|
Бортовой журнал Бортовой журнал |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
05.11.2017, 08:42 | #1 |
Червоний "Таурег" 93р.в. 1.1
В 2013 році став я власником червоного "Таурега" вітчизняної збірки 1993 з об'ємом двигуна 1.1(він до речі на аватарці). Даний агрегат мені обійшовся в 5к грн. Головні проблеми були з кузовом, під ногами водія та переднього пассажира лежали доски, бо без них можна було тормозити ногами. Як варіант знайомим туда були вварені листи металу 3-4 мм.
Лірчний відступ: з 2011 році я був експлуататнтом синього "Таурега" аналогічних параметрів, тобто "загальні правила поводження" з такою технікою мав Проблема з гнилим дном в багажниом вирішилася наступним чином: через півроку на лежачому поліцейському мене догнали, а так як кузов був ззаді гнилуватий, то в результаті ДТП зад став схожий на гармонь. В ДТП ніхтоне постраждав. Потім пішли довгі дні в роздумах ремонтуати чи продати. Як результат в 2014 році було куплено кузов донор, з нього вирізано та вварено там де потрібно, вишпакльовано, погрунтовано. Потім народження сина, зміна роботи й пофарбована вона стала в 2017 році. На даний момент зараз проводится складання салону, та вияснення "понять" з проводкою. Після майже 4 років простою машина завелася з 2-ого разу. П.С. Фото будуть пізніше Інші ремонтні страждання, пригоди та перемоги буду висвітлювати... Последний раз редактировалось whitebeard; 05.11.2017 в 08:52. |
|
05.11.2017, 10:23 | #2 |
|
|
05.11.2017, 10:26 | #3 |
В жовтні місяці переоформив на себе 700 грн офіційно та 300 грн траспортні послуги з доставки експерта додому, та знову в Макарів.
Також 27 грн реле вимкнення запалювання. На сьогоднішній день працює аварійка, габарит та ближне світло, двигун, дворники, тормоза. Залишлося прикрутити резонатора та глушника та підвісити паливний бак й прокинуту паливопровод. Последний раз редактировалось whitebeard; 05.11.2017 в 12:48. |
|
29.11.2017, 00:28 | #4 |
На данй момент зроблена проводка, замынена паливна, тормозна та вихлопна системи. Встановлено зимню гуму на пердню ось, також в систему охолодження залито антифриз.
|
|