PDA

Просмотр полной версии : Разбор полетов со знаками за оперным театром

AndRyuhA
09.02.2009, 14:21
Вчера вечером около 9, остановили меня гайцы, за вот какое нарушение:
значится ехал я по улице городоцкая, на перекрестке городоцкая-чорновола (я двигался со стороны магнуса) разрешен поворот с провой полосы на право(на проспект шевченка) и прямо, с левой полосы ВНИМАНИЕ: висит знак (інформаційно вказівний) "РУХ В ПОЛОСІ ПРЯМО", и никакого намека о запрете поворота на лево(на ул. чорновола), либо никакого приказуемого знака ехать можно только прямо!
о том что висит "кирпичик" на чорновола, и о том что кусочек 100м нужно теперь обьезжать около добробута, а дальше по чорновола обычное движение, я и не подозревал, ибо после ремонта там есчё не приходилось ездить.
значится поворачиваю я на лево, и тихо окуеваю, ибо на меня движиться транспорт и висит кирпичака. вопсчем вариантов два, сдавать назад и стукнуть когонить, кто прямо едет, либо ехать под знак(что я собственно и сделал!) напротив отеля "ЛЬВОВ" стояли "мальчики", и предьявили мне проезд под знак!
после часу терок, и похождений с ними к перекреску и назад, тыканья ихними "ЛИЦАМИ" в ПДД, мне таки удалось убедить их в том что знаки повешены НЕ правильно!!!!, и раз на чорновола ехать низзя, так об этом должен предупреждать знак перед перекреском, тойсть на световоре, ане уже после (непосредственно перед вьездом на чорновола!)
мне отдали права, и сказали не спорить больше с мелицией, я гордо улыбнулся, и сказал что с вами только так и надо, ибо работать будеш только на штрафы...
кто видел этот цырк вчера привет вам!
со стороны видать выглядело смешно!!
удачи всем, и безопасной езды!
П.С. с ними сцуко надо спорить до последнего, и если у них нет неопровержимих доказательств неправоты водителя, надо идти до конца, и только тогда можно отбится от этих тварей!!!
П.С.2. а расчитано у них на то что спорить сними никто не станет, под знак проезд был, давай пополняй казну!!!
Х*Й им в руку, а не мою зарплату!!!!!!

Ти не правий:
..... ґ) інформаційно-вказівні знаки. Запроваджують або скасовують певний режим руху, а також інформують учасників дорожнього руху про розташування населених пунктів, різних об'єктів, територій, де діють спеціальні правила;
.... 5.16 "Напрямки руху по смугах". Показує кількість смуг на перехресті і дозволені напрямки руху по кожній з них.
5.17.1 і 5.17.2 "Напрямок руху по смугах".
5.18 "Напрямок руху по смузі". Показує дозволений напрямок руху по смузі.

Тобто знаки там стоять вірно. Наказові стрілки зазвичай ставлять якщо на дорозі одна смуга, або всі смуги повинні однаково рухатись, інкше така стрілка могла б збити з толку водія, який хоче повернути праворуч на проспект Свободи.

Так що тобі просто повезло, що попались не досвідчені гайці. Нормальний гаєць тобі би тобі вліпив штраф по максимуму за прирікання.

Так що вчи матчасть.

матчасть знаю прекрасно! просто якщо чесно, то повертаючи, я злегка розмовляв по телефону і не звернув увагу на знак, але коли з гайцом підійшли, і подивились, я був здивований, але "включати задню" і казати "вибачте, перепрошую" було вже пізно, і вирішив йти до кінця, і фокус проканав. ім просто набридло вже зі мною спорити, вони порахували, шо за потрачений зі мною час зароблять більше...
але було весело.....:-)

AndRyuhA
09.02.2009, 14:28
Ти не правий:
Тобто знаки там стоять вірно. Наказові стрілки зазвичай ставлять якщо на дорозі одна смуга, або всі смуги повинні однаково рухатись, інкше така стрілка могла б збити з толку водія, який хоче повернути праворуч на проспект Свободи.

ну так наказова стрілка збила б з пантелику повертаючих на право! а що ти скажеш на рахунок знаку "3,23" "поворот ліворуч заборонено"

softm
09.02.2009, 20:14
Ти не правий:

ну так наказова стрілка збила б з пантелику повертаючих на право! а що ти скажеш на рахунок знаку "3,23" "поворот ліворуч заборонено"

Я не врубаюсь ... вы бы Яндекс карту показали. или еще чего, куда и кто едет :)

softm
09.02.2009, 20:17
матчасть знаю прекрасно! просто якщо чесно, то повертаючи, я злегка розмовляв по телефону і не звернув увагу на знак, але коли з гайцом підійшли, і подивились, я був здивований, але "включати задню" і казати "вибачте, перепрошую" було вже пізно, і вирішив йти до кінця, і фокус проканав. ім просто набридло вже зі мною спорити, вони порахували, шо за потрачений зі мною час зароблять більше...
але було весело.....:-)

Не говорите по телефону ... даже в гарнитуре, это приводит вот к такой чехарде. И не надо мне рассказывать про правила, это исключение из правил.

Kropa
10.02.2009, 10:08
Сорі, а для чого окремі вітку створили? Там не таке вже й складне перехрестя, щоб його в окремій вітці обговорювати.

Додатковий знак з забороною повороту ліворуч можна було поставити, але є в них напевно якась межа по знакам, що дублюють один одного. Знаків там і так понапихали мама не горюй.

Єдине в мене величезна претензія до світлофора - по моєму час очікування з боку Городоцької та з боку Чорновола одинакові, а потім машин з Чорновола більший, от і виходить, що по Чорновола черга машин, а по Городоцькій собі вільно проїзджають одинокі машини.

AndRyuhA
10.02.2009, 10:50
Додатковий знак з забороною повороту ліворуч можна було поставити, але є в них напевно якась межа по знакам, що дублюють один одного. Знаків там і так понапихали мама не горюй.

з тобою погоджуюсь. і я думаю, обмеження це викликано браком коштів в блюджеті...

Одже, сторони дійшли згоди!
але тепер усі запам"ятали, що вирулювати на вул. Чорновола потрібно по вул. Староміській.
тему можна закривати! :-)

softm
10.02.2009, 12:24

Он бы точно не помешал.