![]() |
|
|
#776 | |
|
Гость
|
Цитата:
Так что я всеми колёсами ЗА!!! |
|
|
|
#777 | ||
|
Цитата:
|
|||
|
|
|
|
#778 |
|
Длина: 497100мкм
Диаметр: 63мм
|
всем превед!
как на счет первой пятницы нового года? учитывая выходные, есть мысль собратся раньше, пока светло. |
|
|
|
|
#779 | |
|
Цитата:
|
||
|
|
|
|
#780 |
|
|
уточняем время
|
|
|
|
|
#781 | ||
|
Цитата:
|
|||
|
|
|
|
#782 |
|
Гость
|
Всіх з наступаючим 2008! То шо так як домовлялись 4.01.2008 Арсен 2000!?
|
|
|
#783 |
|
Блін, пізно побачив тему!
![]() Коли наступні дріфт-тавро-покатушки? ![]() Я готовий хоть через день!
|
|
|
|
|
|
#784 | |
|
Гость
|
Цитата:
Новеньким завжди раді,велкам і слідкуй за Анонсами ! |
|
|
|
#785 |
|
Пропоную влаштувати тавро-покатушки.
Найкраще вночі. Оптимальні варінти для нічних покатушок: - площадка на ст. Україна; - площадка в брюхах; - площадка в Слолонці, біля озера Наварія; - для дріфту - при наявності снігу - нічний центр нашого міста, особливо там де брущатка, - приблизно 04:30- 05:00. В такий час дибілів водіїв і пішоходів найменше. Коли темп -10 і нижче - поліцаїв практично нема. |
|
|
|
|
|
#786 | ||
|
Гость
|
Цитата:
|
||
|
|
#787 |
|
Очень давно не заходил
|
Народ я створив тему в розділі біле/чорне - біле/чорне Льовова, щоб в одній вітці все було, бо шукати досить важко. Можна поросити модераторів, щоб закинули в неї всі інші теми, що стосуються Львова. В кого є думки по цьому пишіть.
|
|
|
|
|
#788 |
|
Кому цікаво - в неділю діфтуєм: http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=20&t=5756
|
|
|
|
|
|
#789 | |
|
Гость
|
Цитата:
2 софт эм - сделали но ещё не полировали лак а так всё гут )) правда пару дней назад алени у мну чуть права не забрали.......я сначала думал что шутят но после того как при мне у 5-ых забрали права понял что пипа )) но поговорив отдали после того как беркута фонариком осмотрела содержимое саба )) Ну не могут они поверить что саб занимает пол богажника!! думали травка валыны )) смеялись мы долго :wink:
|
|
|
|
#790 |
|
2 softm: "Как там кузоффф?" - Що саме тебе цікавить?
|
|
|
|
|
|
#791 |
|
2 ANGEL_SL: Ти де дріфтуєш як правило?
Може влаштуєм міні дріфт - покатушки? ![]() Снігу певно буде фанарь ... Приїзжай в Брюхи, познайомимось. Я буду приймати участь в слаломі полюбому. В мене темно-синя славута, тонована, білі поворотники зпереду, з вікон може звучати техно або панк-рок, ричащий глушак. )
|
|
|
|
|
|
#792 |
|
Гость
|
Закинув тему в купи-продай.
http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=42112 Славута ЗАЗ 110307 2003 р.в. вишневий, 43 тис. км., 1.2 л., в доброму стані, сигн., ц/з, підкрил., тюнінг, т/вікна., CD-MP3 Pioneer, акустика, 2 зимових колеса з дисками, гаражне збереження. 3500$ Кого цікавить звоніть 8(066)762-34-75, пишіть hardware@ua.fm |
|
|
#793 |
|
Завтра, на 12:00. Брюховичі, навчальна площадка.
Будуть покатушки. |
|
|
|
|
|
#794 |
|
Гость
|
Вчора побачив коли проїхав перехрестя, :shock: також порушив проїхавши прямо..,тепер треба повертати праворуч і на 3 повороті ліворуч??..оригінально
|
|
|
#795 |
|
|
враги кругом
|
|
|
|
|
#796 |
|
Гость
|
Поділіться картами GPS.
Gare@bk.ru |
|
|
#797 |
|
Очень давно не заходил
|
В годину пік, якщо їхати по вул франка від СБУ в центр, прохати буде нереально - раніше можна було прямо - зараз об"їзджати той трикутник, а в години пік там завжди була купа машин, які повертають до стрийського ринку. Щось я так і не бачив знаків піроритету - хто головний - як і на інших кільцях у Львові- той хто рухається по кільцю?
|
|
|
|
|
#798 | ||
|
Гость
|
Цитата:
|
||
|
|
#799 |
|
|
а мне для е61
|
|
|
|
|
#800 |
|
Гость
|
Привет всем! Давно я тут не был, однако...
Интярясуит адин вапросик. Никто не продаёт или не собирается продавать Таврию ЗАЗ-110218 1,3 (карб. или инж.)? Если чё буит, маячте. |