Вход

Просмотр полной версии : Дія - країна в смартфоні

Страницы : 1 [2]

AndrewD
03.11.2021, 17:12
https://ds-blobs-1.cdn.devapps.ru/24206400/IMG_20211103_093943.jpg?7bbf67b32d74f0a4d4ed5201ba 35269e

Якщо, звісно, "хочеться, щоб було"

Я вже прохавав тему. Треба 245 раз тицьнути, щоб на 246й спрацювало )))

кук
03.11.2021, 17:21
Нічого, хлопці, не переживайте, роки через три все прийде в норму. Але, спочатку- насадимо дерев і посадимо Порошенко, це він, гад і програми ламає- краде наші дані, і з літаків вірусний шикалад розсіває разом з чіпсами. Ой, вибачте- чіпами...
вже писав- бля, якшо післа першої дози, через 2 тижні мадама біля комп'ютера 10 хвилин шукала в БД поліклініки, чим мене вкололи вперше, то хто ще винен? Ми! Самі повинні набрати з бочки вакцини, купити шприц і колотися до срачки, точно допоможе. А потім занести себе в БД, ногами вперед...
Читайте М.М.Жванецького про ліки, які є, і ліки, які допомагають, це від дааавно написав.

OL_75
05.11.2021, 10:34
Пришел и мой черед поругать создателей этого додатка!))).

Меня и раньше дико бесила эта периодичность когда оно вдруг не пускает в додаток и просит авторизироваться (это типа для безопасности) . Так и представлялась ситуация , когда тебя останавливает патруль и просит права/техпаспорт, а тебя не пускает в Дию! )))))). Я обычно авторизируюсь с помощью карточки одного из банков. На память все цифры естественно не помню, вот что блд делать если нет с собой карточки??? На кой хер это надо если вход все равно по паролю???

Но теперь все еще интереснее! Сегодня очередной раз при запуске приложения у меня запросило авторизацию :mad: Ок, трачу время, ввожу все что нужно, заново указываю пароли и тд. Вхожу в приложение , листаю документы, чего-то не хватает... Да блд, не хватает! Не хватает ... Ковид сертефиката! После повторной авторизации его нет! Сейчас буду крутить головой или что там сейчас чтобы он появился. И это все в относительно спокойной обстановке. Я не садился на самолет или типа того. Это полная херня конешн. :fffuuu:
Очень зол!
:angry:

_basil_
05.11.2021, 10:52
Пришел и мой черед поругать создателей этого додатка!))).

Меня и раньше дико бесила эта периодичность когда оно вдруг не пускает в додаток и просит авторизироваться (это типа для безопасности) . Так и представлялась ситуация , когда тебя останавливает патруль и просит права/техпаспорт, а тебя не пускает в Дию! )))))). Я обычно авторизируюсь с помощью карточки одного из банков. На память все цифры естественно не помню, вот что блд делать если нет с собой карточки??? На кой хер это надо если вход все равно по паролю???

Но теперь все еще интереснее! Сегодня очередной раз при запуске приложения у меня запросило авторизацию :mad: Ок, трачу время, ввожу все что нужно, заново указываю пароли и тд. Вхожу в приложение , листаю документы, чего-то не хватает... Да блд, не хватает! Не хватает ... Ковид сертефиката! После повторной авторизации его нет! Сейчас буду крутить головой или что там сейчас чтобы он появился. И это все в относительно спокойной обстановке. Я не садился на самолет или типа того. Это полная херня конешн. :fffuuu:
Очень зол!
:angry:
Мене теж вибішувала повторна авторизація.
Для КОВІД-серта тепер не треба крутити головою. Але пишуть, що процесс пошуку тепер значно розтягнувся в часі.

OL_75
05.11.2021, 11:14
Апд. Сертификат подтянулся быстро.
Но осадочек остался! ;-)

AndrewK
05.11.2021, 11:18
Тому що зекономили на підрядчику і технології (писали косо-криво кросплатформово, небось якийсь джун на реакті ліпив). Ще й тестування небось на себе взяли щоб не платити за це, а тестити не вміють. Не крашить - да і ладно

OL_75
05.11.2021, 11:24
Тому що зекономили на підрядчику і технології (писали косо-криво кросплатформово, небось якийсь джун на реакті ліпив). Ще й тестування небось на себе взяли щоб не платити за це, а тестити не вміють. Не крашить - да і ладно

Та ну блд, ці раптові запроси на авторизацію це піпєц дно! Якщо вже так хочете, присилайте наприклад повідомлення типу: "наступний вхід після авторизації". Бо з одного боку ти наче і звик постійно не перевіряти чи не забув ти документи коли сідаєш у авто, а з іншого ніколи не впевнений що тобі вдасться скористатися застосунком :(((

redpas
05.11.2021, 11:47
хрен его знает, у меня по фейсайди работает как часики. прав только нет, но я в кабинете водия заполнял форму не более 20-ти раз, так что возможно я не достаточно настойчив.

Саныч
05.11.2021, 12:29
Объявили что теперь для сертификата необязательно иметь ИД паспорт. Объявить-то объявили, а вот функцию не прикрутили. Вчера еще не работало посылало, мож сегодня чего изменится.

Володимир
05.11.2021, 12:54
Объявили что теперь для сертификата необязательно иметь ИД паспорт. Объявить-то объявили, а вот функцию не прикрутили. Вчера еще не работало посылало, мож сегодня чего изменится.Вже є, навіть сертифікат підтягнуло.

Саныч
05.11.2021, 15:47
Вже є, навіть сертифікат підтягнуло.

таки да, заработало

AndrewD
08.11.2021, 18:41
Гайд для тих, хто хоче розібратися кому потрібен сертифікат (в т.ч. цифровий), але не потрібна Дія
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1309824079465947&id=100013151020465

vics13
09.11.2021, 09:59
Гайд для тих, хто хоче розібратися кому потрібен сертифікат (в т.ч. цифровий), але не потрібна Дія
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1309824079465947&id=100013151020465
Поставив. Вєщь!

Володимир
25.11.2021, 14:25
Замінив звичайний паспорт на ІД, тепер посвідчення водія видене в 1996 році стало повноцінним з фото.

Sergey_Sch
25.11.2021, 15:49
Для сертифіката і водійського посвідчення (ламінований папірець 1999р) підтягнуло фото з закордонного паспорта. Посвідчення підтягнулось з першого разу: додав через кабінет водія, через кілька днів з'явилось в дії, правда "МРЕО" де видавали посвідчення вже не існує і моє звернення розглядало інше.

romuald
25.11.2021, 23:31
Для сертифіката і водійського посвідчення (ламінований папірець 1999р) підтягнуло фото з закордонного паспорта. Посвідчення підтягнулось з першого разу: додав через кабінет водія, через кілька днів з'явилось в дії, правда "МРЕО" де видавали посвідчення вже не існує і моє звернення розглядало інше.

А де той кабінет водія..?..у мене вже не совіцькі але ще книжечкою 1992 р.

PS розібрався

AndrewD
26.11.2021, 10:12
https://e-driver.hsc.gov.ua/accounts/login/?next=/

_basil_
26.11.2021, 14:45
Пишуть, що можна прям з Дії вивантажити PDF сертифікату

https://hromadske.ua/posts/u-dodatku-diya-vidteper-mozhna-zavantazhiti-covid-sertifikat-u-formati-pdf

Володимир
26.11.2021, 14:51
Для сертифіката і водійського посвідчення (ламінований папірець 1999р) підтягнуло фото з закордонного паспорта. Посвідчення підтягнулось з першого разу: додав через кабінет водія, через кілька днів з'явилось в дії, правда "МРЕО" де видавали посвідчення вже не існує і моє звернення розглядало інше.В мене сертифікат без фото, хоча в колеги по роботі з фото.

romuald
26.11.2021, 16:40
https://e-driver.hsc.gov.ua/accounts/login/?next=/

Вже розібрався. Але там треба файлик фото. А пристойного фото на документи в електронному вигляді поки нема.

AndrewD
26.11.2021, 16:44
Селфі )))

GAS
14.04.2022, 12:54
Исчезли из Дии водительское удостоверение и свидетельство о регистрации транспортного средства :( Не переустанавливал, не перелогинивался, просто, вчера были - сегодня нет((( Если кто юзает Дию и не берёт документы с собой - перепроверьте

redpas
14.04.2022, 13:06
Говорят, что закрыли базу данных для безопасности. Я думаю, что это правильно. Нужно таскать бумажные. А если и их потерять, то в Дие появился еДокумент, который создан для восстановления бумажных документов. Возможно, что он заменяет права и техпаспорт. Но это уже мои фантазии.

Володимир
14.04.2022, 13:20
Исчезли из Дии водительское удостоверение и свидетельство о регистрации транспортного средства :( Не переустанавливал, не перелогинивался, просто, вчера были - сегодня нет((( Если кто юзает Дию и не берёт документы с собой - перепроверьтеТочно нема, я заради цього документа паспорт замінив.

Говорят, что закрыли базу данных для безопасности. Я думаю, что это правильно. Нужно таскать бумажные. А если и их потерять, то в Дие появился еДокумент, который создан для восстановления бумажных документов. Возможно, что он заменяет права и техпаспорт. Но это уже мои фантазии. Так паспорт залишили, а він містить більше інформації ніж посвідчення.

кук
14.04.2022, 13:35
Треба глянути в закон "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус", там паспорт і посвідчення водія несуть практично одні дані і мають один статус, в усякому разі дом. адреса на час оформлення в ВП є- ст. 13, п/п 1 і 2 і цих даних, без паспорта, поліцаям вистачало, інакше вимагали б паспорт завжди. При бажанні їм зовсім не важко зайти в БД і перевірити все геть. Правда, для цього треба володіти мовою, а не суржиком, з чим у них не густо.

AndrewK
14.04.2022, 17:27
Исчезли из Дии водительское удостоверение и свидетельство о регистрации транспортного средства :( Не переустанавливал, не перелогинивался, просто, вчера были - сегодня нет((( Если кто юзает Дию и не берёт документы с собой - перепроверьте
Та сама фігня
Це повна жопа, бо в мене жінка з доками їздить, а я з дієюo_O

OL_75
14.04.2022, 21:56

Да єто так!

Володимир
15.04.2022, 09:02
Та сама фігня
Це повна жопа, бо в мене жінка з доками їздить, а я з дієюo_OБільша була б жопа коли ти впевнений що вони є, а коли зупинили то виявилось що їх нема.

GAS
15.04.2022, 11:21
Отож, я доки с собой и не возил, щас придётся...

redpas
15.04.2022, 11:44
В начале войны по телеку сказали- носите бумажные документы. Связь может отсутствовать.
Чем вы не довольны? Предупреждали ведь.

AndrewD
15.04.2022, 12:08
Людина, що застала СРСР (навіть дитиною), завжди носить з собою папірці )))

_basil_
15.04.2022, 19:08
Вже повернулись посвідчення водія і техпаспорт
Сьогодні замінив посвідчення - в Дії вже нове!
А фоточка з заграна лишилась на всіх доках, включаючи і права

Langolin
15.04.2022, 19:52
До речі, у мене посвідчення водія "ламінат", і його в Дії не було. А сьогодні з'явилося. Правда без категорій (поки що принаймі). Таки працюють.

Володимир
15.04.2022, 20:30
В мене також ламінат, то появилось без фото після заявки на сайті мвс, фото з'явилось як поміняв паспорт на картку.

GAS
04.07.2022, 10:57
Реєструйтесь на бета-тест пенсійного посвідчення та е-посвідки в Дії.

Продовжуємо працювати над новими цифровими документами в застосунку. На черзі — пенсійне посвідчення та е-посвідка на постійне й тимчасове проживання.

Українці зможуть скористатися пенсійним просто у смартфоні, а іноземцям, які перебувають в Україні, не потрібно буде носити фізичну картку.

Реєструйтеся (https://team.diia.gov.ua/)самі або допоможіть вашим батькам, друзям чи знайомим долучитися до бета-тесту новинок у Дії.

Ваш фідбек допоможе нам зробити Дію ще зручнішою.

(с) Телеграм Федорова (https://t.me/zedigital/2163)

AndrewD
04.07.2022, 21:38
Замість "є-посвідки" прочитав "є-повістки"
;-)

GAS
05.07.2022, 08:34
Замість "є-посвідки" прочитав "є-повістки"
;-)

Очікуйте незабаром :D