Просмотр полной версии : Курилка-флудилка
Страницы :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
Зробив ! Тепер сухенько, правда незнаю чи надовго.:D В тебе який бензонасос ?
Плунжерний, сьогодні бовти на герметик посадив, бо небуло гроверів під руками. А ти чим поборов?
Колян1981
28.05.2012, 22:36
Плунжерний, сьогодні бовти на герметик посадив, бо небуло гроверів під руками. А ти чим поборов?
Помiняв прокладку + посадив на герметик.
Плунжерний -хто виробник ? В мене стояв Чехословатський-гувно,до нього даже ремкомлекту нiде нема. Так я перепросив свiй старий теж плунжерний PEKAR.
Помiняв прокладку + посадив на герметик.
Плунжерний -хто виробник ? В мене стояв Чехословатський-гувно,до нього даже ремкомлекту нiде нема. Так я перепросив свiй старий теж плунжерний PEKAR.
Словакія написано. Гувно чи не гувно, якого дідька, я на бензусі тільки до заправок їзджу, мені по великому рахунку, аби підкачувало. Но я скажу так, навіть при такому розкладі він швидше закачує бензус в карб ніж старий, старим два рази крутив по 10 сек, цей закачує з першого.
Не знаю як це стосується наших тусовок, але що тут дивного. Лохи рано чи пізно закінчуються.
Ніколи в житті!!! Це як аксіома =)
2 Zozo: Факти в студію, те що пи**** то ЗМІ то все макарони на вухах, все життя тринділи і триндять дальше, яку їм кісточку кинули те й обсмоктують.
Ніколи в житті!!! Це як аксіома =)
2 Zozo: Факти в студію, те що пи**** то ЗМІ то все макарони на вухах, все життя тринділи і триндять дальше, яку їм кісточку кинули те й обсмоктують.
це ти про шо зараз?
Про шо не про шо, але то повинно було колись закінчитись. Хто був першим, підняв бабла. Хто останнім - попав на бабло. Все логічно для піраміди.
Колян1981
30.05.2012, 23:28
Знайомий з роботи тижнiв 2 назад вложив в цю пiрамiду 3 штуки....;-)
2 Zozo про ммм.
Все колись закінчується крім лохів, я вложив і підняв. І поки що немає чого стверджувати что вона закрилась, я ЗМІ не вірю.
В мене є тисячник знайомий. МММ накрилось шановні громадяни! Хто там шо вклав, забудьте.
Я вклав і забрав своє і зверху :mafia: так що за те що там залишилось я не переживаю
Колян1981
31.05.2012, 22:44
Я вклав і забрав своє і зверху :mafia: так що за те що там залишилось я не переживаю
:D
Режим "СПОКОЙСТВИЕ" и МММ-2012
Уважаемые участники!
К сожалению, приходится констатировать, что в Системе всё же началась паника. Последней каплей явилось позавчерашние радостные вопли всех практически СМИ про новое уголовное дело по мошенничеству. Якобы уже возбуждённое. (Враньё, на самом-то деле. Как обычно. Но тут уж!.. Участников тоже можно понять. Нервы-то не стальные! Чтобы такой поток лжи и клеветы ежедневной выдерживать. Да сами почитайте. (https://www.google.ru/search?aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=%D0%BC%D0%B0%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8#q=%D0 %BC%D0%B0%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8&hl=ru&newwindow=1&tbm=nws&prmd=imvnsul&source=lnt&tbs=sbd:1&sa=X&ei=aZd0T5qBNsHk4QSJxJW4Dg&ved=0CBUQpwUoAQ&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=8a6e3d75cf58551f&biw=1600&bih=785) Ни один банк, ни один финансовый институт и сотой доли такого не выдержал бы. Да какой там сотой!.. Ладно, впрочем. Чего теперь. Что есть, то есть. Паника. Увы. Никуда не денешься.)
Поэтому.
1. Вводится режим СПОКОЙСТВИЕ. На две недели. До 15 июня. (См. «Правила» п.18 (http://sergey-mavrodi.com/pravila/))
2. Поскольку паника очень масштабная и за эти две недели решительный перелом вряд ли произойдёт (спасибо СМИ, постарались на славу!), то после отмены режима СПОКОЙСТВИЯ будут введены ограничения на выплаты. Причём достаточно жёсткие, предупреждаю сразу. (Иначе просто сразу всё сметут. И всё равно денег на всех не хватит. Пирамида! Если все бросаются снимать, денег на всех хватить не может в принципе. Собственно, и в любом банке ведь то же самое.)
Но это всё просто завинчивания гаек и затыканье дыр, образно говоря. А что конструктивное? Проблема-то главная не в том, чтобы отток замедлить (этого-то как раз путём тех же ограничений добиться не сложно), а в том, чтобы приток опять вернуть. Сейчас ведь он нулевой практически. А все эти «жёсткие», драконовские меры популярности Системе, разумеется, не прибавят.
А потому! Учитывая всё вышесказанное. (Вот и конструктивное. :-)) С этого момента создаётся новая пирамида, МММ-2012. Старая не закрывается, т.е. обе пирамиды, старая и новая, МММ-2011 и МММ-2012, будут функционировать отныне параллельно.
«Правила» и условия в МММ-2012 будут те же самые, что успешно действовали в МММ-2011 на протяжении целых полутора лет, до всех этих последних катаклизмов и перипетий: вклады и депозиты, обычные и сверхдоходные. (А зачем велосипед изобретать? От добра добра не ищут. :-)) Единственное отличие, не будет льготников (а значит, всех этих бесконечных схем и махинаций с бонусами). У всех будет 30%. Соответственно, депозиты: обычные – трёхмесячные 40%, полугодовые 50% и годовые 60%; сверхдоходные – трёхмесячные 55%, полугодовые 65% и годовые 75%. Реферал-бонусы – 20%. Двухуровневые.
В чём смысл? Зачем параллельная пирамида? Совершенно ясно, что нынешние проблемы новой пирамиды не касаются. Она начинается с нуля. Старая успешно просуществовала полтора года без всяких потрясений, будучи в гораздо более худших условиях. Не было никаких средств, не было опыта, не было вообще ничего! И тем не менее, результат налицо. Более чем впечатляющий. Свыше 35 млн участников по всему миру всего за полтора года работы. (Да меньше! Чем за полтора.) Сейчас всё уже отлажено, есть опыт, есть костяк преданных и добросовестных руководителей, все проблемы ясны. Схема отточена и вообще уже доведена до совершенства! Так что… Сами понимаете. Налетай, торопись! Всем Всё Платится! Рестарт. Перезагрузка. :-))
Будет ли помогать новая пирамида старой? Естественно. (Для этого-то , собственно, она и создаётся. Чтобы старую вытащить.) Но лишь в рамках тех затрат, которые имели место быть и в старой пирамиде. И которых в новой не будет. Прежде всего это касается рекламы. Масштабных рекламных кампаний в новой пирамиде проводиться не будет, поскольку про нас и так сейчас уже все на свете знают. В результате всех этих истерик в СМИ беспрерывных и нескончаемых (нет худа без добра :-)). Соответственно, эти деньги можно абсолютно безболезненно направить на выплаты в МММ-2011. Плюс злоупотреблений и воровства руководителей не будет практически (по крайней мере, в прежних масштабах – руководители будут в МММ-2012 подбираться очень строго и тщательно). Плюс ещё там имелись кое-какие статьи и статейки… Расходиков. Сейчас уже ненужные. Короче, помогать будет, но – не в ущерб. Гирь никаких неподъёмных мы на новую пирамиду вешать не собираемся, конечно же. Боже упаси! Лишь в рамках разумного. И о-очень , очень осторожно!
Что я ожидаю? Мои прогнозы? Новая разгонится – начнёт оживать и старая. (Система-то одна. Как ни крути.) За счёт чего? Если в новой участвовать выгоднее и спокойнее? А мы проценты поднимем в старой. До 40%. (В новой по вкладам всё же 30% только.) Плюс месячную заморозку реферал-бонусов отменим. В новой она есть. А здесь сразу можно теперь их получать. Т.е. у старой есть свои плюсы перед новой. Сейчас, первое время, они, конечно, работать не будут (все в новую кинутся :-)), но постепенно… исподволь… Потихоньку-полегоньку… Выяснится вдруг, что «пациент скорее жив, чем мёртв». :-))
Короче. Не переживайте и не нервничайте, всё мы разрулим, и всё вы получите. (Это не обещание!!! Просто мне так кажется. :-)) Я ещё больше, чем вы заинтересован, чтобы всё было нормально. Сами понимаете. :-)) План совершенно ясен и понятен. И заведомо реализуем. Так что!.. Всё будет хорошо. Вот увидите. Мы Можем Многое! :-))
P.S. Список руководителей МММ-2012, к которым можно обращаться по вопросам регистрации, в самое ближайшее время будет вывешен на сайте.
P.P.S. Видео не могу выложить, не грузится почему-то. Ну, попозже тогда. :-))
P.P.P.S. Обращаю внимание. Это не мы! :-)) http://m-m-m2012.com/index.html
ХОРОШИЕ НОВОСТИ! (Впрочем, у нас теперь все новости будут только хорошие. :-))
Во-первых, реферал-бонусы в МММ-2012 не будут на месяц замораживаться. Можете хоть сразу снимать.
А во-вторых, некоторые руководители (особо сознательные :-)) предложили такой вариант. Если участник МММ-2011 вступает в МММ-2012 (с живыми деньгами, естественно), то они готовы платить ему дополнительные 20% из своих бонусов: реферальных и управленческих. (Т.е. не 30% у вас будет при обычном вкладе, а 50%, и т.д.) До тех пор, пока старый вклад участнику не будет полностью компенсирован по формуле: "номинал плюс 10% от номинала минус прежние выигрыши". При этом остальные МАВРО МММ-2011 (за вычетом этой суммы) у участника, естественно, сохраняются и оплачиваются в дальнейшем в обычном порядке.
Всі бігом вкладати гроші в новий лохотрон. А то старим грошей нема.
Вот вы, к примеру, такой умный и продвинутый, понимаете, что «МММ» − это афера, пирамида. А ваш сосед, дурак и пьяница, вложил сдуру туда все свои деньги и через полгода уже купил себе машину, жене сапоги и т.д. Ну, и что? Сидите и дальше со своим умом и радуйтесь, что вы такой умный. Если только вас ваша дражайшая половина поедом не съест. Словом, дальнейшие ваши действия очевидны. Вопрос времени. Всего лишь. Вот что такое «МММ». Абсолютное оружие! Противиться невозможно!
Народ, в нас хтось клеїть вінілову плівку?
Rusik 0160
03.06.2012, 09:57
Народ, в нас хтось клеїть вінілову плівку?Можна связаться с вовкой,он когдато работал в фирме по установке внешней рекламы.Там работают с винилом.
Можна связаться с вовкой,он когдато работал в фирме по установке внешней рекламы.Там работают с винилом.
А є якісь контакти???
Колян1981
03.06.2012, 22:35
А є якісь контакти???
0679504985
Колян1981 як там твої лампочки в ночі ? Є різниця зі звичайними
andreyka05
06.06.2012, 09:33
ти купив вже машину?
Колян1981
06.06.2012, 22:16
З звичайними навiть нема як зрiвнювати ! Супер !!:)
Колян1981
06.06.2012, 23:44
Ти вже вернувся з села ?
Ти вже вернувся з села ?
да
ти купив вже машину?
ні, ше в пошуках
martin_86
08.06.2012, 16:50
Всім щасливо!!!!
Я поїхав на відпочинок!!!:yahoo::yahoo::yahoo:
Буду в наступну п'ятницю, але не знаю чи доберусь до зустрічі бо з поїзда сідаю в машину і їду в Ізяслав у справах.
До зустрічі!!!:beer::beer::beer:
Я зараз в Москві. Теж на зустріч планую приїхати. Але не знаю чи буду живий після 1300 км за кермом. Як сюди приїхав цілий день відлежувався.
Колян1981
08.06.2012, 18:38
Всім щасливо!!!!
Я поїхав на відпочинок!!!:yahoo::yahoo::yahoo:
Буду в наступну п'ятницю, але не знаю чи доберусь до зустрічі бо з поїзда сідаю в машину і їду в Ізяслав у справах.
До зустрічі!!!:beer::beer::beer:
Куди на вiдпочинок ?
martin_86
08.06.2012, 18:44
Куди на вiдпочинок ?
Затока, 50 км. південніше Одеси.
Там відносно спокійно, п'ять хвилин до моря або п'ять хвилин до лиману.
martin_86
08.06.2012, 18:46
Я зараз в Москві. Теж на зустріч планую приїхати. Але не знаю чи буду живий після 1300 км за кермом. Як сюди приїхав цілий день відлежувався.
Легкої дороги додому.:)
Колян1981
08.06.2012, 18:59
Затока, 50 км. південніше Одеси.
Там відносно спокійно, п'ять хвилин до моря або п'ять хвилин до лиману.
Щасливо !!!! Добре вiдпочити !!!!
martin_86
08.06.2012, 19:03
Щасливо !!!! Добре вiдпочити !!!!
Дякую. Постараюсь:D;-)
Легкої дороги додому.:)
Дякую. Ну легкою не буде точно. Цініть наших дайчиків і наші дороги. В Росії все набагато гірше.
Вітаю з Днюхой andreyka05 Самого найліпшого тобі, і розходу тобі 6/100 :cool:
Андрюха, с Днём Рождения!
andreyka05
09.06.2012, 21:56
Спасибо ребята
Куме, я вас вітаааю! Ви стали на рік ближче до трумбла)))
Приєднуюсь до привітань. Всього тобі найкращого !!!
ВІТАЮ . ВСЬОГО НАЙКРАЩОГО!!!:yahoo:
Колян1981
10.06.2012, 22:25
Також приеднуюсь до привiтань ! Всього найкращого !!!
Краще пізно чим ніколи.Також приєднуюсь до привітань!!!!!!!!!!!Поки був на лікарняному стільки нафлудили задовбався читати,підлікувався можна і попрацювати та повернутись в ряди тавроводів!!!!!!
Колян1981
11.06.2012, 22:22
Краще пізно чим ніколи.Також приєднуюсь до привітань!!!!!!!!!!!Поки був на лікарняному стільки нафлудили задовбався читати,підлікувався можна і попрацювати та повернутись в ряди тавроводів!!!!!!
З виздоровленням !!!!:)
З виздоровленням !!!!:)
Дякую!!!!!!!Краще взагалі не хворіти)))))
Vale_RUA
13.06.2012, 12:30
Слыхали? (http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=54294):(
Vale_RUA
14.06.2012, 23:47
Ау. Народ! Ви де всі?
Здесь.
Питання в нагрузку, якщо машину веде в право, і туго кермо крутиться то балансування треба робити, чи на розвал пертись?
колеса для початку накачати.
колеса для початку накачати.
2 атм
При чому в ліве колесо ніколи не пробивалось і не спускало.
поміняй колеса місцями, потом можна глянути на супорта. може підтормажуе трошки
поміняй колеса місцями, потом можна глянути на супорта. може підтормажуе трошки
Колеса тільки на тижні перевіряли, крутяться нормально.
Нарешті добрався додому. А шо є в нас в Хмельницькому де Євро подивитись? Шось типа фан зони чи екрани якісь?
Колян1981
17.06.2012, 23:13
В дома з пивом з улюбленим екраном !:D
PS:З поверненням на родiну .:D
Киньте будь ласка мобiльний КАРАБАС-а, якщо не важко.
В дома з пивом з улюбленим екраном !:D
PS:З поверненням на родiну .:D
Дякую. Та ну. Так не цікаво.
Колян1981
18.06.2012, 00:04
Дякую. Та ну. Так не цікаво.
Зато дешево i сердито..:D
Ну в великих містах в фан зонах теж безкоштовно.
Ну в великих містах в фан зонах теж безкоштовно.
зато там пиво дороге
Нарешті добрався додому. А шо є в нас в Хмельницькому де Євро подивитись? Шось типа фан зони чи екрани якісь?
Промонітор колишній каток, там здається щось було.
Промонітор колишній каток, там здається щось було.
Був там вчора. То скоріше пивнуха під відкритим небом, ніж фан зона. І замість екрану нормального пару телевізорів. Якщо сісти подалі, то й не побачиш нічого.
Літом всі відпочивають від роботи, а в нас всі від форума.
Літом всі відпочивають від роботи, а в нас всі від форума.
Що відпочивають то відпочивають,якщо ніхто нічого не пише про авто новини то давай про футбол пофлудим((((((((
Я "фу"тбол не дивився і радий за себе =)
Я "фу"тбол не дивився і радий за себе =)
Правильно зробив!!!!!!! Ти зберіг свої нервові клітини на місяць вперед)))))))
Та я спинним мозком чуяв що діло **** Дійсно нафіга трати час і нерви =)
martin_86
20.06.2012, 10:22
cerf ,kznm qj,fybq fh,snh d chfre qjuj nht,f ],fnb :mad::mad::mad::mad:
Йому на пенсію давно пора по причині "Куряча сліпота"
cerf ,kznm qj,fybq fh,snh d chfre qjuj nht,f ],fnb :mad::mad::mad::mad:
Йому на пенсію давно пора по причині "Куряча сліпота"
Добре що в інеті є чим такий складний текст переводити =)))
Добре що в інеті є чим такий складний текст переводити =)))
І чим ти його перевів цей текст?
І чим ти його перевів цей текст?
http://klava.biz/index.php ;-)
http://klava.biz/index.php ;-)
Дякую!!!!НУ Я з цим перекладом згоден на всі 200!!!!
А що про футбол флудити. Пятов переляканий і руки в нього не з того місця ростуть, що він м'яч зловити не може. І суддя м'яко кажучи людина нетрадиційної орієнтації, п...с корочше кажучи. А так зіграли ніби непогано.
Та я спинним мозком чуяв що діло **** Дійсно нафіга трати час і нерви =)
Ага. Розкажеш. Теж світла не було, як в половини району )))
А що про футбол флудити. Пятов переляканий і руки в нього не з того місця ростуть, що він м'яч зловити не може. І суддя м'яко кажучи людина нетрадиційної орієнтації, п...с корочше кажучи. А так зіграли ніби непогано.
