![]() |
|
|||||||
| Бортовой журнал Бортовой журнал |
|
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Минулого тижня замовив, а сьогодні забрав і установив прямоток
http://silenser.com.ua/Glushitel-uni...ta-p-1875.html і зразу приварив 3 кріплення, якого досі не варять...... і поставив задній стаб ![]() фотки потім, бо телефон продав, а новий ше не взяв
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Машина: Nissan Note 1.6 AT Luxury
Длина: 13010мкм
Диаметр: 31мм
|
а когда Ваз ходовая будет ?
|
|
|
|
|
#3 |
|
а хз....
навіть не знаю.... вроді і планував шось таке, але забив.... кароче буде ходовка - буде звіт))) а не то не) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Сьогодні поміняв паливний фільтр
Помив РХХ помив машину ![]() ну і фото прямоток ![]() ![]() ![]() ![]() задній стабілізатор ![]() ![]() ![]() і відео прогріву з прямотоком [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vwwDQWQF3ZU[/youtube] |
|
|
|
|
|
#5 |
|
отакий у нас кліренс і так ми паркуємося, тупо на фарт))))
![]() ![]() 8) хто нижче?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
сажаем в машинку друга и пару девченок, еще берем еду и воду на шашлыки+ дрова.
И как я уже видел по пацански оставляем бампер на бровке)))
|
|
|
#7 |
|
Гость
|
критег ну ти й валиш )
бампер передній дуже симпатичний, та і взагалі тачка красава ) про вініл взагалі мовчу) короче респект і уважуха) |
|
|
#8 |
|
дуже дякую)
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Машина: Nissan Note 1.6 AT Luxury
Длина: 13010мкм
Диаметр: 31мм
|
а где мего крутые тавро рамки для номера ?
|
|
#10 |
|
в мене такого нема
я ше не на стільки крутий)))) |
|
|
|
|
|
#11 |
|
есть два вопроса где брал стабилизаторы ?) и второй прямоток на 3 тик оборотов сильно рычит ?
|
|
|
#12 | ||
|
Цитата:
Цитата:
до 3-3.5 нормально дальше вже трохи голосновато але для міста саме воно
|
|||
|
|
|
|
#13 |
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
брав рік назад
і 2 разом.... ціна неактуальна на даний момент) |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Сьогодні вирішив зробити собі короткохідну кулісу.
почитав пару варіантів в неті від 4el DRX Anton Vegas, але в результаті всьоравно доробляв по своєму бо в варіанті DRX він робив вставку тільки 7 мм, а я в 3 рази більшу, Anton Vegas взагалі зняв нижню захисну коробочку.. купив ремкомплект куліси на всякий випадок і взявся за роботу основне завдання підняти шарік вище від його рідного положення для роботи потрібно: ключі: 10,13,17 знімаємо кулісу, процес: відкрутити ручку КПП,зняти чехол шкіряний в салоні з ручки КПП, відкрутити кріплення куліси до кузова, відкрутити додаткове кріплення/тягу куліси від КПП, відкрутити тягу(в кого куліса добре відрегльована, і він не хоче її знов регулювати, можна відкручувати не хомут, а 2-ге з"єднання там де втулка/бочечка) розібрашви кулісу, я здивувався бо на ричагу не було в низу штиря, який я бачив на фото в неті, можливо це якраз і є різниця між старою і новою кулісою. збив шарік з його посадочного місця, поміряв штангельом ричаг, він 15 мм, і найшов підходящого діаметру кусок армованого шлангу. спочатку відрізав 3 см, але потім цього оказалося трохи забагато, і потім відрізав десь 2.2-2.5 см, це якраз гуд насадив на місце шаріка шланг, а зверху сам шарік, ніяк його не фіксував бо він десь на половину сів на своє місце з шліцами і міцно тримався з коробочки яка знаходиться в низу куліси з середини вирізав 3 перегородки, які заважали пересуванню куліси. поміняв ремкомплект, змастив всі поверхні які труться Літолом... і тут мене покликали і я відлучився трохи..... коли прийшов, зібрав, поставив на машину.... виліз з ями, сів всалон, пробую, а 1-3-R передачі включають десь під панелькою. думаю вот ФАК, я ж регуліровку куліси збити не міг, шо за нах.... глянув на ричаг в салоні і поняв свою помилку, я зібрав його не тим боком, перевернувши тягу відносно ричага в іншу сторону ричаг в салоні має такий вигляд \ | а в мене він получився вот такий / | знов заліз в яму, зняв кулісу, розібрав, перевернув, зібрав , поставив на місце сідаю в салон, клацаю передачі, 1-2-3-4- а 5 не включається....... думаю шо за фігня, я ж сточив перегородки в коробочці.... знов заліз в яму, зняв кулісу, розібрав, і поняв причину, там є металева планка, на ричагу є штирьок який ходить по цій планці, коли ричаг відхилено вправо, на задню і 5 передачу в нас задня включаєтьс тільки якшо натиснути ричаг в низ... тоді штирьок по Z подібный металевый планці переходить вниз і дозволяє включити задню. але так як ми підняли шарік вверх, значить ричаг опустився в низ, і постійно рухався по нижньому ходу планки, і давав змогу включити тільки задню передачу.... кароче зняв ту пластину, викинув, зібрав знов, знов в яму, поставив кулісу.... і нарешті, сів в салон, чік чік, передачі щолкаються як на іномарці, зразу пішов сів в дядін Мондео, різниці майже нема, а аніше була... і задня включається без вдавлювання ричага вниз.... поїхав додому, по дорозі привикав до десь в 2 рази коротшого ходу ручки КПП. фоток не робив але дозволю собі вкрасти фотку з нету ![]() зліва сток ричаг зправа короткохідний видно шо на правому шарік піднятий, і сточений штирьок внизу(але в мене його не було взагалі) хто осилить таку кількість писанини і повторить на своїй машині, буде дуже задоволений.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Длина: 1990мкм
Диаметр: 37мм
|
Хорошо всё описал.Кул))
|
|
#17 |
|
старався як міг)
але багато хто жаліється шо ніфіга не поняв напевно просто ніколи не тримав в руках розібрану кулісу....)) |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Винил бомба!Машина ярко смотрится! Позволь немного критики.Спойлер не смотрится.Задний бампер слишком дутый.Либо сильно занижать жопу , либо менять на что-то попроще.И нужно ставить полноценное литье на 08 ходовке!Ну на крайняк тавролитье.Передний бампер смотрится очень секасно!
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Гость
|
|
|
|
#20 |
|
то видимо сплинтер не узнал) это литье редкое для тавры все в основном стаявят хмельницкие черно-белые)
Хотя в воскресенье у себя в гаражах встретил чудо из славутоклуба со спойлером выше крыши сзади - так у него такое же литье было
|
|
|
#21 |
|
Гость
|
Та хватает всякого литья.Это вот магниевые ободы для тавры есть , те вот редкие , а литья - полно.
|
|
|
#22 |
|
зад буду занижати, але вже весною, на зиму нах надо)
літьйо уже 2 роки стоїть))) і воно полноценное) ваз ходовка мну не надо..... |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Вчора був куплений, а сьогодні установлений частково, шкіряний салон Recaro, з Opel Astra Cabrio Bertone
стан шкіри неважний, але сідухи бралися не заради цього, а заради бокової підтримки ![]() вот трохи фоток задній діванчик ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() передні сидіння в порівнянні з тими шо були ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() сідухи будуть юзатися в чехлах, а дальше - хз, може з часом нашкребу грошей і перетягну весь салон, або так і буде в чехлах... задній діванчик напевно не підійде, дуже довга сідушка, і не залишиться місця для ніг заднім пасажирам, і напевно з нього буде зроблено діванчик в гараж ZTVRа) перші враження від поїздки на нових сідухах - на багато жорсткіші і твердіші, дуже класна бокова підтримка. бюджет озвучувати не буду ![]() Велике ДЯКУЮ Сані ZTVR, який допоміг у покупці, і установці. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Длина: 1990мкм
Диаметр: 37мм
|
Бюджет не озвучишь,чтобы мы не удавились жабой? ))
Как ставили сидухи? К рекаро варили салазки от Таврии?
|
|
#25 |
|
У меня такие же сидухи. Как найдешь чехлы на них - скажешь от чего. И сфоткай плиз как они в чехлах смотрятся.
И записывай плиз все матюки которые будут употребляться при натягивании чехлов, в попытке чтоб боковая поддержка осталась видна. А потом списочек сюда с фоткой плиз, если можно.
|