|
НеТаврия Ланосы, Логаны, Лачетти, Авео, Гетсы, Пежо, БМВ, Мерседесы, короче говоря - разные автомобили |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
07.04.2010, 15:33 | #501 | |
Гость
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Цитата:
|
|
0 (0)
|
07.04.2010, 16:01 | #502 | |
Цитата:
Надо было ответить шо эти подушки для колен нужны только ВАГу, а японские автомобили безопасные и без них А потом попросить перечислить автомобили АУДИ с такими подушками И ффсе, вапрос ришйонь! :P
|
07.04.2010, 16:23 | #503 |
макарунок
Длина: 13800мкм
Диаметр: 37мм
|
Максиме, ще раз поторюсь, те що описано вище, та й той факт що видав ГУГл стверджує те, що ви до цьго часу не знаєте різниці між активною та адаптивною підвіскою.
Та й щоб Вам жилося легше, сучасні ВАГи використовють Адаптивні пневматичні підвіски. Із преміального світу лише одна марка використовує адаптивну активну пневматичну підвіску. ТА в світі існує лиш одна гидравлічна активная адаптивна підвіска. Яка - пошукайте самі, ви ж грамотніший за мене. Нарахунок клапанів та їх функционалу, ніхто ж не заперечує факт їх наявності на Genesis, от ви так і не пояснили як технічно змінюється жорсткість підвіски якими елементами? При цьму як завжди зводите бесіду до улубленних місцевих гавновиливань на особистість... Це що корпоративний стиль ХМУ? Думаю що ні.. 2 Loader Дались вам ті VAGи, ну пусті не цікаві автомобілі, та й кому цікаві елементи технічних нюансів, якщо важливо купить зовнішній антураж. Не хочу образити, але скаіть мені будь ласка, ви купуєте телефон тільки із за того що на ньому є камінці Swarivski, чи із за того що там обєм внутрішньої памяті більший чм меню краще реалізовано. Я нічого поганого не хочу сказати про продукт над яким працювали такі ж люди як я, але завжди є три критерії від яких відштовхуються будь які виробники: - характеристики - необхідність - вартість Розподіл даннх характеристик і набуває різної чинності між різними продуктами на ринку. |
0 (0)
|
07.04.2010, 22:39 | #504 | ||
Гость
|
Цитата:
|
||
0 (0)
|
07.04.2010, 22:46 | #505 | |
Гость
|
Цитата:
По машине - че вы нудитесь. Ну хочу я бмв 530гт/х6 +мультиван да и ланс на пассат сс махнул бы - нравиццо сильно... Но что с этого... Я ограничен в ресурсах, иногда это ограничение сума нала, иногда - невозможность позволить себе больше пока "не построил дома и не выростил сына". Есть некий разумный выбор - у меня он получился такой. ВСЕ. Я что агритирую брать вам лансера если у вас другие ценности и потребности - НЕТ, я вобще мало кому его рекомендую - потому как мне насрать купит его чел или нет. Я не отрицаю ни минусы но могу описать и плюсы. На самом деле я б купил шкоду 2.0фси амбиент и она меня б устроила на тот момент, т.к. фарша особого не нада было, но банально шкода в момент покупки не была лояльна ко мне как к покупателю. А сейчас я б уже такую шкоду не купил - комплектация мицу оптимальна для меня, и меньше уже не хочется! Все функции востребованы! Мягкий пластик - ну если когда-то задумаюсь над этим - перешью салон ну или задумаюсь над сменой авто. Благо лансер не верх автотворения. Но говорите реально - если в лансере отделка салона жлобство, то в шкоде комплектация такое же жлобство. УДАЧИ. |
|
0 (0)
|
07.04.2010, 23:16 | #506 |
макарунок
|
Шановний, доказувати щось Вам відносно комплектацій не буду, тому що жлобством нема що там назвати. Бажання це бачити продуковане чомусь обділенними журналістами та нашим суспільством, нажаль.
Пройде хоча б ще років 30-40, щоб нарешті розставили наші співідчизники свої поняття по полицям. І що щастя не в мультирулю та кліматі в базовій комплектації, а деталі, зовсім не помітні. Яких відразу і не помічаеш, але коли поїздиш місяц - два уже не мислиш свого життя без них. Так само як вам клавіші на кермі важливі, так мені важливі деталі як з яким звучанням закриваются двері авто, яка ушмоізоляція, віброізоляція, скільки клавіш в салоні мають підсвітку та які вони на дотик, наскільки зручні крісла, та хороша керованість. А решта тільки в радість сісти та підібрати саме те, що мені необхідно не вибирати с 4 х фіксованих наборів опцій та кольору.. Нажаль знайти все це в Японських авто мені не вдається.... Може не там шукаю, підкажіть... |
0 (0)
|
08.04.2010, 00:37 | #507 | |
Гость
|
Цитата:
|
|
0 (0)
|
08.04.2010, 08:51 | #508 |
Сашко, вы чо, уже забыли про что внушале?