Пятов що зміг в цій ситуації то зробив,якби в одного захисника мяч не пролетів між ноги,а другий не всунув своє копито то б спокійно голкіпер його забрав і Руні би пригав взаді як козлик по горах))))))))А судійство то взагалі піпец УЄФА взагалі повине відсторони цього підкидиша десь на магадаскар хай там судить якихось обізян=)))))))
martin_86
20.06.2012, 13:30
Пятов що зміг в цій ситуації то зробив,якби в одного захисника мяч не пролетів між ноги,а другий не всунув своє копито то б спокійно голкіпер його забрав і Руні би пригав взаді як козлик по горах))))))))А судійство то взагалі піпец УЄФА взагалі повине відсторони цього підкидиша десь на магадаскар хай там судить якихось обізян=)))))))
100%:D:yes:
100%:D:yes:
Ну як відпочив?Вже до праці взявся чи так ше шаришся)))))
Всеодно, подивившись всі ігри можу сказати, що Пятов один з найгірших воротарів на Євро. Аж занадто він не впевнений. Таке відчуття, що йому років 17.
Всеодно, подивившись всі ігри можу сказати, що Пятов один з найгірших воротарів на Євро. Аж занадто він не впевнений. Таке відчуття, що йому років 17.
Це в нього вперше матчі такого рівня соромиться трошки=)))))
ДОПОМОЖІТЬ!!!!!!!!!!!В кого можна взяти в користування на 4 дня багажник на кришу Славута?!!!!!!!!!
andreyka05
21.06.2012, 09:41
Тавровода миколи у Влада Ямы если кратко.
martin_86
21.06.2012, 10:20
Ну як відпочив?Вже до праці взявся чи так ше шаришся)))))
Я приїхав в ту п'ятницю і з суботи вже на роботі.
Тавровода миколи у Влада Ямы если кратко.
Дякую!!!!!Домовився!!!!!!
Це в нього вперше матчі такого рівня соромиться трошки=)))))
Та ну. Він вже за Шахту і в ЛЧ і в ЛЄ купу матчів відіграв.
Та ну. Він вже за Шахту і в ЛЧ і в ЛЄ купу матчів відіграв.
НУ!!!!!Це ж не рівень ЄВРО2012))))В матчі з Англією якби не він то там всі 4 мячі залетіли як треба(((((
НУ!!!!!Це ж не рівень ЄВРО2012))))В матчі з Англією якби не він то там всі 4 мячі залетіли як треба(((((
Враховуючи що крім голу в них ще було аж цілих 2 удари по воротам то наврядчи 4 залетіло би. Хіба Пятов би сам собі їх в ворота приніс.
вчора поміняв всі подушки кріплення двигуна, капец, машина почала їхати :yahoo:
вчора поміняв всі подушки кріплення двигуна, капец, машина почала їхати :yahoo:
краще ти би написав - "вчора помыняв машину. машина почала ъхзати!"
)))
Судячи з того, як народ на зустрічі ходить, таке відчуття, що вже майже всі машину поміняли.
ну чекай, коли раніше мотор взагалі болтався, розганяєшся до 80, то так вібрірує шо здається будеш взлітате і мотор має випасти, то зараз 100 їдеш і якесь таке відчуття, шо все купи тримається, небоїшся газувати. Я з цим порівнюю, а не так як ти кардинально. Сядь в якогось крутого мерседеса, то потім на таврію будеш дивитись як на допотопний довоєнний трактор
andreyka05
22.06.2012, 16:17
Куплю резину на запаску, або прийму в дар срочно.
ВСІМ ПРИВІТ!!! хлопці хтось з вас на ці вихідні в Вінницю не собирається??? один человечок хоче шмотки перевезти з Хм у Вн.
)))
Судячи з того, як народ на зустрічі ходить, таке відчуття, що вже майже всі машину поміняли.
Я ще не поміняв =)
Блін проїхався вчора в Летичів, думав що зварюсь, від двигла таким несе що капець.
Куплю резину на запаску, або прийму в дар срочно.
мені весною понадавали всяких старих коліс, якщо на запаску піде лисе то можу поділитись
andreyka05
23.06.2012, 10:21
Спасибо мельф. Отдает резину Русик. Русику спасибо за пиво и хорошую компанию.
Модер наш вже місяць як на форум не заходить. Покинув нас (((
прєдлагаю сжеч ланус. ну або покікати хотяби під сідушку ;-)
Треба моніторити ланос клуб, і повертати людину до реальності =))
Щось на форумі одні і тіж самі люди тосуються всі остальні напевно десь на морях відпочивають,наш модер взагалі забив на нас і форум, спригнув на лайнос і їздить собі((((
Щось на форумі одні і тіж самі люди тосуються всі остальні напевно десь на морях відпочивають,наш модер взагалі забив на нас і форум, спригнув на лайнос і їздить собі((((
+1
andreyka05
25.06.2012, 14:53
уволить модера. назначить зозулю модером.
уволить модера. назначить зозулю модером.
ДАВАЙТЕ ПРОВЕДЕМ ВИБОРИ?!!!!!!!!!!!
ДАВАЙТЕ ПРОВЕДЕМ ВИБОРИ?!!!!!!!!!!!
Ти прямо революціонер!)))
Я тосуюсь в любому випадку. І на морях і на океанах. В мене інет на телефоні майже халявний.
Ти прямо революціонер!)))
Я тосуюсь в любому випадку. І на морях і на океанах. В мене інет на телефоні майже халявний.
Буржуа у всій своїй красі =))
[QUOTE=Bester;1802849]Ти прямо революціонер!)))
А то, щось треба міняти на гілці потрібно проводити реформу бо толку не буде=))))
[QUOTE=Bester;1802849]Ти прямо революціонер!)))
А то, щось треба міняти на гілці потрібно проводити реформу бо толку не буде=))))
А де ж опозиція, а хто буде взятки давати, про кандидатів ніфіга не відомо, а може таки за Анархію?
[QUOTE=M@YOR;1802897]
А де ж опозиція, а хто буде взятки давати, про кандидатів ніфіга не відомо, а може таки за Анархію?
Ми живем в демократичній країні короче РЕВОЛЮЦІЯ РУЛИТЬ)) голосовалку я зробив тепер діло за тавроводами)))))Так як Diamonstr відвідує наш форум і виконує обовязки модератора то він даже не буде знати що його відсторонили від влади=))))Подивитись на тему календар наших зустрічів редагувався аж в березні,тобто виходить що ми з березня не зустрічались?)))
Так як Diamonstr відвідує наш форум і виконує обовязки модератора то він даже не буде знати що його відсторонили від влади=))))
Последняя активность: 22.05.2012 22:28
Щось він таки конкретненько забив на це діло.
Колян1981
25.06.2012, 23:17
)))))))) А що коли виберем нового модера , цiкавiше на форумi буде ?:)
Ну да. Така веселуха почнеться. Ого!!!))))
)))))))) А що коли виберем нового модера , цiкавiше на форумi буде ?:)
Хоть якась активність підніметься а то кроме Bestera,Pearl,Melf майже нікого немає!!!!
народ, може в когось є старі непотрібні краби
І в мене питання, в кого є бокова кришечка, пластмасова з трамблера? Бо моя зробила ноги =)
Хоть якась активність підніметься а то кроме Bestera,Pearl,Melf майже нікого немає!!!!
І на зустрічі практично ніхто не приїжджає.
І на зустрічі практично ніхто не приїжджає.
Потрібно найти дівчину тавроводку з тітьками 3-го розміру тоді з других областів на зустріч приїжати будуть=))))
Ну не бачив чи з третім, але їздять =)) Якась кофейна Славутка, і на червоній Таврії здається =)
Ну не бачив чи з третім, але їздять =)) Якась кофейна Славутка, і на червоній Таврії здається =)
Та їх вистачає в місті вчаться і руку набивають на таврії,славуті,а потім пересідають на кіа,шевроле тіпа я вже їздити вмію))))
В нас зявився новий тавровод Smol,хтось знає хто це?
І в мене питання, в кого є бокова кришечка, пластмасова з трамблера? Бо моя зробила ноги =)
Маєш наувазі заглушка що з боку?
Де це він з'явився?
Де це він з'явився?
Подивись в онлайні на гілці Хмельницького!
Бачу. Тільки щось мовчить він.
Ну да. Така нестабільність тут в нас. Позачергові вибори.
народ, може в когось є старі непотрібні краби
Можу подарити.
Колян1981
26.06.2012, 23:11
Я знаю , а писати не може бо не пропускають...
Колян1981
26.06.2012, 23:15
Потрібно найта дівчину тавроводку з тітьками 3-го розміру тоді з других областів на зустріч приїжати будуть=))))
Ну якщо не тавроводку то хоч стюардесу чи штурмана :D
Ну якщо не тавроводку
То хоча би тавропиво чи тавроконьяк )))
Я знаю , а писати не може бо не пропускають...
Це не наш новенький на зеленій Славуті?
П.С. О! Кількість сторінок стала правильною.
Колян1981
26.06.2012, 23:46
Це не наш новенький на зеленій Славуті?
П.С. О! Кількість сторінок стала правильною.
Нi на синiй , вiн ще не був на зустрiчi.
Колян1981
26.06.2012, 23:49
На зеленiй ось так зареестрований Вадя76263 (http://www.tavria.org.ua/forum/member.php?u=34741) ,теж не може нiчого написати..
Чого ніхто писати не може? В мене таких проблем не було.
Колян1981
27.06.2012, 00:02
Чого ніхто писати не може? В мене таких проблем не було.
Зато тепер якось подругому мабуть...
Ви все про тавроводку, а в Рівному вон лось по місту бігає. Нам би його на зустріч, точно всі би приїхали ))))))))))))
Колян1981
27.06.2012, 00:15
Лось чи лосиха ?:D
По новинах кажуть лось. Хоча враховуючи, що його так і не зловили, то хто його знає.
Маєш наувазі заглушка що з боку?
То вона, бо такий отвір, так і хочеть туди щось засунути =)))
То вона, бо такий отвір, так і хочеть туди щось засунути =)))
Такої заглушки в мене немає,спитаю на ринку може хто піджене)
Ну якщо не тавроводку то хоч стюардесу чи штурмана :D
"Штурмана"? Ні краще штурманку з працьовитими руцями))))
Що це з темами з 15 залишилось 7???
Але нє вже зявились)))
Вибори закінчились і вже ніхто не заходить.
Rusik 0160
27.06.2012, 21:44
Завтра еду в карпаты, хто хочет со мной, отписывайтесь или звоните. Выезжаю утром.
Колян1981
27.06.2012, 21:59
Весело тут в день було ))):), а я знову все пропустив..:)
PS: Чому вас Дiамонстр не влаштовуе ?
Завтра еду в карпаты, хто хочет со мной, отписывайтесь или звоните. Выезжаю утром.
С кем едешь? На сколько? Со мной имеется ввиду на твоей машине или как?
Rusik 0160
27.06.2012, 23:01
С кем едешь? На сколько? Со мной имеется ввиду на твоей машине или как?Еду с семьей, думал кто-то ещо на своей машинке поедет, до суботы. Выезжаю в 06-00.
Колян1981
27.06.2012, 23:07
Треба самому вже iти у вiдпустку i також вiдпочити , бо робота вже достала:wall:
Еду с семьей, думал кто-то ещо на своей машинке поедет, до суботы. Выезжаю в 06-00.
Если б раньше сказал, я бы может и поехал.
Inturist
28.06.2012, 11:41
Здоровенькі були!
Щось дуже легко здались на виборах модератора...
Буде позачергова тусня?
Здоровенькі були!
Буде позачергова тусня?
А нащо позачергову, якщо чергова вже в понеділок? Я думаю дочекаємось вже якось. Головне щоб народ прийшов.
Inturist
28.06.2012, 12:06
А нащо позачергову, якщо чергова вже в понеділок? Я думаю дочекаємось вже якось. Головне щоб народ прийшов.
Так як ми збираємось то хоч селекторну нараду проводь:)
Але без моднра вже скрутно, немає кому всяких дімонів на нашій гілці банити.
Inturist
28.06.2012, 13:15
Попереду 3 дні вихідних, може зберемось на шашлик хоч раз?
Ага, і скільки раз ми вже збирались, а толку? Я то не проти, але все буде як завжди.
Я ж вас кенгурятником на нiвi приб`ю, якщо так зберетеся на мiй приїзд, "як завжди" :D
Колян1981
28.06.2012, 22:36
Попереду 3 дні вихідних, може зберемось на шашлик хоч раз?
На суботу або недiлю я зможу , але ж знову нiхто не збереться...:(
Колян1981
28.06.2012, 22:37
Я ж вас кенгурятником на нiвi приб`ю, якщо так зберетеся на мiй приїзд, "як завжди" :D
Коли будеш в наших краях ?
Inturist
28.06.2012, 22:41
На суботу або недiлю я зможу , але ж знову нiхто не збереться...:(
Я, Бестер, ти, ще в нас живчики Мартін і Майор, Русік був не проти...
Ще може хто підтягнеться.
Колян1981
28.06.2012, 22:44
Я, Бестер, ти, ще в нас живчики Мартін і Майор, Русік був не проти...
Ще може хто підтягнеться.
Русiк в Карпатах вже ))))
Inturist
28.06.2012, 22:48
Русiк в Карпатах вже ))))
До суботи ;)
Колян1981
28.06.2012, 22:51
Ну тодi бажаючi вiдпочит на цi вихiднi нехай вiдпишуться.
Я за !
andreyka05
28.06.2012, 23:01
С днем рождения ПЕРЛ
andreyka05
28.06.2012, 23:02
Ну його знову напьемся)))
Колян1981
28.06.2012, 23:14
С днем рождения ПЕРЛ
Теж вiтаю ! Всього найкращого , нехай щастить !!
Колян1981
28.06.2012, 23:15
Ну його знову напьемся)))
Будеш чи нi ?
andreyka05
28.06.2012, 23:23
Неа. Надо маме допомогти.
Колян1981
28.06.2012, 23:37
Я так i знав;-)
Я скоріше за все зможу в суботу. В неділю в мене футбол. І передфудбольні гульки.
Inturist
29.06.2012, 10:57
Замаринував 3кг телятка і привіз з села 1,5 Samzhene.:rus:
Коли будеш в наших краях ?
приблизно 18-ого серпня
То шо там з шашликом нічого не буде?
Inturist
29.06.2012, 17:49
То шо там з шашликом нічого не буде?
Стільки бажаючих що немає куди подіти.
Стільки бажаючих що немає куди подіти.
Ну це як завжди. Так що мабуть зустрінемось вже в понеділок.
чуваке - я би тільки за - но трошки я далеко...
чуваке - я би тільки за - но трошки я далеко...
так всі би тільки за, але...
бльо
це на французській? ))))
С днем рождения ПЕРЛ
Дякую, Народ. Тільки з Дністра вчора приперся ніякий =)
ВІталік бухав був дико?
Та не бухав я дико, в самий раз, на Дністрі був, трохи пісмалився, то відновлюю свій рівень PH :-D
в смислі заліз в ванну з "тьотьою Асьою" - і відбілюєшся?)))
в смислі заліз в ванну з "тьотьою Асьою" - і відбілюєшся?)))
Та що ти такий, п"єш зі вчора чи що? =) Підгорів на сонці приймаю, спирт і медпрепарати на шкіру, руки не підіймаються, сьогодні ледве 10 км проїхав, все болить.
andreyka05
01.07.2012, 22:46
Испания вперед...
Який взагалі інтерес вболівати за них? Може тепер одна команда буде вигравати всі турніри і весь світ буде за них вболівати та й все. Нащо той футбол. Потім би в рік проведення чергового чемпіонату просто давали титул та й все. А що саме цікаве більшість людей у нас вболіває за тих, хто виграє. Виграла би Італія два останніх чемпіонати і всі були б за Італію.
Євро було непоганим, а фінал все спортив. 4:0 хіба це фінал? Ні інтриги нічого. Другий тайм можна було заснути.
Здоровенькі були!
Буде позачергова тусня?
Вітаю з реєстрацією!!!!Приїжай сьогодні на збіговисько будем вирішути за модера)))
Я також вчора з Дністра приїхав теж відновлюю рівень РН))) але відпочив як треба гітарка,баянчик,калянчик,г ріляка і дико загорілі дівчата в купальниках і без них,а сьогодні на роботі погібаю) треба відпочивати від відпочинку=)))
Rusik 0160
02.07.2012, 11:19
Так оно так всегда: понидельник-отдых от выходных, вторник-подготовка к трудовому подвигу, среда-трудовой подвиг, четверг-отдых от трудового подвига и пятница-подготовка к выходным:D
Так оно так всегда: понидельник-отдых от выходных, вторник-подготовка к трудовому подвигу, среда-трудовой подвиг, четверг-отдых от трудового подвига и пятница-подготовка к выходным:D
Замкнутий круг якийсь получається:-D
Inturist
02.07.2012, 16:27
Бывает - проснешся как птица,
Крылатой пружиной на взводе.
И хочется жить и трудиться!
Но к завтраку это проходит...
Колян1981
02.07.2012, 23:19
Дякую, Народ. Тільки з Дністра вчора приперся ніякий =)
Де саме був ? Хочу поiхати на цi вихiднi. В Рудкiвцях був багато разiв, може ще хтось знае хорошi мiсця ?
В Сокіл їздив 20 км від Кам"янця
Колян1981
02.07.2012, 23:34
Як там ?
Я теж думаю їхати в найближчій перспективі. Напиши, напиши шо там і як. Думаю багатьом буде цікаво.
Як сказати, якщо раніше приїхати не в сб чи нд, то можна гарні місця забити, ми були в лісо-полосі. Машина в тіні, палатка, стіл, є туалети, метрів 20 від Дністра, на березі пісочок. Є також будиночки, вартість не знаю, в селі то 65 грн за сутки. Є магазинчик рядом. Рибалити скільки влізе. Оплата за заїзд авто одноразова 7 грн., щоденно з чоловіка по 4 грн.
Якщо ще щось цікавить питайтесь.
Де саме був ? Хочу поiхати на цi вихiднi. В Рудкiвцях був багато разiв, може ще хтось знае хорошi мiсця ?
Я то був в Рогізні якщо від Хмельницького то 135 км, там відпочиваєм вже третій рік сосновий ліс, 20м і Дністер людей аж так то не багато, за 4 дня відпочинку заплатили 48 грн. за 9 чол.,туалети через кожних 50м.
Колян1981
03.07.2012, 16:44
Я то був в Рогізні якщо від Хмельницького то 135 км, там відпочиваєм вже третій рік сосновий ліс, 20м і Дністер людей аж так то не багато, за 4 дня відпочинку заплатили 48 грн. за 9 чол.,туалети через кожних 50м.
Це де саме ?
Це де саме ?
Стара синява
Inturist
03.07.2012, 20:34
Йолкін палкін! А де програми розвитку гиляки кандидатів на модера???
Де підкуп виборця???
Проголосую за того хто організує таврошашлик з тавроконьяком.
Продам голос! Дорого:D
продамся за пару дисків =)))
Inturist
03.07.2012, 21:49
Сонтєхнєг кинув на вентилятор :shit:, кагбе я висловився що він не правий, ви як вважаєте?
Сонтєхнєг кинув на вентилятор :shit:, кагбе я висловився що він не правий, ви як вважаєте?
Народ підтримайте: Під постом Сонтехника є знак оклику, жалуйтемь бігом
-------------
Згідно правил після зїзду форумчан і опублікування, грубе порушення
правила тут http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=54954
порушення тут http://tavria.org.ua/forum/showpost.php?p=1814191&postcount=7
------------------------
Inturist
03.07.2012, 22:07
В нас новачок, "пр-к"?:comeon:
Сонтехнег
03.07.2012, 22:16
У вас тут уютненько. Чмоке всех в этом милом чатике!
Людиною будь!
Сонтехнег
03.07.2012, 22:19
Вроде бы как так и есть. Что не так?
Ведеш себе як дитина... Правила форума читав давно мабуть? Що не можна по людськи віднестися до голосування Хмельницької гілки? Просили не смітити а робиш все як на зло.
Inturist
03.07.2012, 22:22
Я вважаю Ви вчинили як мудак. Пам"ятається Ви так не бикували не будучи модератором. Йдіть будь-ласка на хєр.
Принагідно нагадую: якщо моє повідомлення для Вас є образливим Ви маєте право поскаржитись і мене забанять.
http://s018.radikal.ru/i504/1207/1c/8cd5ee77ab39.jpg (http://www.radikal.ru)
Колян1981
03.07.2012, 22:25
Стара синява
Це прикол !!!???o_O
Колян1981
03.07.2012, 22:26
Йолкін палкін! А де програми розвитку гиляки кандидатів на модера???
Де підкуп виборця???
Проголосую за того хто організує таврошашлик з тавроконьяком.
Продам голос! Дорого:D
Я теж про це ранiш писав !!! Пiдтримую !!!!:D
Сонтехнег
03.07.2012, 22:38
Я вважаю Ви вчинили як мудак. Пам"ятається Ви так не бикували не будучи модератором. Йдіть будь-ласка на хєр.
Принагідно нагадую: якщо моє повідомлення для Вас є образливим Ви маєте право поскаржитись і мене забанять.
http://s017.radikal.ru/i400/1207/35/9a108c505f27.jpg (http://www.radikal.ru)
Подскажите ка - а в чём выражается моё быкование?
Та йолки, бо лізете зы своїм уставом в чужий монастир, Вас сюди хтось запрошував, то ідіть куди йшли раніше...
А хто писав " Мне можно писать сообщения там где мне вздумается. Удалять ничего не собираюсь" - це не бикування, просили не лізте, ні як останнійй **** всунутися треба
martin_86
03.07.2012, 22:46
В Твоїх постах в нашій Голосовалкі.:tupak:
Сонтехнег
03.07.2012, 22:51
Та йолки, бо лізете зы своїм уставом в чужий монастир, Вас сюди хтось запрошував, то ідіть куди йшли раніше...
А хто писав " Мне можно писать сообщения там где мне вздумается. Удалять ничего не собираюсь" - це не бикування, просили не лізте, ні як останнійй **** всунутися треба
В Твоїх постах в нашій Голосовалкі.:tupak:То есть посыл нафиг вас нифига не смущает - это не быкование? А написать сообщение без мата, на форуме в любой теме (она не закрытая - инфа 100%) - это быкование?
То есть посыл нафиг вас нифига не смущает - это не быкование? А написать сообщение без мата, на форуме в любой теме (она не закрытая - инфа 100%) - это быкование?
Я не модер щоб закривати, і вона відкрита бо ведуться вибори і написані правила, які склали/складають Хмельничани при сумістному голосуванні на з"їзді, а Ви виказуєте неповагу, бо маєте модераторство і ліпите де треба і не треба свої пости і МЕГА коди, щоб виділитися...
Сонтехнег
03.07.2012, 22:59
Я не модер щоб закривати, і вона відкрита бо ведуться вибори і написані правила, які склали/складають Хмельничани при сумістному голосуванні на з"їзді, а Ви виказуєте неповагу, бо маєте модераторство і ліпите де треба і не треба свої пости і МЕГА коди, щоб виділитися...Это не для того чтобы выделится, это чтобы не удалили сообщение.
Сонтехнег
03.07.2012, 23:00
Что-то КАРАБАС перестал писать. Забанили наверное?
http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=54979
так и знал, что казачок засланный http://noid.su/fu/ofcourse.gif
Это не для того чтобы выделится, это чтобы не удалили сообщение.
Поясни кому там твоє повідомлення потрібно? Якщо просили писати тільки Хмельничанам.
Evgen911
03.07.2012, 23:01
Что-то КАРАБАС перестал писать. Забанили наверное?
А его что, разбанивали?o_O
Сонтехнег
03.07.2012, 23:02
http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=54979
так и знал, что казачок засланный http://noid.su/fu/ofcourse.gif;-)
http://s018.radikal.ru/i514/1207/90/d89e0faf3ab9.jpg
Сонтехнег
03.07.2012, 23:03
Поясни кому там твоє повідомлення потрібно?Мне.
Мне.
Ти що Хмельничанин, мало своєї гілки?
martin_86
03.07.2012, 23:07
Прикрию я тему сьогодні бо бачу Сонтехнега аж розпирає від словесного поносу :shit:
Evgen911
03.07.2012, 23:13
Хм, мы более приветливы в своей гилке...
martin_86
03.07.2012, 23:14
Выбирайте модератора, и рисуйте правила, если они вам нужны, конечно. Если правил не будет - играем по общим правилам, вы в курсе в-общем.
Если захотите плюсики к постам - будут по просьбе модератора.
Мир-дружба-жувачка
Спеціально виділив червоним.
Ось ця тема http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?p=1131512#post1131512
перший пост.
Сонтехнег
03.07.2012, 23:14
Прикрию я тему сьогодні бо бачу Сонтехнега аж розпирає від словесного поносу :shit:;-)
Ти що Хмельничанин, мало своєї гілки?так вот:
нет не хмельничанин.
Своей ветки не мало.
Все могут писать во всех ветках. И вы не особенные - у вас будут писать все кому интересно. Такие дела.
Хм, мы более приветливы в своей гилке...
То що вам заважає в ній сидіти?
;-)
так вот:
нет не хмельничанин.
Своей ветки не мало.
Все могут писать во всех ветках. И вы не особенные - у вас будут писать все кому интересно. Такие дела.
Та йолки пиши хоть до усрачки, но можно на просьбу реагировать, не флудить на выборах?
Evgen911
03.07.2012, 23:16
Такие высказывания:
Все, отписываюсь от темы.
Такие высказывания:
Все, отписываюсь от темы.
Читать с начала нужно а не с конца, было бы понятно почему такие высказывания и негодования.
;-)
:yes: мы и в Крыму сидим, и во Львов в гости заходили - весело было :shit:
а что тут со страницами происходит? 114 или 110?
:yes: мы и в Крыму сидим, и во Львов в гости заходили - весело было :shit:
Да хоть с Марса я не против гостей и их постов, но в меру приличия, взаимовежлевость должна быть, а не "мне так хочеться и я тут напишу" не читая просьб в шапке
Страницы у нас не только тут глючат ;)
Сонтехнег
03.07.2012, 23:33
Страницы у нас не только тут глючат ;)заквочу
пишу с тапочка
заквочу
пишу с тапочка
Ось тобі ще одні правила гілки Регіони
http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=37
пункт 3.
Ну і яку ти повагу проявив в голосуванні Хмельничан. Ім"я тобі темний-модер по твоїх поступках???
Сонтехнег
04.07.2012, 07:39
Ось тобі ще одні правила гілки Регіони
http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=37
пункт 3.
Ну і яку ти повагу проявив в голосуванні Хмельничан. Ім"я тобі темний-модер по твоїх поступках???
В этом пункте никакой конкретики. Так что вы трактуете правила под себя.
Там не написано, что человек с не Хмельницкой пропиской не имеет право писать в Хмельницкой ветке форума.
В этом пункте никакой конкретики. Так что вы трактуете правила под себя.
Там не написано, что человек с не Хмельницкой пропиской не имеет право писать в Хмельницкой ветке форума.
Чувак я не знаю що ти куриш, але там про "пИсать чи писАть" взагалі нічого не написано, там написано про повагу до форумчан, а ти як останній му*ак робиш з себе божка форума.
Більшість постів читаєш між рядками, а я писав ссто раз в топіку йшлось про прохання писати тільки Хмельничанам, те що ти недобачаєш, або не маєш бажання бачити то хто тобі лікар.
Бачу весело в нас гілці стало!!!А Сонтехнег взагалі щось лізе в чуже корито якогось бена!!!??
бльо, жара бачу на всіх подіяла. шо за єрєсь? ІТОГО - так як ніхто нічо толком рішити не може зробити пропоную слідуючим чином - вісх кандидатів на модерку обкумекуємо і шлемо пропозиції мені в лічку. слати пропозиції можуть ВСІ БАЖАЮЧІ, іногородні в тому числі. Кандидатури приймаються тільки МІСЦЕВІ. Потім, або проведемо другий тур, або зразу за перевагою більшості кандидата відправляємо на затвердження ушастому. якшо хтось мені не довіряє - то можна спрацювати по такій схемі з тим кому довіряєте. якшо не в лічку то можна на почту. стосовно втручання іногородніх - в нас тут горОд общій і наші місцеві періодично срут депопало, так шо думка народу "з-за кордону" також важлива. отаке.
Всі згодні з пропозицією Зозо. А питання довіри-не довіри пропоную вирішити наступним чином. Хай Зозо створить закриту тему, щоб там не флудили і коли будуть приходити голоси в першому повідомленні теми пише нік і за кого проголосував. Я думаю так буде нормально.
Всі забили бовт, після вчорашніх дибат =)
Сонтехнег
04.07.2012, 21:35
Почему же - я всегда с вами. Отныне я подписан на все Хмельницкие ветки - у вас круто.
Та куда ж ми без тебе ;-)
Це ми і так знаємо, в нас не круто не буває.
Почему же - я всегда с вами. Отныне я подписан на все Хмельницкие ветки - у вас круто.
Опача!!!Сонтехнег прописку поміняв на хмельницьку;-) наша гілочка сама крута і весела на форумі і це инфа 100%:D
Опача!!!Сонтехнег прописку поміняв на хмельницьку;-) наша гілочка сама крута і весела на форумі і це инфа 100%:D
http://noid.su/fu/yaomingpff.gif
ти запорізьку аушку мав на увазі? ;-)
http://noid.su/fu/yaomingpff.gif
ти запорізьку аушку мав на увазі? ;-)
Останім часом запорізька гілка і всі її користувачі чатіше відвідують хмельницьку чим свою)))
АФІГЕТЬ!!!КАРАБАСА ВИПУСТИЛИ НА ВОЛЮo_Oo_Oo_Oo_O
АФІГЕТЬ!!!КАРАБАСА ВИПУСТИЛИ НА ВОЛЮo_Oo_Oo_Oo_O
Де? Щось я не бачу.
Де? Щось я не бачу.
Був в онлайні на обід заходив в його профіль даже в лічку скинув повідомлення йому,а потом десь він пропав_O
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot