![]() |
|
ГБО Газобаллонное оборудование. Установка, ремонт, эксплуатация. |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 | |
кармически наказан
Машина: Носок
Длина: -1150мкм
Диаметр: 0мм
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]()
ну і вся ця канітель витягне десь під 1000 грн з мене я так понімаю.
- зняття, постановка на учот - техосмотр - купити бомажки про те що ГБО перевірено - ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
кармически наказан
|
![]()
Лучше подумай какая будет канитель, если владелец авто спужается и отзовет довереность. Прикинь если это обнаружит
![]() А выльется это дело в штуки полторы не меньше. В смысле перерегистрация. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
мона и жене. но в жизни всякое бывает. мать-отец надежней ))
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
кармически наказан
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Машина: Emgrand EC7-RV + ГБО
Длина: 6250мкм
Диаметр: 35мм
|
![]()
Сьогодні поміняв техпаспорт.... Ну і су*и в МРЕО
![]() ![]() ![]() Спочатку думав все сам зробити, вродь і діло пішло, але інспектор залупився що ГБО вже стоїть - мол знімай, ми перевіримо, тоді став і реєструй..... Прийшлось через рішалу, і коштує це все діло 1к. грн! Ппц, ну і розцінки... ![]() За що платив: * лист з банку - безкоштовно; * док-ти в установщиків - 150грн; * копія генерального доручення нотаріально завірена - 12 грн; * бабло "рішалі" - 1к. грн. Ось і все, тепер в мене все по закону. Мля, що мав кухню замовити, то прийшлось ГБО реєструвати. Такі гроші, і за що?? Авто ж краще їхати не стало... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Цитата:
Дядьку, як так? Коли ставлять на автомобіль ГБО - його спочатку ставлять, а вже потім дають свідоцтво про встановлення, з яким треба їхати до МРЕВ і писати заяву. Ніде нема такого щоб спочатку реєструвати переобладнання, а вже потім фактично це переобладнання робити. На мій погляд, з тебе нашару гроші здерли ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
для реєстрації ГБО спочатку потрібно взяти:
- дозвіл банку; - дозвіл з МРЕО; після цього поставити ГБО, взяти доки від установщиків і їхати в ДАІ реєструвати. Так мені розяснили в МРЕО. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]()
Про обидва - вперше чую
Ну там дозвіл банку - якщо авто під кредитом, так? А от про дозвіл МРЕВ - на обидва свої автомобілі я ставив обладнання, отримував свідоцтво, і вже потім їхав у МРЕВ реєструвати. У свідоцтві вказана дата, до якого воно дійсне для реєстрації - до цього часу ти можеш їздити з ним, а вже як час спливає - то реєструвати. Так мені пояснили у київському МРЕВ-1, років зо три тому. Може зараз щось змінилось в системі, але я все ж таки гадаю що тебе на рівному місці розвели ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Може й так, але гроші завжди приходять і уходять - фіг з ним, на тій тисячі світ клином не зійшовся. Якщо наіпали - воно їм по життю поверенеться (от такий я, вірю в карму)
![]() В 2003, коли я здавав на права принцип був такий - хочеш здавати сам - будь-ласка, хочеш купити права - теж без проблем. За 2008 рік я вже двічі стикався з МРЕО - законно просто не дають зробити, завжди потрібно шукати когось знайомого. ДАЙці вже з жиру бісяться - зовсім страх втратили. Хоча це можливо лише в Рівненському МРЕО таке робиться. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
кармически наказан
|
![]() Цитата:
|
|