![]() |
|
Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах |
Результаты опроса: А вы уже пользуетесь "Страной в смартфоне"? | |||
Да, установил, пользуюсь |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 33.33% |
Попробовал, не понравилось, удалил |
8 | 14.81% |
Ставил, но мои документы отсутствуют в приложении |
10 | 18.52% |
Пока раздумываю |
5 | 9.26% |
Не буду устанавливать |
13 | 24.07% |
Голосовавшие: 54. Вы ещё не голосовали в этом опросе |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#176 | |
Машина: Ford Fusion 1,4 2010
Длина: 188430мкм
Диаметр: 43мм
|
![]() Цитата:
Так що тепер в Дії - два ковідних сертифікати, загран, картка платника податків і техпаспорт авто з страховкою. Певним чином зручно. Якби не періодичні вимоги повторної автентифікації через банк або той самий загран. Хто-небудь з телефоном з NFC проходив автентифікацію через МОНО? Там простіше, чим через Приват, але у мене на QR-коді немає кнопки виклику МОНО-додатку... |
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#177 |
Машина: Renault Dokker Van Mazda CX-5 Tavria Picup 1.3
Длина: 75730мкм
Диаметр: 33мм
|
![]()
Перепрыгивает в приложение моно, где жмёшь «дозволити», и все.
![]() |
![]() |
#178 |
|
![]()
Так у дружини спрацювало. У неї на сторінці автетифікації дві кнопки - Bank ID і МОНО.
Як натиснути МОНО - проходить так, як Ви описали. У мене на сторінці автентифікації дві кнопки - Bank ID і NFC. Якщо я через Bank ID обираю "Універсалбанк" - у мене з'являється QR з написом "Натисніть або відскануйте", але натискати нічого. Тирцяю по всьому екрану - крім скопіювати той напис нічого не виходить. Тому проходжу цю процедуру через П24, але там доволі складний пароль плюс підтвердження в додатку - дещо незручно. Якби це тільки раз при першому запуску - х би з ним. Але, якщо в "самий незручний момент" додаток має звичку написати "а давайте ми перевіримо Вашу ососбу" - таки не дуже зручно тирцяти в літери клавіатури і не промазати хоча би 1 раз... |
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#179 |
|
![]()
Согласен. Гораздо удобнее все бумажки всегда носить с собой.
Блть. Ну вот как можно угодить этому населению? Ответ: никак. Им всегда и везде херово. Даже если дать миллион, так найдутся недовольные, что у них карманов не хватило. И обвинят в этом того, кто миллион решил дать.
![]() |
![]() |
#180 |
Машина: ГАЗ-24 (1981 г.в.); MB E320 W124; Славута 1.2L
Длина: 323770мкм
|
![]()
Все набагато простіше - немає нічого ідеального, у всього є як плюси, так і мінуси.
Наприклад, я кожного дня за кермом і маю при собі посвідчення водія (що також посвідчує мою особу). Тому, єдиний "папірець", котрий треба носити - ковідний сертифікат. Який лежить разом з посвідченням водія. Як тільки з'явилась Дія я її одразу встановив, але вона не підтягнула жодного документу. Все треба було підтягувати з "бубном", тому я просто зніс Дію, бо не мав ні часу, ні бажання.
![]() |
![]() |
#181 |
|
![]()
С деньгами та-же херня. Нет денег-нет проблем.
![]() |
![]() |
#182 | |
|
![]() Цитата:
Я маю конкретні питання, які я ставив підтримці МОНО, де мені порадили це питання задати підримці ДІЇ. У ДІЇ підтримка на рівні чат-боту, і питання, які не вписуються в шаблони, задати не вийшло. І, поки у мене є певні незручності у використанні додатку - я не можу захоплюватись ним так, як Ви. Так що таки да. Блть. Не догодили... Хєрово... |
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#183 |
Машина: ГАЗ-24 (1981 г.в.); MB E320 W124; Славута 1.2L
Длина: 323770мкм
|
![]()
Просто навіть хороші і дійсно корисні речі робляться виключно через сраку
![]() |
![]() |
#184 | |
|
![]() Цитата:
0 (0)
![]() |
![]() |
#185 |
|
![]()
Ключевое слово- робляться. Я к примеру вижу как это приложение становится лучше. И теперь понимаю, что всем оно угодить не сможет никогда. Даже если вдруг будет работать идеально.
![]() |
![]() |
#186 |
|
![]()
ІМХО, якщо це "сферичний кінь у вакуумі" - так, можна споглядати збоку на його постійне вдосконалення і цьому радіти. А якщо цей додаток позиціонується як "покращення" і "нове слово в зручності відносин між громадянином і державою", і фактично узаконене в якості повної альтернативи паперовим (і пластиковим) документам, питання безглючності якби виходять на перший ряд, разом із безпекою, чи не вважаєте? Приїхали Ви в готель з усіма документами в ДІЇ, а зайти в неї не можете - потрібна верифікація особи. А верифікуватись чомусь не виходить - Ви не можете зісканувати своїм смартом QR на екрані цього самого смарта. Щастя-радість? Додаток покращився? Доведеться лізти до рюкзака за паперовим/пластиковим паспортом? Але для чого? Все ж в смартфоні, воно для того і робилось, щоб можна було з собою документи не носити, чи ні? І паспорт лишився вдома, 12годин їзди на авто. Добре, що хоч права в бардачку...
Так, я не заперечую зручності і взагалі дуже вітаю збільшення всіляких он-лайн сервісів. Мені дуже подобається ДІЯ в якості гаманця для всіх документів. Але ж, як на мене, не має виникати таких ситуацій ситуацій не через збій в системі, бо від цього ніхто не застрахований, а просто через недописаний нормально код в релізі. І от оця періодична верифікація з, як з'ясувалось, неможливістю використати зручний метод з МОНО, мене особисто дещо дратує. І змушує носити паспорт з довідкою про ІПН в сумці, і возити права в машині. Ще й ковід-серт роздрукую і до паспорта покладу. |
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#187 |
Машина: Славута 110307-ЗНГ,VW GolfII
Длина: 1860мкм
Диаметр: 0мм
|
![]() |
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#188 | |
|
![]() Цитата:
Можливо, проблема конкретно у мене, але перетицяв весь екран - без результату. Тільки текст виділявся, як на нього потрапляв. PS. Тільки що спеціально вийшов - натискання на код не спрацьовує... PPS. Довелось повторно запитувати ковід-сертифікат. Последний раз редактировалось _basil_; 24.10.2021 в 22:18. |
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#189 |
Машина: Slavuta 110308 1.3Si
Длина: 212950мкм
Диаметр: 39мм
|
![]()
Я після того як зробів ковід-сертифікат на сайті дії знову поставив її із маркету на телефон у марній надії що сертифікат якось підтягнеться. Ніфіга. Забив.
І от учора дія говорить що потрібно обновитися, застаріла версія говорить. У самій дії не знайшов де. А у маркеті обнови немає. Кароч гівно галіме.
![]() |
![]() |
#190 |
|
![]()
Серт з порталу не підтягується, потрібно "замовляти" в додатку. Оновлення, наскільки я бачив, наявне для iPhon'ів, На андроїд ще нема. Хоча народ писав, що було повідомлення "про необхідність оновлення".
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#191 |
|
![]()
З порталом взагалі цікаво - авторизуєшся через банківський АЦСК або BankID, показується інфа, що буде надана банком, де є все - паспорт, ІПН, адреса, начебто. А потім ці всі дані забиваєш вручну.
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#192 |
|
![]()
Ну, андроид не для тех, кто ищет простые пути.
![]() |
![]() |
#193 |
Длина: 52440мкм
Диаметр: 36мм
|
![]()
Читаю и херею. Никаких педалей не нажимал. Ничего никуда не фотал. Нихера не подтрверждал.
Паспорт, ИНН, ВУ подтянулись сами. Никаких танцев с бубном не производил. Не ширялся, и пока не собираюсь. Так что про сертификат ничего не знаю.
![]() |
![]() |
#194 |
Машина: Slavuta 110308 1.3Si
Длина: 212950мкм
Диаметр: 39мм
|
![]()
я на порталі через ЕЦП від податкової авторизувався і через банкід. На порталі - пусто. Взагалі нічого немає. Тільки інфа по ФОП.
![]() |
![]() |
#195 |
Машина: Таврія 1102, стандарт,1992 р.в.
Длина: 4630мкм
Диаметр: 16мм
|
![]()
Зареєструвався з компа, через цифровий підпис з ПБ. Без особливих танців. Встановив додаток на теліхвон - підтягнувся закордонний паспорт і картка платника податків. Водійське посвідчення та паспорт у мене старого зразка.
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#196 |
Длина: 125770мкм
Диаметр: 46мм
|
![]()
До речі, а закордонний так і не підтягнуло, а він 2019го року. Може тому, що виданий в Будапешті
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#197 |
|
![]() |
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#198 |
Длина: 125770мкм
Диаметр: 46мм
|
![]() |
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#199 |
|
![]()
Тоді ХЗ
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#200 |
главбух АО
|
![]()
Не зря у этого приложения такой низкий рейтинг))
Пытаюсь подтянуть сертификат, а оно пишет ошибку Приложение обновлял, кэш чистил |
![]() |
0 (0)
![]() |