Найдите свои посты перечитайте а то ленива ваши же квоты искать. Я уверен что вы прокачали свой скилл настолько, шо завтра на запрос гугля "активная пневмоходовая" будут одни ссылки на ваш профиль, и все ссылки которые еще сегодня находятся на статьи и характеристики в миг исчезнут. Начали про активную а теперь закончили адаптивной и вообще гидравликой :shock: Я вам всего лишь указал "элементы" которых вы не нашли, так шо нечего стрелки переводить. Или это "фирменный стиль" Австрийцев ? :roll: :shock: :shock:
|
08.04.2010, 09:41 | #509 |
макарунок
|
Максиме, нажаль ви не читаєте того що пишуть Ваші оппоненти, це факт.
На відповдь різниці по активній підвісці прошу почитати "WIKI" де чітко вказано різницю між активною та напів активною підвіскою. І будь ласка проведіть тоді різницю між активною та адаптивною підвіскою. Тому що це ДВІ ВЕЛИКІ різниці. Дякую. |
0 (0)
|
08.04.2010, 12:02 | #510 | |
Цитата:
на спор между активной и адаптивной подвеской. Ай-йай-йай... С такой то фамилией ... Хотя можете рассказать что стойка не является элементом пневмо-ходовой системы и никак не влияет и ваще нафик нинада Пневмо-система эквиуса не меняет давление в балонах при движении ? (рыггулирование высоты?) Жесткость амортизаторов меняется во время движения ? Нету компенсации давления в балоне при изменении данных датчика высоты датчика давления и положения руля ? После ответов, советую включить логику. Атвециць шо ж такое эта активная пневмоходовая, если же все-равно сопротивлятся будите - сброшу пару смешных ссылок, где вам прийдеться убить своих маркетологов или сьесть галстук
|
08.04.2010, 12:09 | #511 | |
Цитата:
Methods Active suspensions can be generally divided into two main classes: pure active suspensions and semi-active suspensions. [edit] Active Active suspensions, the first to be introduced, use separate actuators which can exert an independent force on the suspension to improve the riding characteristics. The drawbacks of this design (at least today) are high cost, added complication/mass of the apparatus needed for its operation, and the need for rather frequent maintenance and repairs on some implementations. Maintenance can also be problematic, since only a factory-authorized dealer will have the tools and mechanics who know how to work on the system and, some issues, can be difficult to diagnose reliably. А вобще Сашко, я вам смело пишу слив по полной, ибо даже вы не прочитали то на что ссылаетесь. Мне уже чиста фпадла углублять читателей конструктивом пневмоходовой эквиуса поэтому жирненьким выделю то почему вам слив и пазор. ЗЫ Пазваните Саакашвили, он вам расскажет как кушать галсток ЗЫЗЫ Кстате никто не заметил сходство с Паном Антоновым ? :shock: :shock: :shock: :shock:
|
08.04.2010, 13:30 | #512 |
макарунок
|
Виходть, що HM, настыльки крутий що встановив повністю активну підвіску. В якій таки функцию демпферно - пружинного єлемента виконує один пристрій. А не пара Аммортизаторо - пневматичний балон. От тільки не зрозуміло для чого на стйку подається PCV сигнал...
А так більш доступно про порівняння автивної та напів активної підвіски якщо ви не до читались: ТУТ 2 Максим, прошу ще раз вас розставити крапки над "і" та замість маркетингових висловів дать конкретну відповідь. Жосрткість підвіски змінюють самі баллони чи регулйовані аммортизатори? Дякую |
0 (0)
|
08.04.2010, 13:48 | #513 | |
Сашо, угомонитесь, спасибо вики которая у вас в авторитете - ходовая активная.
Дальше все давным давно аргументировано, так шо чмоке и в следующий рас нинада кливетать ЗЫЗЫ Цитата:
-D ЗЫ Как отабедали ? :
|
08.04.2010, 16:35 | #514 |
макарунок
|
[quote="Шкряб"]Сашо, угомонитесь, спасибо вики которая у вас в авторитете - ходовая активная.
[quote] Тобто Ви хочете сказати що в Вашій системі активних амортизаторів немає, вони відсутні? Є тільки пневматична стійка і все? |
0 (0)
|
08.04.2010, 22:41 | #515 |
Сашко, вас зациклило, попейте водочки и закусите бутербродиком
Или приезжайте, я вам их35 пакажу, подискутируем Правильной инфой вас снабжу а то одни догадки домыслы и провакации ...
|
08.04.2010, 23:19 | #516 | ||
Feed Me More!!!
|
Цитата:
|
10.04.2010, 00:09 | #517 |
Длина: 7790мкм
Диаметр: 32мм
|
Выбирайте по вкусу :
Тут на 2:30мин (тем кому нравится), слышно как закрываются двери... [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h72oYZf4AUw[/youtube] А Тут на 0:41мин (тем кому нравится), видно культуру проработки днища(сравните с торчащими банками глушаков, скажем на Кемри или и т.д.(на немцах только нормально))... [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rS3q2B6CQuo&feature=channel[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aoPra_2Pcdc&feature=related[/youtube] З.Ы.(а запостите добрые люди, кто в курсе, это на шкодофорум - так переживаю, что люди окажутся не информированы) ...
10.04.2010, 15:40 | #518 |
макарунок
|
Ну намилені красиві автомобілі це звичайно добре, але на них не поїздиш, та їх не пощупаєш.
А от нарахенок технічних особливостей так нуль конкретики, лише маркетинг та крики та образи Максима. При цьму жодної відповіді на конкретно поставлене питання. Що ще раз стверджує той факт що антуражу та помпи навколо продукції більше ніж вона того варта. Що підтрерджується також і експлуатацією онної.. Зокрема у мене питання до Максима, який стверджував що підвіска повністю активна, тобто керуванням жорсткості підвіски займается не окремий модуль - пристрій аммортизатор, а моностійка з системою безперервного регулювання тистку та відтоку з балону. Але нарешті я вдома та біля своїх технічних надбань, і ось будь ласка нехай прокоментує Максим фото що прикріплено нижче. А для читачів, прошу виділити окремі деталі, такі як аммортизатор (активній) та пневматичний балон. Заздалегіть дякую за коментарі. |
0 (0)
|
12.04.2010, 23:50 | #519 |
Учите мат часть по продукту Хюндай Моторз и википедию, как выучите - приходите поговорим :-)
|
12.04.2010, 23:55 | #520 | |
Цитата:
Зато сочинялка работает, хринова ибо ниактивная она какаята В отличии от ходовой Женезиса, Эквиуса
|
13.04.2010, 09:39 | #521 |
ЫЫЫЫ, сансей розмовляє українською!!
|
|
0 (0)
|
13.04.2010, 11:19 | #522 | ||
макарунок
|
Цитата:
Наскільки мені "сліпому" видно вони присутні, що свідчить про те що система напівактивна а не активна як стверджуєте ви. Повторюсь для пересічних читачів, повністю активна система має моностійки з спеціальними золотниковими системами та наявністю структури надлишкового тиску для регулювання жорскості підвіски за допомогою моноблока - стійки. Система достить дорога, та встановлюється на невелику кількість автомобілів. Більш розповсюдженіші напівактивні системи де аммортизацію виконуе пневматична (гідравлічна система) яка може компенсувати навантаження на кузов автомобіля, регулювати дорожній просвіт, а змінювати жорсткість стійки тільки за допомогою амортизатора з змінюваною жорсткістю. Якщо пан Максим видумав щось новіше, то я буду радий вислухати його теорію. Зарані дякую. |
||
0 (0)
|
13.04.2010, 20:51 | #523 | |
Feed Me More!!!
|
Цитата:
|
13.04.2010, 23:08 | #524 | |||
Цитата:
А тут теории нет, какая может быть теория, если дискуссия основана на преимуществах Женезиса, Эквиуса над Ауди А по сути, да, активная пневмоходовая в Женезисе довольно интересна. Просто вбить в голову пневмобаллон накачанный в 2000 бар (уже сцуко смешно) или где у вас там накачано, ну и рассказывать про то, что это истинная активная пневмоходовая, как минимум глупа. Хотя пойдите почитайте в словарике что такое "активно" "пассивно" Если и тут здоровая логика не работает, то прастите, я не доктор и уш темболее такое тяжкое лечить не возьмусь. Хотя смотреть как оспаривают гугль и туже википедию довольно забавно. А выложите ка Анусейчик фотке пневмоходовой ходовой ауди а6 и расскажите скока там бар а ? Наверна тоже падушка накачана до состояния бетона Я канеша понимаю что ходовая ауди довольно интересна, и неплохо сделана, но лучше б вы рассказали что то действительно новое, а не срали в ветке про Корейский автопром. Йей богу, пазорище. Кстати, я так и не услышал как и откуда берутся 2000 бар сжатого воздуха Этот космас в [s:50f6fd3245]балоне [/s:50f6fd3245] флаконе мне лична неведом, но с удовольствием пожую попкорн и понаблюдаю ваши оправдания пысы с картинкаме пажалста, и с логикой работы
|
13.04.2010, 23:11 | #525 |
А для тех кто таки заценил новый мотор 2.0 GDI
вам будет интересна узнать что вместе с ним, будет идти трансмиссия с двумя сцепами, робад робад робад
|