|
НеТаврия Ланосы, Логаны, Лачетти, Авео, Гетсы, Пежо, БМВ, Мерседесы, короче говоря - разные автомобили |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
04.04.2010, 15:49 | #476 | ||
Re: КоReа: ФоReва: Re:...
Цитата:
Брехун Саша это ты, у Сонаты новой (i45) один мотор с кодировкой GDI это 2.4, если ты даже этого не знаеш, то все посты в этой теме которые ты написал - это феерический тупак. Хотя я не удивлюсь если ты турбину нашел у 2.4 атмосферника. Он замечу, тоже поставляется на новую сонату. ЗЫ Выуже нашли HLA в этих маторах?, в 2.0 например он наверна пал вашему взгляду на редукционном клапане промежуточно связанным каренной шейкой шитовидного вращятеля DBCL в связи с открытием фазы тангенциально направленного потока отработанных газов в добавочный бустер сепарации ??
|
04.04.2010, 16:53 | #477 | |||
макарунок
Длина: 13800мкм
Диаметр: 37мм
|
Цитата:
Судя по вашему посту на новую сонату ставят только мотор 2.4 не турбо а это так выдумка. Да? Может хватить поносить и доказывать что вы круто знаете всё о бо всём, даже написать ход диаметр турбированого ГДИ мотора не можете. Сорри ушёл. PS тренируйтесь дальше на Лоадаре и подкрепляйте психоблок инженера и Омеги величием Кореи и аличием только одного гди мотора на сонате, только когда пишите то уточняйте свои посты между собой, а то Иженер пишет что на сонате стоит 2.0 Т гди мотор (и вся пресса мировая срёт о нём) Шкрябкричит что это вааобще ложь и провокация и на сонате только 2.4 ГДИ мотор. И лепит характеристики онного в студию (видимо на ХМА сервис ком до сих пор только висит ТТХ на 2.4) |
|||
0 (0)
|
04.04.2010, 17:05 | #478 |
А все Анусейчик от того, что инфу берете из желтой прессы.
И в финале читаю предьявы ниобоснованные и ваще бред с колхозом намешанный. Или давайте аргументы иле не надо сьезжать
|
04.04.2010, 22:17 | #479 |
Feed Me More!!!
|
Народ! Ну хватит сперечатысь! И немцы, и американцы, и корейцы и японцы - все машины хороши! И все концерны прибегают к разным хитростям! Вспомните хотя бы BMW!, которые на трехлитровые алюминиевые моторы вместо 530 лепили шильдики 525, так как они в сравнении с такими же чугунным уступали сильно в мощности да плюс к тому же им еще и AUDI нос утерли, выпустив свой алюминиевый мотор, который по всем показателям превосходил моторы BMW....
.. только наш автопром как-то неважнецки на мировой арене выглядит... мы только что и умеем самолёты и танки строить... .. вот еслиб все на танках ездили,.. представляете - мы насамых лучших бы аппаратах в мире ездили .
04.04.2010, 22:27 | #480 | |
Гость
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Цитата:
|
|
0 (0)
|
05.04.2010, 12:12 | #481 | ||
макарунок
|
Цитата:
|
||
0 (0)
|
05.04.2010, 13:23 | #482 |
Ггг, аха
кожа жопы дракона Кстате меня прут комбинации ткани и кожи, если из чисста кожаных салонов, то хоть убейте но кроме как на алькантаре охлаждением жопного места летом сидеть ниреально. хоть в мерине хоть где.
|
05.04.2010, 14:21 | #483 |
Забанен
|
у друга на сонате самая дерьмовейшая кожа и вообще самые неудобные сидения из всех иномарок (не считая древних и усраных)
судя по фоткам - в новых моделях кожа точно такая-же |
0 (0)
|
05.04.2010, 15:37 | #484 | |
макарунок
|
Цитата:
І мені дуже цікаво подивитись реалізацю пари "вентиялція сидінь" + "Алькантара", до цього часу я не зустрічав... Хоча зважаючи на Велич Корея прому, то може все бути, адже вони настільки суворі. А так додам, що матеріал "натуральна шкіра", кора не проходить лакуванная та термічне фактурування має паропровідність кращу за алькантару, і всього нвсього на 15% гіршу ніж синтетична тканина, але водночас має вищу гігроскопісність. Вартість такого матеріалу немала, та й не у всих автомобілях можна знайти. Якщо ж бути повністю відвертим, то що Япо так і Корея пром вікористовую шкіру нижчого цінового діапазону, с максимальним лакуванням, дублінням дешевими реагентами (Виключення Лексус, якій використовуе для своеї шкіри дублони середнього цінового діапазону), та сильнми термічнім фактуруванням (тільки натуральна оленяча шкіра може мати фактуру а-ля "Кірза" з яскраво вираженними бугритими системами), решта це використання товстої шкіри з термофактуруваням та лакуванням паропровдність такого матеріалу надзвичайно низька, гігросокпічність наружного шару рівна нулю. |
|
0 (0)
|
05.04.2010, 15:48 | #485 |
Машина: Рено тРафег 1,9 грузопас коротышка
Длина: 45360мкм
Диаметр: 35мм
|
Саша, Макс, ну харош мерятся у кого язык острее и желчь ядовитее - каждая свинья свое болото хвалит.
Есть только один фактор выбора машины для 99% людей - скока чего можно получить за одни и те же деньги... я не куплю ВАГ только потому что за этиже деньги могу купить корейца упакованного намного богаче, и мне срать на то у кого на 2 нМ мотор резвее на 5й тысяче оборотов, оно едет, оно без турбины, и оно упаковано побагаче... а дальше только дело дизайна - и опять же срать на тот шильдик который прибит на морде - дизайнеры прыгают из фирмы в фирму и все говнодизайно стало одинаковым - ВСЕ машины - это, млять,, ХРЕНОВЫ ОБМЫЛКИ - кусок мыла обработанный напильником. отсюда вывод. хватить обсирать друг друга - у всех одно и то же гавно, только по разному позиционируемое. но все равно ОНО.
05.04.2010, 16:01 | #486 |
макарунок
|
Шановний Славочка в плані, як ви вираились, фрашу то на данний момент переплюнути Китай навіть Кореї тяжко. Яущо ж говорити про цінову політику вигідної покупки Кореї то аналізуючи чисті прайс - індекси доходиш висновку що ізниця надзвичайно мала.
(Чистий прайс - індекс не тупе порівняння цінових пропозицій, а порівняття ціново-технологічно-сервісніх позицій, де при наявності якоїсь явної переваги конкуренту додається відсоток вартості данної переваги, а при відсутності віднімаєеться, всьго середній прайс індекс нараховує більше 600 позицій для аналізу) Нарахунок міряння, то за весь час виливання тонн бруду так і не почув конструктиву відносно "надзвичайно збільшенної ціни" Європи порівняно з Азією. Чи ви вважаєте що IX 35наприклад набагато кращий того ж Tiguan чи Yeti? До того ж мены начхати що хто вибере в конетксты Вартысть - Напйчканійсть, це Ваш вибір а не мій, а от відрізняти сіре від білого помоєму краще ніж просто слідувати концепції Є кондеціонер та АБС значить фарш, а ам за це платити треба - зачить відстій, ви знаєте якось тупо. Можна звичайно "смачно перекусити" в Мак - Дональдс, та заробити жагу та діарею, а можна отримати на чуть більше коштів кращий сервіс та анутраж і кухню в тому ж самому "Козачку", але воно того варте... Чи ні? |
0 (0)
|
06.04.2010, 08:17 | #487 | |||
Гость
|
Цитата:
|
|||
0 (0)
|
06.04.2010, 09:57 | #488 | |
Цитата:
И да, раскажите что такое "система регулирования жосткости" которая "отсудствует". Я канеша панимаю шо мотор 2.0т от новой сонаты вам сломал мозг, и ввиду того что вы незнаете о чем пишете то начинаете сочинять )))) Так шо, летом АУДЕ яйцеварилка на алькантаре, даже охлаждения нету ? Шо за интересная машина
|
07.04.2010, 00:25 | #489 | |
Feed Me More!!!
