** р.;

«**»******** року

Позивач __________________________________________________ ___ ******

(Постанова тут : http://reyestr.court.gov.ua/Review/10329415)

Последний раз редактировалось fil@; 05.04.2011 в 10:20.
fil@ вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.04.2011, 10:21   #239
fil@

fil@

Машина: пока конект, хочу тлк100-4,2 тди
Длина: 6970мкм
Отправить сообщение для fil@ с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от fil@ Посмотреть сообщение
Проезд на "красный цвет светофора" засянтый на видео.

АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ
про визнання протиправними дії та скасування
Постанови Серії ВН № **** від *****р.

«*» ********** року стосовно мене було складено протокол про адміністративне правопорушення Серія ВН № ****** та винесено постанову про притягнення до адміністративної відповідальності Серії ВН № **** за порушення правил дорожнього руху (копії додаються).
Із зазначеною постановою не погоджуюсь, оскільки вона винесена з порушенням норм права, є незаконною, у зв’язку з чим підлягає скасуванню з наступних підстав.

Я, *******, ******* року о 8 год. 35 хв. рухався по вул. ***** в м.Одесі на автомобілі TOYOTA ********, державний номер ********, здійснив поворот вліво у бік вул. ********** керуючись п.16.2 ПДР України. Під час здійснення мною повороту в салоні автомобіля була присутня моя дружина *********** (***** р.н.).
Проїхавши 150-200 метрів від перехрестя я був зупинений Інспектором ДАІ ************ (Далі – «Співробітник ДАІ»). Співробітник ДАІ, після перевірки в мене документів, попрохав, щоб я сів до нього в автомобіль для складання протоколу.
Мені було запропоновано продивитись відеоматеріал на звичайній аматорській відеокамері, де нібито видно, як я порушую Правила Дорожнього Руху. Відеоматеріал я запропонував подивитись лише після того, коли мені буде пред’явлено відповідний сертифікат на цю камеру та свідоцтво про проведення перевірки цього приладу, проти порушення ПДР я заперечував. Співробітник ДАІ відповів мені що таких документів на відеокамеру немає і не повинно бути та в нього є всі підстави залучити знятий відеоматеріал в якості єдиного доказу мого порушення до справи. Спираючись на цей відеоматеріал він почав складати протокол.
Після повторного огляду моїх документів старший сержант **************** склав відносно мене протокол із приміткою про фіксування порушення на відеокамеру №***********. Мені не було роз’яснено мої права та обов’язки, передбачені ст.63 Конституції України та ст. 268 КУпАП.
Одразу після складання протоколу інспектор *********** ухвалив постанову в справі про адміністративне правопорушення серії ВН №******* від ********** року, якою постановив: визнати мене, ************, винним у скоєнні правопорушення за ч. 2 ст. 122 КУпАП і накласти на мене стягнення у вигляді штрафу в розмірі 425 (чотириста двадцять п’ять грн. 00 коп.), чим порушив ст. 255 КУпАП і фактично вийшов за межі передбачених законом повноважень.
Відповідно до вимог ч. 2 ст. 19 Конституції України, органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Ст. 255 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» визначено коло осіб, які мають право складати протоколи про адміністративні правопорушення. Так, у справах про адміністративні правопорушення, що розглядаються органами, зазначеними в статтях 218-221 цього Кодексу, протоколи про правопорушення мають право складати зокрема уповноважені на те посадові особи органів внутрішніх справ у правопорушеннях передбачених цією статтею. Що стосується правопорушень, передбачених ст. 122 КУпАП, то посадові особи органів внутрішніх справ можуть складати протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені лише частинами третьою і четвертою статті 122 КУпАП.
Відповідач порушив Наказ МВС України №111 від 27.03.2009р. «Про затвердження Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС», а саме п. 18.10.: «Під час несення служби працівникам підрозділів ДПС забороняється використовувати технічні засоби та прилади, які не сертифіковані в Україні, та не пройшли повірку або мають свідоцтво про повірку, термін дії якого минув».

Відповідно до ст.62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину доки її вину не буде доведено в законному порядку, а обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях та усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь.

Я категорично не погоджуюсь з винесеною стосовно мене постановою, вважаю її незаконною та такою, яка має бути скасована. Вважаю, що доказів, здобутих на законних підставах про моє правопорушення немає.
Враховуючи те, що я не вчинив правопорушення, про яке йдеться в оскаржуваній постанові, та постанова не відповідає вимогам закону, а також «докази» якими керувався Співробітник ДАІ є незаконними та були здобуті з порушенням ст.62 Конституції України та Наказу МВС України №111 від 27.03.2009р., то така постанова має бути скасована.
На підставі вищевикладеного та керуючись ст.19, 55, 62 Конституції України, ст.ст. 122, 255, 256 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст.ст. 17-19, 71, 162 Кодексу адміністративного судочинства України,

ПРОШУ:

1. Визнати дії ІНСПЕКТОРА ДПС - ВЗВОДУ ВДАІ СТАРШОГО СЕРЖАНТА ******************протиправними щодо ухвалення Постанови в справі про адміністративне правопорушення Серії ВН №****** від ******* року на підставі незаконно здобутих доказів.

