![]() |
![]() |
#51 |
![]()
синьки в бак сыпануть ?
0 (0)
![]() |
![]() |
#52 |
Гость
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#53 |
![]()
пилите, шура пилите, они золотыэ, я про бензин, який буде згорати у вас червоним кольором
![]() |
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#54 | |
без ГМО
|
![]() Цитата:
В інструкції до ИКС-1 рекомендується перевіряти якість суміші не більше ніж 1200 обертів двигуна ![]() |
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#55 |
![]()
ну знаєм єто тоже, але чухалось і зробили, газанули несильно і потримали десь 2-4 сек. не більше, все видно
|
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#56 |
Гость
|
![]()
іпать, які ви всі чемні, і виховані...
....говнофорум уже не торт.... ЫЫЫЫЫЫЫЫыыыыыыыыыыыыыыыыы ыыыыыыыыыы....................... ПюСю сорі за офтоп. |
0 (0)
![]() |
![]() |
#57 |
![]()
А рихтовщики добрі є?
![]()
0 (0)
![]() |
![]() |
#58 |
Машина: 1102-тротил 93г.в
Длина: 89640мкм
Диаметр: 34мм
|
![]()
на старом городе сто . возле заз магазина. володя исправляет и переваривает усе.хороший хлопец и берет недорого. подьедь поговори покажи фото.
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#59 |
![]()
мені рихтували на Поляні, то вартість однієї дверки була 50$. fsv результат роботи бачив...
0 (0)
![]() |
![]() |
#60 |
без ГМО
|
![]() |
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#61 |
Машина: Tavria 1.4L Ice+LPG2/ АМС-550/ ВАЗ-21104 1.6 8v+LPG4
Длина: 8910мкм
Диаметр: 29мм
|
![]() |
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#62 |
![]()
Дякую хлопці.... потрохи хочу розузнати що до чого, а потім приму остаточне рішення...може ще побігає красуня...а то перекупам віддавати за 3000 грн якось жалко...
0 (0)
![]() |
![]() |
#63 |
|
![]()
а скоко щас кузов в гр.? до весны и перекинув железо.
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#64 |
![]()
поки що мені голий кузов не попадався в нормальному стані... як варіант купити славку з під таксі з нормальним кузовом, все необхідне продати, своє перекинути і кататися, але є одна проблемка - моє авто стоїть на реєстрації у луганській обл. вот і якщо техпаспорт міняється по місцю реєстрації то якось не зручно мотатися туди сюди щоб тільки замінити техпаспорт з новим номером кузова...
0 (0)
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
пробуй менять тут. кузов всеравно предявлять надо.вообщем консультируйся в гаи.
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#66 |
Машина: Tavria 1.4L Ice+LPG2/ АМС-550/ ВАЗ-21104 1.6 8v+LPG4
Длина: 8910мкм
Диаметр: 29мм
|
![]()
Ось тут про кузов можна пробити
http://avtozapchasti-zaz.uaprom.net/product_list |
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#67 | |
![]() Цитата:
18 960 грн./шт.С документами на машину, номерами, доверенностью, актом приема-передачи и разрешением ГАИ на установку У мну знайомий перекидав з тавра гнилого в новий кузов Славки років 4 назад, половину запчастів купляв нові, шось брав б/у але потім стільки гемору було з ментами, якшо нема знайомих , або ускорителей то даже і не пробуй, не вистачить життя і денег хіба шо ти настирний і наглий? ![]() Последний раз редактировалось SLIVKA; 16.11.2010 в 01:23. |
||
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#68 |
![]()
Був би я у себе за пропискою то міняв би кузов та не парився...але в такій ситуації мені вигідніше все поремонтувати - і нерви целіше, і бабло....орієнтовно прикинув на запчастини треба біля 5000 грн + ціна за роботу по сварці, ріхтовці та окрасці..
0 (0)
![]() |
![]() |
#69 |
Гость
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#70 |
![]()
Ну це ж сума на запчастини лише... а вот скільки робота потягне не відомо...
0 (0)
![]() |
![]() |
#71 |
без ГМО
|
![]()
СТО "НЕМИРІВ_Авто" БІЛЕ!!!
м.Немирів, вул. Горького 4,Б Розвал-сходження на славку строго 72 грн. + бамажка-отчёт з вуглами і проч. Всьо підскажуть і розкажуть. Відношення як до клієнта. Виконують всі роботи по будь-якому ремонту будь-яких авто. тел СТО - 043. 312-26-89 , моб. власника 067-430-19-81 Глиняний Сергій Вікторович П.С. Я піпец який довольний. На другому поверсі кафешка. Кава - 3 грн))). Прикольні дереяні столики, зроблено все з дерева, під старину. П.П.С. Якщо буде потрібно - прокатаюсь туди з вами Последний раз редактировалось fsv; 16.11.2010 в 23:47. |
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#72 | |
![]() Цитата:
|
||
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#73 |
без ГМО
|
![]()
Після криворуких Вінницьких - вона стала "триматись дороги" навіть на "стиральній дошці"+ чим більша швидкість - тим тяжче повернути кермо
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]()
еще раз про развал. алексей во дворе бани на первомайской. боксы. делает все хорошо и накат и руль правильно стоит. а рядом сразу рембаза.нариканий ну никаких.
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#75 |
Машина: лягушка СС7
Длина: 81990мкм
Диаметр: 32мм
|
![]()
дед саша с сатурна на которого были надежды-и роскажет и покажет и книгу достанет.рассказал мля:меняю ВВ провода по совету кабюраторщика(стояи тесловские),дед-бери эти американские то что надо(сцука в красной какрт. коробке)поставил,изменений 0 но решил не париться и теслу кинул на работе.утро-троит-грешил на все кроме америки.ВЧЕРА брундуляк покупает провода АМЕРИКАНСКИЕ и недает мне покоя(я менял),троит.ставлю старые все гуд.ЗАВТРА дед идет на... В ЧЕРНОЕ.
![]() |
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
Метки |
инь-янь-хрень, ТАВРОмарка |
|
|