Просмотр полной версии : колеса на літо
AndRyuhA
10.03.2009, 10:09
пора починати думати в що взути свого тавра літом. хто, що порадить? які тавробулики краще ставити? і де ту радість можна придбати? бо під такий розмір вибір невеликий.
пора починати думати в що взути свого тавра літом. хто, що порадить? які тавробулики краще ставити? і де ту радість можна придбати? бо під такий розмір вибір невеликий.
В расаву или днепрошину, ибо на базаре пока с дисками - пусто.
А що колись був вибір тавробубликів? Здається є титанові диски Дніпропетровського виробництва, правда досить рідкісна і недешева річ. Стосовно резини - можна пошукати закордонного виробництва, минулим літом можна було купити її чуть-чуть дорожче, ніж росаву. Зараз ситуація протилежна - долар виріс, разом з ним і ціни на хорошу резину.
Я в прошлом году в июне купил 2 покрышки БЦ-11 за 250 грн,сейчас на авторынке цена-от 180 грн за покрышку!Офигеть!!!
AndRyuhA
10.03.2009, 15:01
замовив собі FULDA ECOCONTROL коштують 369грн за штуку. в неті подивився, ніби непогана резина. як побачу їх відпишусь.
а що на рахунок дисків. хотілось би титанчики кинути, бо стальні вже зае**ли....2-3 ями і ппц...при швидкості 110-115 бой в руль...
Здається є титанові диски Дніпропетровського виробництва, правда досить рідкісна і недешева річ.
а де їх можна хоч побачити???
колись на Зеленій на базарі були...
колись на Зеленій на базарі були... Давно я їх там не бачив. Більшість з тих в кого я бачив тавротитани - брали їх з рук б/у або "діставали" через знайомих в Дніпрі чи Києві. А стосовно резини глянь відповідні вітки в загальному форумі - це дуже заїзджена тема.
Собі минулого року брав 2 шт. Матадор - ге рідкісне, не рекомендую, краще вже Росаву. Брав зимові польські SAVA сподобались і ціна хороша, попробую пошукати цієї фірми літню резину.
я постійно беру резину в Франківську на автобазарі, легеньке б/у, але резина просто ульотна, привозять її нето з Польщі, нето з Німців, я всіх знайомих присадив на ті колеса, ціна наполовину майже- якщо в ідеалі, якщо на 1 сезон можна і дешевше підібрати!! Собі вибрав 4Nokian 205/55/16 (ідеал)-розмір не з дешевих = 130єврів, збираю гроші :)
AndRyuhA
12.03.2009, 16:49
пробив точку з титанами на тавруху без переробки ходової.
диски прикольні, ціна питання 1800 грн комплект.
на них можна ставити гуму 165/65 р13
цікавить звертайтесь
http://img106.imageshack.us/img106/6303/disk4.jpg
http://img19.imageshack.us/img19/5200/logo03.jpg
1800 грн комплект.
:-D :-D :-D
В і-нет магазинах по 1350 :wink: + макс 100 грн доставка
1800 грн комплект.
:-D :-D :-D
В і-нет магазинах по 1350 :wink: + макс 100 грн доставка
Угу (http://zapchastizaz.com.ua/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=528&category_id=7&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26)
А КиК подорожали.
AndRyuhA
12.03.2009, 18:01
я в інет магазинах бачив 472грн за штуку, себто майже 1900+доставка
AndRyuhA
http://zapchastizaz.com.ua/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=528&category_id=7&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26
1300 + біля 100 доставка...
я в інет магазинах бачив 472грн за штуку, себто майже 1900+доставка
- Не читайте до обеда советских газет.
- Так нет других.
- Вот совсем и не читайте
ПС. Кому я там ссылку давал, вы что не читатели?
AndRyuhA
13.03.2009, 01:38
то все добре шо воно на сайті така ціна висить....
але питання:
1) реально звідтам дійдуть? чи знов наобка? чи мож все-таки заплатити 1800, з"їздити в Стрий і забрати? а як не сподобалось, то розвернувся і поїхав...а тут грошики заплатив і чекаеш яке "Г" тобі пришлють, і чи пришлють взагалі!!!!
2)їх собі хоть хтось ставив? шо можете про них сказати? як воно виглядає на машині, і як в експлуатації? варто брати? чи то знов "Г"???
2)їх собі хоть хтось ставив? шо можете про них сказати? як воно виглядає на машині, і як в експлуатації? варто брати? чи то знов "Г"???
Тема популярно разжевана в тюнинге...
Литые легкославные диски (не титановые!) на автомобили
Що означає не титанові? з чого сплав?
Литые легкославные диски (не титановые!) на автомобили
Що означає не титанові? з чого сплав?
алюминия
AndRyuhA
Магазин провірений.
Я і багато знайомих в них заказували багато деталей.
На суму рівну вартості дісків.
Такшо за це можеш не переживати.
Тут десь тема про цей магазин є.
В Купи-Продайці вроді.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot