![]() |
|
ГБО Газобаллонное оборудование. Установка, ремонт, эксплуатация. |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
![]()
Був сьогодні случайно в прівет банку. А там плакат, тіпа паливна картка - ето мега круто. Отошли смс - вам позвонить манагер.
Засік баланс, отослав смс, провірив баланс - всьо правильно, грошей зняло по таріфу. Так от, про талони. Пріват=авіас=анп. В мене тут під боком АНП, де я завжди газом задуваюсь, то думав прощупати почву, на предмет закупки талонів на газ десь в лютому. Девачка-манагер, спочатку пару мінут в мене добивалась толку що таке газ-пропан, а потім сказала, що талонів на пропан у їх нема. Що правда ? Може в когось є якась друга інфа ? Питав на заправці - там тоже дають телефон якогось главного офіса :? Туда ще не вспів позвонити...
![]() |
![]() |
#2 |
Васильевич
|
![]()
А в Харькове не знаю ни одной АНП-шной заправки, торгующе газом.
Везде только бензин.
![]() |
#3 |
![]()
в Сумах через приват только бенз. приходится более дорогие лукойловские талоны покупать
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
А хтось чув про "AVANTAGE" по Хмельницькому є їх три заправки, газ норманий і талони є, але чи є десь заправки?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Цитата:
Наскільки я знаю, то вони свій газ на різних заправках продають, і талони там действують...
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Цитата:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Цитата:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Цитата:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Гость
|
![]()
Вот тоже уже давненько над этим думаю, эст такая идея:
Припустим собрать с форума человек примерно 7 посчитать кто сколько наезжает в месяц км. и взять примерно 500л газа и талоны поделить между нами по тому кто сколько ездит. За месяц выездили все опять скинулись поделили талоны и ездим. Главное выбрать фирму каких заправок больше всего по Киеву и Украине. И так дешевле будет и приятно когда знаешь что уже газа на месяц закупил. Я примерно в месяц наезжаю около 400км. вот 60л газу я бы взял сразу. |
![]() |
![]() |
#10 |
![]()
про 500л - это почти розница
вот если 2-3 тонны - можно выходить на оптовые поставки того же Газовика как минимум. К февралю планируется сезонное удешевление пропана, если купить его оптом много - есть вероятность что экономия будет весьма заметной
![]() |
![]() |
#11 | |
![]() Цитата:
(я так понімаю, талони газовика, по всій україні ?)
![]() |
![]() |
#12 |
![]()
талоны АНП Авиас сейчас продает
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Гость
|
![]()
а по чому получиться газ, якшо по талонам брати? бо я шось нешарю. ніколи такою фігньою не страдав. шо реально дешевше?
а коли скаче ціна на газ, можна заправляти талонами, які були куплені раніше по норм ціні, чи тре буде шось доплачувати? роздупліть пліз, процедуру, хто талонами користується... |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#15 |
![]()
и будешь заправляться дорогими талонами, если он вдруг подешевеет
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#17 | ||
Гость
|
![]() Цитата:
а ну тоді це цікаво.... а вот як Ви думаете дорогі коллеги)))) після виборів в нашій країні газ подешевшає? чи подорожчає? а? якшо яник прийде порішає він класним пацанам питання з газом? чи не? а якшо юлька?? брати талони зараз, чи куй його зна шо делать)))) |
||
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Цитата:
Найнижча ціна сезонних колебаній - лютий, березень. Останні 3 роки було іменно так. Наскільки я знаю, із-за найнижчого спросу на пропан на експорті. Якось так.
![]() |