![]() |
|
НеТаврия Ланосы, Логаны, Лачетти, Авео, Гетсы, Пежо, БМВ, Мерседесы, короче говоря - разные автомобили |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#177 |
![]()
Это из разряда крайне утонченного садо-мазо..
![]() |
|
![]() |
2 (2)
![]() |
![]() |
#178 |
Таки модератор
Машина: Темно-сіра
Длина: 239000мкм
Диаметр: 58мм
|
![]()
Ну да, еще крылья, ариктивный мотор+ Фантомас, и фпирьод! Красивая, собака, дорогая.
![]() |
![]() |
#179 | |
![]()
Да, Богиня дороговата. Даже за убитых экземпляров просят денег ой ой... Да и в Украине я их вообще не встречал и не слышал чтобы были. Знаю во Львове есть SM
![]() Тоже весьма фееричный экземпляр, V6 с двумя карбами от мазератти, фирменная гидро-пневмо подвеска и напичкан всевозможной электроникой до нимагу. Особенно я бы отметил ее коробку передач, по сути это прототип современных роботизированых коробок, цитирую: Цитата:
|
||
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#180 |
![]()
А я не побоявся 2 роки тому і взяв дійсно мрію дитинства - Фаєрберд 3-го покоління. Як і всі машини такого типу, які жили у нас, мій був у повному хламі.
1 рік роботи над кузовом і ходовою і ще 6 місяців над дрібницями, і на виході маємо абсолютно комплектну машину, яка до останнього болта зібрана на рідних запчастинах (включно з декором салону і навіть підвіскою вихлопу). Зараз, як положено, полетить шквал зауважень про "дорого і непрактично", але мало хто цікавився предметом, а ще менше людей знають що запчастини до такої машини дешевші ніж до Таврії чи ВАЗа на базарі, вибір їх такий що і не снилось, і крім того, нема лютого Китаю... в Штатах, звичайно. Доставка теж відносно смішні гроші коштує. Юзаю як машину вихідного дня в суху і теплу погоду. І взагалі, здійснюйте мрії, нема чого слюнявитись і обмежувати себе в задоволенні. Хочеться - беріть. Жити треба тут і зараз. |
|
![]() |
6 (6)
![]() |
![]() |
#181 |
ШИПУПОЧКА!
Машина: KIA CERATO 1.6 CVVT
Длина: 106050мкм
Диаметр: 49мм
|
![]()
Рейсфейс победил
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#183 |
![]()
Надо постараться хоть весной взять трупака под восстановление...
|
|
![]() |
0 (0)
![]() |
![]() |
#184 |
Забанен
|
![]()
проблема что за труп мечты хотят как заживые
|