PDA

Просмотр полной версии : Центральний канал

Kvass
25.11.2006, 13:47
Донедавна я думав що центральний канал використовують тільки в системах 5.1 де він відповідає за формування центрального образу.

Послухавши стандартну систему в Мазда Кседос 6 ( в якій в стандарті є центральний динамік) здивувався, чому досих пір ніхто цього в змаганських авто ніхто не використовував :?
Тим більше в мене в голові(фото) є лінйний вихід центрального каналу.

Вот і цікавить які підводні камні містить центральний канал при побудові сцени?

Struk
25.11.2006, 13:55
В синем архиве дофига про это.

Boki
25.11.2006, 21:43
Центральный динамик, насколько я знаю, в фильмах испульзуется только для диалога и ничего кроме его.

Sergey12S
25.11.2006, 21:59
Читай здесь (http://www.bluesmobil.com/shikhman/arts/ck.htm)
Ну и погугли
А можно просто подключить, почему-то я % на 99 уверен, что ты так и сделаешь ;) Но лучше погуглить и подумать.

Kvass
26.11.2006, 00:17
Читай здесь (http://www.bluesmobil.com/shikhman/arts/ck.htm)
Ну и погугли
А можно просто подключить, почему-то я % на 99 уверен, что ты так и сделаешь ;) Но лучше погуглить и подумать.

Я ще не впевнений чи буду підключати, тому що виникає знов питання дін+підсилювач+кросс :roll:

Дякую за ссилку :wink:

Рост ®
26.11.2006, 13:38
Василю, ти спочатку дай відповідь на запитання, навіщо тобі центральний канал.

Kvass
27.11.2006, 02:11
Та як для чого...сподобалось мені в мазді як грає....тай лінійні виходи є...так чого не зробити?

Робити як в всіх не цікаво, хочеться екстріму :-D

Рост ®
27.11.2006, 11:29
Та як для чого...сподобалось мені в мазді як грає....тай лінійні виходи є...так чого не зробити?

Робити як в всіх не цікаво, хочеться екстріму :-D

Якщо хочеш робити процесорну установку, тоді спробуй. Але тут ти знайдеш мало порадників на цю тему.

А стосовно, щоб не робити, як у всіх - це правильно. Тільки щоб результат був :)

Kvass
27.11.2006, 23:29
А стосовно, щоб не робити, як у всіх - це правильно. Тільки щоб результат був :)

Ну фіговий результа,т це тоже результат :-D

А тепер питання. Є якісь вимоги в правилах змагань по любій версії. де з центральним каналом відправляють в категорію де всі центрові? :-D

ПиСи. Ато пошлють там де нікого нема.... :-D

Рост ®
28.11.2006, 00:00

Ну фіговий результа,т це тоже результат :-D

А тепер питання. Є якісь вимоги в правилах змагань по любій версії. де з центральним каналом відправляють в категорію де всі центрові? :-D

ПиСи. Ато пошлють там де нікого нема.... :-D
Так і добре, перше місце гарантовано! :)
Нема на разі таких проблем.
Олддед трохи строїв спл-клуб на предмет виділення окремого класу для математиків, але поки що нічого не вийшло.
В ІАСКА поділ зовсім інший.
А в ЕММА як раз процесорних люблять більше. Там навпаки є окремий клас безпроцесорних, туди виганяють усіх, хто не знає, скільки буде 2х2 (в сенсі голова без проца), лише два РЦА, типу правий і лівий, і в кого лише пасивні кроси.
Щодо центрального каналу і взагалі кількості динаміків ніяких обмежень в СКу.