Просмотр полной версии : Увага! новий "лежачий поліцай" біля Шувару
Наша розумна дорожня служба насипала щедро (не пожаліла) горки асфальту на місці старих лежачих поліцейський біля нижнього шувару. Їх впринципі там останній час і не було, можна було не тормозити, але зараз.... нема слів. Не дай Бог їхати вночі навіть тих 60-70 км/год.. не реально відтормозитись. Там 10 км/год забагато їхати, чути всі тонкості роботи підвіски. Обережно одним словом. а ше й не помальовані фарбою, незамітні
Кочоче говоря козлы они, полуось им в задницу :evil:
vitaly_lv
23.07.2009, 11:20
Дякую, буду знати
Наша розумна дорожня служба насипала щедро (не пожаліла) горки асфальту на місці старих лежачих поліцейський біля нижнього шувару. Їх впринципі там останній час і не було, можна було не тормозити, але зараз.... нема слів. Не дай Бог їхати вночі навіть тих 60-70 км/год.. не реально відтормозитись. Там 10 км/год забагато їхати, чути всі тонкості роботи підвіски. Обережно одним словом. а ше й не помальовані фарбою, незамітні
Кочоче говоря козлы они, полуось им в задницу :evil:
Полуось жалко. Видимо андруша, со "своими", там не ездит.
я сьогодні зранку чуть не проїб-в, їх там зовсім не видно, такшо вважайте бо наші "дорогі" дорожники розрахували всьо чьотко, шо за пів року там проїде ен тисяч машин і поліцай на 10 см. вкатають в асфальт, мать їх.... ОБЕРЕЖНО!
Я то думаю чого в багатьох місцях зняли поліцейських стандартних - напевно замість них поставлять асфальнові...
Voldemar
24.07.2009, 23:12
[quote]наша розумна дорожня служба насипала щедро (не пожаліла) горки асфальту на місці старих лежачих поліцейський
так эт лежачие партизаны (дорожные), а не полицейские получаются
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot