![]() |
|
|||||||
| Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах |
|
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Машина: Ланос Л-1300
Длина: 102860мкм
Диаметр: 44мм
|
Выше вы писали про тёщу. Или она тоже инженер-электроник?
0 (0)
|
|
|
#2 |
|
Нет. Просто ей тоже нужен нормальный телефон, а не это все говно типа Оппо, Виво, Онеплюс, Реалми, Моторола, ЗТЕ, и в конце-концов Самсунг модель А02, которую мне в магазине Алло даже включить не смогли по причине того, что три раза включали, и три раза он в рекавери вылетал
|
|
0 (0)
|
|
|
#3 |
|
Машина: Була Славута 1.2L,2004г.,карб.
Длина: 177880мкм
|
ВанПлас вполне норм тело.
0 (0)
|
|
|
#4 |
|
Ага. Особенно после прочтения 4пда
|
|
0 (0)
|
|
|
#5 |
|
|
После прочтения 4пда рука сама тянется к нокиа 3310, но то такое.))
0 (0)
|
|
|
#6 |
|
Ну многие особо не задумываются, сколько стоит заменить дисплей/аккумулятор/заднюю крышку именно этого смартфона.
Поэтому весь ОЛХ со словами йобанаротсука забит телефонами с треснувшим тачем или с битым экраном, с пометкой "абсолютно новый телефон, трещины на экране не считаются и на работу не влияют" чинить которого дороже, нежели взять такой же, но живой
|
|
0 (0)
|
|
|
#7 |
|
Машина: Dacia Sandero 2014 1.2
Длина: 17540мкм
Диаметр: 30мм
|
Ну ось настав і мій час.
.Завжди був обережним, курва стільки часу .А тут попавсь на передоплату. Сума не дуже значна, але все одно "абидно". Той самий "лох.ua" Телефон шахрая +380963773381 на цьому ж номері Вайбер. Номер карти, на яку я скидав бабки 5354287351021120 Швець ігор Іванович Заява до кіберполіції написана. Розумію, що бабки я втратив. Буду вдячний за будь-яке розповсюдження інформації в мережі про нього, як про шахрая, хто має таку можливість, щоб таких лохів як я було менше надалі.
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#8 |
|
Бу!
Диаметр: 54мм
|
а шо купляв, скіки проє..в?
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#9 |
|
|
Газ.плиту б/в, 1300 грн.
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#10 |
|
Пользователь
Машина: Джили МК ГБО4, Чери Кимо ГБО4
Длина: 508980мкм
Диаметр: 65мм
|
Бля, ну как можно в наше время кидать предполату на карту незнакомого человека???
Много лет на олхе, и как продавец и как покупатель. Только по доставке олх. На наложенный не соглашаюсь как продавец. На оплату на карту как покупатель. Удобный и довольно безопасный сервис доставка олх. Если соблюдать чистоплотность веббраузера, никаких кидков. Все четко и прозрачно. Если продавец лукавит не соглашаясь на олх доставку, большой процент что перед вами мошенник.
0 (0)
|
|
|
#11 | |
|
|
Цитата:
Только что позвонили из киберполиции (немного в шоке от оперативности , ) уточнили некоторые данные. Сказали как они работают: передают материалы в РОВД по месту проживания, местная полиция заводит криминальное дело, а они только им помогают технически.Посмотрим, что из этого выйдет. Буду держать в курсе, если кому интересно. |
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#12 |
|
|
Звичайно!
0 (0)
|
|
|
#13 |
|
Бу!
Диаметр: 54мм
|
с ИЗИ ток шо пейсали:
Анна (id2390494): Moгy ли я зaбpaть И3И дocтaвкoй Mы мoжeм c вaми в Baйбepe пo нoмepy (380)код976021027 cпиcaтьcя? У мeня чaт жyткo тopмoзит. Я чepeз кoмпьютep зaйдy Пробил номерок по гуглю, а там: - Йобаний машшоник. Пише як Анна але там сидить любитель пляшок. - Разводчик на доставке вашу карту трясет - Шахрай, присилає посилання на фішинговий сайт для підтвердження замовлення. Ні в якому разі не переходьте за посиланням.
|
|
|
1 (1)
|
|
|
#14 |
|
Длина: 125770мкм
Диаметр: 47мм
|
Кожну спробу комунікації поза межами сервісу слід розглядати критично.
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#15 |
|
|
Ітак
![]() Дзонили вже два рази з кіберполіції, уточнювали деякі дані. Основне це номер картки, на яку я перераховував гроші. Спершу з Чернігівського відділу, потім (несподівано ) з Хмельницького чомусь. Кажу вже надавав, співробітник каже, то Ви надавали йому надайте мені. Ну добре. Сьогодні прийшов лист з Чернігівського відділу про надісланя справи до райвідділу поліції за місцем проживання, який і буде вирішувати, чи відкривати кримінальне провадження. Чекаю на подальший розвиток подій.
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#16 |
|
|
за 1300 кримінал? ню-ню
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#17 |
|
|
Шахрайство. Це не просто крадіжка. Шахрайство передбачає кримінал.
Коли працював в Варшаві в охороні супермаркету, стикався. Якщо вкрасти щось до 500 зл, то можна домовитись зі штатною охороною, заплатити за товар і піти. Або, якщо викликано поліцію то ще + штраф. А от якщо ти купив кіло персиків а зважив їх як яблука то тут вже обов'язково поліція+кайданки і кримінальна справа. Тому що шахрайство. |
|
|
0 (0)
|
|
|
#18 |
|
Машина: Ford Fusion 1,4 2010
Длина: 188430мкм
|
У мене була ситуація, вже років зо п'ять тому. Теж на ЛОХ оплатив передплату, адресу доставки надав, і всьо - об'ява пропала, контактів продавана немає, зв'язок був тільки через чат. Сума була некритична, порядку 200грн, забив. Десь через день дзвонять з Привату, з якоюсь пропозицією, про кредитку, чи щось таке. А я й спитав, що робити, коли тіпа так кинули. Дівочка "зафіксувала і передала в СБ". Передзвонили з СБ, уточнили дату/суму/номер карти, чи якось так. А потім знову дзвонять, і кажуть, що посилка моя вже на НП, має вже "сьогодні бути на відділенні". Чувак мене не кинув, а прост хз з якого дива його акаунт ОЛХ заблокувало майже зразу після нашої угоди.
|
|
|
1 (1)
|
|
|
#19 |
|
|
Ітак1.
Сьогодні був в місцевому райвідділу поліції. Симпатична дівчина-дізнавач взяла покази як у потерпілого. Оформили як заяву до поліції, відкрили кримінальну справу (!). Матеріали, які надійшли з кіберполіції, долучили до справи. Тепер про таке-сяке. Одразу натякнула, що дуже рідко з таких справ щось вигорає. Коли сказав, що я лох, попався на такий розвод, сказала, що сама попадалася .Також повідомила, що будуть давати запит до банку, згідно платіжного доручення, котре я надав, стосовно власника картки, на які були перераховані кошти. Повідомила, що шахраї становляться все мудріше і мудріше, одразу перекидають гроші на іншу карту (розумій - забудь про свої гроші). Потім, якщо все-таки випливе ПІБ з фото, поліція знову передає справу до кіберполіції. .Ну як, серіал буде. Купуйте попкорн.
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#20 |
|
Таки модератор
Машина: Темно-сіра
Длина: 239000мкм
Диаметр: 59мм
|
Сємки дешевші...
0 (0)
|
|
|
#21 |
|
|
Стопе, а яка фіг різниця куди далі з карти пішло бабло? Є власник карти, його за яйли і все.
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#22 |
|
|
Навряд чи все так просто. Зараз понавидумували куча всіляких "віртуальних" і тому подібне банків, які видають карти нправо і наліво, надсилають поштою. Твоя особиста присутніть не потрібна. Можна взяти карту, наприклад, на лівий паспорт (крадений або загублений). Коли я намагався визначити банк, який емісував цю карту шахрая, то Інтернет-сервіс навіть назву банку не визначив, тільки що вона з України, тип, та ще пару даних. Також, ІМХО, власник може померти, або бути якимось бомжем чи зеком.
|
|
|
0 (0)
|
|
|
#23 |
|
Машина: Опель (своя) Тойота (служебн), СкифМ2, Кнаус
Длина: 8300мкм
Диаметр: 36мм
|
Я вот за время войны второй раз сталкиваюсь с какой-то фигней на ОЛХ. Отправил товар ОЛХ доставкой - не дешевый, 7500, диагностика для СТО -покупатель получил, денги заплатил, прошло 10 дней - ой, он мне не нужен, не подходит, заберите назад. войдите в положение... Вхожу, но таких денег на карте нету.
Сегодня меньшой из рук в руки продал карту памяти АМД 8 гектар. через полдня говорят - там только 4, верните денги! Ни слова про то что 8 мамка не принмает или про то что была упакована а теперь юзаная и вообще - та ли карта? Я такое довольно агрессивно воспринимаю = как попытку разводняка. До этого было - продал 2 покрышки на 14 - через полчаса звонок - одна с грыжей, верните денги! Не поленился - поехал на шиномонтажку - они там ее на борт сажали давлением 6 атм. Были все посланы нах, обещали последствия - жду до сих пор...
0 (0)
|
|
|
#24 |
|
|
Ітак2
![]() Годину тому дзвінок з кіберполіції Хмельницького. Молодий чоловік каже, що особу шахрая встановлено (шоке). Він житель Хмельниччини, ніякий не зек там, до слова. Потрібно оформити нову заяву вже конкретно на нього. Сказав, скине форму сьогодні. Чекаю. |
|
|
3 (3)
|
|
|
#25 |
|
|
Відправив заяву НП на Хмельницький. Доречі, заяву писали разом в телефонному режимі, потім дізнавач скинув її мені на електронку, я роздрукував, підписав і відправив.
Далі буде.
|
|
|
0 (0)
|