Просмотр полной версии : Дія - країна в смартфоні
https://ds-blobs-1.cdn.devapps.ru/24206400/IMG_20211103_093943.jpg?7bbf67b32d74f0a4d4ed5201ba 35269e
Якщо, звісно, "хочеться, щоб було"
Я вже прохавав тему. Треба 245 раз тицьнути, щоб на 246й спрацювало )))
Нічого, хлопці, не переживайте, роки через три все прийде в норму. Але, спочатку- насадимо дерев і посадимо Порошенко, це він, гад і програми ламає- краде наші дані, і з літаків вірусний шикалад розсіває разом з чіпсами. Ой, вибачте- чіпами...
вже писав- бля, якшо післа першої дози, через 2 тижні мадама біля комп'ютера 10 хвилин шукала в БД поліклініки, чим мене вкололи вперше, то хто ще винен? Ми! Самі повинні набрати з бочки вакцини, купити шприц і колотися до срачки, точно допоможе. А потім занести себе в БД, ногами вперед...
Читайте М.М.Жванецького про ліки, які є, і ліки, які допомагають, це від дааавно написав.
Пришел и мой черед поругать создателей этого додатка!))).
Меня и раньше дико бесила эта периодичность когда оно вдруг не пускает в додаток и просит авторизироваться (это типа для безопасности) . Так и представлялась ситуация , когда тебя останавливает патруль и просит права/техпаспорт, а тебя не пускает в Дию! )))))). Я обычно авторизируюсь с помощью карточки одного из банков. На память все цифры естественно не помню, вот что блд делать если нет с собой карточки??? На кой хер это надо если вход все равно по паролю???
Но теперь все еще интереснее! Сегодня очередной раз при запуске приложения у меня запросило авторизацию :mad: Ок, трачу время, ввожу все что нужно, заново указываю пароли и тд. Вхожу в приложение , листаю документы, чего-то не хватает... Да блд, не хватает! Не хватает ... Ковид сертефиката! После повторной авторизации его нет! Сейчас буду крутить головой или что там сейчас чтобы он появился. И это все в относительно спокойной обстановке. Я не садился на самолет или типа того. Это полная херня конешн. :fffuuu:
Очень зол!
:angry:
Пришел и мой черед поругать создателей этого додатка!))).
Меня и раньше дико бесила эта периодичность когда оно вдруг не пускает в додаток и просит авторизироваться (это типа для безопасности) . Так и представлялась ситуация , когда тебя останавливает патруль и просит права/техпаспорт, а тебя не пускает в Дию! )))))). Я обычно авторизируюсь с помощью карточки одного из банков. На память все цифры естественно не помню, вот что блд делать если нет с собой карточки??? На кой хер это надо если вход все равно по паролю???
Но теперь все еще интереснее! Сегодня очередной раз при запуске приложения у меня запросило авторизацию :mad: Ок, трачу время, ввожу все что нужно, заново указываю пароли и тд. Вхожу в приложение , листаю документы, чего-то не хватает... Да блд, не хватает! Не хватает ... Ковид сертефиката! После повторной авторизации его нет! Сейчас буду крутить головой или что там сейчас чтобы он появился. И это все в относительно спокойной обстановке. Я не садился на самолет или типа того. Это полная херня конешн. :fffuuu:
Очень зол!
:angry:
Мене теж вибішувала повторна авторизація.
Для КОВІД-серта тепер не треба крутити головою. Але пишуть, що процесс пошуку тепер значно розтягнувся в часі.
Апд. Сертификат подтянулся быстро.
Но осадочек остался! ;-)
Тому що зекономили на підрядчику і технології (писали косо-криво кросплатформово, небось якийсь джун на реакті ліпив). Ще й тестування небось на себе взяли щоб не платити за це, а тестити не вміють. Не крашить - да і ладно
Тому що зекономили на підрядчику і технології (писали косо-криво кросплатформово, небось якийсь джун на реакті ліпив). Ще й тестування небось на себе взяли щоб не платити за це, а тестити не вміють. Не крашить - да і ладно
Та ну блд, ці раптові запроси на авторизацію це піпєц дно! Якщо вже так хочете, присилайте наприклад повідомлення типу: "наступний вхід після авторизації". Бо з одного боку ти наче і звик постійно не перевіряти чи не забув ти документи коли сідаєш у авто, а з іншого ніколи не впевнений що тобі вдасться скористатися застосунком :(((
хрен его знает, у меня по фейсайди работает как часики. прав только нет, но я в кабинете водия заполнял форму не более 20-ти раз, так что возможно я не достаточно настойчив.
Объявили что теперь для сертификата необязательно иметь ИД паспорт. Объявить-то объявили, а вот функцию не прикрутили. Вчера еще не работало посылало, мож сегодня чего изменится.
Володимир
05.11.2021, 12:54
Объявили что теперь для сертификата необязательно иметь ИД паспорт. Объявить-то объявили, а вот функцию не прикрутили. Вчера еще не работало посылало, мож сегодня чего изменится.Вже є, навіть сертифікат підтягнуло.
Вже є, навіть сертифікат підтягнуло.
таки да, заработало
Гайд для тих, хто хоче розібратися кому потрібен сертифікат (в т.ч. цифровий), але не потрібна Дія
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1309824079465947&id=100013151020465
Гайд для тих, хто хоче розібратися кому потрібен сертифікат (в т.ч. цифровий), але не потрібна Дія
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1309824079465947&id=100013151020465
Поставив. Вєщь!
Володимир
25.11.2021, 14:25
Замінив звичайний паспорт на ІД, тепер посвідчення водія видене в 1996 році стало повноцінним з фото.
Sergey_Sch
25.11.2021, 15:49
Для сертифіката і водійського посвідчення (ламінований папірець 1999р) підтягнуло фото з закордонного паспорта. Посвідчення підтягнулось з першого разу: додав через кабінет водія, через кілька днів з'явилось в дії, правда "МРЕО" де видавали посвідчення вже не існує і моє звернення розглядало інше.
Для сертифіката і водійського посвідчення (ламінований папірець 1999р) підтягнуло фото з закордонного паспорта. Посвідчення підтягнулось з першого разу: додав через кабінет водія, через кілька днів з'явилось в дії, правда "МРЕО" де видавали посвідчення вже не існує і моє звернення розглядало інше.
А де той кабінет водія..?..у мене вже не совіцькі але ще книжечкою 1992 р.
PS розібрався
https://e-driver.hsc.gov.ua/accounts/login/?next=/
Пишуть, що можна прям з Дії вивантажити PDF сертифікату
https://hromadske.ua/posts/u-dodatku-diya-vidteper-mozhna-zavantazhiti-covid-sertifikat-u-formati-pdf
Володимир
26.11.2021, 14:51
Для сертифіката і водійського посвідчення (ламінований папірець 1999р) підтягнуло фото з закордонного паспорта. Посвідчення підтягнулось з першого разу: додав через кабінет водія, через кілька днів з'явилось в дії, правда "МРЕО" де видавали посвідчення вже не існує і моє звернення розглядало інше.В мене сертифікат без фото, хоча в колеги по роботі з фото.
https://e-driver.hsc.gov.ua/accounts/login/?next=/
Вже розібрався. Але там треба файлик фото. А пристойного фото на документи в електронному вигляді поки нема.
Исчезли из Дии водительское удостоверение и свидетельство о регистрации транспортного средства :( Не переустанавливал, не перелогинивался, просто, вчера были - сегодня нет((( Если кто юзает Дию и не берёт документы с собой - перепроверьте
Говорят, что закрыли базу данных для безопасности. Я думаю, что это правильно. Нужно таскать бумажные. А если и их потерять, то в Дие появился еДокумент, который создан для восстановления бумажных документов. Возможно, что он заменяет права и техпаспорт. Но это уже мои фантазии.
Володимир
14.04.2022, 13:20
Исчезли из Дии водительское удостоверение и свидетельство о регистрации транспортного средства :( Не переустанавливал, не перелогинивался, просто, вчера были - сегодня нет((( Если кто юзает Дию и не берёт документы с собой - перепроверьтеТочно нема, я заради цього документа паспорт замінив.
Говорят, что закрыли базу данных для безопасности. Я думаю, что это правильно. Нужно таскать бумажные. А если и их потерять, то в Дие появился еДокумент, который создан для восстановления бумажных документов. Возможно, что он заменяет права и техпаспорт. Но это уже мои фантазии. Так паспорт залишили, а він містить більше інформації ніж посвідчення.
Треба глянути в закон "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус", там паспорт і посвідчення водія несуть практично одні дані і мають один статус, в усякому разі дом. адреса на час оформлення в ВП є- ст. 13, п/п 1 і 2 і цих даних, без паспорта, поліцаям вистачало, інакше вимагали б паспорт завжди. При бажанні їм зовсім не важко зайти в БД і перевірити все геть. Правда, для цього треба володіти мовою, а не суржиком, з чим у них не густо.
Исчезли из Дии водительское удостоверение и свидетельство о регистрации транспортного средства :( Не переустанавливал, не перелогинивался, просто, вчера были - сегодня нет((( Если кто юзает Дию и не берёт документы с собой - перепроверьте
Та сама фігня
Це повна жопа, бо в мене жінка з доками їздить, а я з дієюo_O
Да єто так!
Володимир
15.04.2022, 09:02
Та сама фігня
Це повна жопа, бо в мене жінка з доками їздить, а я з дієюo_OБільша була б жопа коли ти впевнений що вони є, а коли зупинили то виявилось що їх нема.
Отож, я доки с собой и не возил, щас придётся...
В начале войны по телеку сказали- носите бумажные документы. Связь может отсутствовать.
Чем вы не довольны? Предупреждали ведь.
Людина, що застала СРСР (навіть дитиною), завжди носить з собою папірці )))
Вже повернулись посвідчення водія і техпаспорт
Сьогодні замінив посвідчення - в Дії вже нове!
А фоточка з заграна лишилась на всіх доках, включаючи і права
Langolin
15.04.2022, 19:52
До речі, у мене посвідчення водія "ламінат", і його в Дії не було. А сьогодні з'явилося. Правда без категорій (поки що принаймі). Таки працюють.
Володимир
15.04.2022, 20:30
В мене також ламінат, то появилось без фото після заявки на сайті мвс, фото з'явилось як поміняв паспорт на картку.
Реєструйтесь на бета-тест пенсійного посвідчення та е-посвідки в Дії.
Продовжуємо працювати над новими цифровими документами в застосунку. На черзі — пенсійне посвідчення та е-посвідка на постійне й тимчасове проживання.
Українці зможуть скористатися пенсійним просто у смартфоні, а іноземцям, які перебувають в Україні, не потрібно буде носити фізичну картку.
Реєструйтеся (https://team.diia.gov.ua/)самі або допоможіть вашим батькам, друзям чи знайомим долучитися до бета-тесту новинок у Дії.
Ваш фідбек допоможе нам зробити Дію ще зручнішою.
(с) Телеграм Федорова (https://t.me/zedigital/2163)
Замість "є-посвідки" прочитав "є-повістки"
;-)
Замість "є-посвідки" прочитав "є-повістки"
;-)
Очікуйте незабаром :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot