Просмотр полной версии : ГаличинаАВТО
Прохання відписатись тільки тих, хто ремонтувався/ремонтується на сервісі ГаличинаАВТО і має/мав якісь до них претензії, ну або може щось про них сказати: не важливо чи позитивне чи негативне.
Отже:
хто ремонтується?
яка машина?
що робили і що не змогли зробити
оцінка сервіса по 10 бальній шкалі (10 - супер 1 - лайно).
P.S. мене не цікавить просто думка ПОГАНО чи ДОБРЕ.. мене цікавить КОНКРЕТНО ЩО ДОБРЕ А ЩО ПОГАНО. :!:
Любой сервис нуждается в жесткой дрессуре!
Калиноводы не дадут соврать :)
Вроді ВСІ, хто ремонтувався на галичинаАвто, мають до них претензії. Вважається що це один з найгірших сервісів у Львові серед великих.
Вроді ВСІ, хто ремонтувався на галичинаАвто, мають до них претензії. Вважається що це один з найгірших сервісів у Львові серед великих.
я в курсі що сервіс - не мега ... але мені потрібно щоб всі що мали / мають з ними справу відписали конкретно .. що не так, що взагалі абсурд і що потрібно змінити ...
Афа14, неужели Калино ломается?
неужели Калино ломается?
Вам известнго такое понятие как плановое ТО?
нє ну я ж просив просто розказати про всі мінуси галичиниавто .. :twisted:
ні, бо Таврія ломаєтсья постійно і планове ТО робити нема смислу, бо всьо міняється по ходу.... :-D
Murr
Поїздка на сервіс "Галичина-Авто" (хіба що ворогу пораджу туди звертатися).
Опору замінили. Попросив опреділти що може викликати стукіт в ходовій при їзді по бруківці. Супер-пупер майстри недивлячись поставили діагноз - замінюємо теж опори і стійки. Поставили праву - виявилося, що немає лівої в наявності. Зробили геометрію. Поїхав на базар. Купив. Поставили. Тепер дві нові стійки АГАТ чорні + дві нові опори. Знову геометрія. Машина стала жахливо тверда. Стійки ще гірші чим мої старі п'ятирічної давності. А я ще лопух старі в них не забрав.
Вечером відлетіла шпилька на правій передній НОВІЙ опорі. Приїхав знову зі скаргою на зломану шпильку. Приварили нову. Валянки при геометрії забули закрутити болт регулювання розвалу сходження. Це при тому що кожному на тому сервісі давав по 20грн зверху. Взагалі зажралися свині. І все одно не можуть нормально зробити. Після того через пару днів почало дуже сильно машину кидати. Поїхав на СТО, коло Гелікону. Там з мене були в шоці що болт розвалу-сходження тупо не закручєний. Зробили хлопці геометрію, навіть без цифрових приладів, що на Галичині, а лише по світлових на 2 порядки якісніше.
http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?id=1382&p=10
думаю таких відгуків море )))
> Поїхав на СТО, коло Гелікону.
опля .. де то є .. дайте точні координати
я в курсі що сервіс - не мега ... але мені потрібно щоб всі що мали / мають з ними справу відписали конкретно .. що не так, що взагалі абсурд і що потрібно змінити ...
Таке враження, що ви менеджер галичина авто.
я? тьфу тьфу тьфу ..
нє мені треба відгуки на форумі реальних людей оскільки в суд на галичину збираюсь подавати ... :wink:
я? тьфу тьфу тьфу ..
нє мені треба відгуки на форумі реальних людей оскільки в суд на галичину збираюсь подавати ... :wink:
Може простіше комусь настукати по кумполу? Якось забагато честі подавати на них в суд.
неужели Калино ломается?
Вам известнго такое понятие как плановое ТО?
Уже и забыл, шо это такое :)
нє мені треба відгуки на форумі реальних людей оскільки в суд на галичину збираюсь подавати ... Wink
Почитай ланос клуб ...
там есть пострадавшие. Тут народ наученный ...
+1
особенно на эту мысль наводят слова
.. що не так, що взагалі абсурд і що потрібно змінити ...
Судя по всему пишут с укртелекомосвского ай-пи. А у Галычыны был уарнет ... когда я сваливал. Поменяли чы шо :)
:D :D :D :D я менеджер укравто? )))))))))) бугага
Судя по всему пишут с укртелекомосвского ай-пи. А у Галычыны был уарнет ... когда я сваливал. Поменяли чы шо
)) inti.net.ua дома , lvivnet - на роботі.
а то шо навчений народ то ясно но все ж хтось то мав тут з ними справи .. ви там шо зашифрувались чи шо? чи то я один такий хто за 12 тис пробігу на машині 2009 р.в. був на сто 12 чи 13 разів ..? :twisted: :twisted:
Може простіше комусь настукати по кумполу? Якось забагато честі подавати на них в суд.
забув на це відписати ...
на рахунок настукати .. я за 12 тис пробігу , що = 8 місяців з моменту покупки НОВОЇ бляха машини .. був на сто ... хер хто повірить .. 12 чи 13 разів ....
я раз був настукав до їх начальника - помогло ... на 1 раз ...
на рахунок "Якось забагато честі подавати на них в суд" .. чого ж забагато .. я ж не тільки запчастину хочу вибити ... карочє якшо двігло дворніка по гарантії не міняють - то остання крапля ... :shock:
а то шо навчений народ то ясно но все ж хтось то мав тут з ними справи .. ви там шо зашифрувались чи шо? чи то я один такий хто за 12 тис пробігу на машині 2009 р.в. був на сто 12 чи 13 разів ..? Twisted Evil Twisted Evil
Я имел с ними дело два раза (конец 2005-начало 2006) , ... роботяг знал хорошо, кто есть кто.
1. Выбили стекло-треугольник мне. ПОехал ставить сигналку. Ставили пацаны Васи Гу...о. Ну шо тебе сказать, - уродство. Провода обмотаны изолентой. Нет шобы в гофру. Прикреплено на воздух. Датчик в воздухе.. Все это узнал через год, когда клеили обезшумку :)
2. ТО0 - приехал я с погнутым рычагом П/П. Не заметили. Также не заметили отсутствие хомутов на ШРУСах. ХЗ куда они делись, думаю, что там же и сняли. Кароче ШРУСы приказали долго жить.
Больше не езжу, сам делаю. шо могу. Шо не могу, такого пока не было.
ПОехал ставить сигналку. Ставили пацаны Васи Гу...о. Ну шо тебе сказать, - уродство. Провода обмотаны изолентой. Нет шобы в гофру. Прикреплено на воздух. Датчик в воздухе.. Все это узнал через год, когда клеили обезшумку
мм дізнався через рік .. я через 3 міс : сигналку коротило, втикалась на ходу .. їздив як олень, народ дивився, дайци дивувались ... виявилось шо спочатку маса блока відійшла ... прикрутили..
пройшло ше 2 міс: сигналка відкривала двері но не давала завести і т.д і т.п. .. відійшла маса знвоу ж таки но вже десь інакше ..... - ужос нах
Больше не езжу, сам делаю. шо могу. Шо не могу, такого пока не было.
опа опа ..
глохне час від часу при зупинці - зробиш? )) а то ГА вже задрало - не можуть і все :twisted:
глохне час від часу при зупинці - зробиш? )) а то ГА вже задрало - не можуть і все :twisted:
я карбюратор "имею", у тебя инжектор
не смогу помочь, скорее всего - только время "убъю".
ПС, ЦЗ сам ставил, они только сигналку ... как оказалось, тоже криво поставил, потом переделывал. Поэтому сильно их не матерю. Такое надо доверять таки профессионалам.
чи то я один такий хто за 12 тис пробігу на машині 2009 р.в. був на сто 12 чи 13 разів ..? :twisted: :twisted:
Не бачили очі, що купували? :-D
Продолжая вашу тему про 7л/100км по львовским пробкам, я думаю, что вы просто мешаете машине работать. От 14-го посещения СТО, мерседесом она все-равно не станет.
мерседесом она все-равно не станет.
:) :) :) :)
чи то я один такий хто за 12 тис пробігу на машині 2009 р.в. був на сто 12 чи 13 разів ..? :twisted: :twisted:
Продолжая вашу тему про 7л/100км по львовским пробкам, я думаю, что вы просто мешаете машине работать. От 14-го посещения СТО, мерседесом она все-равно не станет.
стопроцентов!
Мне очень интересно, почему например я на крайней своей тавре накатал почти 80тык и на ремонт ставал два раза (подшипник задней ступицы и левая шаровая опора, замена щитка приборов и ГТЦ по гарантии), а другие живут на ГСТО?
Может дело не в машине?
іменно в машині
в нас кожна машина індивідуальної зборки
і під яку зміну/настрій/наявність запчастин на складі попаде, така і буде машина в експлуатації.
Может дело не в машине?
Дело в опыте. Машину не надо ломать.
Может дело не в машине?
машину надо чинить! :-D
каждый день! :-D
каждый день! :-D
В такой холод
можно отморозить что-то
даже если через день чинить
можно отморозить что-то
так какое же искуство без жертв? :)
Это не иссскуссство а дрочь
очі бачили що купували но не думали шо всьо так плохо
іменно в машині
в нас кожна машина індивідуальної зборки
і під яку зміну/настрій/наявність запчастин на складі попаде, така і буде машина в експлуатації.
про індивідуальну зборку підтримую ...
Может дело не в машине?
? машину ломати ? :twisted:
- двігло дворніка я зламав молотком
- холості вибив тим же молотком
- ручку включателя пічки я поламав бо ногою ключав
- лампочка то не світиться то світиться бо я перерізав провода
- бачок з антифризом я тоже зламав .. молотком ...
- а стрілка бензобака ходить в такт музиці бо ... я всьо тим же молотком без опита орудую в машині ..
:twisted: епанутись ... то ясно не весь список .. ше тре згадати чьо там
Продолжая вашу тему про 7л/100км по львовским пробкам, я думаю, что вы просто мешаете машине работать.
йоханий бабай ... я їду додому коли пробок ВЖЕ нема, а на роботу коли їх ЩЕ нема
йоханий бабай ... я їду додому коли пробок ВЖЕ нема, а на роботу коли їх ЩЕ нема
Молодец. На Научную из центра, и обратно, не ездишь часом? А то бензин дорогой ... хочу перейти на тариф 0л на 100км :)
Twisted Evil епанутись ... то ясно не весь список .. ше тре згадати чьо там
[mod:f2569f5dfb]PEACE![/mod:f2569f5dfb]
ПС. Ездить на галычыну = Ломать.
ПС. Где работаешь то, шо так долго?
- а стрілка бензобака ходить в такт музиці бо ... я всьо тим же молотком без опита орудую в машині ..
Ниче, ты еще не видел как у меня крыша багажника вибрирует и как номер дзеленчит в такт музыке.
Молодец. На Научную из центра, и обратно, не ездишь часом? А то бензин дорогой ... хочу перейти на тариф 0л на 100км :)
з патона до центру і назад.
програмістом працюю.
Где работаешь то, шо так долго?
програмістом працюю.
исчерпывающий ответ :-D
AndRyuhA
18.02.2010, 16:30
Murr Хош секрет відкрию, якшо одним заднім колесом наїхати на, ну допустім на кірпіч, або на бардюр, і спробувати відкрити, закрити багажник )))))))))
Получається наступне, відкрити ти його відкриєш....а вот закрити ну ніяк, поки не з"їдеш з того клятого бардюра)))))
а номер в такт музиці у всіх дзеленчить!
з патона до центру і назад.
програмістом працюю.
Шо правда? А на чем программируешь то?
все для інтернету. в основному - сайти
все для інтернету. в основному - сайти
Сайты это круто.
Какой рейтинг имеешь на GAF и S&L ?
> Какой рейтинг имеешь на GAF и S&L ?
Битумная черепица GAF
S&L Savings and Loan
S&L State and Local (US state and local governments)
S&L Sweetness and Light
S&L Single & Looking
S&L Sourcing & Logistics
S&L Sargent and Lundy LLC (Chicago, IL)
S&l Stewarts & Lloyds of India Limited
S&L Sydney & Louisburg Railway Company
S&L Shipbuildings and Logistics
=)))) в будь-якому випадку я не юзаю ні гафа ні с-н-л
Я бы посоветовал, применить unix way, в случае машины.
Добиваться большее, через меньшее.
А не пробовать достичь недостижимого и сразу.
Тема закрыта как исчерпавшая себя :)
Отзывы про ГА пиши в ч/б Львов.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot