![]() |
|
Автозвук Как сделать так, чтоб Ваш автомобиль "зазвучал" |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#26 | |
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#27 | ||
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#28 | |||
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#29 | ||||
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#30 |
Очень давно не заходил
Машина: Micra K12 Music Edition
Длина: 1000мкм
Диаметр: 0мм
|
![]()
наверное это будут фронтальные саббасы...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | ||
Гость
|
![]() Цитата:
Далі. Надмірно низька резонансна частота автомобільного динаміка означатиме його більш низьку чутливість. Коротше, він полюбе буде гальмувати. От і локалізація. Тому головки більше 10", а також з резонансною менше 30Гц вважаю не дуже підходящими для автомобільних музичних систем рівня Hi-Fi та Hi-End, де вимоги саме до їх музичності на першому місці. Цитата:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#32 |
![]()
Просьба к соревнующимся: можно ли написать критерий вибора своего
саба и впечатления от него и других прослушаных? ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |||
Злой модератор
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#34 | |
Злой модератор
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
![]()
а вдруг и скажут
![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Гость
|
![]() Цитата:
Чому W10 - написав вище, а 360Вт А/В-класу В2 в мості цілком вистарчає для даного саба, при чому з конкретним запасом. Але прошу не забувати, що бас починається в голові, а не в сабі. |
|
![]() |
![]() |
#40 | |
![]() Цитата:
Но не слышал ни одной 10-ки у который бас был бы глубокий, чтоб чувствовалось, как по салону прокатывается дрожь, при ударе в барабан. Чтоб вибрация ощущалась спиной и грудной клеткой. Все десятки, что слышал - они так интеллигентно бумкают, тихо так, ненавязчиво, бархатисто. Даже и не поймешь. то ли фронт басовитый, толи саб есть. Если бумкает 12-шка сразу понятно, что саб есть и от фронта такой атаки не добится нивжисть. Может оно и правильно - "ненавязчивый бас", но явно "не мой вариант". Так что тут ИМХО надо слушать и выбираь под себя. :wink:
![]() |
![]() |
#41 | ||
Гость
|
![]() Цитата:
Тепер я розумію, чому ти говориш постійно про локалізацію. В тебе її не може не бути при такому підході. І глибина басу визначається усім попереднім трактом, починаючи з ресівера. Колись давно, коли в мене стояв ще Кларіон 546, я якось замінив його (для послухати) на Накамічі ЦД 700. І був вражений відкриттям, що бас живе не в сабі, а в голові! Бо він несподівано появився, абсолютно чіткий, з повним контролем аж до самих 20Гц. Так. Я це вже раз сотий говорю, відчуваю, що починає набридати. Скоро завершу, напевно ![]() ПС. До речі, атака - це, якщо по простому, швидкість відклику динаміка на електричний імпульс підсилювача. І в легшої 10-ки атака апріорі краща, ніж в 12-ки. За інших рівних умов, звичайно. |
||
![]() |
![]() |
#42 | ||||||
![]() Цитата:
![]() ![]() ![]() Цитата:
![]() Цитата:
Цитата:
![]() Цитата:
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#43 | ||||||||||||
Гость
|
![]() Цитата:
А те, що на стадіонах ковбасить - хто б сумнівався, їм же здоровенну площу озвучити треба... Цитата:
![]() Цитата:
Цитата:
![]() Просто я є фахівець, я маю показувати людям, як звучить правильна система, розвивати смак, а не йти на поводу неправильних стереотипів. Уяви, вирішить "клієнт", що в автомобілі мають бути овальні колеса, прийде до виробника і почне втирати, мовляв, ти не шариш, головне, щоб клієнт був задоволений! Став овальні колеса! Що робити з таким клієнтом? Правильно! Посилати... до установщиків овальних коліс, їх. на жаль, на разі, куди більше, ніж треба. Так що не варто тут розказувати про правоту клієнта. Він правий лише для себе. А я деградувати з цієї причини не намірений. Цитата:
![]() ![]() Цитата:
|
||||||||||||
![]() |
![]() |
#44 | |
![]() Цитата:
1 - свое 2 - неправильное Систма в авто должна отигрывать хорошо все и классический концерт и ниггерское R&B и Рэп. И ты меня не убедишь, что это не так ![]() В принципе аргументы исчерпаны, все одно каждый останется при своем менеинии. А для читающих весь этот флуд по крайней мере есть выбор к какой стороне примкнуть ![]() PS: Если заказчик говорит мне сделать овальные колеса - я их ему делаю, используя все свое умение и старание, чтобы клиент в итоге остался доволен - и он остается доволен. Это и есть проффесионализм.
![]() |
![]() |
#45 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Злой модератор
|
![]() Цитата:
Насчет заказчиков - я тоже пошлю заказчика, если он начнет требовать сделать ему фигню. И посылаю, очень часто. ![]() А машины для "ниггерского R&B и Рэп" - это отдельный разговор, практически не имеющий отношения к Звуку.
![]() |
![]() |
#47 |
![]()
Тоже самое. Когда просят врезать блины в полку, либо просто отказываемся либо лупим цену как за инсталяцию хорошего фронта
![]() бывает что соглашаются ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#49 | ||
Гость
|