![]() |
|
|||||||
| Бортовой журнал Бортовой журнал |
|
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Машина: Таврія 1102, стандарт,1992 р.в.
Длина: 4630мкм
Диаметр: 18мм
|
Є два варіанти бігунків. Одні з номіналом резистора 1К, другі з номіналом резистора 5К. В трамблері встановлений на 1К а в бардачку взапасі на 5К... вісімочний.
А як визначили що саме резистор бігунка? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Машина: Найкраща
Длина: 20мкм
Диаметр: 0мм
|
Цитата:
Діагностував відсутність іскри. На ходу заглох на 4 передачі. Все світиться, все працює, а двигун не стартує. Нема іскри. Глянув трамбльор, а на бігунові резистор підпалений от і все. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Таки модератор
Машина: Темно-сіра
Длина: 239000мкм
Диаметр: 60мм
|
Просто- від КЗ іскра є, а на циліндрах нема. Шматок дроту замість/поверх резистора врятують демократію завжди.
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Краще запаяти перемичку, менше шансів пробивання на вісь трамблера.
Мої бортжурнали: Славута 1.2Li 2008 - http://www.tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=15959, Ford Fusion EU 1.25 - https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=105563 Проект "Бортовий комп`ютер на інжектор своїми руками" http://www.bk-ukraine.narod.ru/ |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Таки модератор
|
А в степу під Херсоном як бути? Ясно діло- пайка краще, але бувають і скоромні дні...
Скільки зустрічалось такого, і в Тавріях, і в зубилах, а от причина смерті незрозуміла. Може, відцентрова сила електрони здуває?
|
|
|
#7 |
|
|
Ще здох, майже, мотор омивача скла. Крутить, а напору немає. Почистив колектор і щітки, нічого не дало. Хочу Ланос мотор врізати в бачок рідний. Заодно ту купу трубок прибрати
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Цитата:
![]() Під фару вміщається. Це я зняв, бо відламав вихідний штуцер... Последний раз редактировалось romuald; 27.12.2022 в 20:29. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Ще одна фотка
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Гуд! Ось так і буду робити. Дякую
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
З наскоку не вийшло врізати мотор омивача від Ланоса. Придбав пелюсткове сверло на 18 мм (треба 19-20 мм). Виявилося меншим, ніж гумова проклака моторчика. При запихуванні в свіжо висверлений отвір вона порвалася. До гострого краю притиснув. Намастив гору герметику і залишив застигати. Завтра подивлюся, що вийшло.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
Отвір доводив круглим напилком...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Таки модератор
|
Боюсь, не буде там тримати герметик. Корпус з поліетилену, а цей полімер дуже важко клеїти сам по собі- структура надто щільна, як у фторопластів, крім того, дихання при нагріві/охолодженні і тиску ОР.
|
|
|
#14 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
|
Цитата:
Тільки така штука виявилася, навіть дві. По ходу перемикач під кермом барахлить, це раз, а два - форсунка була зі сміттям. Але тепер шурує, як молодий. Високо і гарним струменем. Заміна насоса омивача рідного на омивач Ланос. Мотор - 100 грн. Додаткова прокладка - 15 грн. Пелюсткове сверло - 38 грн. Попутно замінив щітку двірника. Типу Італія, але КНР. - 100 грн А чим можна форсунку омивача відрегулювати? Зігнув шпильку, а кульки не змістилися. Присохло мабуть. Последний раз редактировалось Tavrolet; 30.12.2022 в 19:48. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Таки модератор
|
ааааа, семенсеменыч!!! Не проснувся...
Один чорт, це ненадовго, я в таких вИпадках шукав штуцер латунний з двома гайками та шайбами.
|
|
|
#18 |
|
|
Та нормально все там тримається...і тримає... вже років п'ять...резинова манжета на герметику, сам моторчик прокручується в манжеті... якщо торшки прикласти зусилля... але не тече...
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Там головне не глибоко вставляти, бо тоді шарик не повертається.
Мої бортжурнали: Славута 1.2Li 2008 - http://www.tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=15959, Ford Fusion EU 1.25 - https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=105563 Проект "Бортовий комп`ютер на інжектор своїми руками" http://www.bk-ukraine.narod.ru/ |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
|
Думка в мене шалена з'являється, це вже не перший раз. Хочу замість карба інжектор прикрутити. Але оцінивши кількість геморою, відпускає мене.
Ще редуктор газовий проситься на заміну мембран. Розхід виріс. По записам два роки назад була заміна. Мабуть вже пора. Пробіг не порахую цих мембран, але росхід більше 13 літрів газу нікуди не годиться. Був зимою 11.6 в місті |
|
|
|
|
|
#21 |
|
|
Сьогодні перебрав редуктор ГБО. Купа купезна болота і мембрана першої камери дубова з тріщинами. Перемив, замінив усі резинки. Прогрів до 40 гр. на бензині. Старт на пропані одразу. Налаштувався редуктор з пів хвилини. Поки що все гуд
Ремкоплект редуктора Lovato - 312 грн Доставка -70 грн Фільтр газовий 30 грн. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
|
Прогар на резисторі бігунка
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Таки модератор
|
Підла російська провокація!
|
|
|
#24 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
|
Глянув ціну скоби гальмівної, тобто супорта. По ходу на них АБС виріс. Зажав бабки в минулому році, а тепер все.
Планую ревізію гальмівної системи. Вимити, замінити передні шланги. Шланги придбав в минулому році . Супорта на дефектовку та промити. Мабуть пора розпаковувати ту банку гальмівної рідини від ХАДО. Ніде нема в продажу заводського бачка ГТЦ зі шлангами та кришкою. Це капець |
|
|
|