PDA

Просмотр полной версии : Місця для тренувань

DjaRul
07.07.2009, 16:49
Привіт, всім! Думаю не одному мені буде цікаво, де у Львові (околицях) можна поганяти(повчитись) без ризику завдати шкоди собі або комусь. Мається на увазі, їзда між фішками, зимою-заноси там всякі і т.д. Якщо хтось знає такі от халявні місця, прохання поділитись знаннями.
Пи.Си. Треба жінку по-маленьку починати вчити.

Kropa
07.07.2009, 17:21
Якщо вчити жінку - то на площадку в Брюховичі :). Самому там також можна поїздити між фішками, поганяти з заносами - хіба як повезе і там нікого не буде, зхазвичай там досить людно :).

afa14
07.07.2009, 22:11
В автошколе

Murr
09.02.2010, 16:45
Привіт, всім! Думаю не одному мені буде цікаво, де у Львові (околицях) можна поганяти(повчитись) без ризику завдати шкоди собі або комусь. Мається на увазі, їзда між фішками, зимою-заноси там всякі і т.д. Якщо хтось знає такі от халявні місця, прохання поділитись знаннями.

біля мрев

Kropa
09.02.2010, 18:28

біля мрев

на площадці біля входу, або там де номери звіряють :))))

t@vrik
17.05.2010, 19:33
Взагалі, не вчіться на площадках. Це самі найаварійніші місця! Учні один одного як магнітом притягують.

softm
17.05.2010, 21:38
Больше не буду.