PDA

Просмотр полной версии : Талончики на газ

Cayenne
17.11.2009, 02:17
Був сьогодні случайно в прівет банку. А там плакат, тіпа паливна картка - ето мега круто. Отошли смс - вам позвонить манагер.
Засік баланс, отослав смс, провірив баланс - всьо правильно, грошей зняло по таріфу.

Так от, про талони. Пріват=авіас=анп. В мене тут під боком АНП, де я завжди газом задуваюсь, то думав прощупати почву, на предмет закупки талонів на газ десь в лютому.

Девачка-манагер, спочатку пару мінут в мене добивалась толку що таке газ-пропан, а потім сказала, що талонів на пропан у їх нема.

Що правда ? Може в когось є якась друга інфа ?
Питав на заправці - там тоже дають телефон якогось главного офіса :? Туда ще не вспів позвонити...

Брюс
17.11.2009, 06:59
А в Харькове не знаю ни одной АНП-шной заправки, торгующе газом.
Везде только бензин.

Z
17.11.2009, 09:01
в Сумах через приват только бенз. приходится более дорогие лукойловские талоны покупать

ZoZo
22.12.2009, 16:28
А хтось чув про "AVANTAGE" по Хмельницькому є їх три заправки, газ норманий і талони є, але чи є десь заправки?

Cayenne
22.12.2009, 17:11
А хтось чув про "AVANTAGE" по Хмельницькому є їх три заправки, газ норманий і талони є, але чи є десь заправки?
http://www.avantage7.com/
Наскільки я знаю, то вони свій газ на різних заправках продають, і талони там действують...

BS
22.12.2009, 21:52
У них хватает заправок по Киеву, есть по Киевской области и каким-то макаром три заправки в Хмельницком. Их талоны еще принимает сеть "Экотранс". Я их талонами затарился еще прошлой зимой, начал использовать в октябре и сейчас еще пользуюсь :-D

ZoZo
27.12.2009, 18:41
У них хватает заправок по Киеву, есть по Киевской области и каким-то макаром три заправки в Хмельницком. Их талоны еще принимает сеть "Экотранс". Я их талонами затарился еще прошлой зимой, начал использовать в октябре и сейчас еще пользуюсь :-D
Угу і на одній мої други пістолєтят. А ти часто в Хмельницькому буваєш?

BS
27.12.2009, 22:29
Угу і на одній мої други пістолєтят. А ти часто в Хмельницькому буваєш?
Был пару раз проездом :-D

SergeiUA
28.12.2009, 11:42
Вот тоже уже давненько над этим думаю, эст такая идея:
Припустим собрать с форума человек примерно 7 посчитать кто сколько наезжает в месяц км. и взять примерно 500л газа и талоны поделить между нами по тому кто сколько ездит. За месяц выездили все опять скинулись поделили талоны и ездим. Главное выбрать фирму каких заправок больше всего по Киеву и Украине.
И так дешевле будет и приятно когда знаешь что уже газа на месяц закупил.
Я примерно в месяц наезжаю около 400км. вот 60л газу я бы взял сразу.

Lambert
28.12.2009, 13:38
про 500л - это почти розница
вот если 2-3 тонны - можно выходить на оптовые поставки того же Газовика как минимум.
К февралю планируется сезонное удешевление пропана, если купить его оптом много - есть вероятность что экономия будет весьма заметной

Cayenne
28.12.2009, 14:13
про 500л - это почти розница
вот если 2-3 тонны - можно выходить на оптовые поставки того же Газовика как минимум.
К февралю планируется сезонное удешевление пропана, если купить его оптом много - есть вероятность что экономия будет весьма заметной

Якщо я не знайду талони АНП, то візьму газовика 1000 л як мінімум.
(я так понімаю, талони газовика, по всій україні ?)

Z
28.12.2009, 20:21
талоны АНП Авиас сейчас продает

AndRyuhA
29.12.2009, 17:28
а по чому получиться газ, якшо по талонам брати? бо я шось нешарю. ніколи такою фігньою не страдав. шо реально дешевше?
а коли скаче ціна на газ, можна заправляти талонами, які були куплені раніше по норм ціні, чи тре буде шось доплачувати?
роздупліть пліз, процедуру, хто талонами користується...

Cayenne
29.12.2009, 20:37
а по чому получиться газ, якшо по талонам брати? бо я шось нешарю. ніколи такою фігньою не страдав. шо реально дешевше?
а коли скаче ціна на газ, можна заправляти талонами, які були куплені раніше по норм ціні, чи тре буде шось доплачувати?
Фішка іменно в тому, щоб закупитись газом тоді, коли він найдешевший в році. Потім уже будеш заправлятись по талонах на яких записані літри а не грн, тоєсть ти будеш купляти газ по дешевшій ціні, навіть якщо ціна на газ збільшиться.

Z
29.12.2009, 22:28
и будешь заправляться дорогими талонами, если он вдруг подешевеет :-D

Cayenne
29.12.2009, 23:15
и будешь заправляться дорогими талонами, если он вдруг подешевеет :-D
ні синку, це фантастика (с)

AndRyuhA
30.12.2009, 10:22
Фішка іменно в тому, щоб закупитись газом тоді, коли він найдешевший в році. Потім уже будеш заправлятись по талонах на яких записані літри а не грн, тоєсть ти будеш купляти газ по дешевшій ціні, навіть якщо ціна на газ збільшиться.

а ну тоді це цікаво....
а вот як Ви думаете дорогі коллеги)))) після виборів в нашій країні газ подешевшає? чи подорожчає? а? якшо яник прийде порішає він класним пацанам питання з газом? чи не? а якшо юлька?? брати талони зараз, чи куй його зна шо делать))))

Cayenne
30.12.2009, 14:25
а ну тоді це цікаво....
а вот як Ви думаете дорогі коллеги)))) після виборів в нашій країні газ подешевшає? чи подорожчає? а? якшо яник прийде порішає він класним пацанам питання з газом? чи не? а якшо юлька?? брати талони зараз, чи куй його зна шо делать))))
Пропан не метан, і до політіки має трошки меньше відношення.
Найнижча ціна сезонних колебаній - лютий, березень.
Останні 3 роки було іменно так. Наскільки я знаю, із-за найнижчого спросу на пропан на експорті. Якось так.