![]() |
|
Харьков Харьковские Тавроводы и сочуствующие |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#3226 | |
![]() Цитата:
![]() |
#3227 |
Васильевич
|
![]()
+1
#3228 | |
Очень давно не заходил
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3229 | ||
Очень давно не заходил
|
![]() Цитата:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3230 | |
Очень давно не заходил
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#3231 |
Очень давно не заходил
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3232 | ||
Очень давно не заходил
|
![]() Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
#3233 |
Очень давно не заходил
Машина: Тавр
Длина: 1810мкм
Диаметр: 0мм
|
![]()
Харьков, ул. Деревянко, женский прибор "ФЕН"
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4lNddFh0cYw[/youtube] |
![]() |
![]() |
#3234 |
Машина: злая славута
Длина: 21750мкм
Диаметр: 33мм
|
![]()
а де написано шо я должен ПЕРЕДАТЬ свои документы!? насколько я помню -предъявить!
|
![]() |
![]() |
#3235 |
![]()
У меня 2 недели назад была похожая ситуация. Только я ни ругаясь, ничего не доказывая отдал документы. На меня составили протокол. Я написал жалобу в гаи и заявление в суд. Сейчас мне уже пару раз звонили из гаи - хотят встретиться. Пока я был в отпуске - даже врать не приходилось: Нет меня в Харькове и все. Но вот опять позвонили, уже спрашивают: "когда я буду в Харькове?"
Так вот у меня вопрос: Может кто с юридическим образованием, вместе сходить на беседу, или отправлять в сад - не тратить время, если хотят пусть письменно отвечают, повесткой вызывают и т.д.? |
|
![]() |
![]() |
#3236 | |
![]() Цитата:
2.4. На вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також: а) передати для перевірки документи, зазначені в пункті 2.1; Источник: http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/law...=1306-2001-%EF |
||
![]() |
![]() |
#3237 | |
Машина: Славута 2000г.
Длина: 176500мкм
Диаметр: 48мм
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3238 | ||
![]() Цитата:
" 12.10. Додаткові обмеження швидкості руху можуть бути встановлені виключно у разі проведення дорожніх робіт разом з попереджувальним знаком 1.37 ( 306а-2001-п ). " то когда-то было Предъявить. а теперь - передати для перевирки. Гайцы Так и говорят - Проверка документов, передайте пожалуйста |
|||
![]() |
![]() |
#3239 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
#3240 | |
|
![]() Цитата:
![]() http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=72900 |
|
![]() |
![]() |
#3241 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
#3242 | ||
|
![]() Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
#3243 | ||
![]() Цитата:
Вот текст жалобы: СКАРГА Зазначена постанова не відповідає обставинам справи, вимогам закону та підлягає скасуванню з таких підстав: 18 червня 2010 року, приблизно о 20:55 я, Бурдун Дмитро Миколайович, керуючи автомобілем «Таврія», державний номер АХ6847АА, їхав по пр. Косіора, та був зупинений інспектором ДПС БДПС у м.Харківі прапорщиком міліції Зубом Олексанром Івановичем, яким було винесено постанову АХ №193785 по справі про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст.122 щодо мене. Вказана постанова не відповідає обставинам справи та вимогам закону з таких підстав: По-перше: я їхав у правій смузі, з дотриманням дозволенної швидкості. Трохи попереду у лівій смузі їхав автомобіль ГАЗ-24 універсал, та позаду їхало ще два автомобілі – ГАЗ-31 безпосередньо за мною, а праворуч від нього ще якась «іномарка». Але інспектор зупинив тільки мене. По-друге: у протоколі АХ №242689 від 18.06.10 (надалі - протокол) про адміністративне правопорушення та постанові відсутні докази належності виміряної швидкості саме моєму автомобілю. Фактично мені співробітником ДАІ, що склав протокол, було продемонстровано тільки час та швидкість, у який відбулось вимірювання швидкості, на приладі. Встановити та довести, що вимірювалася швидкість саме мого автомобіля, а не того, що рухався попереду, або позаду мене неможливо, а за таких умов різниця у секунду може означати, що насправді виміряна швидкість не мого автомобіля, а того який рухався поруч з моїм автомобілем, або який вже проїхав. На порушення п.2.1 Інструкції, затвердженої наказом МВС №1217 та ст.251 КпАП не надано фото- або відеодоказів належності виміряної швидкості саме моєму транспортному засобу. По-третє: співробітник ДАІ під час вимірювання підняв вимірювальний пристрій у руці, що робить можливим рух назустріч автомобілю, швидкість якого вимірюється, внаслідок чого відносна швидкість, яка фіксується приладом, збільшується. За таких умов у моїх діях немає складу правопорушення, у якому мене визнано винним зазначеною постановою. На підставі викладеного, та керуючись статтями 287,288 КУпАП, ПРОШУ: 1. Розглянути дану скаргу в порядку та у терміни, передбачені законодавством та надати мотивовану відповідь. 2. Визнати дії інспектора Зуба Олександра Шіановича незаконними та притягнути його до дисциплінарної відповідальності. 3. Скасувати постанову по справі про адміністративне правопорушення серія АХ №193785 від 18.06.2010 про накладення на мене адміністративного стягнення за ч.1 ст.122 КУпАП в розмірі 255 (двісті п’ятдесят п’ять) гривень за відсутністю в моїх діях складу такого правопорушення; 4. Зобов’язати відділ адміністративної практики ДАІ вилучити з бази даних про порушення ПДР інформацію, яка внесена на підставі оскаржуваної постанови, та сповістити мене про це письмово. До адміністративного позову додається: 1. Копія протоколу про адміністративне правопорушення серія AX 242689 від 18.06.2010; 2. Копія постанови про притягнення до адміністративної відповідальності серія АХ №193785 від 18.06.10; 19.06.10 Бурдун Д.М. |
|||
![]() |
![]() |
#3244 |
Гость
|
![]()
Как я понимаю, просто жалоба не первая от тебя, вот и обижаются
![]() |
![]() |
#3245 | |
![]() Цитата:
Несколько месяцев назад, по другой ситуации - в течение месяца пришло письмо из суда о назначении даты предварительног слушания и через несколько дней после письма из суда пришо извинительное письмо из ГАИ об отмене их постановы |
||
![]() |
![]() |
#3246 | |
Очень давно не заходил
Машина: Тавр
Длина: 1810мкм
Диаметр: 0мм
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#3247 |
|
![]()
Такими темпами в следующем году будет написано "поднести на подносе".
|
![]() |
![]() |
#3248 | ||
Машина: злая славута
Длина: 21750мкм
Диаметр: 33мм
|
![]() Цитата:
![]() |
||
![]() |