2. Скасувати Постанову в справі про адміністративне правопорушення Серії ВН №***** від ****** року, якою ******** було визнано винним у вчиненні правопорушення за ч. 2 ст. 122 КУпАП та накладено стягнення у вигляді штрафу у сумі 425 (чотириста двадцять п’ять) гривень 00 коп.

3. Закрити справу про адміністративне правопорушення відносно ****************.

Додаток:
копія паспорту та посвідчення водія;
копія технічного паспорту та довіреності;
копія постанови ВН №**** від ***** р.;
копія протоколу ВН №***** від ***** р.;

«**»******** року

Позивач __________________________________________________ ___ ******

(Постанова тут : http://reyestr.court.gov.ua/Review/10329415)
думаю такая сойдет
но, советую предварительно прочесть статьи на которых аргументируется заява
Старый 05.04.2011, 10:30   #240
UzzzVer

UzzzVer

Серго, я вечером зафоткаю свою постанову и тебе зашлю. Там есть один интересный ньюанс по вынесению постановы ментом на месте.
Старый 05.04.2011, 12:05   #241
Stan

Stan

спасиба, патсаны! Родина, мать ее, вас не забудит! Буду перечитывать и менят таёту на секас))
Старый 05.04.2011, 12:10   #242
Zhildas
Очень давно не заходил

Машина: Kellys viper 40
Длина: 11300мкм
Отправить сообщение для Zhildas с помощью ICQ

Цитата:
спасиба, патсаны! Родина, мать ее, вас не забудит! Буду перечитывать и менят таёту на секас))
может наоборот сенс на таёту
Zhildas вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.04.2011, 12:13   #243
Stan

Stan

неа, фонарь !
Старый 05.04.2011, 19:13   #244
Stan

Stan

Люди, напомните, плиз, статью или пункт ПДД, который запрещает гаишникам останавливать ТС с противоположной стороны проезжей части, через двойную сплошную...
Старый 05.04.2011, 23:34   #245
UzzzVer

UzzzVer

Серго, держи, как обещал. Я думаю, раздуплишся накуя это.

Последний раз редактировалось UzzzVer; 07.09.2013 в 20:29.
UzzzVer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 06.04.2011, 08:29   #246
Stan

Stan

ох.. ниасилил, глаза на ж полезли хреново видно
Старый 06.04.2011, 10:09   #247
UzzzVer

UzzzVer

Цитата:
ох.. ниасилил, глаза на ж полезли хреново видно
Согласен, фотке мрачное, но смысл я думаю ты вкурил.
Ментяро не имеет права выносить постанову и накладывать стягнення на месте, если ты настаиваешь на юридической консультации. Вынося постанову на месте он грубо нарушает закон. Это придумал не я и в моём исковом заявлении об этом небыло ни слова. Судья это вписала, чтобы окончательно похерить ментовскую постанову, так как это является нарушением твоих прав.
Старый 06.04.2011, 12:30   #248
Брюс
Васильевич

Брюс

Машина: Славута 1,2LPG-2005
Длина: 52610мкм
Диаметр: 41мм
Отправить сообщение для Брюс с помощью ICQ Отправить сообщение для Брюс с помощью Skype™

Цитата:
Сообщение от UzzzVer Посмотреть сообщение
Ментяро не имеет права выносить постанову и накладывать стягнення на месте, если ты настаиваешь на юридической консультации. Вынося постанову на месте он грубо нарушает закон. Это придумал не я и в моём исковом заявлении об этом небыло ни слова. Судья это вписала, чтобы окончательно похерить ментовскую постанову, так как это является нарушением твоих прав.
Так может имеет смысл подготовить, распечатать и возить с собой соответствующий бланк заявления? А в случае чего - зополнять на месте и давать менту под роспись.
Брюс вне форума   Ответить с цитированием
Старый 06.04.2011, 13:00   #249
Rostracer
Очень давно не заходил

Машина: Megan & Laguna & Fiesta
Длина: 38950мкм
Отправить сообщение для Rostracer с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от Брюс Посмотреть сообщение
Так может имеет смысл подготовить, распечатать и возить с собой соответствующий бланк заявления? А в случае чего - зополнять на месте и давать менту под роспись.
+100. С меня пиво!
Rostracer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 06.04.2011, 16:56   #250
Славка

Славка

Машина: Конешно Славка!
Длина: 14460мкм
Диаметр: 30мм

Цитата:
Сообщение от UzzzVer Посмотреть сообщение
то ессть когда меня остановил гаец за превышение и написал в протоколе штраф 255 грн он был совсем не прав?
Славка вне форума   Ответить с цитированием
Ответ