Просмотр полной версии : Флудилко №1
Страницы :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
:shock: :shock: :shock:
флудерасты в городе
нада авку поменять наверно... ато что-то присохла эта
нада авку поменять наверно... ато что-то присохла эта
а чо, єнштейн рулить!
спите? ну спите :smt015 :smt015 :smt015
єнштейн рулить!
Де ти його в мене бачив?
єнштейн рулить!
Де ти його в мене бачив?
Матрица!
Чо малчим? чого не їдемо? :shock:
SLIVKA
в основном танцевальная музыка: trance,house,progressive,electro.
иногда пробивает на русскую лирику,рок,панк.
[SERЁGA]
30.06.2010, 17:52
фсем пака, я на море ЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫыыыыыыыыыыы ыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыы ыыы...................
]фсем пака, я на море ЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫыыыыыыыыыыы ыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыы ыыы...................
ЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫ
возьми с собой усь и литературу и на досуге почитай :-D :-D :-D
после чего утопи его в море!!! как монетку бросают, так ты усь выброси :-D :-D :-D
[SERЁGA]
хорошо отдохнуть! 8)
И снится нам не рокот космодрома.. 8) 8) 8)
а снится нам трава, трава у дома :weedman: :weedman: :weedman:
трава - это хорошо :-D
Последний выход в эфире, ждите новых сообщений через неделю. :smt051
Сергей2м
бачив тебе і машинко біля лікарні тиждень назад в пятницю, машинко прикольне але є багато але ,яких би я не робив...
а вцілому нормально :-D
ПАРТИЗАН
03.07.2010, 10:05
привет всем . интересно ваше мнение о моем монстре . что не надо было делать . а вообще я думаю каждый подгоняет тавро под свой характер.
monte
Приветы Закарпатью.. ни гвоздя ни жезла
тавро под свой характер.
Да и не только тавро. Сколько людей - столько и мнений о том что нужно-не нужно. Хотя.. смотря с какой целью делается тюних. И каждый в этом слове видит разные значения, но ему есть определение. Подогнать машинку под свой стиль - это, скорее, совсем малая часть "тюнинга".....
Хочется глянуть машинку внутри..
ПАРТИЗАН
03.07.2010, 17:01
а что именно посмотреть. все как у всех. всякие для души примочки и все тут. вот буду протачивать продольные тяги чтобы выравнять чуть полуося по соотношению к двиглу. чтоб полуосям легче крутилось. доделаю забор воздуха на капоте это для бензонасоса направленный поток.подумаю о задних дисковых а то колодки както конфузно. потом может люк на крышу. куплю костюм с отливом и в ялту. пока все. привет всем.
Alexxx_1982
04.07.2010, 01:12
monte поїхав із ПОВНИМ багажником ГСМма (не бензина)!!! Полпутного вітру в ...... спину!!! :-D :-D (А звідси і меншої витрати пального). ПАЛЕНКА (самогонка) із тебе!! :wink:
No smoking то ти роздивився шо там на борту не testo (тісто) а tiesto (тієсто) написано!!!
No smoking то ти роздивився шо там на борту не testo (тісто) а tiesto (тієсто) написано!!![/quote]
та всє я бачив, а ти знаєш шо таке чи хто такий TIESTO)))
Вот всякие примочки для души и хочется поразглядывать))
Alexxx_1982
04.07.2010, 18:50
фОРУМ здох! Повний штіль, всі на морях????
Або на морозі!! :!: :!: [/b]
Alexxx_1982
04.07.2010, 18:51
Рома так ти ж No smoking, шо будеш із нею робити??? :-D :-D :-D :shock: :shock:
Єлі добрався до компа....
Рома так ти ж No smoking, шо будеш із нею робити??? :-D :-D :-D :shock: :shock:
разок можна і смокінг, от тоді роботи не початий край ( ЖРАТВА ) :-D :-D :-D
Alexxx_1982
05.07.2010, 22:35
разок можна і смокінг, от тоді роботи не початий край ( ЖРАТВА ) :- - -
ШО ПРОБИВАЄ НА ЇЖУ....??? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Alexxx_1982
06.07.2010, 18:05
Zvirr Ого такі глибокі познання в цій "отраслі" напевно стажирувався??? :-D :-D Який розряд по цьому маєш??? :-D :-D :-D
Alexxx_1982
06.07.2010, 21:35
та да был опыт лет 18
:-D :-D :-D :-D :-D
Да був у мене один знайомий з славного міста Ладижин то ми його так і називали Русоплан :-D :-D :-D
обідили Nicholasа з його ораклами в фари, людина вже не появляється на форумі :-D
SLIVKA, зустрілися вчора б з тобою, але в мене була тиха година, та й і бензелю небуло :roll:
а ти шо там робив, по роботі? зерна хотів на шару набрати, так ще зарано))) :-D :-D :-D
обідили Nicholasа з його ораклами в фари, людина вже не появляється на форумі :-D
SLIVKA, зустрілися вчора б з тобою, але в мене була тиха година, та й і бензелю небуло :roll:
а ти шо там робив, по роботі? зерна хотів на шару набрати, так ще зарано))) :-D :-D :-D
ох і нагнав :shock: модер, поудаляй лишнє :-D
Наконец то добрался до НЕТА, хоть тормознутый но можна передать привет, и так всем передаю большущий привет с Закарпаття, как раз пю водку, бю машину на гадских ямах, и так далее. Ребята как я за Вами заскучал, ждите следующего эфира через пару дней, будет и фотоотчет. [-o< :mrgreen: \:D/
monte
И гиде наши фотки? :D
No smoking
От Флудер
Та не кажи
Alexxx_1982
11.07.2010, 23:00
Флудераси вимерли!!!!??? :!:
Alexxx_1982
Та їх ще лопатою не доб'єш
tovaroved
12.07.2010, 10:17
кого лопатой , НИНАДА
нужна помощь знатоков!!!
