![]() |
![]() |
#176 |
![]()
Прийшлось переварити вихлопну трубу. Вона з нерж. Коли відкручував, то один болт не відкрутився-лопнув. А я їх недавно зовсім поставив. Мабуть на стику черного та нерж, відбувається підвищена корозія. Тепер там поставлю болти нерж.
Внутри - Фото, глушак, кріплення бака.:
Купив редуктор вакуумний. Треба буде сверлити колектор. Де це можна зробити, так щоб не потрапити на рубашку охолоджувача??
-"Газ дорожчає, тому що "МИ" могли б його продати в Європу!" -Я міг би працювати інженером в США, то де мої 20 000$ на місяць? (ТС) Последний раз редактировалось masster; 28.11.2019 в 21:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Машина: 110557 пикап 1.2 Карб.+мпсз v.4+ГБО 1пок.
Длина: 710мкм
Диаметр: 0мм
|
![]() Цитата:
Отправлено с моего Mi A3 через Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
![]()
Не второпав.
![]() |
![]() |
#179 |
Машина: OPEL KADET E 1988? 1.3 была ЗАЗ 1102 93год 1,1
Длина: 4750мкм
Диаметр: 26мм
|
![]()
Вакуумного підсилювача мабуть малось на увазі.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
![]()
Мене цкавить, де сверлити колектор, щоб не натрапити на "рубашку".
Здається вона лише знизу?
![]() |
![]() |
#181 |
Машина: 110557 пикап 1.2 Карб.+мпсз v.4+ГБО 1пок.
Длина: 710мкм
Диаметр: 0мм
|
![]()
каталожный номер 45 9931 9302 пробка
находится в коллекторе с стороны бензонасоса. если машина с вакуумным усилителем тормозов - там стоит штуцер г-образный для забора воздуха для усилителя Последний раз редактировалось qwad; 29.11.2019 в 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
![]()
Баллон стоїть.
Внутри - Баллон.:
![]() |
![]() |
#183 |
Машина: Славута 2000г.
Длина: 176500мкм
Диаметр: 48мм
|
![]()
Скiльки стоiть?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
![]()
![]() |
![]() |
#185 |
![]()
Електробензонасос встановив в районі балки. Їздю ще на механічному. Качає через електричний. Обтягнув мультиклапан динамометричним ключем зусиллям 4Н\м. Фітінги на термопластиковій трубці затягував до упору. А от ті що латунні, не маючи досвіду затяжки, затягував і боявся щоб щось не лопнуло.
Хтось може їх часто затягує, напишіть, як сильно тягнути фітінги латунні-обратка термопластика. Бо боюсь що або клапан лопне, або гайка. Поставив ВЗУ . Оскільки там летить грязюка з під коліс, для захисту поставив горло від пляшки боржомі. Підігрів її трохи феном , і вона наче термоусадка обтягнула ВЗУ досить щільно. Внутри - ВЗУ, насос.:
-"Газ дорожчає, тому що "МИ" могли б його продати в Європу!" -Я міг би працювати інженером в США, то де мої 20 000$ на місяць? (ТС) Последний раз редактировалось masster; 27.12.2019 в 22:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
![]()
Тепер треба вставити вікно в бампері де мультиклапан, щоби було видно рівень газу.
Мої бортжурнали: Славута 1.2Li 2008 - http://www.tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=15959, Ford Fusion EU 1.25 - https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=105563 Проект "Бортовий комп`ютер на інжектор своїми руками" http://www.bk-ukraine.narod.ru/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
![]()
Поставив інший карб. Сам регулював. ВСі діафрагми нові, жекльори стоять під двигун 1.2. Поставив жаровню частково з нержавійки. Бо чорна там інтенсивно гніє і відпадає. Кріплення змастив змазкою з міддю, для високих температур.
Внутри - жаровня:
Для врізки редуктора в систему охолодження, довелося багато чого зробити. - Підрізати патрубок що стирчить з блока, трохи перенести кран пічки. Із-за цього довелося підрізати трос керування краном пічки. Вигадати кріплення крана. Внутри - Підігрів:
Виконуючи роботи , паралельно підключив зарядку АКБ. І коли підрізав патрубок болгаркою, то АКБ вибухнув. Добре що пробки були викручені, і просто лежали в гніздах. То нічого страшного не сталося. АКБ цілий, електоліт на місці. Пробки правда довелося довго шукати по всьому гаражу, і одна таки постраждала. Червона. Внутри - Постраждала пробка:
В карб зробив врізки. Поставив обр. клапан на другу камеру. В клапані серединка виточена з фторопласту, вона легенька та слизька, легенько рухається. ПРужини там немає, тому поставив його трохи під кутом, щоб клапан закривався під власною вагою. Електрику взяв від роз.єма двірника (білий провід) . Поставив додатково пару реле, і через них зробив керування клапанами та бензонасосом (електричним). Внутри - Електрична частина.:
-"Газ дорожчає, тому що "МИ" могли б його продати в Європу!" -Я міг би працювати інженером в США, то де мої 20 000$ на місяць? (ТС) Последний раз редактировалось masster; 27.12.2019 в 22:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
![]()
Кнопку керування встановив на місце попільнички. Бо я не палю. Це місце здалося найвдалішим.
Внутри - кнопка:
-"Газ дорожчає, тому що "МИ" могли б його продати в Європу!" -Я міг би працювати інженером в США, то де мої 20 000$ на місяць? (ТС) Последний раз редактировалось masster; 27.12.2019 в 22:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
![]()
Поставив свічки Денсо ЖТ. Замінив сьогодні штуцера на клапані 2 камери на латунні. Відрегулював запалення на більш раннє на бензині. На газу пальців не чути. На бензі трошки чути при дроселі на повну на 4 передачі при 60 км\год. Залив повний балон газу, вийшло з попередніми 5 літрами, десь 24 літри . Скинув одометр на 0. Щось нарегулював , пре добре, подивимось на витрату газу.
Внутри - Свічки:
![]() |
![]() |
#190 |
![]()
Таке враження, що газ скінчився в балоні. Треба звикати до нових відчуттів
![]() Якщо таки він скінчився, то витрата склала приблизно 11.5л.
![]() |
![]() |
#191 |
![]()
Реставрував з четвертого разу насос омивайки. Підтікав. Спочатку думав що в місцях з"єдняння трубок, потім кришок помпи... Підтікало на сальнику. Зробив сальник плотніше, підклавши з одного боку шайбочку, в яку зайшла частина сальника і обжалася, з іншого боку в середину сальника вставив мідну лужону дротинку, зігнуту кілечком.
Дивився в інеті варіанти встановки бачка з "Ниви" . Мені сподобалось. Але їздити треба зараз, а їздити по такій багнюці без омивайки неможливо. Розміри сальника -8х2.4 товщіна приблизно 10. Вал моторчіка 2.5мм. Задув газу на Плитковій-4 влізло 27.7??
![]() |
![]() |
#192 |
Машина: Була Славута 1.2L,2004г.,карб.
Длина: 177850мкм
Диаметр: 43мм
|
![]()
Можна встановити в таврійський бачок насос від Ланоса. Десь на форумі це описується. Я собі робив на Славуті. Імхо самий простий і дієвий спосіб .
![]() |
#193 |
![]()
В мене ще й горловина посипалася, на бачку омивайки. Кришка не тримається. Тому я й схиляюся до бачка з Ниви.
![]() |
![]() |
#194 |
![]()
Дивні речі.
![]() Перша заправка-5 літрів. На окко. Газу. Трохи проїхав, регулював, газував... лишилось, думаю літрів 2. Дозаправив там же, на окко, ще 20,7л. Вийшло 23-24 л, ну нехай 25! Баллон на 30 літрів харківський. Викатав. Витрату важко рахувати. Задув вже на іншій заправці (по рекомендаціїї) вийшло 27,7 літри ![]() З думкою, що мене таки надурили на попередній заправці, сьогодні знов поїхав на окко. І тепер на окко задули 30,5л!! В 30 літровий балон?? ![]() ![]() ![]() Блядь, і як тепер себе почувати? А може таки і справді туди влізло 30? А це дуже небезпечно. Це якраз і є, обєктивна оцінка діяльності порошенка, зелі, і всієї пиздоти! Я маю бути впевнений у заправках.
![]() |
![]() |
#195 |
Машина: Була Славута 1.2L,2004г.,карб.
Длина: 177850мкм
Диаметр: 43мм
|
![]()
У мене був випадок коли в 30л балон задули 34 літри. На моє обурення спокійно відповіли , якщо ви можете доказати об'єм вашого балону, без проблем повернемо гроші. Якщо б у них все було Ок , ніхто зі мною не став би домовлятися. Тобто спокійно дурять.
![]() |
#196 |
Пользователь
Машина: Джили МК ГБО4, Чери Кимо ГБО4
Длина: 508980мкм
Диаметр: 64мм
|
![]()
Запомните маленькие истины для правильной заправки газом от человека, проездившего пять лет с маленьким баллоном
![]() 1. Старайтесь заправляться в полностью пустой баллон. Это дает вам фору в 0.5-1.5 литра халявного газа. 2. Никогда не лейте баллон до срабатывания отсекателя. Именно вот тут вас максимально наебывают. Допустим, если в ваш баллон 42 литра, технически влазит около 36 литров до отсекателя (стоит пару раз заправить до срабатывания на брендовых заправках), лейте 35 литров. Вот тогда, при соблюдении этих простых правил, вы будете попадать в более-менее правильный подсчет расхода газа.
![]() |
#197 |
![]()
ОККО, куди ж ще брендовіше? Я і задуваю як раз в повністю порожній балон. Саме для того, щоб зрозуміти:
1-Чи вірно робить клапан.? 2-На якому обєму, він спрацьовує? Щоб від чогось відштовхуватись, у розрахунках, у ставленні до заправок... А серед шулерів, не виходить щось вирахувати. Мені навіть з наперсточниками було легше вирахувати їхні дії.
![]() |
![]() |
#198 |
Машина: OPEL KADET E 1988? 1.3 была ЗАЗ 1102 93год 1,1
Длина: 4750мкм
Диаметр: 26мм
|
![]()
Кста, раз заправлялся на ОККО, тож вдули больше объема баллона. Больше не заезжаю...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
![]() Цитата:
Мої бортжурнали: Славута 1.2Li 2008 - http://www.tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=15959, Ford Fusion EU 1.25 - https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=105563 Проект "Бортовий комп`ютер на інжектор своїми руками" http://www.bk-ukraine.narod.ru/ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Машина: класний тошнот
Длина: 192840мкм
Диаметр: 42мм
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |