ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Курилка

Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 31.03.2021, 10:22   #2451
soladko

soladko

Машина: Слав.карб1.2гбочерепах поднятана1мм модерн-ван ред. от ?
Длина: 60960мкм
Диаметр: 29мм

Маю ще одне спостереження. Є країни з високою культурою масочного режиму, є з низькою, є країни з забороною продажу носків в АТБ. Так не коректно говорити, в тому плані що карантин або є або нема, але різні країни повводили карантин різного рівня, хтось півшишки, а хтось і досить багато. Жодна країна не ввела того самого медичного справжнього карантину, в сучасному світі це тяжко зробити. І що маємо? Я бачу відсутність кореляції карантинних мір та масочних режимів з результатами захворюваності. Навіть носки не допомогли. Плюс мінус в 2 рази це не результат. Мені це не дивно, тому що запропоновані методи це полуміра, вона не може допомогти. Це з розряду давайте робити аби хоть щось, коли треба робити чіткі речі, які недоступні. Якщо хлор розпилити в повітрі допоможе тільки протигаз. Не допоможе маска з будь-якою кількістю шарів марлі. Навіть на видох маска пропускає вірус, нема 100затримання. В мене майже не лишилося не коронованих друзів, а саме зараз батьки відходять від хвороби. Вакцини за новими штаммами апріорі не зможуть встигати, якщо не забити на дослідження їх впливу, плюс вакцину роблять коли новий штамм ВЖЕ поширився та вже циркулює. Ковідом боліють люди вже навіть і по третьому разу, тобто і вакциновані будуть і хворіти і переносити, тільки питання тяжкості ще маловивчене. Коли я бачу заголовки новин по типу нам треба вакцинувати весь світ - між першим та другим рядком я бачу багато нулів з кочергою вкінці рядка. Ну і просто майте на увазі, до недавнього часу саме наша країна мала максимально всеохоплюючу вакцинаціб населення від туберкульозу, в той же час вона була на першому місці по захворюваності цією хворобою. В мене один родич навіть вилікувався і ще років 5 після того прожив і помер від інших причин. Так, він був вакцинований само собою. Цей весь двіж з сидінням по домівках та масках має іншу мету, яку - скоро побачимо, але побачать тільки ті, хто бачить відсутність медичного значення цих всіх заборон. Хто вважає карантин в будь-яких проявах необхідним саме для боротьби з захвлрюваністю та думає таким чином уникнути можливості захворіти - так от не уникнете, натомість ви отримуєте обмеження, обмеження і обмеження. А ті хто мають загинути отримають обмеження+загинуть від хвороби.

Пс. Я просто написав свою думку. Дискутувати не маю часу, тому підтримати повноцінну розмову не зможу.

Последний раз редактировалось soladko; 31.03.2021 в 10:29.
soladko вне форума  
2 (2)
Старый 31.03.2021, 11:34   #2452
Kvarz
Пользователь

Машина: Джили МК ГБО4, Чери Кимо ГБО4
Длина: 508980мкм
Диаметр: 63мм

А как там дело в Швеции? В стране, которая забила на карантинные меры?
0 (0)
Старый 31.03.2021, 11:54   #2453
OL_75

OL_75

Машина: Була Славута 1.2L,2004г.,карб.
Длина: 177850мкм
Диаметр: 42мм

Цитата:
Сообщение от soladko Посмотреть сообщение
Маю ще одне спостереження. Є країни з високою культурою масочного режиму, є з низькою, є країни з забороною продажу носків в АТБ. Так не коректно говорити, в тому плані що карантин або є або нема, але різні країни повводили карантин різного рівня, хтось півшишки, а хтось і досить багато. Жодна країна не ввела того самого медичного справжнього карантину, в сучасному світі це тяжко зробити. І що маємо? Я бачу відсутність кореляції карантинних мір та масочних режимів з результатами захворюваності. Навіть носки не допомогли. Плюс мінус в 2 рази це не результат. Мені це не дивно, тому що запропоновані методи це полуміра, вона не може допомогти. Це з розряду давайте робити аби хоть щось, коли треба робити чіткі речі, які недоступні. Якщо хлор розпилити в повітрі допоможе тільки протигаз. Не допоможе маска з будь-якою кількістю шарів марлі. Навіть на видох маска пропускає вірус, нема 100затримання. В мене майже не лишилося не коронованих друзів, а саме зараз батьки відходять від хвороби. Вакцини за новими штаммами апріорі не зможуть встигати, якщо не забити на дослідження їх впливу, плюс вакцину роблять коли новий штамм ВЖЕ поширився та вже циркулює. Ковідом боліють люди вже навіть і по третьому разу, тобто і вакциновані будуть і хворіти і переносити, тільки питання тяжкості ще маловивчене. Коли я бачу заголовки новин по типу нам треба вакцинувати весь світ - між першим та другим рядком я бачу багато нулів з кочергою вкінці рядка. Ну і просто майте на увазі, до недавнього часу саме наша країна мала максимально всеохоплюючу вакцинаціб населення від туберкульозу, в той же час вона була на першому місці по захворюваності цією хворобою. В мене один родич навіть вилікувався і ще років 5 після того прожив і помер від інших причин. Так, він був вакцинований само собою. Цей весь двіж з сидінням по домівках та масках має іншу мету, яку - скоро побачимо, але побачать тільки ті, хто бачить відсутність медичного значення цих всіх заборон. Хто вважає карантин в будь-яких проявах необхідним саме для боротьби з захвлрюваністю та думає таким чином уникнути можливості захворіти - так от не уникнете, натомість ви отримуєте обмеження, обмеження і обмеження. А ті хто мають загинути отримають обмеження+загинуть від хвороби.

Пс. Я просто написав свою думку. Дискутувати не маю часу, тому підтримати повноцінну розмову не зможу.
Залежність результату від серйозністі карантинних і інших супутніх заходів (тестування, там) звичайно є , не треба фантазувати. Як приклади - Ізраїль, Китай, Японія Нова Зеландія і тд..

І ще одне, те що навіть тут вже 100500 раз писалося: весь двіж з сидінням по домівках та масках має всього ОДНУ ЄДИНУ мету - не допустити одномоментного напливу хворих в лікувальні заклади, коли система фізично втратить можливість лікувати тяжко хворих. ВСЕ! Не треба оцієї дешевої конспірології.

Щодо туберкульозу, тут не все так просто, треба трохи заглибитися в тему, туберкульоз і вакцинування, якраз невдалий приклад, хвороба має велику соціальну складову, одним вакцинуванням тут геть нічого не вирішується.
Якщо хочете гарний приклад, то він є - кір. Хвороба була майже знищена , як таких розповсюджень не виникало. Для цьго є одна головна умова - великий відсоток провакцинованих, боюсь помилитись, десь біля 85 здається. І все наче йшло гуд, поки не з'явились всілякі бєлкі істєрічкі, тупуваті яжематєрі, і просто різні гандони, які хайпували на темі шкідливості вакцин звідусіль, від пабліків вк до газет і тб... Це вже триває років...хз, точно більше 15. Як результат цього довбо.бізму можно бачити в статистиці про кір, а вона не втішна, бо із зменшенням кількості вакцинованих втрачається груповий імунітет і починають хворіти і вакциновані

Последний раз редактировалось OL_75; 31.03.2021 в 12:11.
OL_75 вне форума  
7 (7)
Старый 31.03.2021, 11:56   #2454
OL_75

OL_75

Цитата:
Сообщение от Kvarz Посмотреть сообщение
А как там дело в Швеции? В стране, которая забила на карантинные меры?
Все достаточно плохо.
0 (0)
Старый 31.03.2021, 11:59   #2455
Kvarz
Пользователь

Машина: Джили МК ГБО4, Чери Кимо ГБО4
Длина: 508980мкм
Диаметр: 63мм

Цитата:
Сообщение от OL_75 Посмотреть сообщение
Все достаточно плохо.
Та ты шо (с). Странно, правда?

Зы. Надеюсь сарказм понятен? Я ведь Швецию специально вспомнил. Там министр здравохранения, голову пеплом посыпает.
0 (0)
Старый 31.03.2021, 12:10   #2456
OL_75

OL_75

Цитата:
Сообщение от Kvarz Посмотреть сообщение
Та ты шо (с). Странно, правда?

Зы. Надеюсь сарказм понятен? Я ведь Швецию специально вспомнил. Там министр здравохранения, голову пеплом посыпает.
https://www.reuters.com/article/us-h...-idUSKBN2BG1R9

особенная Швеция показала 7.7 % избыточной смертности. Но при этом у Дании — 1.5 процента, у Финляндии — 1 процент, а у Норвегии нет избыточной смертности вообще.

Надо отметить что 21–й стране в Европе показатели избыточной смертности хуже. Но Швецию имеет смысл сравнивать только с соседними странами.
0 (0)
Старый 31.03.2021, 12:48   #2457
soladko

soladko

Это ж почему только с соседними? Конечно удобно в два раза более плотнонаселенную страну сравнить с соседними менее плотными, раз уж так исторически сложилось. Количество смертей Швеции как процент от общего населения не отличается существенно от других стран(с соседними отличается, мелкие они)
Замедление скорости распространения не отрицаю, я писал выше что это никого не спасет от заражения, вспомните Меркель с ее переболеют все. Но замедление не существенное, Швеции хватило же. Карантин просто некоторым их смерть перенесет с 2020 на 2021 и все по большому счету.
Напомню, что я болел дважды корью, и привит я ею был согласно тогдашнего графика. И не только я ею болел, болел и мой кум и еще несколько человек в общежитии, когда мы там вместе жили. И все привитые. Кроме того, будучи больным корью я контактировал по незнанию со своим племянником, на каникулы как раз весной приехал, который не успел прививку получить, очень плотно контактировал, и что? А ничего, не заболел он. Я не отрицаю вакцины как таковые, но и не надо приписывать им чудодейственные свойства, гигиена и образ жизни очень изменились паралельно с появлением антибиотиков и вакцын, больше говно на улицах не течет, да и шляпы с широкими краями не в моде, так как из окон нечистоты больше не выливают

Последний раз редактировалось soladko; 31.03.2021 в 12:52.
soladko вне форума  
0 (0)
Старый 31.03.2021, 13:05   #2458
OL_75

OL_75

Цитата:
Это ж почему только с соседними? Конечно удобно в два раза более плотнонаселенную страну сравнить с соседними менее плотными, раз уж так исторически сложилось. Количество смертей Швеции как процент от общего населения не отличается существенно от других стран(с соседними отличается, мелкие они)
Замедление скорости распространения не отрицаю, я писал выше что это никого не спасет от заражения, вспомните Меркель с ее переболеют все. Но замедление не существенное, Швеции хватило же. Карантин просто некоторым их смерть перенесет с 2020 на 2021 и все по большому счету.
Напомню, что я болел дважды корью, и привит я ею был согласно тогдашнего графика. И не только я ею болел, болел и мой кум и еще несколько человек в общежитии, когда мы там вместе жили. И все привитые. Кроме того, будучи больным корью я контактировал по незнанию со своим племянником, на каникулы как раз весной приехал, который не успел прививку получить, очень плотно контактировал, и что? А ничего, не заболел он. Я не отрицаю вакцины как таковые, но и не надо приписывать им чудодейственные свойства, гигиена и образ жизни очень изменились паралельно с появлением антибиотиков и вакцын, больше говно на улицах не течет, да и шляпы с широкими краями не в моде, так как из окон нечистоты больше не выливают

Мда...
0 (0)
Старый 31.03.2021, 13:11   #2459
soladko

soladko

Что мда? Вы сами выше написали, что несмотря на наличие вакцины от тубика им у нас болеют на уровне епидемии, потому как у нашей страны недостаточно высокий уровень жизни для искоренения этой болезни.

Еще с ветрянкой пример есть. Очень заразное, и прививок не было до недавнего времени. Так вот я нашел эту гадость аж в 11 классе, моя мама аж в 40 лет. А привезла сестра с пионерлагеря. Не надо объяснять почему пионерлагерь это пример низких стандартов жизни?

Последний раз редактировалось soladko; 31.03.2021 в 13:23.
soladko вне форума  
0 (0)
Старый 31.03.2021, 21:42   #2460
Снофру

Снофру

Машина: Форд Фьюжен 1.4 2007г.в.
Длина: 13530мкм
Диаметр: 28мм

Цитата:
... Я бачу відсутність кореляції карантинних мір та масочних режимів з результатами захворюваності. Плюс мінус в 2 рази це не результат. ...
В два рази -це дуже значний результат, кількість новоінфікованих корелює і з заповненістю лікарень, і з кількістю тяжких, і з смертністю.
Просто уявіть і порівняйте ситуацію, коли когось везуть в лікарню з заповненістю 50 % і 100 %. Якщо не ввести обмежувальних мір, заповненість 100 % буде максимум через два тижні, незалежно від того, в нових ви носках чи старих.
Снофру вне форума  
0 (0)
Старый 31.03.2021, 21:46   #2461
Снофру

Снофру

Цитата:
Сообщение от AndrewK Посмотреть сообщение
... Горло півтора дні, менший і дружина соплями мучились декілька днів, старший взагалі пост фактум сказав, що "було". ...
Соплі рідко бувають при Ковіді, навряд чи того разу це був він. Та й тест ви не робили...
Снофру вне форума  
1 (1)
Старый 31.03.2021, 21:49   #2462
Снофру

Снофру

https://www.youtube.com/watch?v=tlXJBneTXkw
Виділіть годину на думку, широко відомого в вузьких колах, Водовозова.
Лекція 17 року, коли Ковіду ще не було.
Снофру вне форума  
0 (0)
Старый 31.03.2021, 22:02   #2463
Michurin

Michurin

Машина: Славута 1.2L, 2004-го року народження, Рено Сандеро 1,4, 2011
Длина: 117180мкм
Диаметр: 37мм

Цитата:
Сообщение от OL_75 Посмотреть сообщение
Чипонулся "шмурдяком"
+1
Старый 31.03.2021, 22:59   #2464
AndrewK

AndrewK

Длина: 125770мкм
Диаметр: 46мм

Цитата:
Сообщение от Снофру Посмотреть сообщение
Соплі рідко бувають при Ковіді, навряд чи того разу це був він. Та й тест ви не робили...
Ваші припущення конкретно застаріли. Чебурашка (недоміністр) з лошком (недосандохтур) активно розповідають про британський штам і його відмінності (соплі і молодша цільова аудиторія), а також мовчать про меншу ефективніть вакцин на нього. А от коли минулого січня з Відня класику притягнули, тоді соплів не було, лише горло, гидкий кашель місяць і втрата сенсорики

Последний раз редактировалось AndrewK; 31.03.2021 в 23:04.
AndrewK вне форума  
0 (0)
Старый 31.03.2021, 23:06   #2465
AndrewK

AndrewK

Цитата:
Сообщение от Снофру Посмотреть сообщение
В два рази -це дуже значний результат, кількість новоінфікованих корелює і з заповненістю лікарень, і з кількістю тяжких, і з смертністю.
Просто уявіть і порівняйте ситуацію, коли когось везуть в лікарню з заповненістю 50 % і 100 %. Якщо не ввести обмежувальних мір, заповненість 100 % буде максимум через два тижні, незалежно від того, в нових ви носках чи старих.
Враховуючи, що насправді кунь не сферичний і не у вакумі, тобто обмеження ніфуя не обмежують окрім бізнесу - інфа сотка, що на заповнюваність лікарень воно не вплине.

В супермаркетах тьма народу, в церквах тьма зомбі, в чергах один одному в спину дихають, в транспорті хз що твориться і нормальної вентиляції нема.
AndrewK вне форума  
1 (1)
Старый 31.03.2021, 23:44   #2466
LegosX

Длина: 5530мкм
Диаметр: 31мм

Кто-нибудь интересовался достоверными данными по смертности населения в доковидные времена и сейчас? Такой анализ наверное ответы на многие вопросы даст!
LegosX вне форума  
0 (0)
Старый 01.04.2021, 07:51   #2467
AndrewK

AndrewK

Так в тому ж і вся сіль
Люди від грипу і пневмонії мерли і раніше, у мене троє людей з ближнього оточення.
Від ковіду лише один, але там дуже складна ситуація з основною причиною - у віці, лежачий з багатррічною хребтовою проблемою, при будь якій пневмонії без шансів.
AndrewK вне форума  
0 (0)
Старый 01.04.2021, 08:01   #2468
AndrewD

AndrewD

Машина: ГАЗ-24 (1981 г.в.); MB E320 W124; Славута 1.2L
Длина: 323770мкм

Мруть не від ковіду, а від ускладнень.
Старый 01.04.2021, 08:08   #2469
Rambo

Машина: "Lanos", 1.5л, 2005 г.в.
Длина: 172870мкм

Цитата:
Сообщение от LegosX Посмотреть сообщение
Кто-нибудь интересовался достоверными данными по смертности населения в доковидные времена и сейчас? Такой анализ наверное ответы на многие вопросы даст!
Десь місяць тому траплялося на очі дослідження. Правда. там вираховували на скільки бреше державна статистика по КОВІДу. Так от. В Україні - в 2-3 рази занижено. А смертність виросла. Але, вмирають не від КОВІДу. А від тромбозу чи пневмонії.
Старый 01.04.2021, 09:43   #2470
soladko

soladko

Я узі коли робив, то врач сказала що племінник 50 років помер в неї. Хворів ковідом, хоч і тяжко але виоікувався, потім пройшло трохи часу -тромб і нема людини. Тому просіть лікарів щоб назначали вам аналіз на Д -диммер, може вчасно помітите зміни в крові та можна буде попередити проблему
Старый 01.04.2021, 11:16   #2471
LegosX

Длина: 5530мкм
Диаметр: 31мм

Цитата:
Сообщение от Rambo Посмотреть сообщение
Десь місяць тому траплялося на очі дослідження.
Наверное сильно можно и не мудрить, есть государственная служба статистики, там всегда публиковалась официальная информация по годам. Навскидку даже не важно от чего смертность, можно для начала общую глянуть если такая страшная эпидемия то должны ведь мы увидеть рост смертности?

Вот сайт https://ukrstat.org/uk/operativ/menu/menu_u/ds.htm
вот данные с 1990 по 2019 год https://ukrstat.org/uk/operativ/oper...as_rik_ue.xlsx
LegosX вне форума  
0 (0)
Старый 01.04.2021, 11:45   #2472
OL_75

OL_75

Лайфхак для тех кто хочет сделать прививку .
Не факт что сработает везде, но принцип думаю ясен. Сейчас прививают определенные категории , медики, силовики, потом старший возраст и ТД . Те до средне статистического жителя непонятно когда очередь дойдет. Но , можно легко и бесплатно привиться и сейчас. Держите связь со своими знакомыми из льготных категорий. Например медики. Проще всего. Колличество вакцин на определенный день всегда просчитывают . В идеале на запланированных 51 человек на день должны потратить 51 доз. Но. Дозировка там что-то вроде 1 флакон на 10 доз. Те на 51 человек надо 6 флаконов и если даже в этот день пройдут все кто запланирован, то Останется 9 "лишних" доз. А если пройдут не все , что обычно и бывает, то таких доз остаётся ещё больше. Они сами ищут желающих, чз тех же медиков и ТД.
Реально, полезно . Но надо быть готовым прибыть в тот же день. Знаю несколько человек вакцинировавшихся таким образом.
0 (0)
Старый 01.04.2021, 11:46   #2473
OL_75

OL_75

Лайфхак для тех кто хочет сделать прививку .
Не факт что сработает везде, но принцип думаю ясен. Сейчас прививают определенные категории , медики, силовики, потом старший возраст и ТД . Те до средне статистического жителя непонятно когда очередь дойдет. Но , можно легко и бесплатно привиться и сейчас. Держите связь со своими знакомыми из льготных категорий. Например медики. Проще всего. Колличество вакцин на определенный день всегда просчитывают . В идеале на запланированных 51 человек на день должны потратить 51 доз. Но. Дозировка там что-то вроде 1 флакон на 10 доз. Те на 51 человек надо 6 флаконов и если даже в этот день пройдут все кто запланирован, то Останется 9 "лишних" доз. А если пройдут не все , что обычно и бывает, то таких доз остаётся ещё больше. Они сами ищут желающих, чз тех же медиков и ТД.
Реально, полезно . Но надо быть готовым прибыть в тот же день. Знаю несколько человек вакцинировавшихся таким образом.
0 (0)
Старый 01.04.2021, 13:42   #2474
GAS

GAS

Машина: Chevrolet Lacetti 1.8 газ/бензин 2007
Длина: 197160мкм
Диаметр: 32мм

Подтверждаю, способ рабочий, главврач нам сам про такой лайфхак рассказывал
АЗЛК-2140 (1984, 02.2007-10.10.2007) => ВАЗ-2101 (1975, 28.01.2008-23.07.2011) => ВАЗ-2107 (1985, 23.07.2011-05.01.2012) => ЗАЗ-110307 (2005, 11.01.2014-11.09.2019) => Mazda 626 (1992, 11.09.2019-09.06.2023) => Chevrolet Lacetti (2007, з 02.06.2023)
GAS вне форума  
0 (0)
Старый 01.04.2021, 14:18   #2475
_basil_

_basil_

Машина: Ford Fusion 1,4 2010
Длина: 188430мкм
Диаметр: 43мм

Интересно, а на вторую дозу лайфхак ещё будет работать?
_basil_ вне форума  
3 (3)
Ответ