13.04.2009, 11:40 | #76 | |||
Длина: 17480мкм
Диаметр: 35мм
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ДАІ
Цитата:
13.04.2009, 11:48 | #77 |
Гость
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ДАІ
вул.Зелена за переїздом, постійно стоять година 12 ночі, косять всіх підряд...
|
06.05.2009, 11:25 | #78 |
Гость
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ДАІ
сьогодні наша доблесна міліція мені дуже підняла настрій, я просто сміявся, на Луганській, за переїздом в сторону Стрийської, мене зупиняє мент, і тиче мені відео на цифровому фотіка Олімпус , я навіть документи не витягував, хватило сказати що дзвоню в Департамент ДАЙ-всі питання щезли....НЕ ВЕДІТЬСЯ!!!
|
06.05.2009, 12:23 | #79 | |
|
Цитата:
06.05.2009, 13:52 | #80 | |
Очень давно не заходил
|
Цитата:
|
|
06.05.2009, 15:27 | #81 |
Длина: 497100мкм
Диаметр: 61мм
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ДАІ
ото нефиг на тротуарах парковатся.
все предельно просто. с периодичностью раз в неделю/месяц/год "обурені мешканці" строчат жалобы в райадминистрацию/жек/прокуратуту и т.п. те, в свою очередь, обязяны отреагировать. идет футбол в ГАИ. ГАИ тоже как бы обязано реагировать. вот и бегают с фотиками.
06.05.2009, 15:54 | #82 |
Гость
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ДАІ
так сложилось исторически, что в центре не нарушив ПДД припарковатся негде. все либо занято, либо запрещено! вот например где припарковатся на ул. Дорошенко??? только за главпочтой наверху, ито там не всегда место есть! а что делать? если надо оставить там машину на часик, два? и так везде!
да можно бросить гденить подальше и пройтись пешком, но тогда спрашивается, зачем нужна машина? Здесь вопрос надо решать не таким способом "нефик по бардюрам парковатся", а нормально строить парковки по доступным ценам. подземные, надземные! от я зная, что заплатил гривну в час,делаю свои дела недалеко от отго места куда приехал, и никому моя машина не мешает, никакой бык на ЗИЛу не ободрет мне бочину, и тд. но так как мы живем в Украине, то у нас если и построят такого рода стоянку, то буит она стоить пол зарплатынах. либо вьезд только для ВИП! а простым гражданам остается все как всегда, либо платить штрафы, либо придумывать велосипед! |
06.05.2009, 21:35 | #83 | |
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ДАІ
Цитата:
07.05.2009, 13:45 | #84 |
Очень давно не заходил
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ДАІ
Проблема з паркуванням не тільки у Львові, вона є в цілій Європі - в будь-якому великому місті. Думаєте у Відні на кожному кроці багаторівневі стоянки? Також проблема припаркуватись. Крім того багаторівнева стоянка це не дешеве задоволення - в середньому 3-4 євро за годину, в центрі 6-7 не кожен австріяк з з/п 2000Є може собі це дозволити. Тому вони ставлять де можуть, решта часу йдуть пішки. Поставити машину в 10-15 хв ходьби від потрібного місця це не проблема.
Хто тут мріє про багаторівневі стоянки по 1 грн/год в центрі - забудьте не буде такого ніколи. Як бізнес це не окупиться ніколи, а держава субсидувати це не буде. Дуже багато питань в елементарній культурі, не можу сказати що я завжди паркуюсь по правилам, але не дозволяю собі цього робити, коли розумію що перегороджу повністю дорогу чи тротуар - часто гуляю з малим в дитячій калясці і розумію як важко об"їхати машину яка зайняла весь тротуар. Відповідно питання у Львові не тільки до влади, а в основному до рагульства багатьох водіїв. |
08.05.2009, 08:58 | #85 | |
Гость
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ДАІ
Цитата:
машинки в нас люблють поставити як попало! я в центр коли попадаю в час пік і тре десь кинути машинку, стараюсь сховатись в якомусь дворику. там і місця завжди є, і нікому не заважаю. кілька таких двориків собі запримітив, і в залежності від місця де треба бути, туда і їду. і "папарацци" там не лазяють. |
|
09.05.2009, 09:22 | #86 |
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ДАІ
Мне проще. В центре паркуюсь под офисом
09.05.2009, 14:04 | #87 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
я по центру катаюсь на скутере
|
|
24.06.2009, 16:05 | #88 |
|
в очередной раз замечана сладкая парочка на скорпио мокрый асфальн 047-00 КН
ловят за обгон на пешеходном переходе по ул.Клепаровской напродив прокуратуры/училища МНС. стоят на перекрестке Клепаровской/Батуринской. в руках палочки и цифровой фотик. почему не ловят за обгон на перекрестке (18.4) для меня загадка.
26.06.2009, 09:20 | #89 |
Очень давно не заходил
|
Періодично бачу гайців на п"ятачку біля Міцкевича - ловлять за виїзд на перехрестя, на якому утворився затор. Як на мене правильно роблять!!!
|
06.07.2009, 11:23 | #90 |
Гость
|
стабільно бачу "товаріщей" напроти повороту на Зимну воду, тобто біля Алексу, так як перед світлофором на Епіцентр знак рядності стоїть...а всі їдуть з правого ряду прямо....правда недалеко))) Будьте уважні, економте БАБЛО!!!
|
06.07.2009, 11:47 | #91 | |
|
Цитата:
ПС. То Олег, не все ездят там каждый день указывайте карту. Идет речь про направление "С Городоцкой - на Шевченко", а не обратное. Хотя кто им мешает поставить там и обратный упомянутому, знак. И все-равно шо стоит, выбитый наверняка за портреты бени франклина, светофор.
23.07.2009, 12:31 | #92 |
Гость
|
сьогодні зранку поки доїхав до роботи бачив 3 поста, напевно хлопці на моря збираютьСЯ
1. вул.Кульпарківська,вїзд в місто, АЗС GFC. там нижче є вулканізація(0-24) от звідти падли і вибігають як шакали... 2. поворот з вул.Кульпарківської на вул. Антоновича і зразу відкривається суперовий краєвид, їх там як грибів в лісі 2-ві машини всіх махають 3. вул. Коперника, там стабільно обгін трамВЕЯ донизу, постійним клієнтам знижки, і гарантована участь у розіграші призів.. БУДЬТЕ УВАЖНІ, НЕ ВЕДІТЬСЯ!! |
24.07.2009, 08:42 | #93 | |
Очень давно не заходил
|
Цитата:
|
|
24.07.2009, 10:40 | #94 | ||
Гость
|
Цитата:
|
||
24.07.2009, 11:22 | #95 | |||
Очень давно не заходил
|
Цитата:
|
|||
24.07.2009, 12:21 | #96 |
Длина: 125770мкм
Диаметр: 45мм
|
Виїзд на трамвайну колію зустрічного руху заборонено
|
24.07.2009, 12:37 | #97 | |
|
Цитата:
24.07.2009, 13:38 | #98 | |
Цитата:
Іструктор з водіння розказував таку історію: на дорошенка - там колії рознесені по краях, а між ними купа місція. Це вважається як окрема смуга. Тому і можна вільно обганяти трамвай не виїжджаючи на зустрічну колію. Даішник їх спинив, типу "нарушаємо". Інструктор каже: заплатимо штраф лише покажіть пункт і ПДД який забороняє обганяти трамвай. Після 15 хвилин листання книжечки з правилами інструктор віддав документи із фразою "ну незнаю,... а наші всі штрафують..." |
||
24.07.2009, 20:16 | #99 |
обгін - випередження одного або кількох транспортних засобів, пов'язане з виїздом на смугу зустрічного руху;
тоесть если движение одностороннее - совершить обгон невозможно, маневр будет называться "випередження". випередження - рух транспортного засобу із швидкістю, що перевищує швидкість попутного транспортного засобу, що рухається поряд по суміжній смузі. соответственно претензии могут выставлять только за "Виїзд на трамвайну колію зустрічного руху заборонено" |
|
25.07.2009, 11:06 | #100 | |
Цитата:
правильніше буде "об'їхати" трамвай, тобто зиінити смугу на сусідню, випередити та повернутися на попередню смугу. |
||
|
Метки |
ЛьвовРулитДонецкВздыхает |
|
|