передние стойки АГАТ(красные), разборные или нет( чтоб заменить ремкомплект)??? мне нужен точный ответ, т.к. 4 месяца отъездил и уже торба!!!
в купи-продайке про покупку и гарантию мойки ну и нагнали :-D :-D :-D
так один мой знакомый лет 10 назад купил музцентр, дали гарантию год, так он пол года безперерыва(невыключая) слушал(когда просто звук скручивал))) и ни чего не сгорело. дальше эксперементировать надоело и пользовался как нормальный человек. два года он у него отпахал, дальнейшей судьбы не знаю :shock:
Alexxx_1982
12.07.2010, 21:11
No smoking Червоні стоять на батькові машинці, пройшли тисяч 8 і вже мокріють, короче АГАТ-г...о. Собі буду шось інше ставити. На вигляд вони ніби розбірні, але чи шось на них найдеш не знаю.
Якщо хтось збирається викидати аморти - на ГСК Поляна1 був колись майстер який нічого більше не робив крім амортів. Можна до нього звернутись. Його телефона у мене нема - при в'їзді в Поляну його оголошення. Короч, кому треба - той знайде
No smoking Червоні стоять на батькові машинці, пройшли тисяч 8 і вже мокріють, короче АГАТ-г...о. Собі буду шось інше ставити. На вигляд вони ніби розбірні, але чи шось на них найдеш не знаю.
ну як зверху колпачок жилізний збити там має відкручуватись, є там таке?
колись на таврії міняв, то ще ходило і ходило, хоть казали що це фігня, треба нові брати))). мені треба точно да чи нє, щоб я не розібрав і кукав)))
Я бачив шо польського виробництва аміки на наші авто не розборні, а вцілому ГУГЛ тобі поможе :-D
8-го числа було встановлено діоди в плафон салону і багажника, при чому в плафоні салону 2штуки паралельно, вночі світить як вдень, шкода що раворуч немає плафона, хоча є дирка в кузові під нього але заважатиме ручка, а якщо її демонтувати то будуть дирки в обшивці світити. :)
скільки діодів на лампочці 4, 6?
Я бачив шо польського виробництва аміки на наші авто не розборні, а вцілому ГУГЛ тобі поможе :-D
шо ти з своїм Гуглом , там вище написано конкретно: ДА чи НІ. а ти гугл гугл))) погугли і напиши мені :-D :-D :-D
No smoking
Спілкувався із товаришем , який трошки в цьому знається - говорить крім каяб нічого не ставити
No smoking
Спілкувався із товаришем , який трошки в цьому знається - говорить крім каяб нічого не ставити
я знаю, так вони і коштують огого вставки вроді 250грн- 1шт
Alexxx_1982
13.07.2010, 19:35
А ти цікавився скільки коштують чисто рідні заводські стійки??? Десь в районі 400 грн!!
Alexxx_1982
13.07.2010, 19:44
SLIVKA На діодні лампі 2 діода стоять, стає точно на місце стандартної лампи в плафон, вона має такі ж самі конусні контакти по краях, вартість 15 грн/шт.
Харош траву курити, ALEXXX 1982,
Мене цікавить чи розбірні вони чи ні??????????
а не ціна, про ціни я не питав!!! :evil: :evil: :evil:[/b]
Alexxx_1982
13.07.2010, 22:00
No smoking Я траву не smoking, просто ти шось проблему на рівному місці робиш!! Кажу ще раз АГАТи червоні на батіні машині -розбірні!!!
Alexxx_1982 велике дякую, ну дивись, щоб не розібрав я і там нерозбірні :-D , та і у знайомого сині теж розбірні.
Alexxx_1982
13.07.2010, 22:42
Ну я не розбирав, але там гайка ХЗ для чогось стоїть!!
Я брав за 19 там 4 діода а є ще 6 і 8 на стандартній лампі
Я траву не smoking,
А хіба є фото-відео фіксація що ти не не? :wink:
По UFm собор Парижской Богоматери - слушаю 14 серию м-ть её так...
Alexxx_1982
15.07.2010, 18:48
SLIVKA їх більше але вони менші. І що краще світять в залежності від того чи їх більше???
зустрів позавчора на сатурні козака з жмеринки, і запрошував його до нас на форум(їздить на таврії), так він казав що має інтернет,обіцяв зайти. але вже два дні пройшло а его все нет :-D
fsv ти не помниш, я брав польський чи ні? :shock:
я брав польський чи ні
Помню. Ти брав пиво
Alexxx_1982
18.07.2010, 10:28
fsv Узнай чи в Метро немає ел.склопідіймачів на таврію!!
Alexxx_1982
Колись були універсальні Добермани - але про їх якість почитай на форумі
[SERЁGA]
19.07.2010, 16:02
Усем пррювет :-D :-D :-D
как я по всем вам соскучился, вижу срач не розвели --- знач на морях фсе :-D :-D :-D
[SERЁGA]
19.07.2010, 16:52
Сергей2м
а чё, нормально...
глянуть бы поближе :oops:
П.С. ваз ходовка --- это бомба --- себе хачу...
та ми предохранялись ГИ
як водичка [SERЁGA]
[SERЁGA]
19.07.2010, 17:17
як водичка
СУПЕР!!!!!!!!
Нормальные стеклоподемники добермановские
А кто сказал что плохие? :shock: Но многие предпочитают ставить спалы польские, или вообще как ты писал переделать сам механизм
...
У мну спалы - ещё с завода... палёт нормуль
Та пожалуйста, хоть со скоростью света.... но ... на первой - у тебя на двиг меньше нагрузка чем на пятой, а на пятой - у тебя скорость больше - тебе решать ....
Alexxx_1982
20.07.2010, 01:35
Бомба яка має скоро рванути, вона тобі нада??
[SERЁGA]
20.07.2010, 09:41
Alexxx_1982
та нуууу....
все ровно хачу.
бо стандартні тормоза з своею задачою не справляються :(
]стандартні тормоза з своею задачою не справляються
Як нє?
[SERЁGA]
20.07.2010, 09:57
отак, тормозю - а воно цуко або не тормозе, або блокуються кальоса і свистить резина --- і все це з непонятними вібраціями :x
[SERЁGA]
20.07.2010, 11:59
бабёр выдыхай :-D :-D :-D
негры в городе :-D
[SERЁGA] с моря вернулся :smt044
[SERЁGA]
20.07.2010, 17:49
ну да, блин, уже второй день на роботе :x
]ну да, блин, уже второй день на роботе :x
та ну,не починай за цю роботу))) уточняв я про тебе, так кажуть шо НІФІГА не робить))) :-D :-D :-D тільки цілий день з клавою і сістемніком під пахою ходить!!! трудяжка))) але висидіти цілий день тоже важко...)))
[SERЁGA]
20.07.2010, 18:03
пызно ти прийшов, мены пора йти додому
уточняв я про тебе :shock:
]пызно ти прийшов, мены пора йти додому
а дома як завжди за нєуплату нет вирублений, от халявщеггг :-D
Yurik178
21.07.2010, 00:12
Всем привет очевидно к вам прибавитса еще один тавровод если вы мне поможете советами?
Всем привет очевидно к вам прибавитса еще один тавровод если вы мне поможете советами?
ооо, помогать мы умеем :-D :-D :-D за пиво так помогаем что огогого :partyman: шутка
откуда будешь? неужели со Жмеренки??? :shock:
[SERЁGA]
21.07.2010, 09:04
Yurik178
всегда рады новым лицам!!!
а дома як завжди за нєуплату нет вирублений
нибаись, сьодня заплачу и будет 8) 8) 8)
]отак, тормозю - а воно цуко або не тормозе, або блокуються кальоса і свистить резина --- і все це з непонятними вібраціями :x
Спитай АБубліка як йому на ВАЗ гальмах, він довго привикв задніцу ловити!
[SERЁGA]
21.07.2010, 10:13
SLIVKA
я десь в "Ремонт и обслуживание" читав про цю проблемку --- так там шось треба з тормозною системою хімічити (забув як називаеться) ](*,) з якої тормозні шлангочки виходят (куда ше гідроусілітель ставлять)
а дома як завжди за нєуплату нет вирублений
нибаись, сьодня заплачу и будет 8) 8) 8)
я так и знал :-D , а ты уже заработал???
[mod:4fc18ded13="[SERЁGA]"]учись квотеки вставлять[/mod:4fc18ded13]
[SERЁGA]
21.07.2010, 10:41
а ты уже заработал???
а ты сомневался что ли.
ти давай іди щось роби корисне а не "учись квотеки вставлять" :-D
так ти ж на морі все потратив, а вам що укожен день зарплату платять :shock: :shock: :shock: , що вже встиг заробити?
иль заначку имееш :-D
[SERЁGA]
21.07.2010, 11:02
що вже встиг заробити? иль заначку имееш :-D
а тебя это так интересует? хде я деньги беру?
я же тебя не спрашую хде ты капусту рубиш
]що вже встиг заробити? иль заначку имееш :-D
ты че, обидился :shock: :shock: :shock:
[SERЁGA]
21.07.2010, 11:10
No smoking
я то не обиделся, ты просто такую йухню пишеш :?
]No smoking
я то не обиделся, ты просто такую йухню пишеш :?
я пишу все нормально, это ты с моря приехал без чувства юмора
[SERЁGA]
21.07.2010, 11:28
я пишу все нормально, это ты с моря приехал без чувства юмора
далааааадна....
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Ось який лист отримав від нашого друга larmen70
не отвечал попал в аварию месяц на больничке прожежал пустили домой на пару дней.... так что и сто пока нет да и славуты у меня тоже нет
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
ПАРТИЗАН
21.07.2010, 15:27
привет. посоветовался с умными людьми и вот результат. ставить на задок дисковые можно но проблем с монтажом и с гаи труба. лучше оставлю свои фолькса на 180 и все.
[SERЁGA]
21.07.2010, 16:14
ого :shock:
ужас, видно сильно попал если месяц лежал в больнице, та еще и на пару дней домой отпустили
Yurik178
21.07.2010, 19:24
Да ребята таврия для меня еще загадка, пол часа ушло чтоб открыть замок двери и час на поиски рычага замка капота оказалось там не рычага ни замка в помине нету.
таврия для меня еще загадка
А для меня большая загадка...)))
[SERЁGA]
22.07.2010, 01:12
прикинте --- токашо выходил на перекур, на балкон и видел два НЛО :shock: --- кроме шуток --- аж прозрел --- ну после литра пиваса конешно, но я не пьяный и траву не курил, ППЦ!!!
Я проезжал в твоём раёне, и просил так не называть мою машинку :-D :-D :-D
[SERЁGA]
22.07.2010, 09:49
fsv
не веришь, не надо --- а я вот ищу логическое объяснение тому, что я видел - а не могу --- и не самолеты то были - летели хаотично мигали пля, ХЗ :shock: как в фильме цуко.
]прикинте --- токашо выходил на перекур, на балкон и видел два НЛО :shock: --- кроме шуток --- аж прозрел --- ну после литра пиваса конешно, но я не пьяный и траву не курил, ППЦ!!!
А мне товарищ мой недавно такую же хрень чесал - дома с балкона видел. на Юности внизу! Если ты там тоже видел, - значит у НИХ ТАМ ГНЕЗДО!!!!!!!!!:))))) :!:
[SERЁGA]
22.07.2010, 16:06
ZAZIK
не знаю, мож так и есть, а может и нет, но как я говорил --- они такие кренделя в воздухе выписывали что просто ни самолет ни вертолет такого не сделает --- хотя все может быть на много проще :?
Всё на много проще - бутиратик)
[SERЁGA]
23.07.2010, 08:58
Всё на много проще - бутиратик)
такой фигней не страдаю
[SERЁGA]
А что говорят военные?
[SERЁGA]
23.07.2010, 16:01
молчат падлы
Alexxx_1982
23.07.2010, 22:08
]отак, тормозю - а воно цуко або не тормозе, або блокуються кальоса і свистить резина --- і все це з непонятними вібраціями :x
Спитай АБубліка як йому на ВАЗ гальмах, він довго привикав задніцу ловити!
Чию саме??? :-D :-D :-D
Alexxx_1982
23.07.2010, 22:45
]SLIVKA
я десь в "Ремонт и обслуживание" читав про цю проблемку --- так там шось треба з тормозною системою хімічити (забув як називаеться) ](*,) з якої тормозні шлангочки виходят (куда ше гідроусілітель ставлять)
Можливо ти мав на увазі регулятор гальмівних сил, які на ВАЗи ставлять??? Подивися книжку по експлуатації і ремонту ВАЗів.
Alexxx_1982
23.07.2010, 22:54
]що вже встиг заробити? иль заначку имееш :-D
Так їх у тебе в банку дофіга.
У нього в селі багато полів засадили капустою ось там і рубає :-D :-D
Alexxx_1982
23.07.2010, 23:00
В нас у Гайсині завелося три ЗАЗовода на горбатих запорожцях,які досить таки прикольно задєланні, самий старший машинко 64 року!! Я зараз намагаюся їх виловити і спробувати організувати спільну зустріч із "дєдушками" наших возиків.
Вони навідь сьогодні повторили наш фокус із монте і фсв на заправці АНП на вїзді у місто: всі втрьох заїхали на АЗС, що навідь оператори вибігали фоткатися із ними.
Alexxx_1982
Я саме про це і говорив, а ще у нас колеса тормозят те так як у ВАЗ, короче нада міняти патрубки місцями, точно не помню але шось із області передне праве і задне ліве чи шо!?
Ну а впринципі великої проблеми тут немає, от тільки з ГАЙяйцями можуть виникнути проблемки. :-D
[SERЁGA]
25.07.2010, 23:28
ЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫ ЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫ :-D :-D :-D
http://s61.radikal.ru/i172/1007/d2/5e3c6f51ba10.jpg
дальше мог, но очканул :oops:
Alexxx_1982
26.07.2010, 05:02
Zvirr Який задній контур ????????? :shock: :shock: :shock: у ВАЗів (класику не розглядаємо), мова йшла за ходову від ВАЗ-2108. На них контура діагональні як у нас.
SLIVKA :roll: :roll: :roll: ??? Патрубки місцями не потрібно міняти, тільки якщо буде мінятися головний тормозний циліндр. Бо навідь при установці на таврію стандарт вакуумного підсилювача гальм потрібно буде міняти трубки і їх розташування.
Не пишіть фігні на передньопровідних автомобілях застосовується робоча гальмівна система із діагональним розподілом контурів.
http://s52.radikal.ru/i135/1007/da/74c42f6f9c55.jpg (http://www.radikal.ru)
[SERЁGA] спробуй спершу на свою таврюху поставити ваккум із всім необхідним, також буде біля чого награтися, але відчуєш відразу, що гальма у таврії не такі вже і погані. Безперечно гальмівна система від передньопривідних вазів буде на таврії ще ефективнішою, так як машинка легша, а система розраховувалася для важчої машини, і тому на таврії є варіанти що задні колеса можуть блокуватися раніше передніх. Як ця проблема вирішується? потрібно запитувати у тих хто реально переробляв на ВАз ходову.
Alexxx_1982
26.07.2010, 05:05
Молодець добре газуєш!!! (на домкраті) :-D :-D :-D :-D
[SERЁGA]
26.07.2010, 08:53
Alexxx_1982
то я з моря їхав, і вирішив дати машинці п_здюлирн :-D
[SERЁGA]
26.07.2010, 08:56
спробуй спершу на свою таврюху поставити ваккум із всім необхідним
не хочу, шось мені воно не нраветься :?
[SERЁGA]
26.07.2010, 11:29
Сейчас этот форум просматривают: DMusic, fsv, [SERЁGA]
не молчите --- пишите что то! :-)
]Сейчас этот форум просматривают: DMusic, fsv, [SERЁGA]
не молчите --- пишите что то! :-)
Пишем: ЧТО-ТО :-D
[SERЁGA]
И хде фоотчет с поездки на морье?
Где фотографии красной ласточки Таврейки на берегу Средиземного морья?
Где фотки Сереги с кучей девок на пляжной вечеринке?Где бурные рассказы про проведенный отпуск и массу незабываемых впечатлений? :wink:
[SERЁGA]
26.07.2010, 13:24
впадла кидать на радикал, и т. д. --- буде натхнення шото виложу
[SERЁGA]
вот так всегда :?
Alexxx_1982
26.07.2010, 19:06
А коли ГАЙці тебе будуть за ВАз ходовку йо-йо робити, тобі сподобається???
Alexxx_1982
26.07.2010, 19:12
]впадла кидать на радикал, и т. д. --- буде натхнення шото виложу
Ось так завжди, ти йому про фотки а він шо то виложе, то шо-то положе... :-D :-D :-D
Не розумію ніфіха. Невже у всіх таврюх ГАЛІМІ тормоза, які є неефективні?
йо-йо робити
Головне щоб не "йо-йо гелексі (колись була така іграшка)" :-D. По суті - треба нормальні колодочки і вигнати повітря. ИМХО
Alexxx_1982
26.07.2010, 20:44
Ні просто відчувається різниця на машинках із вакуумом і без. Я коли поїжджу на своїй машинці і сідаю на батькову, то складається враження що гальма "пливуть" (не ефективні), так як педаль "туга" а гальмує не ефективно(так здається) бо звикаєш до легкої педальки із вакуумом, а на звичайних тавріях без вакуума приходиться давити на педаль сильніше.
Шось небо впісялось......... і гримить
А коли ГАЙці тебе будуть за ВАз ходовку йо-йо робити, тобі сподобається???
Гайці багато зних не звертають уваги,а як і бачуть той що, техогляд є-допобачення.
Стосовно переставляння трубок-переставив по контурам,бо раніше праве задне колесо зривалось в юз,а решта коліс ще й не думала тормозити,особливо весело було зимою.Тепер все ОК,тільки не треба підтягувати ручнік до 3-4-х клацків на ричагу,бо тоді задні колеса всеодно раніше тормозят.
[SERЁGA]
28.07.2010, 14:39
тормозов увидит и вы будете виноваты полюбому!!!! Все такие переделки нада регить в ГАИ
согласен на 100%
вот мне интересно а как страховые компании? - застрахуют машину с переделками и не зарегистрированными у гайцов?
]застрахуют машину с переделками и не зарегистрированными у гайцов?
Мою машинку страховики в глаза не видели......
[SERЁGA]
28.07.2010, 16:20
fsv
то я не про автоцивилку, а про каско - при аварии врятли что то выплатят когда узнают что машина переоборудована незаконно!
Наконец-то добрался к ИНЕТу на 30 мин.
На спидометре 8600км. прошел ТО-1, в общем все понравилось и сделали нормально кроме развала-схождения, как тянуло в право так и осталось тянуть и руль теперь надо держать на сантиметр в лево от центра, чтоб машина ехала прямо. Это удовольствие обошлось почти в 600грн. но моторное масло было свое.
Сразу после ТО рванул на Закарпатье в отпуск. По дороге заехал в Тернополь к Юре на чай с кофе, вот такая у Юры на тот момент была машинка :)
http://s44.radikal.ru/i105/1007/fa/d07fd999b8aat.jpg (http://radikal.ru/F/s44.radikal.ru/i105/1007/fa/d07fd999b8aa.jpg.html)
http://s41.radikal.ru/i093/1007/57/d92ed5d8c062t.jpg (http://radikal.ru/F/s41.radikal.ru/i093/1007/57/d92ed5d8c062.jpg.html)
Далее в И.Фронковской области почти уже перед перевалом поймал две ямки, результатом стало замена колеса в 3 часа ночи
http://s60.radikal.ru/i170/1007/18/203976fcff4et.jpg (http://radikal.ru/F/s60.radikal.ru/i170/1007/18/203976fcff4e.jpg.html)
Далее добрался без происшествий.
Немного погуляли, малость, полтора недельки, подишали свежим воздухом и.т.д.
http://s005.radikal.ru/i210/1007/aa/18239e45d4b5t.jpg (http://radikal.ru/F/s005.radikal.ru/i210/1007/aa/18239e45d4b5.jpg.html)
http://s48.radikal.ru/i119/1007/b6/11ffab32cf63t.jpg (http://radikal.ru/F/s48.radikal.ru/i119/1007/b6/11ffab32cf63.jpg.html)
http://i082.radikal.ru/1007/d5/41a3c9e9f515t.jpg (http://radikal.ru/F/i082.radikal.ru/1007/d5/41a3c9e9f515.jpg.html)
А так зарабатывали на обратную дорогу
http://s06.radikal.ru/i179/1007/f3/d7458fc9d200t.jpg (http://radikal.ru/F/s06.radikal.ru/i179/1007/f3/d7458fc9d200.jpg.html)
После чего обратно в путь – домой, с нова заехал к Юре в гости для получения долгожданного заказа
http://s04.radikal.ru/i177/1007/71/2f5c4411c55at.jpg (http://radikal.ru/F/s04.radikal.ru/i177/1007/71/2f5c4411c55a.jpg.html)
Большущее тебе спасибо, пиво действительно классное.
За Тернополем был остановлен ДАИ и составлен протокол за пересечение сплошной, хоть ничего не нарушал. Заявление в суд уже отнес, сижу-жду.
За поездку туда и обратно, сильно удивил расход топлива 6-6,5л. на 100км.
Далее из траблов снова начал загораться ЧЕК после 85км/ч. При подключении к компу ни каких ошибок нету, нада будет с ноутбуком прокатятся, проверить.
На данный момент на спидометре 11200км. полет нормальный.
ПАРТИЗАН
28.07.2010, 18:57
да. это есть нехорошо. да они страховики туго выплачивают во все времена.
[SERЁGA]
28.07.2010, 19:07
Сергей2м
оранту хвалят.....многие.
[SERЁGA]
Многие не хотят новую машину страховать.... но, дело такое
[SERЁGA]
28.07.2010, 19:39
Многие не хотят новую машину страховать
странно...но мне кажется что именно новые машины в основном все в "касках" :-D
ПАРТИЗАН
28.07.2010, 19:58
может и так.просто я как уч. боевых ни за что не отвечаю . мтб все решает с пострадавшим. но лучше не надо.
monte може амік потік? так буває
Не розумію ніфіха. Невже у всіх таврюх ГАЛІМІ тормоза, які є неефективні?
Та ефективні щей як, головне не ставити ширшу резину, і взагалі гальмувати на рідній росаві небезпечно
да і за накладками треба слідкувати
іх частенько відриває і вони або клинят, або пищат як у мене було а гальмують хто як хоче
]новые машины в основном все в "касках"
Так и есть, потому как почти все в кредитах
тиресно где такое пивко купить можна
Такое пиво только в Тернополе, оно выпускается минимальными партиями.
monte може амік потік? так буває
Амик???? - амортизатор, к чему это, к лампочке чек??? :shock:
его небыло нужно регить в ГАИ
Не факт - кто и откуда знает был он или нет?..
Сейчас этот форум просматривают: Googlebot, DMusic, fsv, Сергей2м, [SERЁGA]
[SERЁGA]
29.07.2010, 21:55
ишо? 0_о
а чё 0_о а не О_о или 0_0
ПАРТИЗАН
29.07.2010, 22:00
хохлы. не знаю куда втулиться . а шо глаз поставить и в глаза друг другу.. общаться интересней когда видишь другана. я брал глаз за 100гр. и скайп. делов то на копейку,
[SERЁGA]
29.07.2010, 22:02
Сергей2м
жалко что таврооргия не поддерживает такую технологию :-D
Сергей2м
Ну, это надо убрать как минимум 1/3 комнаты). И главное отличие форума от чата или живого общение - сдесь обсуждают одну тему несколько человек, и даже через год можна почерпнуть важную для себя информацию...
ПАРТИЗАН
29.07.2010, 22:07
та я не против кнопки нажимать . согласен все должно быть открыто. но если конфидециально. вопрос пользуетесь ли скайпом.
ПАРТИЗАН
29.07.2010, 22:10
то шо на завтра в 19.00 уточните.
вопрос пользуетесь ли скайпом.
Нет. Пока скайпом не пользуюсь. Хватает мобыльных и ай-си-кю. А если лично - под сообщением есть кнопочка ЛС - личное сообщение.. Кстати.. свои проверьте (вверху страницы) - может кто-то что-то написАл. (или по ссылке http://tavria.org.ua/forum/privmsg.php?folder=inbox)
19.00 уточните.
Уточняю. Завтра буду.
ПАРТИЗАН
29.07.2010, 22:13
спасибо я еще баранюра в этом.
ПАРТИЗАН
29.07.2010, 22:15
где быть конкрено.
Сергей2м
я думаю тавроводов будет заметно. Серёга подъедет. я думаю возле входа. Если что мой телефон есть под кнопочкой www внизу сообщения.
Sanek 1.2i
Подтягивайся. Будем ждать
ПАРТИЗАН
29.07.2010, 22:20
пробачаюсь. то возле петрополя.
ПАРТИЗАН
29.07.2010, 22:25
чуваки як буду ехать не лякайтесь. с уважением серега 2м.
В кожній машині є номер починається так 1102..... або так 110307....
і там зашито рік випуску модифікація, двигун , ітд.
так от до якогось там 98 чи шо підсилювач гальм не ставили
ПАРТИЗАН
29.07.2010, 22:43
точно так.
[SERЁGA]
30.07.2010, 12:14
У Звира отказал психоблок :shock: :shock: :shock: --- почистил все посты --- развод и девичья фамилия!
С моим психоблоком все харашо просто Находиться среди людей которые тебя щитают нае*щиком и разводилой не приятно!!
Многие из вас зарабатывают на хлеб купле - продажей Никого не обозвал лохотронщиком, а ведь вы берете за дешевле и продаете за дороже как вам не стыдно Нае*ывать!!
И да возьмите себе за привычьку говорить о человеке в его присутствии ато как-то не красиво получаеться!!
[SERЁGA]
30.07.2010, 17:56
С моим психоблоком все харашо просто Находиться среди людей которые тебя щитают нае*щиком и разводилой не приятно!!
Многие из вас зарабатывают на хлеб купле - продажей Никого не обозвал лохотронщиком, а ведь вы берете за дешевле и продаете за дороже как вам не стыдно Нае*ывать!!
И да возьмите себе за привычьку говорить о человеке в его присутствии ато как-то не красиво получаеться!!
ну лично я не продаю ничего, и никто вас лохотронщиком не называл, я писал что среди нас не нужно лохов искать, и все.
Ну поиском лохов занимаються лохотронщики..
tovaroved
01.08.2010, 16:57
где драмо ? что я пропустил ?
ПАРТИЗАН
01.08.2010, 18:20
сегодня гайцы меня разглядовали. ниче пожелали доброй дороги. на ворошилова у базара специально гнали свою 8 за меню. смехота.
Alexxx_1982
01.08.2010, 21:29
monte Да діск шкода, став схожий на...??
Пиво класне!! Вінниця знову прогавила.... пиво
ПАРТИЗАН
01.08.2010, 22:30
fsv, [SERЁGA] как можно сделать длугую кликуху на сайте. 2 сереги много. согласен на дед. партизан . може шо еще придумаете ну конечно по фейсу. не обижусь. привет. жду.
[mod:e58f1072ab="[SERЁGA]"]Ну что, Партизан нормально?, или же лучше "ДЕД"???[/mod:e58f1072ab]
Alexxx_1982
01.08.2010, 22:46
Краще ДЄД!! Так би мовити прєдводітєль рода.
Alexxx_1982
01.08.2010, 23:06
Сьогодні на виїзді із Погребища(біля колишнього посту даї) спостерігав картину: Два гайця- одно...я. Зупинилися на автобусній зупинці біля АЗС, і давай всіх хто їм не сподобався зупиняти і вчити уму-розуму за гроші!! виписсані у виді протоколів! Порушення Гайцями на лице, і тут вже не скажеш шо діяли під впливом форс-мажору чи не переборних факторів, чи це було необхідно для того щоб зберегти чи врятувати комусь життя. Друге порушення: автомобілі які вони зупиняли зупинялися праворуч біля них, тим самим Частково закриваючи смугу руху, смуги розділені між собою суцільною лінією, тобто Ширина проїзду становила менше 2.5, що є порушенням ПДР, і порушували їх самі стражі порядку і примушували порушувати їх самими водіями. Бо ті виконуючи вимогу інспекторів зупинялися. Питання: Як можуть бути законними вимоги гайців, які самі порушили закон переж цим, і хто таким ід...м буде штрафи виписувати.....
[SERЁGA]
01.08.2010, 23:45
Alexxx_1982
Все дайцы:
http://caricatura.ru/parad/morozov/pic/293.gif
ПАРТИЗАН
я и "Сергей2М" мог нормально прочитать :D , ну а то что дед-партизан то и так понятно :wink:
Alexxx_1982
02.08.2010, 12:15
Червоним нормально, просто фото неякісне
Фсьо, я їду НА МОРЕ!
Фсім пока!
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Погано стрілка підсвічується
[SERЁGA]
02.08.2010, 16:51
SLIVKA
Ні гвоздя, ні жезла!
Alexxx_1982
02.08.2010, 22:21
SLIVKA Із рідною підсвіткою вона гірше підсвічується. А втім карти в руки спробуй зробити щоб краще світилося. Критикувати (п..ти) легко, це ж не мішки тягати!!
Скільки я вже із нею проїздив вночі нормально видно, просто якість фоток не дуже.
Alexxx_1982
02.08.2010, 22:26
SLIVKA Попутного вітру!!! Щасливо!!
[SERЁGA]
03.08.2010, 00:49
Alexxx_1982
то фсьо х_ня, вживу глянем, от там зацінемо!!! :-)
[SERЁGA]
03.08.2010, 09:25
народ!!!, у кого есть електролобзик на пару дней!!! :prayer:
с меня :drinkers: :partyman: :drinkers:
[SERЁGA]
не прикупил себе исчо... 200 грн на базе
[SERЁGA]
03.08.2010, 09:55
не прикупил себе исчо... 200 грн на базе
фуууууу......який несмак, я собі бошика приглядель, за 700грн в метро!
а денег неть, а резать нада :smt091
]який несмак, я собі бошика приглядель
Тогда пилите вручную... бесплатно... :-D
[SERЁGA]
03.08.2010, 10:08
fsv
дабрадеятель, блин :-D
[SERЁGA]
мож електропила подойдёть? :shock:
[SERЁGA]
03.08.2010, 10:11
fsv
тоже нада, но не сей час.
[SERЁGA]
:-D Потом будет лобзик, а пилы неа :-D
[SERЁGA]
03.08.2010, 10:25
а какая у тебя? типа цыркулярка? или типа бензопилы тока от електрики???
]Alexxx_1982
то фсьо х_ня, вживу глянем, от там зацінемо!!! :-)
В живу дуже афі..но смотріцо, буду теж переробляти собі, якраз під колір машинки. :D
]народ!!!, у кого есть електролобзик на пару дней!!! :prayer:
с меня :drinkers: :partyman: :drinkers:
Приезжай в Гайсин, одолжу :D Так как в столицу пока не собираюсь. :wink:
[SERЁGA]
03.08.2010, 12:13
monte
а у тебя какой?
Alexxx_1982
03.08.2010, 14:17
[SERЁGA] Шо за шпаківня на першій фотці?? :-D :-D (шютка).
Так ти уж знайди час і вже дороби все до діла!
Alexxx_1982
03.08.2010, 14:50
да... швидко рванув
А-га пилюка ще й досі стоїть на центральній дорозі через наше місто. :) :) :)
Alexxx_1982
03.08.2010, 15:34
привет. продаются ли кнопки с подсветкой. и как снять приборный ничего не сломав.ночью не ездил но днем светит как сволочь. аж стыдно. видел на забугорных днем огонь. может диоды поставить вместо лампочек.и какие.
1.Кнопки із підсвіткою продаються, їх просо потрібно при купівлі посити продавця перевірити чи працює підсвітка. Другий момент в тому що підсвітка може бути діодна і лампочкою. Так ось із кнопкою із лаповою підсвіткою можна погратися і зробити це душе швидко і легко (я на батьковій машинці як міняв світлофільтр у кнопках так у мене на це пішло десь хвилин 40-45 вкючаючи обточку нових світлофільтрів, іх встановлення, фіксацію і встановлення верхньої частини кнопки на місце), не знімаючи навідь кнопки, а просто знявши сам вершок кнопки із символом і зеленим (жовтим) світлофільтром. Із діодною більше геморою, там стоїть дуже малий діод який світить дуже яскраво зеленим кольором, тому перестановка червоного чи синього світлофільтра не рятує (перевірено на власному втомобілі), вилікувалося постановкою нової кнопки із ламповою підсвіткою (старий завоз у автомагазині). По-третє якби я знайшов ці діоди які поставив у приборку раніше то навідь не заморачувався із світлофільтрами, а просто викинув би рідні і поставив замість лампочок червоні світлодіоди (лампочки що в підсітці кнопок, що у підсвітці приборки ОДИНАКОВІ).
2. Я так зрозумів мова йде про риборку СТНАНДАРТ?! Так там дійсно підсвітка погана, Я зараз планую замінити підсвітку на діодну на батьковій Таврії. В нього також стандарт і краї(кутки) приборки не досвічуються. Виліковується це встановленням діодів і підрізанням перегородок над лампочками що в приборці , які там ХЗ для чого стоять і прикривають лампи.
Ось також ссилочка для роздумів:
http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?id=739
3. Намагатися зробити так як на забугорних не варто (можна лишнього наломати чи шось вгробити), краще виправити те що є, так як підсвітка також розраховувалася при проектуванні (видно студентами -заочниками :-D ), На іномарках використовується шось схоже до оптоволоконної оптики, або підсвітка робиться по двох схемах: при включенні запалення загоряються тільки стрілки, а при включенні габаритів підсвітка шкал приладів.
[SERЁGA]
03.08.2010, 16:57
[SERЁGA]Так ти уж знайди час і вже дороби все до діла!
лобздинь, тьфу бля, лобзіка нема :(
ПАРТИЗАН
03.08.2010, 17:32
добре. подумаю . а як всетаки витягнуты прибор.
Alexxx_1982 а шо це в тебе за висячка в аватарі :-D
пилюка і ще буде стояти днів 10, так що Сливка правильно поїхав на море.
Alexxx_1982
03.08.2010, 22:19
No smoking У мене не висячка на аватарі, а поламана "чарівна паличка" дайців, так би мовити нех...й трогати тавроводів, а ось в тебе повний висяк на аватарі на всі 100%, через те й но смокінг?? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Як там просувається твоя справа із дайцями???
Alexxx_1982
03.08.2010, 22:28
ПАРТИЗАН Я в себе на люксі для того щоб вийняти приборку відкручував шурупи (2шт -на люксі,), їх видно сидячи за кермом. Одне знаю точно потрібно також згадавши кама-сутру залізти під панель і відєднати ел.розєм від приборки, і відкрутити привід спідометра від приборки. Але саме перше я вимикав масу, від гріха подалі, все таки робота із ел проводкою виконується. І після того як все відєднано і відкручено злегка знизу (з-під панелі) посунув її на себе і приборка легко вийшла. Я планую на вихідних, якщо все нормально, зайнятися стандарт приборкою, ось коли зроблю тоді точно на 100% скажу як вона на стандарті виймається і шо потрібно щоб краще світилося і освітлювалося.
[SERЁGA]
05.08.2010, 12:32
Кароче, кто там хотел кльюбную наклейку?
в эту пятницу приезжайте\приходите за "Книжку" в 19:00!!!
(наклейка не бесплатная) --- поклейка на машину - бесплатная!!!
[SERЁGA]
Если не сделаю машинку буду пешком....
[SERЁGA]
05.08.2010, 21:56
ей Димюзик, айда сюда, тут не зобанят! :-D
[SERЁGA]
патсаны,шо тут можна флудить?
[SERЁGA]
05.08.2010, 22:00
то шо во всех тех темах, но с одним отличием, тут ничего никогда не удаляетьсо
п.с. вот и до меня дождь дошел :smt026
[SERЁGA]
05.08.2010, 22:02
DMusic
Б_ять, ты что на_й не знал?
[SERЁGA]
естественна не знал. думал создать тему матюкалка! :-D
[SERЁGA]
05.08.2010, 22:07
DMusic
есть, или был такой раздел "Беспредел" --- там можно было и админов на йух посылать!!!
[SERЁGA]
А обычных пользователей?
[SERЁGA]
05.08.2010, 22:11
fsv
и обычных тоже, туда же!
патсаны,тока тиха,я нафлудил,тока тиха,в разделе,тока тиха,про котоклизмусов....тока тиха.....
[SERЁGA]
05.08.2010, 22:13
DMusic
щя кото ктото сделает кое комуто, клизму мля :smt076
:-D :-D :-D
Котоклизма. Первый раз слышу.
[SERЁGA]
05.08.2010, 22:19
Котоклизма (http://kotoklizm.livejournal.com/)
[SERЁGA]
05.08.2010, 22:20
http://vet.sumy.ua/uploads/posts/2009-07/1247464501_kotoklizma.jpg
http://zhuchkovs.com/images/cat-a-clysm.png
[SERЁGA]
05.08.2010, 22:26
шота дождь не внушительный был :(
хотелось по мощнее!
:smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040
[SERЁGA]
05.08.2010, 22:30
слышал что еще 10 дней такая жара будет,
в ближайшие 3-4 дня --- повышение температуры до 2-х градусов в день :shock:
блин хоть бери и вешайся :?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot