![]() |
|
Законодательство и страхование Обсуждение юридических аспектов жизни автомобилиста, законодательства и страхования. |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#26 |
Таки модератор
Машина: Темно-сіра
Длина: 238940мкм
Диаметр: 58мм
|
![]()
Пробачте, але водій повинен керуватись одним, максимум двома актами- ПДР та Законом про дорожній рух- факультативно. Читати, памятати всі законні та підзаконні акти, тим паче- зараз, робота профі, а не персічних громадян. Якщи в ПДР було про талон ТО, то возили, та карали. Якщо нема про стікер, то нема...Де стаття КоАПП про відсутність стікера? Хіба що 125...
Вы хотите поставить меня в тупик своими вопросами, а я вас поставлю в тупик своими ответами! Последний раз редактировалось кук; 20.03.2013 в 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Машина: Славута 1,2S 2003 г.
Длина: 2870мкм
Диаметр: 25мм
|
![]()
Так в ПДР про поліс, крім того, що водій його повинен мати і пред'явити, більше нічого. Тому водій хоч щось має знати із відповідного Закону. Бо незнання призводить до запитань на форумі: "А що, власне, тепер можна зробити? Бо я не так зробив..." Думаю, без стікера доїдете до найпершого дуже уважного постового, котрий поцікавиться наявністю чинного поліса і відсутністю стікера. Пояснення про те, що стікер не розмістили відповідно вимогам з особистих міркувань про непотрібну "бумажку", можливо, слухатиме довго. "Штрафонути" він не зможе. Але часу і спокою відбере...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Хер Таврический
Длина: 466060мкм
Диаметр: 54мм
|
![]() Цитата:
Не экспериментирую,а просто не хочу залеплять стекло ненужными цацками. Ни разу(слышите -ни разу!) не останавливали именно для того,чтобы проверить страховку.Останавливали, само собой -но совсем по другим поводам. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||||
синий кардинал
Машина: крутая тачко
Длина: 156500мкм
Диаметр: 56мм
|
![]() Цитата:
![]() |