![]() |
|
|||||||
| Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах |
|
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
|
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#2 |
|
Длина: 125770мкм
Диаметр: 47мм
|
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#4 |
|
|
Цікаво, який дурачок тобі мінус лупанув?
Певне дурачок не в курсах за різні клієнти для доступу
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#5 |
|
Да и в айфоне и макбук один клиент - это телефон точка доступа и мак ловит вай Фай ( это конечно удивительно) по вайфаю . Схема конечно сложная
но пока без провода обходимся
|
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#6 | |
|
|
Цитата:
Але є більш серйозні спеціалісти, наприклад специ ІТ галузі
|
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#7 |
|
а поконкретнєє? шо то за специ такі і чим вони в занємаюцця?
|
0 (0)
|
|
|
#8 | |
|
Цитата:
, ну день без очередной дрочки… Переживешь.
|
||
|
|
0 (0)
|
|
|
#9 | |
|
|
Цитата:
|
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#10 |
|
|
Ну є, наприклад, такий чілавєк як девопс (гугл в поміч). І він
Але ніщєбродні контори девопсів не мають
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#11 | |
|
Цитата:
признаю був не прав ![]() щитаю еппл должен принести свої ізвінєнія, ну або як мінімум подарити переходнік з блютуза на тайп сі
|
1 (1)
|
|
|
#12 |
|
|
Все набагато прозаїчніше. Телефон, підключений до компа і виконує роль ключа до клієнтської мережі. Блютуз не завжди спрацює.
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#13 | |
|
Машина: Renault Dokker Van Mazda CX-5 Tavria Picup 1.3
Длина: 75730мкм
Диаметр: 34мм
|
Цитата:
Но я вас успокою - шнурок можно купить отдельно. (Это если вы проебали тот, который идёт в комплекте к КАЖДОМУ айфону). Наконец то первый серьёзный аргумент против айфона. Тут согласен- крыть уже нечем.
|
0 (0)
|
|
|
#14 | ||
|
Машина: Ford Fusion 1,4 2010
Длина: 188430мкм
Диаметр: 44мм
|
Цитата:
Цитата:
Наведу ще один приклад - зняти інфу з регіка безпосередньо в дорозі. Так, не доводилось, але в бардачку лежить "зв'язка" OTG+miniUSB.Так, можна і SD-карту перекинути в телефон, і зняти інфу. Але ж, наскільки знаю (поправте, якщо не правий) - айфон же і карти не підтримує? А ще є USB-ендоскоп. Отак потроху якісь задачі, для кожного свої, і назбираються... |
||
|
|
0 (0)
|
|
|
#15 | ||
|
|
Цитата:
Цитата:
.Візьми і прочитай ще раз, може дойде
|
||
|
|
0 (0)
|
|
|
#16 | |
|
Пользователь
Машина: Джили МК ГБО4, Чери Кимо ГБО4
Длина: 508980мкм
Диаметр: 65мм
|
Цитата:
Связь Вайбер +380993566329 Слава Україні! Последний раз редактировалось Kvarz; 16.10.2021 в 10:56. |
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#17 |
|
Машина: Q7, Q5, Peugeot Partner
Длина: 8020мкм
Диаметр: 39мм
|
Может не всем конторам по роду деятельности он нужен?
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#18 |
|
Машина: Ford Fusion 1,4 2010
Длина: 188430мкм
Диаметр: 44мм
|
Ну то я ж кажу - те, що не потрібно/не заходить/дивує конкретно Вас - не означає, що так само не потрібно нікому.
Знову таки, "свого часу", я у клієнтів перевіряв мережу за допомогою смарта з USB-мережевою картою. Ну да, через OTG. Але ЮСБ-шна "сєтєвуха" легша і займає менше місця, ніж ноут. Зараз вже не дуже актуальне для мене, але, можливо, хтось ще й так юзає. Так, є карманний wifi-роутер, який можна повісити на клієнтський кабель, а до нього - таки через wifi, але "цей шлях не легший" імхо. |
|
|
0 (0)
|
|
|
#19 |
|
|
Тю, я навіть поясню чому.
1. Уніфікація техніки + під корпоративні пакети гаджети не коштують практично ніфіга, а пади банально беруться за бонуси. 2. Писати нативні аплікації під 2 платформи занадто шикарне задоволення, кросплатформа дешевша, але апки криві як сабля, та й для малоекранних апок отримана економія на кросплатформі буде захавана підготовкою 2х релізів. Але заміна стандарту на техніку в корпораціях відбувається дуже швидко. Ну і звісно ніхто некродевайси не юзає, 2-3 роки і на списання. Але мова взагалі не про то. Я вже мовчу про той факт, що розумник з годинником в цеху у мене б уже давно був відсторонений від роботи і побіг би на позачерговий інструктаж з охорони праці
Последний раз редактировалось AndrewK; 17.10.2021 в 23:22. |
|
|
0 (0)
|
|
|
#20 |
|
нет там ничего корпоративного ... все за свои кровные покупается . а все что ниже ATPL тем более . кстати правилами ипад разрешен в кокпите как воспомогательное устройство (а в случае отказа и основное)
|
0 (0)
|
|
|
#21 |
|
|
Ах ну да, прям бачу як пілот інтегрує особистий планшет в систему керування бортом
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#22 | |
|
Цитата:
|
1 (1)
|
|
|
#23 |
|
|
Ну і до чого той пук в калюжу був?
Хз% пілотів юзають огризки. Ну і? Де дані? А про дозволений в кабіні допоміжний пристрій (при відмові - основний) - навіть і не смішно. Промислові корпоративні стандарти для мене не порожній звук. Підозрюю, що авіастандарти як мінімум не менш строгі . Засетити власний пристрій в мережу літака? Ага, ща. І ліцензію теж на поличку на память покласти
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#24 | |
|
Цитата:
а какую систему ... какого самолета ... нет в самолете разъема для ипада карты + скорость высота и курс это все что берется с него как с независимого устройства . на крайняк если в сумке случайно завалялась радейка с VOR то можно для ILS захода использовать . так шо кто тут куда напукав то еще присмотрется надо ![]() пысы - лицензии на полочку не кладут ... процедура там иная (даже если накосячил при ... )
|
0 (0)
|
|
|
#25 | ||
|
|
Цитата:
Цитата:
Він або передбачений, виданий і наявний (когкретний екземпляр) під який по певному протокулу йдуть дані з мережі літака, або його тупо нема в процедурі ваще ніяким боком; і ваще пох, що його з дому 2й пілот приніс, аде все, що він може це дрочити в оффлайні, або юзати гостьовий інтернет на загальних підставах. Що там ще де в кого в сумці нештатного "завалялось" і юзається з метою забезпечення польоту - пряма підстава для іініціації профнепридатності. Далі, я в нюанси зальотів не вникаю. У мене підхід простий, є жосткий зальот - далі HR і при потребі юрист з тим зальотчиком розбиратись будуть. Переважно я людині даю один додатковий шанс, якщо це не пов'язано з загальною безпекою і високою вартістю зальоту. |
||
|
|
0 (0)
|
|
| Метки |
| горе в семье |
|
|