ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Ремонт и обслуживание > Электрика

Ответ
 
Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 05.04.2022, 00:49   #1
esperranza
 
Сообщений: 22
Машина: 1.2Si
Длина: 20мкм
Диаметр: 0мм
Отправить сообщение для esperranza с помощью AIM Отправить сообщение для esperranza с помощью Yahoo Отправить сообщение для esperranza с помощью Skype™
По умолчанию Скважність сигналу адсорбера =0

Мікас 10.3+. Помітив що скважність постійно ''зеро''. Прошивка рідна 096. Які є думки в кого, чому так?
esperranza вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.04.2022, 09:30   #2
Володимир
 
Володимир
 
Адрес: смт.Козова Тернопільської обл.
Сообщений: 6,641
Машина: Slavuta 1.2Li 2008
Длина: 24550мкм
Диаметр: 33мм
Отправить сообщение для Володимир с помощью ICQ
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от esperranza Посмотреть сообщение
Мікас 10.3+. Помітив що скважність постійно ''зеро''. Прошивка рідна 096. Які є думки в кого, чому так?
На холостому адсорбер не працює, треба додати газу щоби двигун вийшов на оберти роботи адсорбера, тоді він запрацює.
__________________
Мій бортовий журнал - http://www.tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=15959
Проект "Бортовий комп`ютер на інжектор своїми руками" http://www.bk-ukraine.narod.ru/
Володимир вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.04.2022, 23:09   #3
esperranza
 
Сообщений: 22
Машина: 1.2Si
Длина: 20мкм
Диаметр: 0мм
Отправить сообщение для esperranza с помощью AIM Отправить сообщение для esperranza с помощью Yahoo Отправить сообщение для esperranza с помощью Skype™
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от Володимир Посмотреть сообщение
На холостому адсорбер не працює, треба додати газу щоби двигун вийшов на оберти роботи адсорбера, тоді він запрацює.
Він лишається нульовим навіть в русі. Доречі, на двигуні 1.3 клапан працює і на хх.
esperranza вне форума   Ответить с цитированием
Старый 06.04.2022, 09:55   #4
Володимир
 
Володимир
 
Адрес: смт.Козова Тернопільської обл.
Сообщений: 6,641
Машина: Slavuta 1.2Li 2008
Длина: 24550мкм
Диаметр: 33мм
Отправить сообщение для Володимир с помощью ICQ
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от esperranza Посмотреть сообщение
Він лишається нульовим навіть в русі. Доречі, на двигуні 1.3 клапан працює і на хх.
Ну значить щось вимкнули в прошивці. В хелпі пишуть що має працювати від датчика швидкості, а якщо він несправний, то від обертів, але щось пригадую що як на стоячій машині давав обертів то він вмикався.

Цитата:
Температура ОЖ включения адсорбера
Минимальная скорость автомобиля включения адсорбера
Минимальные обороты двигателя включения адсорбера

Определяются условия, при которых разрешена работа
клапана продувки адсорбера
При наличии исправного датчика скорости адсорбер
включается по скорости, при отсутствии или
неисправности - по оборотам.
__________________
Мій бортовий журнал - http://www.tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=15959
Проект "Бортовий комп`ютер на інжектор своїми руками" http://www.bk-ukraine.narod.ru/
Володимир вне форума   Ответить с цитированием
Старый 06.04.2022, 07:36   #5
кук
Таки модератор
 
Адрес: Майже Одесса
Сообщений: 55,567
Машина: Темно-сіра
Длина: 236750мкм
Диаметр: 53мм
По умолчанию

А вам не важко точніше описати авто в профілі?
__________________
Вы хотите поставить меня в тупик своими вопросами, а я вас поставлю в тупик своими ответами!
кук вне форума   Ответить с цитированием
Старый 08.04.2022, 21:49   #6
esperranza
 
Сообщений: 22
Машина: 1.2Si
Длина: 20мкм
Диаметр: 0мм
Отправить сообщение для esperranza с помощью AIM Отправить сообщение для esperranza с помощью Yahoo Отправить сообщение для esperranza с помощью Skype™
По умолчанию


Це 1.2 на ХХ

Це 1.3 на ХХ

Це 1.2 на ходу, датчик швидкості справний. В прошивці ніби нічого не відключав, зменшив час підкачки насоса. При знятті розєму з кл.адсорбера засвічуэться чек, помилку не перевіряв.
Питання пану Володимиру: в русі програма досить точно обчислюэ розхід?
esperranza вне форума   Ответить с цитированием
Старый 09.04.2022, 08:47   #7
Володимир
 
Володимир
 
Адрес: смт.Козова Тернопільської обл.
Сообщений: 6,641
Машина: Slavuta 1.2Li 2008
Длина: 24550мкм
Диаметр: 33мм
Отправить сообщение для Володимир с помощью ICQ
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от esperranza Посмотреть сообщение
Це 1.2 на ходу, датчик швидкості справний. В прошивці ніби нічого не відключав, зменшив час підкачки насоса. При знятті розєму з кл.адсорбера засвічуэться чек, помилку не перевіряв.
Можливо є помилка в програмі, протокол було взято з АКМ, а він заточений під мікас 7.6, з появою нових версій мікаса та навіть нових версій керуючої програми протокол змінювався. Пізніше виправлю, бо потрібно в програму додати керування скважністю адсорбера щоби точно вичислити де знаходяться байти у слові відповіді, думав що є, але виявляється є тільки в моєму бортовому компі на авто.
Цитата:
Сообщение от esperranza Посмотреть сообщение
Питання пану Володимиру: в русі програма досить точно обчислюэ розхід?
Формула та сама що і в бортовому компі, на цілий бак похибка мінімальна, тому миттєвий має бути точним за умови що продуктивність форсунки в налагодженнях відповідає дійсності.
__________________
Мій бортовий журнал - http://www.tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=15959
Проект "Бортовий комп`ютер на інжектор своїми руками" http://www.bk-ukraine.narod.ru/
Володимир вне форума   Ответить с цитированием
Старый 09.04.2022, 09:15   #8
esperranza
 
Сообщений: 22
Машина: 1.2Si
Длина: 20мкм
Диаметр: 0мм
Отправить сообщение для esperranza с помощью AIM Отправить сообщение для esperranza с помощью Yahoo Отправить сообщение для esperranza с помощью Skype™
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от Володимир Посмотреть сообщение
Формула та сама що і в бортовому компі, на цілий бак похибка мінімальна, тому миттєвий має бути точним за умови що продуктивність форсунки в налагодженнях відповідає дійсності.
Я от чому запитую, раніше не катався з ноутом і не спостерігав за показниками. Зодва місяці тому заміряв витрату палива з пляшки(насос з 9ки, зворотня з рейки в пляшку),на 1л бензину 92го, якість його нема можливості перевірити, проїхав певну відстань, розгін на газу до 50-60км/год перехід на бензин і тримаю 90км/год. До закінчення бензину. В перерахунку витрата вийшла 6.8л/100км. А програма по місту показує 5.
esperranza вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18.04.2022, 14:31   #9
Володимир
 
Володимир
 
Адрес: смт.Козова Тернопільської обл.
Сообщений: 6,641
Машина: Slavuta 1.2Li 2008
Длина: 24550мкм
Диаметр: 33мм
Отправить сообщение для Володимир с помощью ICQ
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от esperranza Посмотреть сообщение
Я от чому запитую, раніше не катався з ноутом і не спостерігав за показниками. Зодва місяці тому заміряв витрату палива з пляшки(насос з 9ки, зворотня з рейки в пляшку),на 1л бензину 92го, якість його нема можливості перевірити, проїхав певну відстань, розгін на газу до 50-60км/год перехід на бензин і тримаю 90км/год. До закінчення бензину. В перерахунку витрата вийшла 6.8л/100км. А програма по місту показує 5.
Як виявилось, мікас 10,3 на діагностику не видає скважність адсорбера, тому я цей параметр прибрав із переліку параметрів.
__________________
Мій бортовий журнал - http://www.tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=15959
Проект "Бортовий комп`ютер на інжектор своїми руками" http://www.bk-ukraine.narod.ru/
Володимир вне форума   Ответить с цитированием
Старый 09.04.2022, 20:05   #10
Володимир
 
Володимир
 
Адрес: смт.Козова Тернопільської обл.
Сообщений: 6,641
Машина: Slavuta 1.2Li 2008
Длина: 24550мкм
Диаметр: 33мм
Отправить сообщение для Володимир с помощью ICQ
По умолчанию

Програма показує миттєву витрату, а не середню, плюс на двигунах 1,3 нема датчика фаз, то в налагодженнях потрібно вказати що вприск не фазований, тоді буде реальна витрата для міста 10/100 км.
__________________
Мій бортовий журнал - http://www.tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=15959
Проект "Бортовий комп`ютер на інжектор своїми руками" http://www.bk-ukraine.narod.ru/
Володимир вне форума   Ответить с цитированием
Ответ

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра
Комбинированный вид Комбинированный вид

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.

Быстрый переход


Текущее время: 21:56. Часовой пояс GMT +3.


Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.