![]() |
![]() |
#26 |
![]()
Знайшов і пофыксив перший глюк. При нажатіі гальма або при включєнны лівого повороту, починала тихенько тліти або помаргувать лямпочка на панелі - індікатор включення задніх птф.
Путьом дідукциї - вичіслив - це шось із массою. Або на панелі або у задніх фонарях. Оскільки блимає тіко одна лямпочка а не всі - то не на панелі. Оскільки блимає при включенні лівого повороту - знач лізти тра у задній лівий фонарь. Розібрав, почистив контакти, зібрав. Глюк пропав. Ура, товаріщі :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]()
73 тищі. поставив правий передній подкрилок та грязєвий щіток і рішоточку бампіра. купив коврікі тканєві - 180 грн. поміняв огранічітєль однієї дверки бо хрустів та промив\змазав інші.
тепер треба поміняти тормозні діцкі з колодками і замінити тосол. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]()
я извиняюсь канечно...насчет поклейки стоек, а где сие продается на авторынке?! или как правельно называть, хочу такое же замутить. заранее спасибо
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
![]()
на авторынке не продается. в любом рекламном агенстве покупаешь кусок черного матового оракала, запасаешся мыльной водой, тряпками, феном, парой иголок от шприцов и упирьод :-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]()
Переобулся. Наверное таки поспешил. Не знаю як на снегу со льдом, а на асфальте Nordic Icetrac - феерическое говно, моментом в юз идёт.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]()
77 тищ. поміняв лампочку в стопі, почистив заодно контакти
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Машина: есть
Длина: 1660мкм
Диаметр: 32мм
|
![]()
Тоже хочу себе поклеить среднюю стойку, а заодно и зеркала в цвет кузова. Сам клеил ? Очень геморно ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]()
Да, клеил сам. На логане из за формы двери, оно гораздо геморней чем на славуте было, без фена не обойтись.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]()
78 тисяч. Поміняв масло в кпп та відрегулював клапани.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]()
78700. Встановив ГБО 4-го покоління. Мозги - COMPACT, редуктор Tomasetto Alaska, форсунки Valtek 3 Ohm, балон на 42 л. замість запаски. Перші враження - їде трохи не так як на бензині, поспокійніше. Побачім який буде розхід.
З.І. - Давно забуте чудове відчуття коли заправляєшся "на повну" за 200 гривень |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]()
проїхав 270 км, спалив 26 літрів газу. шось мабуть трохи великий розход, бо з цих 270-ти - кілометрів 30-40 точно були на бензині.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]()
Рано еще о расходе судить. Редуктор еще не вышел на нормальный режим работы.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]()
зареєстрував ГБО, убрав з техпаспорту відмітку про кредит. 644 грн.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
![]()
з моменту установки проїхав 485 км, спалив 48 літрів газу. з врахуванням того шо деяку частину проїхав на бензині (прогрєви) то виходить десь 11-11.5 в принципі як для морозів і тільки встановленої системи мабуть нормально. після тисячі поїду на остаточне регулювання.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
![]()
Чого не хвата котьонку якшо він жере целофан? Правильно - йому не хвата мозгів.
Чого не хвата мені коли капот примерз, а я дьоргаю ручку відкривання капоту доти, поки вона не лишається в мене в руках? Мабуть так само... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
![]()
Встановив салонний фільтр. Ціна питання - 54 гривні. Прийшлося трохи "доработать напильником", бо неплотно прилягав, дуло з щілин - проклєїв по периметру установочного місця ізолон.
В найближчіх планах - подіуми для піщалок на стойках. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]()
приміряв 16" колеса. ніфіга не їде, ніфіга не тормозить, зато вигляда пафосно :-)
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Очень давно не заходил
Машина: 110207 2005г.в. 1,2к была, Elantra 2011 1,6 АКПП
Длина: 2030мкм
Диаметр: 0мм
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]()
83 тищі. обтягнув руля шкірою. фотки троха згодом.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Машина: "купеха"
Длина: 2680мкм
Диаметр: 38мм
|
![]()
ггг... не пиняй на зеркало коль рожа кривая! Тормоза штатные говенные - того и не тормозит
![]() |
#49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
![]()
![]() |