Вход

Просмотр полной версии : Слувута 1,2 Люкс інжектор 2007 р. в.

Vavasik
09.01.2008, 13:52
22 грудня 2007 р купив Славуту в салоні Галичина-Авто на Городоіькій в місті Львові. Отже ЗАЗ 110307-40 Люкс з силовим агрегатом 1200см куб з СРВТ, з датчиком фаз, Євро 2 . Колір сріблястий бамбук. В касу заплатив 28947 грн. Машина пройшла передпродажну підготовку. Виїхавши з салону - заправка по горло :D, і покупка зимової резини Барум Поляріс 4 шт (200 грн/шт)
На сьогодні пройдено майже 1400 км - попереду ТО-0
Враження від машинки тільки позитивні - надійний пуск в морози без проблем. Все працює, нарікань ніяких нема. Після тисячі заїхав на яму, все оглянув - ніяких недоліків не знайшов, зодних підтікань масла і тому подібне не виявлено. Рівень всіх рідин в нормі.
Єдина поломка - перегоріли обидві лампочки передніх габаритів. Замінив сам і все гут.
Витрати за цей період:
Шини - 800 грн
Оформлення в ДАЇ - 1600 грн
Резинові коврики - подарунок
Обов"якое страхування - 105 грн
Шиномонтаж - 54 грн
Чохли - майки - 65 грн
Лампочки - 2 грн
Омивайка скла - 11 грн
Мийка - 22 грн
Тряпка до скла - 7 грн
Бензин - 410 грн +35 л подарунок 8)
Всього - 3076 грн
Вартість одого кілометра 3076/1400 = 2,2 грн
В цілому чекав від машини гіршого, а зараз тільки приємні враження. До того мав жигуля в хорошому стані, тепер ніколи не сяду за руль жигуля однозначно!!!

Vavasik
21.01.2008, 23:35
1956 км
Сьогодні проходив ТО-0 на " Галичина-авто " у Львові.
9.40-виписують наряд на виконання робіт
9.50-стою в черзі на мийку
11.10-нарешті вже миють мою машину :-D
11.30-заміна масла і фільтра. Роботу виконував вже старший дяпан, акуратно, поважно, з розумінням справи. Сказав що машині нічого не бракує. 8)
12.00-перевірка ховодової.Саме більше мене вбило в плані обслуговування.Майстри - накурені олені, бля, халявщики і уроди випивші :evil: :twisted: Шось подьоргали, потарбали, дві гайки підкрутили і сказали шо всьо добре. Ну і добре шо все добре, але ставлення в них до роботи препаршиве!!!
12.15-регулювання клапанів. Нормальний чувак, спокійно все зробив, двигун став тихіше працювати.
13.00-14.00-обід :?
14.15.-електрик.Той дяпан показався нормальним, але трохи халявщик-тіпа перевірив як світять фари, сказав що гут, але я знаю що то не так, буду сам регулювати.Потім під"єднав свій компутер, протестував, сказав що все добре.
Рекомендував замінити свічки. І все.
Отаке в мене було ТО-0.
По грошах - 370грн, з них 208 грн розхідні матеріали.
Обслуговування на Галичина-авто дуже слабоньке, тягне на рахітську трійочку, а для себе зробив всновок, що якщо машина буде добре їздити, то ще на ТО-1 поїду, а потім заб"ю на гарантію, бо бачив як не охоче беруться до ремонту китайських чері, прямо таки жахаються від них всі майстри, і до таврій в них ставлення не краще ІМХО. Я в ремонті машин дещо розумію, тому всі ці роботи я зможу робити сам.
Приїхавши до дому я замінив свічки на "опельовскі" куплені за 64 грн.
На даний момент машиа літає і я цим дуже задоволений1 :D

Vavasik
30.03.2008, 00:33
5200-ослбливо нема що писати, і це приємно, бо машина тільки радує.
На 4800 замінив масло на Esso Ultra 10W-40 з промивкою двигуна, бо не давало спокою те що залили при ТО - 0.
Достали скрипи салону і шум+поставив МУЗИКУ, про це написав на http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=44461
От тільки сумніваюсь що після такого втручання моя машина мже претендувати на гарантійне обслуговування :evil:

Vavasik
21.06.2008, 22:59
10009 км заміна масла з промивкою на Cstrol 10W-40. Заміна бензинового фільтра. Перетяжка. От і все, машина їздить кожний день, проблем жодних немає.

Vavasik
06.12.2008, 01:11
20022 км. Скажу одразу - машина ні разу не ламалась!!! Ще при 7000 було замічене слезіння сальника на коробці передач зліва де заходить піввісь. І от зараз перевірив масло в коробці - рівень в нормі, але сальник рішив замінити - 80 грн з роботою. Замінений ремінь ГРМ на "фашистський" 35 грн. назву не пам"ятаю, так просто - рідний за 8 грн не дуже складав враження надійного. Свічки поставив Бош 0,8 мм зазор. Масло в мотор - Aral Blue Tronic 10-W40. В коробку - XADO 80-W90 - через сотню км пропав противний вой в кробці і прердачі включаються чітко. Фільтр повітряний також замінений на Кнехт, масляний також Кнехт. Бензиновий замінив - назви не пам"ятаю. Тоаке. А машинка кожний день на ходу і ніяких проблем не виникає. Отака собі Славута :)

Vavasik
03.01.2009, 00:13
Виповнився рік моїй машинці, і я вирішив їй зробити пдарунок в вигляді нового акумулятора, бо рідний часто сідав і деколи не можливо було завестись, можливо через те що "музика" в мене багато жре ампер :-D Поставив Форс жовтий 40А, пусковий струм 400А ! Правда там клеми на виворіть стоять, треба буде з проводами трохи пішаманити-маса короткувата.
Була проблемка з датчиком положення дросельної заслонки-замінив і стало все гут. Думав пропаде плавання обертів на холостих, тоді вирішив глянути на датчик РХХ, промив ведешкою, ставити назад і опа-а резинової прокладки нема :shock: . Легенько датчик поставив на герметик, почекав поки застигне, перекурив, заводжусь і чудо-плавання обертів зникло! Мабуть підсмоктувало повітря через датчик і він витрворяв фіг знає що! На всяк випадок поїхав на діагностику, під"єднали до компютера, результат-все в нормі. Отаке. В цілому машинка радує. В планах - дошумити, доробити музику, поставити нормальні дзеркала і протитуманки, підсвітка ніг і багажника.

Vavasik
03.01.2009, 00:38
А забув, ще замінив передні тормозні колодки, бо рідні виявились досить твердими і дже почали райбувати тормозний диск. Замінив на Бест, не знаю чи хороші але в магазині запевняли що м"які. Час покаже.

Vavasik
12.01.2009, 01:59
Деякі зміни в салоні:перетяжка дверних карт-в реальності дуже класно і практично. Замінив в плфоні салонного світла лампу розжарювання на білі світлодіоди з голубуватим відтінком. В багажнику добавив ще одинплафон з правої сторони, і замінив лампи на зелені світлодіоди.Ну і дзеркала від зубила.
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/1/i-238.jpg
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/1/i-239.jpg
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/1/i-240.jpg