|
Решение бытовых проблем Не вся жизнь в машине. Иногда что-то и дома сделать нужно. |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
28.11.2023, 18:46 | #1 |
Ремонт хлібопічки.
Почав ремонт Intertek KH1171. Почала тріщати, крутити ривками, потім гуде і не крутить зовсім. Думав з'їло зуби на шестернях. Подумалось, що їх не знайти, шестерні. Якщо і знайду, то вони ще швидше вийдуть з ладу. Поліз таки подивитися, що там.
Виявилось, що там ремінна передача, і ремені просто розсипались в труху. Знайшов по інтернете в Харкові по 255гр пара. Сьогодні купив. На тижні буду міняти.
05.12.2023, 07:50 | #2 |
Поміняв ремені. Перед цим розібрав осі, на яких кріпляться шестерні, і промазав високотемпературним мастилом. Воно таке як з міддю. Зібрав. Працює.
Внутри - Хліб ще гарячій.:
-"Газ дорожчає, тому що "МИ" могли б його продати в Європу!" -Я міг би працювати інженером в США, то де мої 20 000$ на місяць? (ТС) Последний раз редактировалось masster; 05.12.2023 в 07:52. |
|
05.12.2023, 07:54 | #3 |
Хто знає, як вимкнути гугл-редактор на вінді 11? Задовбав. Пише що попало.