PDA

Просмотр полной версии : Хімчистка де?

Oleг
15.07.2009, 13:23
Підкажіть де можна якісно і за розумні гроші зробити хімчистку салону, хто шо знає плз....

afa14
15.07.2009, 19:24
Городоцкая 224
мойка для важных тазиков. Там даже ковры чистят.
067 семь восемь пять 44 26
дядя Андрей. Можна сослатся на меня для получения скидки.
Машина оставляется на сутки.

Murr
10.02.2010, 13:29
Підкажіть де можна якісно і за розумні гроші зробити хімчистку салону, хто шо знає плз....

як кажуть в рекламі: "сам любий, сам" :lol:
тим не менше: купи в будь-якому автомагазині якийсь засіб для чищення салону і все ... я бачив в епіцентрі непоганий за 55 грн .. назву забув, - хватить - надовго

Oleг
10.02.2010, 23:26
тим не менше: купи в будь-якому автомагазині якийсь засіб для чищення салону і все ... я бачив в епіцентрі непоганий за 55 грн .. назву забув, - хватить - надовго
Написане: середа липня 15, 2009 1:23 pm пів року пройшло... ти що думаєш шо я чекаю поки мені хтось ше відпише??
П.С. та штука шо ти кажеш і хімія яку використовують в нормальних хімчистках небо і земля, імхо!

Murr
11.02.2010, 16:26
Написане: середа липня 15, 2009 1:23 pm пів року пройшло... ти що думаєш шо я чекаю поки мені хтось ше відпише??
П.С. та штука шо ти кажеш і хімія яку використовують в нормальних хімчистках небо і земля, імхо!

)))))))))))))))))))))))))))) дату проїхав ..
ну хімичстки ж тоже не з іншої планети ту хімію беруть =)

softm
11.02.2010, 17:42

Если вы разбираетесь в планировании поставок материалов химчистками, раскажите нам нюансы. Мне лично очень интересно.

Oleг
11.02.2010, 22:19
Постараюсь дати відповідь на питання!
Ціна хімії для хімчистки елементу з певним покриттям(шкіра, велюр, пластик і навіть простої тканини якою зазвичай обтягнута стеля) коливається в межах 50-70у.о. за 25кг.. тобто приблизно 20грн/літр!
Для якісного проведення робіт витрачають від 3 до 5л. в залежності від степені забруднення! Після повного висихання процедуру повторяють, витрата складає 2-3л! Тобто виходить близько 7-8літрів, це вже 150грн на саму хімію, без врахування всього решта, а це: роботу, ел.енергія яку споживає апарат який придумав хтось мудрий для проведення того діла(ніяких щіток, віників і тд.) і ще багато дрібниць!
А тепер уяви себе, як в тій рекламі "містер мускул" з баночкою тої, зазвичай китайської, бадяги за 60грн! Як ти думаєш скільки часу і рук тобі знадобиться щоб зробити те, що ті інопланетяни роблять за 24 години!?

Murr
12.02.2010, 14:29
Як ти думаєш скільки часу і рук тобі знадобиться щоб зробити те, що ті інопланетяни роблять за 24 години!?

вищенаписане ясно .. но 24 години саме твоєю машиною ніхто не займається - це ти або перебільшуєш або тішиш себе ілюзіями ;-)

AndRyuhA
12.02.2010, 15:01
ну 24 години то мабуть повний час очитски салону, з висиханням, і повторною обробкою. поки його тачко сохне, чистять іншу, сістема)))

Oleг
12.02.2010, 16:31
Як ти думаєш скільки часу і рук тобі знадобиться щоб зробити те, що ті інопланетяни роблять за 24 години!?

вище написане ясно .. но 24 години саме твоєю машиною ніхто не займається - це ти або перебільшуєш або тішиш себе ілюзіями ;-)
ще раз для тих хто в танку ілюзії ганяє поясню! 24години бони ж рівні 1440 хвилинам або 86400 секундам- ЦЕ час який рахується з того моменту як я віддав машину і люди приступили до роботи, до того моменту коли робота зроблена- ТОБТО салон сухий і чистий!!! Скільки часу вони курили чи ще щось робили, я не знаю!
Взагалі то шановний якщо ви такий мега-спеціаліст, чи знаєте як і що робиться на власному досвіду, тоді прошу дуже! Я себе таким не чую, просто описав на прикладі свого авто процес!

Kropa
12.02.2010, 20:38
Олег, ти щось сильно перейнявся тою хімчисткою :).

afa14
13.02.2010, 00:00
Ребята, не срите в салонах.

softm
13.02.2010, 00:08
Взагалі то шановний якщо ви такий мега-спеціаліст, чи знаєте як і що робиться на власному досвіду, тоді прошу дуже

Олег, PEACE!

Murr
14.02.2010, 10:27
Ребята, не срите в салонах.

+1

AndRyuhA
15.02.2010, 13:24
Чехлы руляд! Насрал, завернул, на уличке вытрусил, дома постирал, и снова можна на чистеньком посрать)))) :D

Murr
15.02.2010, 14:34
Чехлы руляд! Насрал, завернул, на уличке вытрусил, дома постирал, и снова можна на чистеньком посрать)))) :D
:D :D :D :D :-D жжеш!

softm
15.02.2010, 17:22
:D :D :D :D :-D жжеш!

Господа, про гавно писать, есть специальный раздел - Политика :)
Тема закрыта.