![]() |
|
Путешествия Описание поездок далеких и близких, главное чтобы на любимой машине |
Результаты опроса: Софиевка vs Переяслав | |||
Софиевка на 7-ое |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 18.18% |
Софиевка на 14-ое |
8 | 36.36% |
Переяслав на 7-ое |
4 | 18.18% |
Переяслав на 14-ое |
6 | 27.27% |
Голосовавшие: 22. Вы ещё не голосовали в этом опросе |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#51 |
Очень давно не заходил
|
![]()
Спасибо за информацию!
Этого вполне достаточно. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Белая модерячка
Машина: Seatik
Диаметр: 36мм
|
![]() Цитата:
Ми взагалі розуміємо, що це не дуже легка справа все з"ясувати, тим паче, що остаточно невідомо приїдуть ті "двоє чоловік", але остання фраза, якась дуже образлива, як на мене.
![]() |
![]() |
#53 | ||
Гость
|
![]() Цитата:
Я маю на увазі, що коли приїде купа людей то я зробля все для того щоб їм сподобалося. Але коли приймати членів клубу по одному то я звісно не буду для кожного так викладатися, адже я як і всі нормальні люди маю купу своїх проблем і тому просто не зможу відриватися по кожному такому випадку! Але знайте - якщо треба буде допомога - пишіть, дзвоніть 8-050-557-46-26. Я ніколи нікому не відмовлю. Підкажу як і куди проїхати, де перекусити, де заночувати, якщо буду вільний то навіть під"їду до вас! Тому не ображайтеся! ![]() |
||
![]() |
![]() |
#54 |
Длина: 1160мкм
Диаметр: 35мм
|
![]()
согласен полностью с высказыванием что делать нечего в Переяславе зимой.
Туда ехать надо когда будет тепло.. Я вот недавно проезжал мимо, заехал на турбазу (места там классные, сосновый лес, днепр, пляж, природа супер). Пока ехали (в машине тепло ![]() Приехали в общем, припарковались среди могучих сосен на берегу Днепра, вышли из машынки ....и прозрели от дикого холода. Ветер такой недецкий дул из водохранилища, что нас с женой хватило всего лишь на 5 мин. и три фото.....одно из них на дороге обратно ![]() А вот летом там кайф....
![]() |
#56 | |
Гость
|
![]() Цитата:
Ех - скільки приємних моментів було в мене на сфотографованих тобою місцях! Отам де водосховище сфоткане (на 200 м. збоку), ми літом з друзями наперли звукотехніки (друзі професійно крутять свадьби в києві, і техніка в них шо ОГО!) і устроїли нічну дискотеку на пляжі самі для себе... еххх! Пішов соплі витирати! ![]() |
|
![]() |