|
Цитата:
|
07.04.2010, 08:29 | #490 | ||
Цитата:
А ваще канеша кумедно сравнивать, ну как мининум не качеством а количеством - В Корее - 50 мильйонов В Китае - 1.5 мильйарда Канеша страна размером с Украину, 70% которой горы, умудрилась с каких то там 40вых стать одной из самых развитых И уш как минимум самой чистой
|
07.04.2010, 09:57 | #491 |
макарунок
|
2 Loader
Я до того, що Японці на стільки ж дешеві настільки і бідні. Хоча зараз почнуться розповіді що там є чого немає в вигляді подушок безпеки для колін, та електросколпідіймачів, то я ще раз повторюсь що в такому віпадку Китай ще кращий, от в плані реалізації.... А що до мотора 1.6, я так і не можу збагнути, що в ньому не так? Чи ви крепко начитались постулатів дешевих журналістів про віртуальну старість мотору? Та й доречі, де в сегменті "С", так званому Golf класі, в Японців можна придбати дизельні двигуни? Вибрати с декількох трансміссій та типів приводу? Я не залажу в сегменти преміуму, ні я кажу про ті ж самі базові варіації, та й в кінці кінців ніхто нікому не заважав придбати 122 сльний FSI двигун на 6 ти східчастій трансмісії. Максиме, нарахунок активної підвіски то я хотів би дізнатись в першу чергу від вас, як поводить себе Пневматична підвіска Hyundai в поворотах, зокрема поведінка внутрішнього контуру пневматичних балонів. Та по друге як буде егулюватись жорсткість балону під час руху? Нажаль зустріти технічних систем, які відповідають за данні функції я так і не знайшов. Може я помилився, не виключаю, але данних таких у мене не має, навіть коллеги не можуть дати відповідь на таке питання. Що до двигуна 2.0 Т, то він не більше ніж цікавий, та й знову ж викликає величезну кількість питань, а нарахунок вашої хворобливої уяви що до мого стану то не хвилюйтесь. А просто поясніть. Покидатися гівном можна завжди, а от пролити світло на питання від Вас нажаль не сильно часто вдається. Зарані дякую |
0 (0)
|
07.04.2010, 10:11 | #492 | |
Цитата:
Вот меня всегда умиляла позиция "пукнуть в воду" а потом спросить кто это сделал Вы, Анусейчик, уверяете меня что система пассивная, ну так это ваша проблема это доказывать, в чем она пассивная или нет, а не моя ... Или на сервис нмс нет ничего про эквиус ? Втарое, по мотору 2.0т вы ниответили ни на один пункть который "выставили" )) Есчо раз вам говорю, сервис хмс это ресурс общий, но далеко не полный. И ХВАТИТ САЧИНЯТЬ!!! А то я щяс тоже начну какашкаме метаца :-) Вот например, Аудэ а6, вы уже спилили клыки стабилизатора шоб бровку не рихтовать ? А то как не подымиш машину на подьемник, так сразу видно с каким усилием и какой высоты бровка была
|
07.04.2010, 10:35 | #493 |
макарунок
|
Максиме на рахунок двигуна, повторюсь з того що бачив:
- регулювання фазозмінника проходить зовнішнім, читай встановленни ззовні золотниковим клапаном, після кого як мінімум існує ще одне стикування фазокерувача та маслянної магістралі. Ніхто не каже що система не буде працювати, ні, мова йде про те що на привід такої системи та для компенсації втрат тиску необхіжно використовувати більши тиск (останнє покоління фазокерувачів має внутрішній золотник для керумання, та менший обьєм камер. - по гідрокомпенсаторам теплових зазорів, скажіть мені будь ласка, де буде більше втрат на привід, в системах (тарілчатими) безпосередніми гідрокомпенсаторами з тертям ковзання, чи в системах з рокерним приводом з тертям кочення? - нарахунок мономодуля масляного насосу та балансирних валів, задумка приємна, адже економить значну частину місця в піддоні картера, та й не потрібно використовувати зовнішній додатковий привід цепком чи шестернями, і розумію що інженери достамено вивчили проблему "міксера", але замінюючи досить не дорогу деталь, таку як масляний насос, відразу попадаєш на заміну цілого модуля. До того ж я так і не зустрів системи зовнішнього керування маслонасосом - та останнє, так для себе особисто, зважаючи на те що мені прислали, поршні не мають ніяких аєродинамічнх виборок, тобто безпосередній впорск має лише один принцип дії, подачу палива в режимі впуску без додатокової вихревох гомогенізації. (Так само працюють нові мотор від Lexus), відповіді на це питаня Ваші колеги з Америки пока мені не дали. Що до активності та пасивності підвіски, активна підвіска може міняти почергово та примусово тиск в пневматичних (гідравлічніх) стисних елементах, тим самим компенсуючи крени, пассивна лише підтримує один рівень тиску повітря (рідини) в стисних елементах. Регулювання жорсткості в активних гідравлічних системах можливе за допомогою ждроселювання відводу рідини з стисного елемента, в пневматичних котрі скалдаються з пневматичної пружини (балона) та амортизатора жорсткість змінюється за допомогою додаткового керуваня клапанним механізмом амортизатора, а оскільки я не зустрів в пневматичних системах підвіски ні системи високого тиску (до 2 тис бар повітря), ні гідравлічних циліндрів компенсації, ні активних амортизаторів то й зробив відповідні висновки. Що до підвіски А6, яку ви чомусь так сильно не злюбили, за 28 тіс кілометрів, по нашим зимовим дорогам, з низько висячими стійками жодних проблем? Чи ви хочете сказати що стійки стабілізатора безшарнірні (які не мають жодного пильника) страждають від того що їх поцарапають? До того ж в адаптованих підвісках та спортивних підвісках розміщення трішечки інше. Хоча да А6 ійдстій у неї повинна ломатися підвіска бо вона з алюмінієвого сплаву... ЩЕ раз повторюсь, я не обговорюю надійність, я обговорюю конструктив системи, адже компенсуючи одну систему необхідно добавляти характеристик іншої. Надіюсь я відповів на ваші питаня, які так сильно заважали вам далі кидатися "гівняшками" та попрошу ще раз давайте по суті а не по ОДеськи, цибати з одної теми на іншу, що дуже любите робити Ви.. Спасибі. |
0 (0)
|
07.04.2010, 11:25 | #494 |
Анусейчик, ну вы хоть и Сашко но не Положинский
Во первых, детальней курите конструкцию ходовой Женезиса - Еквиуса, и на клапаночки посмотрите ... на самих стойках. Во вторых, операционное давление резервуара пневмосистемы 16.5 бара про какие 2 бара вы вобще молвите, АНУСЕЙЧИГГГГ ???? По поводу друзей из Америки, то передавайте преведь, мы с ними недавно бухале Кстате сбросьте пажалста в личкуаськупочту с кем, дужэ цикаво узнать :roll: Особенно региональной штаб квартире в лице ее шефа и очень хорошего человека Было б у меня времени как у вас, я б тут рулоны уже строчил по корейцам. А так прастите по короткому и по быстрому. И нипишите про сонату 2.0т, я вас умоляю ... а то потом окажеца шо опять вам прислали не ту инфо ЗЫ По аудэ а6 я писал не про стойки стаба люминявые, а про сам СТАБ!!! А точнее его "уши чебурашки", и ниговорите шо это ниправда )) Обычно колесом в бровку упираюца, а не стабом
|
07.04.2010, 11:58 | #495 |
шкряба у вас тренинги из белого братства или из свидков иеговы миньетжеры проводят?
|
07.04.2010, 11:59 | #496 | |
Цитата:
Обучают прикладному исскуству пиара АТП и гаражных кооперативов!!!
|
07.04.2010, 12:32 | #497 |
Длина: 7790мкм
Диаметр: 32мм
|
Я все вижу - плохие посты начну ф тазик выбрасывать...
07.04.2010, 13:09 | #498 |
макарунок
|
Шановний Максиме, давайте поміркуємо логічно, по перше:
- жодна система пневматичних єлементів не може бути встановлена без лапаного механізму, так якщо "ви підключите до повітряної кульки насосик та накачаєте її до певного обьєму, то не факт що відімкнувши насосик ця кулька не спусте, для того щоб вона не спустила ви кульку закрутите, завяжите. Те ж саме відбувається в пасинвних пневматичних системах, це факт, та коли тиск в кульці впаде його підніме компенсуюча система за компрессора та акуумулятора тиску (ресивера), я ж кажу про рух в поворотах, де для компенсації крену в частину пневматичних балонів (зовнішніх в повороті) під тиском "прошу Вас читайте уважно" 2 тис (дві тисячі) бар подається додаткова порція повітря, при вирівнюванні кузова відповідно даний тиск стравлюється, або перекачується в ресивер. На сьгодні всього лише дві марки автомобілів мають подібну систему, в Европі. ПС Контактів не здам. І не намагайтесь провокувати... ППС ще раз прошу читати УВАЖНО та не пінитись, і не бути одеситом, де на питання ви відповідаєте питаням, виглядає дуже не компетентно. |
0 (0)
|
07.04.2010, 13:56 | #499 | |
Цитата:
я панимаю шо ваше эго круче гугля но советую прислушаться что ж такое на самом деле - активная активная пневмоподвеска. http://www.google.com.ua/search?hl=r...%D0%B0&spell=1 Клапана в женезисе на стойках не нашли ? Жесткость меняеться зависимо от дорожного покрытия скорости и т.д ? Лифтинг адаптивный в зависимости от той же скорости ? Вы не путайте спорт кар с представительским авто. Я канеша понял про что вы пытаетесь [s:0fb99bdfda]ввести в заблуждение[/s:0fb99bdfda] поведать, но получаеться как обычно фигня
|
07.04.2010, 13:57 | #500 | |
Цитата:
|