Просмотр полной версии : Курилка-флудилка
Страницы :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
martin_86
05.07.2012, 22:39
Бачу тему виборів знову знесли:D
Ага. По моєму проханню. А що ж з нею ще робити. Є ще одна. Ще її би знести.
martin_86
05.07.2012, 23:37
Ну то давайте я буду модером, буду злим і буду давати клізми і бани всім хто буде гадити в нашій гілці.
martin_86
05.07.2012, 23:43
:yes: мы и в Крыму сидим, и во Львов в гости заходили - весело было :shit:
Бачу ти наперед намагаєшся тримати лідерські позиції в номінації "Флудер года - 2012";-)
Сьогодні була імпровізована міні таврозустріч на хмельниччині авто. З'явились деякі міслі з приводу організації нашого подальшого спілкування. Треба буде обсудити на зустрічі.
martin_86
06.07.2012, 00:03
На зустрічі це добре, але мене мабуть знову не буде.
Будемо спілкуватись по гучномовцю в телефоні:D
А чого знову? Ти ж минулого разу був.
Ага. По моєму проханню. А що ж з нею ще робити. Є ще одна. Ще її би знести.
Так і зробив зніс тему!!!!Ато з цим срачом і флудирастами нічого не вийде з темою виборів!!!!
Нема виборів - тиша і спокій.
Нема виборів - тиша і спокій.
Ви щось погано читали, скидуйте ПМ (ЛС) ЗО-ЗО
всьо глухо на данний момент. бачу треба шляхом самовисування і виплати ушастому взятки носками і трусами з нашого базару перетягувати поноваження модера на себе. отаке))
Колян1981
06.07.2012, 20:42
Так буде ж позачергове збiговисько на якому вже i рiшимо.
Народ, де в нас можна електропідіймачі вікон поставити?
О, цiкаво скiльки у вас це по цiнам вийде. Батько брав рокiв 4 тому за 300Грн за все, ставили вже самi правда...
А знайомий не так давно питав - так йому показали цiннык у 1200 з монтажемo_O
На Хмельн.-авто вони будуть 1200 грн. тільки за склопідіймачі за роботу я вже даже не говорю)))
Х-А гавно. якби там не було Майора я б туди навіть не заходив)))
Х-А гавно. якби там не було Майора я б туди навіть не заходив)))
Я з тобою згідний на 100%;) наші валять ціни Київські, але ж заробітня плата в нас на рівні Хмельницького тому всі таряться на ринку і ремонтують їх на гаражах в дяді Васі:)
Я з тобою згідний на 100%;) наші валять ціни Київські, але ж заробітня плата в нас на рівні Хмельницького тому всі таряться на ринку і ремонтують їх на гаражах в дяді Васі:)
Доречі, Ігор Малюта, казав що у Вас там Дмитро (здається) є, який теж робить на гаражах ці підіймачі! Погнав Ігор у відпустку то ніфіга не взнаєш =)
Доречі, Ігор Малюта, казав що у Вас там Дмитро (здається) є, який теж робить на гаражах ці підіймачі! Погнав Ігор у відпустку то ніфіга не взнаєш =)
Та фіг його знає, в нас тих Дмитриків повна станція який саме тільки догадуйся, а сам він не признається паліво))
andreyka05
10.07.2012, 12:05
Нет ни у кого знакомых кто ездит на Польшу?
andreyka05
10.07.2012, 15:41
Жінку відвезди до Кракова.
Нет ни у кого знакомых кто ездит на Польшу?
0678582606 Іван, він нас з хлопцями з Варшави віз, 80 злотих, бус типу Фольца транспортера, пасажирський.
http://fs.ua/audio/albums/i101637 (http://fs.ua/audio/albums/i101637)
http://fs.ua/audio/albums/i101637 (http://fs.ua/audio/albums/i101637)
Поперло, прикольна музичка, текст хз, всерівно ні*** не розумію =)
Поперло, прикольна музичка, текст хз, всерівно ні*** не розумію =)
я музику навіть неслухав, назва прікольна
andreyka05
12.07.2012, 23:29
Група очень популярна сейчас в Франции моя жена любит данную групу, мне также нравиться некоторые песни. Учите языки поймете про, что поют гггггггггггг)))
Група очень популярна сейчас в Франции моя жена любит данную групу, мне также нравиться некоторые песни. Учите языки поймете про, что поют гггггггггггг)))
то вибери якусь пісню, зробим гімном таврофорума. А назва групи вже підходить
Ти що курив, французьку людей заставляти вчити.
google, ні не чули ;-)
http://www.amalgama-lab.com/songs/z/zaz/ - для таких як я, кому впадло вчити іноземні мови, заради пісні :-D
martin_86
16.07.2012, 23:51
Забили всі на форум...
Як форум до нас відноситься так і ми до нього:govnoforum:
Бувають моменти у житті, ну ви поняли =)
Як форум до нас відноситься так і ми до нього:govnoforum:
Та то не форум, то деякі "особистості". Все як і в державі. Риба гниє з голови.
чуваке, шукаю роботу. буду радий допомозі. пишіть в лічку, бо зараз без зв"язку.
З.І. Пірл, а вас попрошу нє распостранять інфу в нєнужном направлєнії)))
andreyka05
17.07.2012, 07:56
Глянь тут по роботі http://www.work.ua/jobs/?region=54
чуваке, шукаю роботу. буду радий допомозі. пишіть в лічку, бо зараз без зв"язку.
З.І. Пірл, а вас попрошу нє распостранять інфу в нєнужном направлєнії)))
Друже, як я тебе розумію, я німий ополонка без риби :yes:
Глянь тут по роботі http://www.work.ua/jobs/?region=54
Таких сайтiв в гуголi можна ще з десяток знайти. Толку з них не багато.
Ох ребяты, с этими работами ну его на фиг. Работа торгового вообще неблагодарное дело.
Всі спеціальності потрібні (с)
То просто як кому подобається, але вибір спеціальностей не великий, так що прийдеться йти на роботу, яка зовсім і не по-душі
martin_86
18.07.2012, 00:01
так що прийдеться йти на роботу, яка зовсім і не по-душі
Це точно:(
Всі спеціальності потрібні (с)
То просто як кому подобається, але вибір спеціальностей не великий, так що прийдеться йти на роботу, яка зовсім і не по-душі
Більшість сьогоднішніх вакансій, які доступні простому смертному і спеціальностями не назвеш.
І багато людей працюють на шо вчились?
Я?!
На кого ти так вчився?:D
Спеціаліст з обслуговування комп"ютерних систем та мереж, і працюю зараз в сфері Інформаційних технологій =)
Спеціаліст з обслуговування комп"ютерних систем та мереж, і працюю зараз в сфері Інформаційних технологій =)
ОГО!!!То з тобою треба дружити ато візмеш комп і мережу крякнеш,а без інтернета зара нікуда))))
от візьму і поламаю інтернет і будете тоді знати...;-)
В мене теж спеціальність "Обслуговування комп"ютерних інтелектуальних систем та мереж".
В мене теж спеціальність "Обслуговування комп"ютерних інтелектуальних систем та мереж".
І ким працюєш? :)
І ким працюєш? :)
Посада називається "Маю тавріюславуту от і ремонтую",але нє в нього ше КІА але це так машинка для безруких блондинок:D:D:D
:D то получається я той не великий відсоток, який за спеціальністтю працює =)
martin_86
18.07.2012, 15:24
:D то получається я той не великий відсоток, який за спеціальністтю працює =)
та я теж працюю менеджером - маркетологом (по одній освіті я бухгалтер-аудитор по другій маркетолог)
о! нас уже двоє =)
НЄ!Вже троє я теж по спеціальносьті працюю тобто "Спеціаліст по ремонту,обслуговування та експлуатації автомобілів":D:D:Dа в тому пості я мав наувазі бестера)))
І багато людей працюють на шо вчились?
Я ось його цитував =) сказавши що вже двоє, вже таки троє =)))
Rusik 0160
18.07.2012, 21:22
Я четвёртый, специальность-оператор станков с ЧПУ и работаю на заводе по этой специальности.
Я може теж скоро по спеціальності працювати буду. Ну хоча би приблизно. А може й ні.
Я може теж скоро по спеціальності працювати буду. Ну хоча би приблизно. А може й ні.
Гарна відповідь! =)))
Хоча в мене їх дві, але по жодній з них поки працювати не доводилось.
=)))
в мене теж дві, але хоч по одній працюю, хоча і іншу приміняю
Messershmitt bf 109
18.07.2012, 22:23
Воть.....я продал славуту....и шо теперь покупать.....едрить мадрить....
Воть.....я продал славуту....и шо теперь покупать.....едрить мадрить....
Тарию! :D
Messershmitt bf 109
18.07.2012, 22:25
Тарию! :D
Да не, хочу шото другое) Гербалайф не предлагать) г
Да не, хочу шото другое) Гербалайф не предлагать) г
За виторгувані кошти зі Славки, можна купити тільки Вітчизняне. А так автопрома в нас валом є, але стан ніякий же.
Треба було не продавати. Бо за такі гроші як коштує Славута можна купити хіба що Славуту )
Messershmitt bf 109
19.07.2012, 09:21
та у меня есть запас) ну ниче в суботу поеду на рынок шото сотреть. в кормане будет 3.5Кил.
Я колись на Вектру задивлявся. Якраз в бюджет влізе.
martin_86
19.07.2012, 10:59
ФУБЛЯНАХ;-)
Це якого року вона буде 76-го?Нє вже краще на таврії 90-х повзати;-)
Це якого року вона буде 76-го?Нє вже краще на таврії 90-х повзати;-)
Чого ж 76-ого. Кінця 80-их - початку 90 - их. Воно то краще, тому я і взяв Славуту, а не щось античне ))) Але людина ж щось інше хоче.
ФУБЛЯНАХ;-)
Ну тут як то кажуть на вкус и цвет... Хтось же Suzuki купляє )))
Я перед тим як купити Славку дивився на Audi 100, 90x+ років, для сім"ї прикольна, тільки довжелезна =)
Я перед тим як купити Славку дивився на Audi 100, 90x+ років, для сім"ї прикольна, тільки довжелезна =)
Ауді прикольна от тільки в обслуговувані дороговато виходить(((
Блін, ну не получиться однією жопою на два стільця, однозначно не ціни як на Тавро*, комфорт потребує жертв, якщо так вже думати, тоді не на базар а в слон треба йти, брати якесь Чері КуКу, чи Матіз і радуватись малому розходи і тим що є гарантія і не потрібно кожних 2 місяця щось міняти.
Блін, ну не получиться однією жопою на два стільця, однозначно не ціни як на Тавро*, комфорт потребує жертв, якщо так вже думати, тоді не на базар а в слон треба йти, брати якесь Чері КуКу, чи Матіз і радуватись малому розходи і тим що є гарантія і не потрібно кожних 2 місяця щось міняти.
ДА це точно ;-)хочеш їздити з комфортом плати гроші,мало грошей приходиться їздити на таврославутах))))
Messershmitt bf 109
19.07.2012, 14:14
не, я свой таврославут опыт прошёл. Хочется иди дальше. Пусть проб ошибок странных)))) вот приобрету и буду все равно на таврофоруме какашкать)
martin_86
19.07.2012, 14:14
;-)ДА це точно ;-)хочеш їздити з комфортом плати гроші,мало грошей приходиться їздити на таврославутах))));-)
M@YOR, якщо приїдеш на зустріч можеш мені взяти заглушку пластмасову на кришу там де багажник чіпляється. В мене нема передньої лівої, якщо це має значення.
Народ, я питався якомь за заглушку на трамблері, так на очі нікому не попадалась?
M@YOR, якщо приїдеш на зустріч можеш мені взяти заглушку пластмасову на кришу там де багажник чіпляється. В мене нема передньої лівої, якщо це має значення.
Значення має там ліва і права,коштує вона копійки от тільки немає такої в мене((((
Значення має там ліва і права,коштує вона копійки от тільки немає такої в мене((((
Хреново. І скільки я ще без неї їздити буду.
Хреново. І скільки я ще без неї їздити буду.
Не парся зозік вон скільки їздить скільки вже і нормасік))))
Колян1981
19.07.2012, 21:14
Всiм привiт !!! Завтра збираемся чи як ? А то я давненько на форум не заходив . Переiхав i не було i iнету...
Колян1981
19.07.2012, 21:20
Що там поставив вже чи нi ? Якщо потрiбно - можу дати телефон нормального спеца. Робота 150 грн.
Всiм привiт !!! Завтра збираемся чи як ? А то я давненько на форум не заходив . Переiхав i не було i iнету...
Звичайно збираємось. А як же.
M@YOR, Це не ти на Драйві?
http://www.drive2.ru/cars/zaz/1103/1103/mayor4/
Колян1981
19.07.2012, 21:23
З авто чи без ?:D
Що там поставив вже чи нi ? Якщо потрiбно - можу дати телефон нормального спеца. Робота 150 грн.
Полюбас кидай, мені і водійське заодно порівняти треба, бо криво підіймається. =(
Колян1981
19.07.2012, 21:29
Полюбас кидай, мені і водійське заодно порівняти треба, бо криво підіймається. =(
0672552770 Вiталiй. За скiльки брав стiклопiдйомники ? Я теж хочу собi поставити .
0672552770 Вiталiй. За скiльки брав стiклопiдйомники ? Я теж хочу собi поставити .
Ще нічого не брав, треба щоб сказали що брати, бо я хз.
Колян1981
19.07.2012, 21:38
Ще нічого не брав, треба щоб сказали що брати, бо я хз.
На ринку 400-450грн Китай , Iталiя 100$. Якi брати я теж не знаю..
Наврядчи він його порівняє. Там сам механізм буває накривається.
Казали що там є якась резинка яка з часом ослабіває, та я ж не знаю, не розшивав і не дивився, я не займаюсь цим, куди лізти не треба не лізу, спецу видніше, хай і дивиться, а я буду свою роботу робити =)
Колян1981
19.07.2012, 21:40
Якщо криво пiдiймаеться-вирiвняти направляючi або помiняти.
Колян1981
19.07.2012, 21:41
Казали що там є якась резинка яка з часом ослабіває, та я ж не знаю, не розшивав і не дивився, я не займаюсь цим, куди лізти не треба не лізу, спецу видніше, хай і дивиться, а я буду свою роботу робити =)
Резинка на направляючих!
Якщо криво пiдiймаеться-вирiвняти направляючi або помiняти.
Десь тритина лишається, а потім йде туго і з правого кутка вже свище, якщо з вулиці дивитися...
В мене вже майже три роки криво закривається з часу купівлі авто.
В мене вже майже три роки криво відкривається з часу купівлі авто.
Та ну його. Ти собі взимку на КІА ганяєш, а мені свище під вухо. А вже треба до сезону осінь-зима готуватися.
Колян1981
19.07.2012, 21:46
Десь тритина лишається, а потім йде туго і з правого кутка вже свище, якщо з вулиці дивитися...
В мене так саме було-на разу вирiвнював направляючi ,але зараз потрiбно вже замiнювати на новi.
Та ну його. Ти собі взимку на КІА ганяєш, а мені свище під вухо. А вже треба до сезону осінь-зима готуватися.
Я рукою поправляю і воно рівно стає)
Колян1981
19.07.2012, 22:02
Дешево i сердито !:D
Монстер! :D А ще двері підтримувати щоб не стукали, і дихати зимою активніше щоб вікна розмерзались =))
martin_86
19.07.2012, 22:24
Нє, в нас з Майором модельки туарегів в машинах стоять:)
Він чувака там на зустріч запрошує, так що мабуть таки він. А фотка може чужа.
Ги-ги!!!Спалили!!!)))Да так зайшов глянув тай зареєструвався)))а фотка стара ше, а моделька зіпера теж була колись комусь підігнав не повню кому))))
Нє, в нас з Майором модельки туарегів в машинах стоять:)
Ги-ги!!!Спалили!!!)))Да так зайшов глянув тай зареєструвався)))а фотка стара ше, а моделька зіпера теж була колись комусь підігнав не повню кому))))
Я ж говорив. А ти нє, нє)))
ПИРИВЕТ ребя,завтра еду к вам на рынок,как то заезжая в город ехал по направлению ТЕРНОПОЛЬ,потом до ул.ИНСТИТУТСКОЙ вродь,а с неё по односторонке вниз почти возле самого рынка тормознулся.скажите плиз правильно ли вспомнил путь и какую ул забить в навигатор.да и на какие подводные камни по пути обратить внимание.заранее благодарен
ПИРИВЕТ ребя,завтра еду к вам на рынок,как то заезжая в город ехал по направлению ТЕРНОПОЛЬ,потом до ул.ИНСТИТУТСКОЙ вродь,а с неё по односторонке вниз почти возле самого рынка тормознулся.скажите плиз правильно ли вспомнил путь и какую ул забить в навигатор.да и на какие подводные камни по пути обратить внимание.заранее благодарен
Якщо з Вінниці - забий Львівське Шосе і не промахнешся, таким макаром через центр. А на Інститутську то добрячий круг.
подивився маршрут (http://kartaonline.com/ru/directions?from=%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1% 86%D0%B0&from_hidden=&from_country%5Bto_s%5D=ukraine_contry&to=%D1%85%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D1%8 6%D0%BA%D0%B8%D0%B9+%D0%BB%D1%8C%D0%B2%D0%BE%D0%B2 %D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B5+%D1%88%D0%BE%D1%81%D1%81% D0%B5&to_hidden=&to_country%5Bto_s%5D=ukraine_contry&commit=%D0%9F%D0%BE%D0%B8%D1%81%D0%BA#49.412201750 4975/26.96817398071289/14/0/0/0)
круг не круг но я тудою хоть ехал а ежели насоветуете то могу запутаться:yes:,но не здамся:-D
З карти перебий в ЖПС і приведе куди треба ;)
Якщо з Вінниці - забий Львівське Шосе і не промахнешся, таким макаром через центр. А на Інститутську то добрячий круг.
Ну не такий він вже й добрячий. Може кілометра два.
Ну не такий він вже й добрячий. Може кілометра два.
Все залежить кудою їхати, якщо біля Копистина а потім Чорновола-Красовського-Толстого-Львівське шосе - то ще ближче, ніж через Лезнево.
Який смисл об"їхати Львівське, їхати на Інститутську і знову крутитися в пошуках парковки.
львовское нашел по карте а далее?
львовское нашел по карте а далее?
Все від початку Львівського в сторону Тернополя і є базаром =)
океюшки пасибки будем искать,такс а созрела идея потом в ценр к плазе так эт куда ?
океюшки пасибки будем искать,такс а созрела идея потом в ценр к плазе так эт куда ?
Орієнтуйся по скріну, по праву руку буде парковка, по ліву Торгівельний Центр і Плаза
http://i073.radikal.ru/1207/34/de7154442b42.jpg
з толкучки в центр він так непроїде, перемалюй маршрут через новий міст
Поправив, дійсно щось затупили позначення =)
та поганяв трохи по мiсту не все так складно,але з другого разу.а тавронiв i сливок у вас хватае але клубноi жодноi не здибав
У нас і дівччат за кермом вистачає, але жодної в клубі теж немає =(
Хто там говорив що на АТЛ не дорого. Сьогодні запитав за одну і туж роботу на Хмельниччині просять 270 гривень, а на АТЛ 300.
Хто там говорив що на АТЛ не дорого. Сьогодні запитав за одну і туж роботу на Хмельниччині просять 270 гривень, а на АТЛ 300.
Там діють знижки =) А на Хмельниччині я б не робив =) Тільки в окремих людей =)
300-5%=285грн. Трошки дорожче, але нормальна кантора, а не таке разпіздяйс...во як на хмельниччині
300-5%=285грн. Трошки дорожче, але нормальна кантора, а не таке разпіздяйс...во як на хмельниччині
Вони по всюди такі ж самі. Я вон диски на шиномонтажі місцями перекидував, то мені колесо накачали 3,2 Так і їздив пару місяців поки недавно одне не підспустило і я всі перевірив.
Та воно кругом таке робиться тільки в кожній конторі в різній степені розпи....во розвинено))))) я то якщо заїжаю до себе мені машинку тільки Замогильний Вова робить, остальним не довіряю)))
вот эт и правильно нужно машинку одному мастеру доверять,а то пото ищи свищи кто откручивал и какой студент закручивал
вот эт и правильно нужно машинку одному мастеру доверять,а то пото ищи свищи кто откручивал и какой студент закручивал
Та я працюю на Хмельниччині-авто всіх слюсарів знаю особисто,а Володю знаю як ще був студентом на практиці, тому справу на рахунок ремонта маю тільки з ним)))
Та я працюю на Хмельниччині-авто всіх слюсарів знаю особисто,а Володю знаю як ще був студентом на практиці, тому справу на рахунок ремонта маю тільки з ним)))
Там працює Ваня, по російськи говорить і постійно посміхається, він ким там ?
Там працює Ваня, по російськи говорить і постійно посміхається, він ким там ?
Скільки йому приблизно років?
Привіт Стас 1,2!!!Якщо є якісь питання то пиши не соромся))))
Скільки йому приблизно років?
десь 30. я незнаю на якій він посаді, просто він постійно розказував як розводив людей, то значить крутиться біля машин
В нас вся держава на розводі людей будується. Так що хай не думає, що він самий розумний )))
десь 30. я незнаю на якій він посаді, просто він постійно розказував як розводив людей, то значить крутиться біля машин
Я знаю тільки одного Ваню - це Бехтерев,той може;-)
З.І. в нас новий форумчанин loki-ab хто ЦЕ?
andreyka05
24.07.2012, 16:54
карабас)))) а де зозо?
карабас)))) а де зозо?
Ги-ги!!Ти шо :fool:зара весь форум збіжиться на НОВОГО карабасика подивитись і срач розвести:shit:;-)
Зо-Зо в москалі записався прюдатель)))
Ги-ги!!Ти шо :fool:зара весь форум збіжиться на НОВОГО карабасика подивитись і срач розвести:shit:;-)
Та я бачу вже потрохи збігаються. Правда поки мовчать )
andreyka05
24.07.2012, 17:02
я пожартував
Де в нас в Хмельницькому є хоч якийсь асортимент автозвуку? А то куди не зайдеш - нема навіть на що глянути. Хочу собы якысь бюджетны колоночки глянути. Щось типа цього http://vcene.ua/hyundai-h-csa694-p/
Та я бачу вже потрохи збігаються. Правда поки мовчать )
Див. скільки зараз їх тут буде КАРАБАС Vostan of the Fallen;-)
Де в нас в Хмельницькому є хоч якийсь асортимент автозвуку? А то куди не зайдеш - нема навіть на що глянути. Хочу собы якысь бюджетны колоночки глянути. Щось типа цього http://vcene.ua/hyundai-h-csa694-p/
Щось ціна не зрозуміла від...до тобто замовляєш за одну ціну а розраховуєшся за більшу :D підійдеш завтра до мене є знайомі на ринку подивимось що по чому Ок
Завтра не зможу. Може післязавтра.
Див. скільки зараз їх тут буде КАРАБАС Vostan of the Fallen;-)
Шо за некромантські призивання??? :D
Я знаю тільки одного Ваню - це Бехтерев,той може;-)
З.І. в нас новий форумчанин loki-ab хто ЦЕ?
точно, він
приблизно по такій же ціні колонки в радіосвіті
Де ти там тi колонки бачив. Я заходив, там лежить двi штуки.
Де ти там тi колонки бачив. Я заходив, там лежить двi штуки.
незнаю як зараз, а десь місяць назад там були і круглі і овали. а продавець під заказ які хочеш може привезти
Пiд заказ можна i в iнтернетi замовити.
18-ого або 19-ого я прибуваю до вас, з нашим пивом та лящами (я про рибу :D)
Чекаєм!!! то значить приходити без машини:beer:
наберыть мене на всяк випадок - може також пыдтягнуся
Нiхто не хоче сьогоднi на аеропорт поганяти?
шо за?
Стас 1.2 L
28.07.2012, 14:26
Тоже думаю бути.
шо за?
Приїжджай подивишся. Ще ніби Мел має бути.
Приїжджай подивишся. Ще ніби Мел має бути.
Це коли?
andreyka05
28.07.2012, 17:13
шо там буде така саме
andreyka05
28.07.2012, 17:26
може мене хто забере с центра туда?
може мене хто забере с центра туда?
А що слабо на лісапеді туди - назад катнути?;-)
andreyka05
28.07.2012, 20:04
впав все болить
Канечна!
бухим на лісапеді кататись ;)
Ацелот! Буду радый тебе теж бачити :D
andreyka05
28.07.2012, 20:24
пшов вон сам алкаш
Ацелот! Буду радый тебе теж бачити :D
Я 19-ого на хрестинах, хіба що, в суботу спробую Миколаївського пива та лящів ;)
пшов вон сам алкаш
Moi???
Pourquoi??
ЗІ
Je ne bois pas d'alcool:yeah:
Стас 1.2 L
28.07.2012, 21:45
шо за?
http://s58.radikal.ru/i161/1207/cf/526c07f09ee7.jpg (http://www.radikal.ru)
http://s58.radikal.ru/i161/1207/cf/526c07f09ee7.jpg (http://www.radikal.ru)
І все?
ОЯКО!!! І хто кого?
З.І. Куме, ви якось так говорите ніби вже кілька дній тіко то і робите шо п"єте, п"єте і п"єте. Кидайте ви то. Ато скоро як ті хвранцузи ящірок їсти будете))
Ящірок навряд!
А от смажені, у клярі, жаб'ячі лапки та під гарне винце, ням,ням!
І все?
я бестера взув на старті, але він потім мене обійшов
Стас красавчик, натянув кілька інрмарок. Навіть ніколи б неподумав, шо славута так може літати
В мене щось зі стартом не дуже складається поки. Але як для першого разу піде.
Стас красавчик, натянув кілька інрмарок. Навіть ніколи б неподумав, шо славута так може літати
це всьо прокладка)))
Стас 1.2 L
29.07.2012, 11:04
Сам в шоці!o_O
Rusik 0160
30.07.2012, 21:39
Всем привет, я уже дома.
Всем привет, я уже дома.
Як відпочивалось?
monstr red
31.07.2012, 21:26
Коли зустрiч ?
Колян1981
31.07.2012, 21:28
В понедiлок. Дивись календар.
Приходьте, не сачкуйте )))!
andreyka05
31.07.2012, 22:19
я завтра в отпуск ура.
я завтра в отпуск ура.
на моря :yahoo:
andreyka05
31.07.2012, 22:33
Неа в Европу.
Неа в Европу.
жируєш :cool:
andreyka05
31.07.2012, 22:39
А шо не могу себе позволить )
Далай-Ламу однажды спросили, что больше всего его изумляет.
Он ответил:
- Человек. Вначале он жертвует своим здоровьем для того, чтобы заработать деньги. Потом он тратит деньги на восстановление здоровья. При этом он настолько беспокоится о своем будущем, что никогда не наслаждается настоящим. В результате он не живет ни в настоящем, ни в будущем. Он живет так, как будто никогда не умрет, а умирая сожалеет о том, что не жил.
жируєш :cool:
Мажор ще той =)
andreyka05
31.07.2012, 22:43
шо завидно ))
шо завидно ))
Та ладно. Чисто, біла зависть, що не я собі начальник і відпустки аж 2 тижні, що діти їх нема де =)
pearl ти на адвісі ким працюєш ?
pearl ти на адвісі ким працюєш ?
Я в орендатора. 7 Континент =) Системний Адміністратор, мережі, компи, залізо, ремонти мілкі, тестування...
Я в орендатора. 7 Континент =) Системний Адміністратор, мережі, компи, залізо, ремонти мілкі, тестування...
а шо там багато компів, тож магазин, 2 компа в бугалтеріії і всьо
а шо там багато компів, тож магазин, 2 компа в бугалтеріії і всьо
В нашій мережі щонайменше 12 магазинів по області і за її межею ;)
В нашій мережі щонайменше 12 магазинів по області і за її межею ;)
як це, тож 7 континет тільки один в городі
як це, тож 7 континет тільки один в городі
В місті так, а ще по районних центрах, Вінниця, Житомир... в Росії.
шо завидно ))
Буржуазія процвітає;-)
роздача мишок всяким зозам)))
роздача мишок всяким зозам)))
Ти вже в Хмельницькому чи ше на москальляндії?
martin_86
01.08.2012, 16:48
Ти вже в Хмельницькому чи ше на москальляндії?
Не знаю чи Зозік в Хмельницькому, але його возик я сьогодні чи вчора бачив на шевченка:)
Щось в тебе з пам'яттю біда. Сьогодні чи вчора це не так давно. Жара впливає )
Есь одне питання... Чув, що у вас чи то збирають, чи можна купити за дешево...
Цiкавить маслянный фiльтр WIX WL7429, котрий на Fiat Punto Evo (Grande Punto)
Якщо взнаете цiну, як буду у вас то вiзьму...
Не знаю чи Зозік в Хмельницькому, але його возик я сьогодні чи вчора бачив на шевченка:)
зозовозик такий крутий шо його клоніруют? я такі в москалив, і мій возик тоже. вже три неділі як.
Есь одне питання... Чув, що у вас чи то збирають, чи можна купити за дешево...
Цiкавить маслянный фiльтр WIX WL7429, котрий на Fiat Punto Evo (Grande Punto)
Якщо взнаете цiну, як буду у вас то вiзьму...
фільтрон гавно я щєтаю.
Не знаю... по книжцi вiн в рекомендованному вписаний.
відкривав консерву і порізав пальця. сижу і думаю визивати скору, чи з"їсти шпроти самому)))
Не знаю... по книжцi вiн в рекомендованному вписаний.
красилівський фільтрон говно рєдкосне. хіба шо нам попадают тупо отходи
хм.. тодi буду курити фiатофоруми...
скажіт мобільний карабаса
мобільнік карабаса? писати тут? думаю багато хто зрадів би)))))
martin_86
03.08.2012, 00:20
мобільнік карабаса? писати тут? думаю багато хто зрадів би)))))
Я вже відправив смскою напряму, а ті хто чекав халяви хай смокчуть:D
Я вже відправив смскою напряму, а ті хто чекав халяви хай смокчуть:D
Ще й глибоким оральним способом;-)
Rusik 0160
03.08.2012, 17:07
Всем привет, у меня проблемка возникла, нужен гараж с ямой и электричеством. Я хочу установить фаркоп, точнее просверлить четыри отверстия и прикрутить сам фаркоп. Жду помощи, с меня пиво, чипсы сок...
Всем привет, у меня проблемка возникла, нужен гараж с ямой и электричеством. Я хочу установить фаркоп, точнее просверлить четыри отверстия и прикрутить сам фаркоп. Жду помощи, с меня пиво, чипсы сок...
якщо небоїшся працювати в неділю, то пропоную свій гараж
На аеропорт сьогоднi нiхто не хоче?
На аеропорт сьогоднi нiхто не хоче?
я підїду
Треба було ще на фiнiшi сфоткати )
Стас 1.2 L
05.08.2012, 21:08
на старті
???
Стас 1.2 L
05.08.2012, 21:30
Треба було ще на фiнiшi сфоткати )
Bester а Ти з кимось ставав?
І хто кого?
шо за питання, ясно шо я :yahoo:
Bester а Ти з кимось ставав?
він на кіа приїзжав, то нехотів
він на кіа приїзжав, то нехотів
Та там толком і не було з ким.
Колян1981
09.08.2012, 20:13
Може хтось знае майстра який розбираеться в ценральних замках .!?
andreyka05
09.08.2012, 21:46
Привет. Как жизнь народ.
Привет. Как жизнь народ.
З поверненням на Батьківщину
andreyka05
10.08.2012, 21:37
Еще не вернулся.
підкажіт шо робити. Коли їдеш по грунтовій дорозі, цокає рульова рейка, на асвальті все номально. Це у всіх так ?
Не нормально. В мене раніше так було.
Не нормально. В мене раніше так було.
і шо ти робив
Не я робив, а в тебе там на гаражах.
Не я робив, а в тебе там на гаражах.
та той мужик зараз штукатурить гараж, зайнятий
То хай другий зробить. На аеропорт їдеш сьогодні?
а шо там робити, знов повтикати
Хто його знає як там буде.
на скільки там збираються і де саме?
На 18:00 біля самого аеропорту.
Буває що нормально ганяють, а буває тупак. Раз на раз не приходиться. Місяць назад двигло було не дитяче.
Стас 1.2 L
11.08.2012, 13:02
Я хочу поїхати
Може хтось знае майстра який розбираеться в ценральних замках .!?
А що не так?
підкажіт шо робити. Коли їдеш по грунтовій дорозі, цокає рульова рейка, на асвальті все номально. Це у всіх так ?
Розібрати рейку і замінити пластиковий сухарик!
Я хочу поїхати
Ну шо там їздив? Ганяв хтось трохи чи як завжди останнім часом тупили?
Стас 1.2 L
12.08.2012, 10:32
Да, машин було багато, ганяли, особливо буси (той Фіат дукато і мерс спрінтер), я 5 разів ставав, 3 виграв (таврія і сенс 2 рази), 2 програв (2107, мерс спрінтер). Доречі в Доктора багато фоток є, Він теж там був.
Пізніше скину відео!
А в мене якраз страховка вчора закінчилась. Зробити не було часу, забрати мене теж не було кому, то я так і не попав.
Стас 1.2 L
12.08.2012, 11:50
Ну шо там їздив? Ганяв хтось трохи чи як завжди останнім часом тупили?
http://www.youtube.com/watch?v=mixEgDrDp0E
http://www.youtube.com/watch?v=MbdLEaBB37U
http://www.youtube.com/watch?v=gkwPXYZPVcA
http://www.youtube.com/watch?v=2aH5mw6HZo4
http://www.youtube.com/watch?v=_JfNbLbqZoI
http://www.youtube.com/watch?v=eADFhm7QzzU
Колян1981
12.08.2012, 16:48
А що не так?
Не закриваються або не вiдкриваються, потрiбно вiдрегулiрувати або ще щось..
Да, машин було багато, ганяли, особливо буси (той Фіат дукато і мерс спрінтер), я 5 разів ставав, 3 виграв (таврія і сенс 2 рази), 2 програв (2107, мерс спрінтер). Доречі в Доктора багато фоток є, Він теж там був.
Пізніше скину відео!
а шо то за такий спрінтер бєшений, шо всіх взуває
Стас 1.2 L
12.08.2012, 19:08
а шо то за такий спрінтер бєшений, шо всіх взуває
Турбо дизель, зад ведучий от і виходить що передньоприводні на старті пробуксовують, він вже впереді!:(
Rusik 0160
13.08.2012, 21:33
От блин я чтото не могу вставить в сообщение ни смайлик ни цытату, вообще нефига????????
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot