Просмотр полной версии : В ОККО :)
У неділю заправився бензинчиком на АЗС ОККО (Любінська/Садова).
Славута 2003 (карб).
Сам у машині на Сахарова вгору їхав на другій передачі із втупленою педаллю акселератора. При переході на третю машина починала зупинятись. Це відбувалось три дні. Так само відбулось із підйомом 10% на вуличці, що іде вгору біля Стрийської - Коперніка, також вгору біля головного корпусу ЛНУ Франка (Листопадового Чину?).
Із глушника капає вода. Вчора бенз закінчився (! вийшло 16л на 100 км!!!!) заправився на Укрнафті. Із глушника не видно навіть диму. На третій передачі під гору на 60 км/год із до середини втопленим газом.
Це я чогось не розумію, чи ОККО взагалі втратили наглість?
Де тепер знайти нормальне пальне?
Мдааа....ситуацыя... ОККО все хвалили...я сам пару раз заправлялся - все классно...Нехороший сигнальчик.. :( :(
ОККО-гавно, заправляюсь на укрнафте, если ежжу по городу, на Шелле, если в дальнюю дорогу
labkapapka
27.03.2009, 12:27
А де найближча до Сихова заправка Укрнафти?!
там де кільце Зелена/Луганська.
Раніше був Львів Петроль, по-ходу.
а де ШЕЛ?
labkapapka
27.03.2009, 14:09
біля ДБК?
а я могу гадость про укрнафту сказать
мало того что туалеты вечно закрыты потому что воды нет, так еще на полном баке еле с Киева домой доехал... а это больше 15л на 100 расход.
Хотя раз на раз не приходится.
labkapapka
27.03.2009, 14:21
блін, так хоч хтось може порадити на 100% нормальну заправку?! КЛО є там у вас чи ні?!
біля ДБК?
можливо))
Рукавичка, Львівміськбуд, якась ще міні-автостанція там.. Та й авторинок Зелене Коло звідти 300м
Є позитивні відзиви про Лукоіл (край міста по стрийській)...
AndRyuhA
27.03.2009, 14:39
я постійно заправляюсь на АНП нормальний безинчик, після останньої заправки вже он 415 км в змішаному циклі і ще в баку кілометрів на 100 бензинки є...
labkapapka
27.03.2009, 14:41
я постійно заправляюсь на АНП нормальний безинчик, після останньої заправки вже он 415 км в змішаному циклі і ще в баку кілометрів на 100 бензинки є...
де саме ця заправка?!
ANP і Укрнафта мають той самий бензин, по причині купівлі ANP групою Приват.
Укрнафтовський бензин - ще те гавно, на початку зими перестав там заливати, бо мав постійні проблеми, машина тупила і дьоргалась.
Зараз заливаю ВОГівський 95-й, вроді нічого так.
До речі за останні дні - не ти перший з ОККО. Чув, що мужик залив 40л, проїхав недалеко і заглох. На сервісі злили 10л!!! води. Зараз з ними бодається
Укрнафтовський бензин - ще те гавно, на початку зими перестав там заливати, бо мав постійні проблеми, машина тупила і дьоргалась.
До речі за останні дні - не ти перший з ОККО. Чув, що мужик залив 40л, проїхав недалеко і заглох. На сервісі злили 10л!!! води. Зараз з ними бодається
мені ще пощастило, я бачу.. Україна...
а цей ВОГ в центрі на Чорновола? десь іще є?
AndRyuhA
27.03.2009, 15:24
де саме ця заправка?!
ANP їх багато є помісту, я заливаюсь на кульпарківській між науковою і володимира великого.
Приват АНП купив, але у право власності не вступив, бо заправки в залозі в банку під кредитом (приват кинули власники АНП). Зараз вони судяться. Правда на АНП цікава політика - зараз ціни в них найнижчі серед великих брендових мереж. За рахунок чого?
Стосовно ОККО нічого поганого сказати не можу - наразі проблем не було.
З розмов знайомих непоганий бензин на Шел, Лукойл та заправці на перехресті Зелена-Дністровська.
мені ще пощастило, я бачу.. Україна...
а цей ВОГ в центрі на Чорновола? десь іще є?
Ну я в принципі там і заправляюсь. А де ще - я цим питанням якось на задавався. На Пасічній вроді є, ще коло моста на Стрийській.
labkapapka
27.03.2009, 15:48
а КЛО у вас є?!
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=6&t=10297&st=0&sk=t&sd=a аналогічні трабли в народу.
Я раніше тоже постійно лив на ОККО 95, десь більше року, і почав замічати шо він портиться....
Перейшов на 92 Укранафта - всьо супер :D
Пробуйте GFC
пока не испортились :), ну или шелл
В нас ні того ні того нема :(
Із глушника капає вода. Вчора бенз закінчився (! вийшло 16л на 100 км!!!!) заправився на Укрнафті. Із глушника не видно навіть диму. На третій передачі під гору на 60 км/год із до середини втопленим газом.
Я на ОККО (научная) заправляюсь уже 3.5 года, практически все время. Никогда не было проблем. Или я пропил моск и не помню проблем. Расход тоже стабильный.
Может проблема в
1. Когда ты последний раз чистил карбюратор
2. Когда ты последний раз воду из бака удалял
3. Когда ты последний раз менял бензошланги
4. Какой у тебя фильтр стоит, инжекторный или другой?
5. Я уже молчу про давление в рампе/после БН, забитости обратки, дырке в шланге развоздушки, регулярной смене воздухо фильтра и вообще его смазать надо по бортам и т.п. и т.д. -
ПС. Забыл сказать. Когда только слился бензовоз мне тупо не разрешают заправляться :)
+ к софтм. Регулярно пакуюсь на научной. 95й. Правда раз в 10 тык задиваю полный 95 в павер, для чистки системы.
+ к софтм. Регулярно пакуюсь на научной. 95й. Правда раз в 10 тык заливаю полный 95 в павер, для чистки системы.
Я higear, тоже где-то раз на 10 тык. Фау-повер никогда. Надо будет заставить. И в баночку, заодно, для проверки.
Predator
30.03.2009, 08:45
ОККО х...ня полная!!!
Мне залили 35,4 л газа в 35 баллон, причем в наглом виде доказывали, что баллон у меня 40 л. Переругался с ними и с их начальством. (заправка на Городоцкой за скниловским мостом).
С..КИ! :evil:
ОККО х...ня полная!!!
Мне залили 35,4 л газа в 35 баллон, причем в наглом виде доказывали, что баллон у меня 40 л. Переругался с ними и с их начальством. (заправка на Городоцкой за скниловским мостом).
С..КИ! :evil:
Маленький Львовский гендель, типа - Балон распух :)
ПС. Чесно говоря на Научной наблюдал как с одной машины сливали бензин и шото там перемеряли. Барышня занималась проверкой или шо ... х/з, точно не вкурсе.
Я на ОККО (научная) заправляюсь уже 3.5 года, практически все время. Никогда не было проблем. Или я пропил моск и не помню проблем. Расход тоже стабильный.
Может проблема в
1. Когда ты последний раз чистил карбюратор
2. Когда ты последний раз воду из бака удалял
3. Когда ты последний раз менял бензошланги
4. Какой у тебя фильтр стоит, инжекторный или другой?
5. Я уже молчу про давление в рампе/после БН, забитости обратки, дырке в шланге развоздушки, регулярной смене воздухо фильтра и вообще его смазать надо по бортам и т.п. и т.д. -
ПС. Забыл сказать. Когда только слился бензовоз мне тупо не разрешают заправляться :)
1. 14-17 місяців або 7-8 тик тому.
2. 14-17 міс тому коли робили чистку системи бензоподачі (попередній власкик щось там нафігачив от і чистив)
3. а як часто їх тре міняти?
4. стоїть свіженький новенький фільтр 206
5. повітряний фільтр в нормі, етс
я теж переважно заправлявся на ОККО. Причому не раз навіть після приїзду бензовоза. І нормально було. Але не цього разу.
Крім того, для Укрнафти виходить не треба ні карб чистити ні шланги змінювати? :)
Але не цього разу.
Карбюратор чисть давай.
Бензопроводы продуй.
Что такое 206 - фильтр я не знаю.
Шланги - иногда менять, я - три года выдержал это бл-во.
Карбюратор чисть давай.
щось в пошуку нічого путнього по цьому питанню не знайшов...
можна якийсь лінк по суті/способах очистки карбів таврії?
Карбюратор чисть давай.
щось в пошуку нічого путнього по цьому питанню не знайшов...
можна якийсь лінк по суті/способах очистки карбів таврії?
Лучше всего будет найти книжку (http://yandex.ru/yandsearch?clid=13999&yasoft=barff&text=%D0%97%D0%B0%20%D1%80%D1%83%D0%BB%D0%B5%D0%BC %20%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B1%D1%8E%D1%80%D0%B0%D1%8 2%D0%BE%D1%80%D1%8B%20%D0%A1%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0% BA%D1%81&lr=187), из-ва За Рулем. В первый же раз, я бы рекомендовал ехать к карбюраторщику.
В первый же раз, я бы рекомендовал ехать к карбюраторщику.
де у нас можна знайти карбюраторника?
сорі, якщо задаю багато запитань :)
Можу порадити одного - Пасічна, не доїзджаючи кілька сот метрів до митниці (ідемо від кільця на зеленій), кооперативні гаражі, там ще при в"їзді є ларьок кури гриль і шиномонтаж. В гаражах запитати Славіка карбюратощика.
Можеш до Олега в Зимну воду з"їздити. Правда Олег, якщо проблем з машинкою немає, скоріш за все, відмовить тебе щось там чистити. І я думаю правильно зробить.
Можу порадити одного - Пасічна, не доїзджаючи кілька сот метрів до митниці (ідемо від кільця на зеленій), кооперативні гаражі, там ще при в"їзді є ларьок кури гриль і шиномонтаж. В гаражах запитати Славіка карбюратощика.
Можеш до Олега в Зимну воду з"їздити. Правда Олег, якщо проблем з машинкою немає, скоріш за все, відмовить тебе щось там чистити. І я думаю правильно зробить.
Завтра буду у Олега - спитаюсь, хоча він завжди від всього відмовляє, типу "їде-не рухай" і взагалі якийсь постійно схарений.
У мене просто дивний трабл - розламався знову (міняв 5тик тому) глушник. Таке враження що із карбом дійсно не лади.. Але я той глушник купував на ринку за г. Гетьманом.. може якийсь він фіговий був, просто.. Будемо сьогодні їхати на тракторі, так як в таку погоду нема де під машину лізти...
В первый же раз, я бы рекомендовал ехать к карбюраторщику.
де у нас можна знайти карбюраторника?
сорі, якщо задаю багато запитань :)
Х/З, я сам всю дорогу чистил/делал. Были напротив "Геликона" когда-то, в старом ВАЗ-сервисе, вроде они и сейчас там есть.
Есть. Володя и его сын. Делают по записи. Не скажу что отлично, но СО выставить умеют :)
Насчет Пасичной слышал много пазитива, знакомому на втором гольфе там пирбург делали, супер, но в гараж к себе не пускает штраф 30грн, имеет все запчасти, гольф с мотором 1,8 стал жрать 8л по городу
Насчет Пасичной слышал много пазитива, знакомому на втором гольфе там пирбург делали, супер, но в гараж к себе не пускает штраф 30грн, имеет все запчасти, гольф с мотором 1,8 стал жрать 8л по городу
Умора полная :) У одних штраф, у других по записи :) Аццкий львовфский сервис :)
Прийдется у одних записыватся, а другим платить штрафы :)
Прийдется у одних записыватся, а другим платить штрафы :)
Хлавное не перипутоть
Есть. Володя и его сын. Делают по записи. Не скажу что отлично, но СО выставить умеют :)
Як вони СО виставляють? На Пасічній з допомогою девайса з дзеркальцем, який вкручується замість свічки. Десь я читав що це вроді застарілий метод. Що мене трохи смутило.
Ваз із даз "пирбург делали"? Хочу тоже щоб мотор 1.3 8л по місту.
Завтра буду у Олега - спитаюсь, хоча він завжди від всього відмовляє, типу "їде-не рухай" і взагалі якийсь постійно схарений.
У мене просто дивний трабл - розламався знову (міняв 5тик тому) глушник. Таке враження що із карбом дійсно не лади.. Але я той глушник купував на ринку за г. Гетьманом.. може якийсь він фіговий був, просто.. Будемо сьогодні їхати на тракторі, так як в таку погоду нема де під машину лізти...
Яке відношення карба до глушника? В мене також недавно глушник прогорів? Їхати до карбюраторщика???
Яке відношення карба до глушника? В мене також недавно глушник прогорів? Їхати до карбюраторщика???
бувають варіанти, коли не згорає до кінця пальне (надто збагачена суміш) і швидше із ладу виходить глушник.
поставив глушник у Олега. Лінь було в болоті валятись вчора. Щось машинка після оновлення гальмівних колодок і викидання сміття почала якось різвіше їздити. Подивимось що куди.. Щось мені підказує попри все, що на ОККО мені залили помиї.
Пробуйте GFC
+1
Два последних раза заправлялся на GFC 95-м супер мега пупер. Говорят из Беларуси. Калинке нравитсо.
Пробуйте GFC
+1
Два последних раза заправлялся на GFC 95-м супер мега пупер. Говорят из Беларуси. Калинке нравитсо.
Сертификат попросил? А то врут ...
Заправляюсь 95-тим на будь-якій заправці, що першої трапляється по дорозі, машина різниці не відчуває, я теж, і розхід однаковий... :?
Везунчик :)
Все проще - 2009 г/в Таврия. Видимо еще не долго ездишь :)
Вчора перший раз залив 92-й, просто бак вже був сухий як віскі, а до наступної заправки було ще іпать іпать. А тут як на зло приїхав бензовоз і зливає 95-й, то вони дозволили тільки 92-й заправляти, 95-й чекати поки зільється, поки відстоїться. Заправка АНП. Вроді різниці не відчув по розходу наразі рано казати. По мануалу ніби 95-й прописано, надіюсь нічого страшного.
А взагалі заправляюсь на будь-яких брендових заправках, відверто непонятні шарашкіні кантори об"їзджаю десятою дорогою.
Voldemar
16.04.2009, 23:29
Заправляюсь как правило на "anp" или на "луковице" в Солонке.
А насчёт карбюраторщика на пасичной скажу что он мудак, когда-то на служебной тавре поехал отрегулировать карб, мой тогдашний директор меня туда направил, сказал что у него есть газоанализатор значит всё будет круто. Так я от этого карбураторщика еле выехал, на то что машина злобно тупит он сказал что надо поменять свечи и бенз, при этом добавил что экономичность и экологичность он выставил просто супер. Переменяв кучу свечей (что ничего не дало, как и раньше расход 15, под гору не тронуться) разобрал карб, собрал и взялся регулировать, первым делом посчитал на сколько оборотов откручено качество ...на 10(десять)!!! оборотов! Короче говоря после регулировки пикапчик запросто выезжал на пелехатого на третьей передаче, ел около 8,5 литров.
Плиз, пару слов об заправках ANP! Всегда заправлялся на ОККО, но цены там сейчас кусаются а вот на ANP вроде дешевле, но боюсь чтобы какое-то г..но не залить а то катализатору сразу пипец настанет! (у меня инжектор).
Что скажите? Да, не забудте для меня тему новую создать, типа "Заправки для Ромео" :-D
Voldemar
12.09.2009, 21:55
Сейчас заправляюсь на Shell что на объездной между Кульпарковской и Городоцкой, доволен как слон
Шелл ето круто.
але в нас нема :(
і бенза там дорога ппц
Ромео
СпицЫально для Ромео - сейчас на "Сентоза", "Укрнафта", "Авиас", ANP - один владелец (http://smi.liga.net/articles/IT094511.html). Так что содержимое, имхо - тоже одинаковое.
Ромео
"Сентоза", "Укрнафта", "Авиас", ANP
одно г..но
Постоянно там заправляюсь, за 40тиков из-за качества бензина траблов не возникало
Шелл ето круто.
і бенза там дорога ппц
Ціна на Шелл така ж, як і на ОККО, ВОГ, Лукойл... Якщо пред'явити карточку МЕТРО - знижка 10 коп./літр. :) В результаті виходить дешевше.... Бензин точно не гірший ніж на вищезгаданих, і розхід низький!
Плиз, пару слов об заправках ANP! Всегда заправлялся на ОККО, но цены там сейчас кусаются а вот на ANP вроде дешевле, но боюсь чтобы какое-то г..но не залить а то катализатору сразу пипец настанет! (у меня инжектор).
Что скажите? Да, не забудте для меня тему новую создать, типа "Заправки для Ромео" :-D
В мене останнім часом від бензину АНП двигун працює як в тракторі :) ... Тому вже декілька місяців просто обминаю ці заправки. Лукойл, ОККО, Шелл покищо не розчаровували.
ВОГ до недавна теж... :(
Шелл ето круто.
і бенза там дорога ппц
Ціна на Шелл така ж, як і на ОККО, ВОГ, Лукойл... Якщо пред'явити карточку МЕТРО - знижка 10 коп./літр. :) В результаті виходить дешевше.... Бензин точно не гірший ніж на вищезгаданих, і розхід низький!
Вот блин, а я не знал ... прикол, будем ездить иногда и туда.
Якщо пред'явити карточку МЕТРО - знижка 10 коп./літр. :)
Первый раз о таком слышу....
На счет Укрнафтны - за всю свою авто-историю заправлялся там три раза. Первый раз на Славуте - начала дергаться после заправки. Второй на Калине - вроде ниче так было - разницы не заметил. Третий на Калине, сразу после второго - погасли дорогие бошевские свечи. Не знаю почему, но с синими заправками мне не попути :)
Про Укрнафту всё понятно - г...но редкосное, разве только трактора там заправлять!
А вот скажите УКРНАФТА и УКРТАТНАФТА это разные вещи или по ходу тоже самое???
egorka87
17.09.2009, 15:31
У меня подружка на УкрТатНафте пистолетчичей работала с год назад где-то. Все-время рассказывала что у них бенз класс, что много постоянных клиентов и т.д. Как-то раз был рядом, думаю, раз класс - залью полный. Залил... Проехался метров 200, заглох. Завелся, пока газую - работает, на ХХ глохнет. Вернулся, грю, это че, класс такой? Она куда-то ушла, выходит, блин, грит, извини, я забыла, у нас вчера недостача в кассе была, мы 95ый с 80ым 50:50 развели, прости пожалуйста что не предупредила. У меня глаза по 50коп., думаю ну вас нахер. Покрутил зажигание, мучался-мучался и при первой же возможности разбавил 98ым. Скажем дружно - нах..й нужно... Это я к чему... к тому что качество бенза у фирмы может быть хорошим, то из-за недостач или по другим причинам операторы делают каку, поэтому и получается от заправки к заправке. Если на одном ОККО разбодяжили так и тебе не повезло залить это, это не значит что у ОККО бенз исспортился... Лично я езжу 80% на ОККО, остальные 20% это УкрТат, Шелл, ВОГ, ЛукОил или другие но-нэйм, когда заправится ну очень надо. Но полные баки лью всегда на ОККО. На остальных, то на 50, то 100грн. Еще заметил что у заправки у меня на районе, BEST и Авиас идет наепка по включению пистолета. Скажем на каждом включении литр. И когда заправляешься на 50грн это чувствуется хорошо, а когда на 150 то почти незаметно. Поэтому на некоторых заправках я стараюсь по-маленькому не заливаться.
Но я больше всего ОККО доверяю, потом WOG и потом ЛУКОЙЛ.
А вот вопрос - нафига пистолетчику, сколько я буду заливать? Заехал на ВОГ, бак открыл, иду платить. Вопрос в догонку - Что лить будем? - 92-й. Сколько? -??? На 100.
Где меня наи*али?
А вот вопрос - нафига пистолетчику, сколько я буду заливать? Заехал на ВОГ, бак открыл, иду платить. Вопрос в догонку - Что лить будем? - 92-й. Сколько? -??? На 100.
Где меня наи*али?
Просто, когда наливается на 80л жипчик. ему окна/фары протереть успевают.
Як на мене є відверто шарашкіні запрвки - різного роду незрозумілих фірм та поодинокі. Що там заливають можна тільки гадати. Брендові запрвки навряд чи бадяжать бензу на рівні цілої мережі, там все залежить від постачальників. Ну і місцевий бадяж - коли на самій заправці розбавляють бензин ослиною мочою.
Стосовно розведення 50/50 80 та 95 як на мене це якась фігня, це ж не баночки з аналізами - якщо нормально збудована запрвка, то здійснити такий перелив мало б бути неможливо. Якщо заправка велика сучасна, то там повинно бути все під контролем ав томатики.
як топікстартер відпишусь)
карбюратор я поміняв повністю на новий заводський. softfm мав рацію, щодо трубки зворотнього ходу бензу в бак. Шланг був забитим трохи і карб переливав і т д. Трохи поправив кут випередження запалення.
Тим не менше, на старому карбі на укрнафті машина їздила стабільно) а на окко - 50/50. Не берусь тут розводити holy wars але багато разів чув що Окко нестабільне. В тому числі від компаній що заправляються там уже роками. З іншого боку - а що стабільне )
egorka87
18.09.2009, 14:48
Стосовно розведення 50/50 80 та 95 як на мене це якась фігня, це ж не баночки з аналізами - якщо нормально збудована запрвка, то здійснити такий перелив мало б бути неможливо. Якщо заправка велика сучасна, то там повинно бути все під контролем ав томатики.
УкрТатНафта - большая, современная? Ну вот знакомая рассказывала...
Приезжает бензовоз, оттуда по бочкам сливается литров 100, остальное - в резервуары. Эти 100л. продаются "своим" копеек на 30-50 дешевле. Из денег за эти 100л половину водителю бензовоза, половина заправщикам. Какой там контроль... 100л. с нескольких тонн - незаметно... Все хотят спиз..ть... Когда жадность побеждает совесть, то сливается и продается больше, а чтобы это было не так заметно - потом бадяжется...
SonarOil - бензин шикарный.ОККО - очко :D У мну машина после этого очка не едет. "Жестко,но по другому не сказать"(с)Ноггано :-D
[mod:fa3a04a022="softm"]во львове сонаойла вроде не виделю И без х.в, пожалуйста, очень прошу :)
PEACE
[/mod:fa3a04a022]
Таких в нас точно немає. Може хтось партнер їм. Точно знаю, що КЛО партнер з GFC. Типу картками можна один одного користуватися.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot