Просмотр полной версии : славута 1,2LI 2006 панакота
вобсчем достала мене капча на савуто-клубі тому бортовік (http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?id=2043&p=9) буде жити тут. По машині є пара зауважень, але поки все гут. по трохи починає вимахуватися нжа - плаває ХХ, часом в межах 100об\хв, часом 0-2500 і періодично машина сіпається, так що думаю скоро буду на сервісі. також лядо замахало. а так все фунциклює. машина в мене вже 8тик - в загальному задоволений.
вобщем історія машини в фотках - одне скажу точно - з попередніми власниками машині дуже таланило, машина доглянута і в дуже гарному стані. Хоча тому хто підбирав краску (була пара неприємностей) треба відкрутити айці))) Отже з приємного:
за майже 10тик які машина в мене непорозумінь нема. Все добре. Було діло регулював клапана, на вихідних ще раз провіру все добренько. Хоча одне непорозуміння таки є - не можу я відрегулювати ляду. Так вона мене достала шо швидше всього стане туди замок від якогось інокорча.
Викручував свічки - перегріті?
Викручував свічки - перегріті?
Чого це так вирішив? Усе добре! Катайся собі на щастя!
Корпус фіолетовий. Тому так і подумав, просто ніколи не бачив такого
заїхав на діагностику інжа - попутно почистили РХХ, трошки підстроїли - на перший погляд все гаразд, машина стала робити рівніше. Поставив 850об/хв - відповідно 0,88-0,94л/г ХХ. Обійшлося 80грн.
Знов помішав машині їхати - після діагностики настройки - розхід траси на тих же 3000/100 виріс з 4,8 до 6,2. Обідно(((
Корпус фіолетовий. Тому так і подумав, просто ніколи не бачив такого
Корпус у брисков такой и есть, а вот нагар красный - меняй заправку!
в той час машина працювала на АНП-95. Зараз на АНП-92. Подивлюся як воно буде.
проблемка, поки не ясно в чому:
http://www.youtube.com/watch?v=VhFJW_39g2g&feature=youtu.be
Пропив мені Назгул ковпаки на машину)))) Я давольний)))
поміняв масло. все той же МОЛ 10В40Макс. Фільтра всі WIX ну чи якось так, вобсчем фільтрон красилівський, добре хоч паливний з поляків. також прикуплено свічки Беру. Куплю ще провода - буде мені щастя. На черзі підбір масла в коробку. Ітого 33тик - польот нормальний
andreyka05
06.11.2012, 14:49
Хороша машина
поміняв свічки - БЕРУ 14-7ДУ. По смішній ціні. Корч і далі вимахуєцьця но кількість вимахів поки не перевищує допустимі межі мого пофігізму - тому поки без втручань. купив шарову і замок багажніка - замок вже перевалив всі допустимі межі пофігізму)))))
andreyka05
14.11.2012, 20:43
поменяй бегунок и крышку трамплера.
Андрей09021974
14.11.2012, 23:17
поменяй бегунок и крышку трамплера.
У него инжектор
та я йому вже не дивуюся, він ланар)))
Вобсчем чо поліз шукати дпкв - в суботу був в нас туман і мороз. я ж по звичці завів машину і попробуву їхати - шлях недовгий, всього 10км. Так от - машина не їде - оберти не набирає, троїть, давиться - короче торба. Воно схоже і раніше було - но не так ярко - періодично скакалв хх - є відео в попередніх постах - но шоб так, я думав не доїду. Машина взяла 90градусів - і робота з горем пішла. Прибув, добув власне дпкв, протер - і о чудо! - сьогодні зранку все по пинулому сценарію - туман, мороз, завів, поїхав. Скачків може було 2-3. Все, машина їде. Отаке, от і дпкв.
З.І. Замахала ляда - відкривається. Вирішено ставити замок від інокорча.
вобсчем - ляда пофіксена посрєдством саморобної планки, ше треба доробити до неї корпус для фіксатора.
провали і трабли з інжом пофіксені заміною дпрв
також перероблена вентиляція салону.
також обрізані нах троси замків задніх дверей.
ітого 36тик. катаємось.
за минулий час поміняно, зроблено, потрачено:
зеркала 11
зеркала 25
Щітка 35
тормозка 39
сілікон 40
марно потрачені на рег клапанів 80
марно потрачені на рег клапанів 50
діагностика інжа 80
уплотнітєль 61
ковпаки 34
свічки Беру, фільтри ВІКС 159
масло 180
колеса 79
птф 100
накладка на педаль газу 8
фари 39
планка багажніка 45
рег фар 39
молдінг 35
діагностика інжа 50
ремонт інжа і зч 420
батарейки 26
сілікон 18,18
щітка 10
незамерз 14
доставка 15
незамерзайка 42
мойка 40
щітка 15
дворнік 26
пластіна 10
тоніровка 650
сілікон 24
сілікон 31
тосол 16
омивайка 14
сцепа 450
колеса 79
хирня всяка 17
термос 46
колодки 45
масло 90
фільтра 60
прокладка кл. кришки 18
переключалка 68
ремонт коліс 112
мойка 40
знак 20
розвал 147
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot